CoronaBuitenland

Bescherming tweede booster neemt al na 4 weken af: ‘Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig?’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Uit een grootschalig Israëlisch onderzoek blijkt dat de bescherming van een tweede boosterprik van Pfizer van korte duur is. De bescherming van de tweede booster tegen infectie neemt al na vier weken af, zo hebben de Israëlische onderzoekers aangetoond.

De onderzoekers baseren zich op gegevens uit de database van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Hun resultaten zijn gepubliceerd in The New England Journal of Medicine. Ondertussen blijft zorgminister Kuipers mensen oproepen de ‘herhaalprik’ te nemen.

Geen goede match

“De minister versus corona. Het blijft geen goede match,” reageert Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV). Freelance journalist Arno Wellens zegt sarcastisch: “Scholen dicht, voor altijd! De jeugd moet bloeden voor oma van 90 met COPD. Vervelend dat kinderen dan onoverbrugbare leerachterstanden krijgen, maar we doen het voor de veiligheid, samen.”

“Hoe kan het coronatoegangsbewijs voor geboosterden dan onbeperkt geldig zijn?” vraagt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zich af. “Duidelijk geen wetenschap, maar een prikprivilege.”

Magere opkomst

“Vandaag blijkt dat de booster niets boostert,” stelt jurist en psycholoog Avish Jajairam. “Op naar iedere vier weken een booster om je Europees covidcertificaat up-to-date te houden. Wanneer start de prikcampagne?” vraagt journalist Annelies Strikkers.

Fysiotherapeut Auke Wagenmakers vraagt aan minister Kuipers en koepelorganisatie GGD GHOR: “Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? De tweede ‘booster’ neemt na vier weken al af in effectiviteit.”

Het AD spreekt van een ‘magere opkomst’ voor de tweede booster. Slechts één op de drie 70-plussers heeft de ‘oppepprik’ gehaald.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Moet je de dosering verhoging zodat de bescherming langer aanhoudt.

Het is zo simpel.

T,A
T,A
4 maanden geleden

HOPELIJK GAAT STRAKS NIEMAND MEER, OOK NIET VOOR DE GRIEPSPUIT.

Thoughtful
Thoughtful
4 maanden geleden

“Slechts één op de drie 70-plussers heeft de ‘oppepprik’ gehaald.”
Die andere twee van de drie kunnen de deur niet meer uit omdat die nog bezig zijn met overleven na de eerste booster gifprik.

Juan
Juan
4 maanden geleden

Wie die nog neemt is echt oliedom, weet men nu nog niet hoe het zit?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x