Buitenaards

UFO & alien disclosure binnenkort afgedwongen? Wat onthult Steven Greer over deze topgeheime WikiLeaks-achtige informatie?

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Komen er binnenkort WikiLeaks-achtige onthullingen over buitenaardse intelligenties? In de nieuwe film Unacknowledged worden mysteries rond UFO’s en geavanceerde aandrijfsystemen ontrafeld.

In de documentaire wordt de waarheid over buitenaardse levensvormen en UFO-geheimen boven water gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Deze zaken worden onder de pet gehouden door de media en onze overheden, schrijft IBTimes.

Bizarre geheimen

De drijvende kracht achter het project is dr. Steven Greer, die inmiddels al meer dan 500 man militair en overheidspersoneel heeft geïnterviewd over hun ervaringen met betrekking tot UFO’s, aliens en de manier waarop buitenaardse technologie wordt achtergehouden door overheden en ruimteagentschappen.

In 2001 organiseerde hij een persconferentie waar 20 van deze getuigen bizarre geheimen onthulden over buitenaardse levensvormen die onze planeet bezoeken.

Dr. Greer heeft contact gehad met oud-presidenten en vele hooggeplaatste leger- en overheidsfunctionarissen.

Overbodig

De geheime technologieën waar onze overheden over beschikken kunnen onze hele wereld veranderen.

Dankzij de kennis over de werking van UFO’s, die door overheden systematisch verborgen is gehouden, zullen olie en kernenergie namelijk overbodig worden.

En dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit naar buiten brengen, aldus de film.

Meerdere malen

Greer werkte eerder mee aan de film Sirius, die onthulde dat onze aarde al meerdere malen is bezocht door buitenaardse wezens, maar dat dit steeds geheim werd gehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite.

Onder meer getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten die het bestaan van aliens aantonen passeerden de revue.

De film Unacknowledged ging op 24 april in Los Angeles in première. Kijk hieronder de livestream terug:

[IBTimes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Haya
Haya
6 jaren geleden

Dr Greer ziet er zelf uit als een lizzard vind ik. Maar dat zegt niets over z’n goede bedoelingen uiteraard. Zie er door de jaren heen eigenlijk te weinig van.

Nemo
Nemo
6 jaren geleden

Geweldig initiatief! Echt een aanrader om deze man te volgen. Kijk ook eens naar een van de vele lezingen die deze man gegeven heeft.

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Ik heb altijd sterk het gevoel gehad dat deze man niet klopt. Geen argumenten voor, zuiver intuïtief. Z’n gezicht en lichaamshouding geven een sterker signaal dan z’n woorden.

ancient traveler
ancient traveler
6 jaren geleden

Het is zo moeilijk om over dit onderwerp iets met zekerheid te zeggen. Ik probeer met betrekking tot Steven Greer zoveel mogelijk op mijn intuïtie af te gaan, maar die laat me me over zijn persoon in de steek. De titel doctor moet men niet te hoog achten, want dit slaat op het feit, dat hij ambulancebroeder is geweest. Hij is dus geen doctor in de ruimtevaart, theoretische natuurkunde, of iets in die richting. Met andere woorden: zijn titel is onbelangrijk met betrekking tot dit onderwerp. Toch verkondigt hij zinnige zaken. Is hij controlled opposition ? Het zou kunnen. Uiterlijk heeft hij inderdaad veel lizard-like looks, om het maar eens in goed Nederlands uit te drukken. Desondanks zijn er volgens mij ook lizards/reptilians die weliswaar voorbestemd zijn voor het ‘kwaad’ (de negatieve kracht), maar die toch uiteindelijk de kant van het licht kiezen. Dus controlled opposition, overgelopen lizard of gewoon niets van dit alles. Met niets van dit alles bedoel ik dat hij een gewoon mens is van vlees en bloed en dat zijn gezicht puur toevallig wat lizard kenmerken vertoont ? Maar dit wil dan nog niet zeggen, dat zijn intenties oprecht zijn. Hij kan namelijk gewoon een vooruitgeschoven marionet zijn van de puppetmasters achter de schermen. Dus toch controlled opposition. Ik bedenk me, dat degenen die dit commentaar lezen en nog weinig weten over deze zaken, vast wel van mening zijn dat ik een schizofreen ben of iets dergelijks. Terwijl de ‘ingewijden’ wellicht dezelfde twijfels hebben. Als ik aan Steven Greer denk, dan denk ik aan dr. ir. Coen Vermeeren. Iemand die ook een boek geschreven heeft over dit onderwerp en die eveneens op de proppen komt met bekentenissen van astronauten e.d.. Coen Vermeeren heeft echter wel relevante titels op het gebied van de ruimtevaart en komt op mij zeer oprecht over. Maar is dat ook zo? Als je het nog kan volgen, dan snap je mijn twijfels. Toch zijn er zaken die niemand kan verklaren, zoals dode dieren wiens lichamen met chirurgische precisie zijn ontdaan van de organen. En dat zonder een druppel bloedvergieten. En zijn alle bekentenissen van astronauten dan gewoon fake of verkeerd geïnterpreteerd door Steven Greer en Coen Vermeeren.

Toch is er nog een andere mogelijkheid. Namelijk dat er ultrageheime wetenschapsprojecten zijn waar zeer weinigen weet van hebben en die de gewone wetenschap laten verbleken. Wetenschap van secret societies derhalve. Als er inderdaad een verborgen wetenschap bestaat, dan kunnen de projecten van deze wetenschap bv. interstellair reizen en dergelijke behelzen. Of ruimtevaartuigen die dingen kunnen, die wij (en de gewone wetenschap) als alien beschouwt. Terwijl het in het geheel niet alien is, maar aardse activiteit in het verborgene. De waarnemingen van deze activiteiten worden dan ook als alien gezien, terwijl ze dat niet zijn. Of is de kennis van de verborgen wetenschap verkregen via aliens (denk in dit opzicht aan Roswell bijv.). Dan is er dus toch sprake van aliens die zich met ons inmengen.

Begrijpt iemand de voorzichtigheid die ik probeer te betrachten m.b.t. dit onderwerp. Hoe meer ik me hier mee bezig houd, des te meer vragen komen bij mij op. Herkent iemand zich hierin ?

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x