Binnenland

Kijk en huiver: NPO zet kinderen schaamteloos in voor prikpropaganda

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Er gaat op dit moment een fragment rond op social media uit de ‘humoristische’ quiz De Kwis, die werd uitgezonden door NPO 1. Iedere week maakten de quizmasters een parodie van een bestaand nummer over de actualiteit. Op 26 november 2016 was dat ‘Geef ons een prik’.

Kinderen zingen dat ze een prik willen terwijl cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe de draak steken met ‘antivaxers’. Indertijd werd bekend dat steeds minder ouders hun kinderen laten inenten en dat vooral hoogopgeleide ouders twijfelen over vaccineren.

“Dit is Suzan en ze is niet ingeënt, want mama zegt dat polio niet bestaat,” zingt Woe terwijl hij naast een klein meisje hurkt. “Dit zijn Lies en Ryan, hun ouders zijn gestoord, die zeggen dat je er autistisch van wordt,” zingt Van der Laan.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote complottheorie

“En dit is Tom, van wie de vader zegt: ik heb er niet zo’n goed gevoel bij. Dit is Saskia en ook haar ouders willen het niet, die geloven in een grote complottheorie van de farmaceutische industrie.”

Vervolgens zingen alle kinderen in koor: “Geef ons een prik. In onze schouders. Wij willen ingeënt, maar dat mag niet van onze ouders.”

Terwijl Van der Laan en Woe een mondkapje opzetten, zingt één van de meisjes: “Mama zegt me dat een prik bijwerking kan geven, maar ik ben liever één dag ziek dan mijn hele leven.”

Nieuwe ouders

Alle kinderen in koor: “Ik wil een prik. Hier in mijn schouders. En als dat allemaal niet mag, dan wil ik nieuwe ouders. Haal je hoofd toch uit je reet. Gebruik toch je verstand. We zijn verdomme toch geen derdewereldland.”

En nu worden kinderen ‘gevaccineerd’ tegen corona, met alle gevolgen van dien. Oude tijden herleven.

4.7 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

208 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
5 maanden geleden

Nu komt de Ibola kill off aan de deur kloppen, de volgende martelgang staat weer voor de deur.

Coert
Coert
5 maanden geleden

Ziek

King of light
King of light
5 maanden geleden

Met of zonder prik, die kinderen staan er al bij als zombies.

Mokum
Mokum
5 maanden geleden

NPO, schaamteloos bagger over de mensen uitstrooien. Kinderen voor je karretje spannen. In Amerika hadden ze een spotje met superhelden. Kinderen verkleed met pakjes aan die alle gevaccineerde kinderen de hemel in prezen. Met al die talkshows gebeurt precies hetzelfde. Critici mogen niet langskomen. Ben je Pro dan mag je elke avond langskomen.

Back to top button
208
0
We lezen graag je reactie!x