Homepagina » Buitenaards » UFO & alien disclosure binnenkort afgedwongen? Wat onthult Steven Greer over deze topgeheime WikiLeaks-achtige informatie?
UFO & alien disclosure binnenkort afgedwongen? Wat onthult Steven Greer over deze topgeheime WikiLeaks-achtige informatie?

UFO & alien disclosure binnenkort afgedwongen? Wat onthult Steven Greer over deze topgeheime WikiLeaks-achtige informatie?

Komen er binnenkort WikiLeaks-achtige onthullingen over buitenaardse intelligenties? In de nieuwe film Unacknowledged worden mysteries rond UFO’s en geavanceerde aandrijfsystemen ontrafeld.

In de documentaire wordt de waarheid over buitenaardse levensvormen en UFO-geheimen boven water gehaald.

Deze zaken worden onder de pet gehouden door de media en onze overheden, schrijft IBTimes.

Bizarre geheimen

De drijvende kracht achter het project is dr. Steven Greer, die inmiddels al meer dan 500 man militair en overheidspersoneel heeft geïnterviewd over hun ervaringen met betrekking tot UFO’s, aliens en de manier waarop buitenaardse technologie wordt achtergehouden door overheden en ruimteagentschappen.

In 2001 organiseerde hij een persconferentie waar 20 van deze getuigen bizarre geheimen onthulden over buitenaardse levensvormen die onze planeet bezoeken.

Dr. Greer heeft contact gehad met oud-presidenten en vele hooggeplaatste leger- en overheidsfunctionarissen.

Overbodig

De geheime technologieën waar onze overheden over beschikken kunnen onze hele wereld veranderen.

Dankzij de kennis over de werking van UFO’s, die door overheden systematisch verborgen is gehouden, zullen olie en kernenergie namelijk overbodig worden.

En dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit naar buiten brengen, aldus de film.

Meerdere malen

Greer werkte eerder mee aan de film Sirius, die onthulde dat onze aarde al meerdere malen is bezocht door buitenaardse wezens, maar dat dit steeds geheim werd gehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite.

Onder meer getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten die het bestaan van aliens aantonen passeerden de revue.

De film Unacknowledged ging op 24 april in Los Angeles in première. Kijk hieronder de livestream terug:

[IBTimes]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Haya
Haya
3 jaren geleden

Dr Greer ziet er zelf uit als een lizzard vind ik. Maar dat zegt niets over z’n goede bedoelingen uiteraard. Zie er door de jaren heen eigenlijk te weinig van.

Nemo
Nemo
3 jaren geleden

Geweldig initiatief! Echt een aanrader om deze man te volgen. Kijk ook eens naar een van de vele lezingen die deze man gegeven heeft.

Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Ik heb altijd sterk het gevoel gehad dat deze man niet klopt. Geen argumenten voor, zuiver intuïtief. Z’n gezicht en lichaamshouding geven een sterker signaal dan z’n woorden.

ancient traveler
ancient traveler
3 jaren geleden

Het is zo moeilijk om over dit onderwerp iets met zekerheid te zeggen. Ik probeer met betrekking tot Steven Greer zoveel mogelijk op mijn intuïtie af te gaan, maar die laat me me over zijn persoon in de steek. De titel doctor moet men niet te hoog achten, want dit slaat op het feit, dat hij ambulancebroeder is geweest. Hij is dus geen doctor in de ruimtevaart, theoretische natuurkunde, of iets in die richting. Met andere woorden: zijn titel is onbelangrijk met betrekking tot dit onderwerp. Toch verkondigt hij zinnige zaken. Is hij controlled opposition ? Het zou kunnen. Uiterlijk heeft hij inderdaad veel lizard-like looks, om het maar eens in goed Nederlands uit te drukken. Desondanks zijn er volgens mij ook lizards/reptilians die weliswaar voorbestemd zijn voor het ‘kwaad’ (de negatieve kracht), maar die toch uiteindelijk de kant van het licht kiezen. Dus controlled opposition, overgelopen lizard of gewoon niets van dit alles. Met niets van dit alles bedoel ik dat hij een gewoon mens is van vlees en bloed en dat zijn gezicht puur toevallig wat lizard kenmerken vertoont ? Maar dit wil dan nog niet zeggen, dat zijn intenties oprecht zijn. Hij kan namelijk gewoon een vooruitgeschoven marionet zijn van de puppetmasters achter de schermen. Dus toch controlled opposition. Ik bedenk me, dat degenen die dit commentaar lezen en nog weinig weten over deze zaken, vast wel van mening zijn dat ik een schizofreen ben of iets dergelijks. Terwijl de ‘ingewijden’ wellicht dezelfde twijfels hebben. Als ik aan Steven Greer denk, dan denk ik aan dr. ir. Coen Vermeeren. Iemand die ook een boek geschreven heeft over dit onderwerp en die eveneens op de proppen komt met bekentenissen van astronauten e.d.. Coen Vermeeren heeft echter wel relevante titels op het gebied van de ruimtevaart en komt op mij zeer oprecht over. Maar is dat ook zo? Als je het nog kan volgen, dan snap je mijn twijfels. Toch zijn er zaken die niemand kan verklaren, zoals dode dieren wiens lichamen met chirurgische precisie zijn ontdaan van de organen. En dat zonder een druppel bloedvergieten. En zijn alle bekentenissen van astronauten dan gewoon fake of verkeerd geïnterpreteerd door Steven Greer en Coen Vermeeren.

Toch is er nog een andere mogelijkheid. Namelijk dat er ultrageheime wetenschapsprojecten zijn waar zeer weinigen weet van hebben en die de gewone wetenschap laten verbleken. Wetenschap van secret societies derhalve. Als er inderdaad een verborgen wetenschap bestaat, dan kunnen de projecten van deze wetenschap bv. interstellair reizen en dergelijke behelzen. Of ruimtevaartuigen die dingen kunnen, die wij (en de gewone wetenschap) als alien beschouwt. Terwijl het in het geheel niet alien is, maar aardse activiteit in het verborgene. De waarnemingen van deze activiteiten worden dan ook als alien gezien, terwijl ze dat niet zijn. Of is de kennis van de verborgen wetenschap verkregen via aliens (denk in dit opzicht aan Roswell bijv.). Dan is er dus toch sprake van aliens die zich met ons inmengen.

Begrijpt iemand de voorzichtigheid die ik probeer te betrachten m.b.t. dit onderwerp. Hoe meer ik me hier mee bezig houd, des te meer vragen komen bij mij op. Herkent iemand zich hierin ?

Lang leve de twijvel.
Lang leve de twijvel.
Reactie op  ancient traveler
3 jaren geleden

Je, kan nooit weten hoe iets zit en intuïtie blijft in deze zaken altijd onbevestigd.

Het zelfde geld voor Dr. Geer.
Gelijk hebben is namelijk een vreemd iets. Je hebt een groep mensen die het zelfde denken en als je in die groep het zelfde denkt heb je gelijk. Maar kom je in een groep die anders denkt, word je voor gek verklaard.
Hij is in mijn optiek, niets anders aan het doen dan een grote groep gelijkgestemde bij elkaar brengen. om het “gelijk”sterker te krijgen.
Maar hoe sterk ook het gelijk, de realiteit zal het moeten bevestigen en dat gebeurd niet.

Gelijk = hoe het ergens op lijkt.

Dus het enige wat je kan zeggen het lijkt, er op dat het zo is.

Maar helaas is de volgende stap niet zo intelligent; ik neem aan dat het zo is, of nog erger, Ik geloof het.
Want hopla in een keer ben je onbewust.

Ik zelf denk ik dat het je bezig houden met dit soort dingen net zo onzinnig is als kantklossen, het kan geen kwaad maar je schiet er geen meter mee op.

Maar gelijk is nog geen bewijs.

faye
faye
Reactie op  Lang leve de twijvel.
3 jaren geleden

Ik vond je eerste stap ook al niet erg intelligent, het maakt Greer namelijk niets uit of je hem gelooft of niet, daar kan hij wel tegen. Dat verlangt hij ook niet.
Hij wil alleen zijn kennis, waar hij zijn hele leven al mee bezig is aan de mensheid delen.
Zie maar wat je er van vind, zoiets, take it or leave it.
Ik vind er dan op het eerste idee niets van alleen interessant dan, hoewel ik niet alles kijk ook omdat ik Wilcock en Corey Goode ook volg. Too much maar ik weet waar hij mee bezi is.
Jezelf objectief kunnen beschouwen, ik denk dat dat een hogere vorm van intelligentie is, maar daar gaat het hier niet over.
Waarschijnllijk ook iets te hoge wiskunde voor je.

Justin
Justin
Reactie op  ancient traveler
3 jaren geleden

@ Anciënt traveler,
Ja hoor ik heb precies hetzelfde, hoe meer ik erover lees/ onderzoek des te meer vragen en twijfels, het is niet zo klip en klaar was het maar zo. Ik denk ook dat menig ufo vanuit Antarctica komt ,dat ” aliëns” dus hetzij vanuit afgelegen gebieden of ondergronds komen en hoeven er uiterlijk niet persé zo uit te zien als de gangbare mens op de oppervlakte kunnen zelf zo ”gefabriceerd” zijn , dat sluit niet uit dat er niet ooit vanuit een ander sterrenstelsel vreemdelingen hierheen gekomen zijn, in feite is alles mogelijk.
Dan Steven Greer, ook ik vind dat hij koketteert met zijn titel, maar ja misschien is dat omdat hij serieus genomen wil worden..? Ooit las ik dat hij wel heeeel erg gebrand is op de introductie van die vrije energie apparaten omdat hij waarschijnlijk een aandeel in de winst zal opstrijken, dat vond ik helemaal geen gekke insteek.
En inderdaad wat weten wij nu van al die geheime wetenschap ,we lopen 50 jaar misschien wel meer achter bij wat we nu weten en hebben, voor ons is het buitenaards bijna magie.. ze liggen misschien wel dubbel van het lachen als ze op verschillende sites lezen wat er gedacht wordt hierover en zeggen tegen elkaar dat hebben we goed gedaan massaal trapt de bevolking in onze misleiding …:-((
Dus altijd goed om een slag om de arm te houden voor wat betreft wat voor berichtgeving dan ook.

Michaël
Michaël
3 jaren geleden

Het hele ufogebeuren is één groot complot ,en Greer , hij zit er zelf dik in !
Het is de Antichrist en de Jezuiten die erachter zitten , the Cabal . Om de mensen van de Christus af te leiden ,en zijn etherische wederkomst te verhinderen ,gebruikt men de Greys en hun ufos , ze worden geleidt en gemanipuleerd door occulte groepen (soort schaduwregering) in Amerikaa .

Justin
Justin
Reactie op  Michaël
3 jaren geleden

Daar moeten we zeker rekening mee houden, een stukje in de bijbel viel me op waarin staat dat de misleiding zo groot zou zijn dat zelfs de heiligen als ze niet uitkeken erin zouden trappen .En dat velen achter de grote wonderen aan zouden lopen..ook over dat de wereld zou roepen om* vrede en zekerheid !* vlak voordat er een grote ”vernietiging ”plaats zal vinden wordt er geschreven , wat voor vernietiging..? Zonnestorm/killshot ? Niburu? poolshift? Of de langverwachte ascentie /verandering van trilling ..?
Het is allemaal spannend en fun om alleen maar te verdiepen in het hele ufo gebeuren etc maar de bijbel ernaast houden maakt veel duidelijk, er is inderdaad een strijd gaande een grote misleiding een rookgordijn.
Dus het zou heel goed kunnen dat is allemaal afleiding is zodat ze voor zichzelf een escape klaar hebben voor de grote vernietigings dag en de rest van de wereld er aan gaat….tenzij er hulp van buitenaf komt die ons oppikt en wegvoert, want er staat ook geschreven ”hulp niet te laat zal komen ,
Feit is dat we als ratten in de val zitten als er hier op aarde iets gebeurt, dan kunnen we nergens heen .
De cabal/elite of hoe ze ook mogen heten heeft daarom een aantal in gedachten en dat is 500.000 miljoen personen zoals op de Georgia Guidestones staat om onder te brengen in de ondergrondse steden ja steden want ze zijn gigantisch. Of ze erin zullen kunnen overleven is nog maar de vraag want als er werkelijk zo’n grote hitte op de aarde komt zal de thermische werking alles afsluiten oftewel doen versmelten en komen ze er nooit meer uit of verbranden /verdampen ondergronds. Maar ik denk dat het ook kan zijn dat ze weten dat aarde in een hogere frequentie terecht komt de zogeheten 5D trilling.,ook daarin zullen ze niet kunnen overleven hun trilling is te laag wie weet hebben ze iets uitgevonden om ondergronds die lagere trilling in stand te houden en hopen misschien zo toch te kunnen overleven,.. maar dat is maar een gedachte van me ik sta namelijk nergens meer van te kijken..

trix
trix
Reactie op  Michaël
3 jaren geleden

Hij is zef met deze hele actie onderdeel van het grotere plan. Ze wilen ons juist meer bewuster maken zodat het zometeen niet zo heel gek is dat er iets uit de lucht komt vallen.

faye
faye
Reactie op  trix
3 jaren geleden

Dat denk ik ook Trix, hij wil de mensen inlichten wat er zoal buiten ons gezichtsveld speelt, en als je er niets van gelooft is dat zijn probleem niet. Dat mag.
Dit is wat hij te vertellen heeft, take it or leave it.
Dat hakken of hij gelijk heeft of niet gaat het hem helemaal niet om, je bent vrij om het te verwerpen. Daar ligt Greer zeker weten niet wakker van.

frans
frans
Reactie op  Michaël
3 jaren geleden

In 1933 is de Christus in het ethergebied reeds verschenen.
En is sindsdien aan meerdere mensen die hun bewustzijn verruimd en verhoogd hebben getoond.
Langzaamaan zullen steeds meer mensen de Etherische Christus in de Ether waarnemen.
Net zoals aan het begin van onze jaartelling de fysieke Christus-Jezus fysiek zichtbaar op de wereld was.
Frans

Peter
Peter
3 jaren geleden

Er is één geval ooit geweest in de VS, wat beschreven is in het boek van prof. John Mack, en wat ik verder nooit ergens anders heb gezien. Het is een geval van een mevrouw die de ware aard van ufo-abduction zag. Zij zag éérst korte tijd een buitenaards schip boven haar tuin, wat zich voltrok als de klassieke ufo-abductie, toen er plotseling iets heel ongewoons gebeurde. Er klonk een duidelijke zoemtoon en het beeld van de ufo viel plotseling uit. In plaats daarvan zag zij ineens een zwarte militaire helikopter, met aan de buitenkant een soort van lamp-achtig apparaat dat de zoemtoon uitzond. En ineens veranderden voor haar ogen de aliens in ‘gewone’ mannen in militaire pakken. Ze hoorde de conversatie als volgt. één man vraagt aan een ander; wat gebeurt er? de ander antwoordt; de lamp valt uit. “What’s happening to the lamp”. Het lijkt er in dit geval dus op dat ufo-abductie niets anders is dan een Amerikaans mindcontrol experiment uitgevoerd om mensen te doen geloven dat ze door aliens belaagd worden. Is dát de echte waarheid over het fenomeen?
En als chemtrails een aluminium laag in de atmosfeer vormen, kunnen ze dan middels deze technologie een drogbeeld uitzenden naar een hele natie? Ik wil daar eigenlijk niet over nadenken.

Sathos
Sathos
Reactie op  Peter
3 jaren geleden

Woooowwwwww
Dat zou echt HEEL bizar zijn!

johan
johan
Reactie op  Sathos
3 jaren geleden

Zie Paramilitaire groeperingen
https://nl.wikipedia.org/wiki/Paramilitair

Syndicate
https://en.wikipedia.org/wiki/Syndicate

Organized crime
https://en.wikipedia.org/wiki/Organized_crime

Welcome to the reality

henk
henk
Reactie op  Peter
3 jaren geleden

Zo hee ! Welke film is dat?

Er word zo veel onzin geschreven, maar dit vind ik boeiend. Thumps up !

Michaël
Michaël
Reactie op  Peter
3 jaren geleden

Mag ik u iets zeggen :de Black helis en de zwarte operatoren zijn dezelfden als de greys en hun leiders , dit mag je voor zekerheid aannemen, shapeshifters bij uitstek !

Squenzy
Squenzy
3 jaren geleden

Eigenlijk is het allemaal erg simpel. Als Steven Greer en/of David Icke de “echte waarheid” zouden verkondigen, zouden ze allang monddood zijn gemaakt door de elite. Oftewel er zal in het geval van Greer/Icke een kern van waarheid inzitten maar het totale plaatje is altijd in het voordeel van de elite. Is dat het niet, dan word je op mysterieuze wijze dood gevonden.

Haya
Haya
Reactie op  Squenzy
3 jaren geleden

Ja daar heb ik ook zo mijn twijfels over. Er gebeurt hen niets.
Ik denk dat het realityspel de meesten van ons boven de pet groeit.
Mij ook.

Michaël
Michaël
Reactie op  Squenzy
3 jaren geleden

Lady Diana is vermoord omdat zij iets wilde naar buiten brengen ,lees D Icke maar …vooralleer te gissen

faye
faye
3 jaren geleden

Duidelijk dat de meesten hier nog nooit van David Wilcock hebben gehoord.
Ze hangen op alternatieve sites rond maar interessante linken bekijken ze niet.
Het zal verboden zijn van de grootmeester heb ik zo’n idee.
Anders zouden ze wel weten dat ze Boven een totale vernietiging van de planeet niet toestaan.

https://www.youtube.com/watch?v=DVfUlh9dDF0

henk
henk
Reactie op  faye
3 jaren geleden

De aarde is zo onnoemelijk krachtig die kan door mensen niet vernietigt worden.
En de grootmeester is niets anders dan een paus.
Natuurlijk zijn er bepaalde krachten werkzaam en natuurlijk worden ook die krachten aanbeden.
Laten wij eerst de krachten in ons zelf oplossen. Dan hoef je ook niet meer bang te zijn voor krachten buiten je.
Laat boven zijn werk doen, en zorg jij voor de overige 50 %, door te zorgen dat boven in jou komt.

faye
faye
Reactie op  henk
3 jaren geleden

* Henk: ik dacht dat ze bij de vrijmetselaars een grootmeester hadden, dat heb ik hier eens ergens gelezen, anders had ik het niet eens geweten, want de paus is de paus en daar is er maar 1 van.
Waarom ze het vrij-metselaars noemen en niet gewoon metselaars zal ook een sarcastisch grapje van hun eigen ‘boven’ geweest zijn, er is nl. niets vrij aan.

Haya
Haya
Reactie op  faye
3 jaren geleden

O jazeker wel Faye
Vind hem ook vaag en volg hem een paar jaar al niet meer.
Maar misschien kijk ik nu met andere ogen dan voorheen. Ik zal eens wat van zn recente werk bekijken

faye
faye
Reactie op  Haya
3 jaren geleden

Ik stuit bij Wilcock ook op zaken dat ik het niet meer kan vatten, zo scifi, zo spacy, zo ver het soms gaat, maar dan nog is het altijd leuker dan een avondje televisie kijken.

Justin
Justin
Reactie op  faye
3 jaren geleden

David Wilcock vind ik geweldig en lees en beluister hem al jaren , hij geeft tegenwoordig ook samen met Corey goode lezingen. Heel interessant /apart wat die te vertellen heeft.

Elise49
Elise49
3 jaren geleden

Alien invasie/gedoe: Elite schiet alle kunstsatellieten uit de lucht. Weg huidige technologie.
Kan men weer met een schoon tijdperk/systeem beginnen. bv. zoals na de zondvloed/begin huidig tijdperk. Begint dus alles weer opnieuw. Nieuwe geschriften(soort bijbels etc)hetzelfde verhaal.

faye
faye
3 jaren geleden

@ Elise, volgens mijn bronnen hebben de bad guys onder de elite het Militair Industrieel Complex niet meer in handen. De gevaarlijke gekken zijn verwijderd, het gaat langzaam maar we gaan de goede kant op. Het angst aanjagen wordt steeds ongeloofwaardiger en dus moeilijker.

@Henk, de mensheid vernietigen wordt ook niet toegestaan, ik dacht dat je dat wel begreep.
En ”krachten in onszelf oplossen”, wat bedoel je daarmee, krachteloos worden?
Wat een onzin reactie.

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x