Homepagina » Bewustzijn » Besmet: spionagedienst NSA verspreidt nepchannelings
NSA verspreidt nepchannelings

Besmet: spionagedienst NSA verspreidt nepchannelings

Eerder dit jaar oordeelde een federale rechter dat de Amerikaanse inlichtingendienst NSA (National Security Agency) geen uitleg hoeft te geven over de relatie met zoekgigant Google.

Intussen werkt de geheime dienst aan de bouw van het grootste Amerikaanse spionagecentrum in Bluffdale in de staat Utah.

De inlichtingendiensten vormen één van de zeven zuilen die ons wereldbeeld bepalen. Medewerkers van geheime diensten vragen zich geregeld af waarom een deel van de schotels gericht staat op bijvoorbeeld de maan of Mars. De inlichtingendiensten houden buitenaardse schepen in de gaten. Uit geopenbaarde stukken is herhaaldelijk gebleken dat de NSA weet van buitenaards contact.

Desinformatie

Ze sturen daarnaast contraspionagediensten aan die worden ingezet tegen getuigen en bij militaire ‘buitenaardse’ ontvoeringen (MILAB). De NSA beschikt bovendien over systemen die de elektromagnetische straling van individuen kunnen volgen en die hersengolven kunnen beïnvloeden.

De inlichtingendiensten houden samen met de overige zes zuilen een ondoordringbare psychologische barrière in stand die de menselijke cognitieve vermogens verdooft, die kennis over hogere levensvormen en reverse engineering van buitenaardse technologie blokkeert, die verhult dat onze pers wordt gecensureerd, dat er uitwisselingsprogramma’s zijn tussen mensen en buitenaardsen, dat de Federal Reserve in handen is van corporaties en dat er vanaf de veertiger jaren contraspionageprogramma’s actief zijn zoals COINTELPRO.

In een poging de informatiestroom over buitenaardse wezens op internet onder controle te krijgen wordt er desinformatie verspreid. De NSA is zich terdege bewust van de vele gechannelde berichten die worden gepubliceerd op het internet.

Spervuur

Uit data van de NSA blijkt dat dergelijke channelings steeds vaker worden gelezen. Ook is gebleken dat de NSA verantwoordelijk is voor het verspreiden van desinformatie door middel van channelings.

In sommige gevallen wordt de informatie in het bewustzijn van bekende of vooraanstaande channelaars gestraald. In andere gevallen worden illusies van nieuwe channelaars gecreëerd en gestimuleerd door het enorme netwerk dat wij kennen als het wereldwijde web. Door middel van deze inspanningen probeert de NSA angst te verspreiden.

Er wordt bewust tegenstrijdige informatie verspreid zodat de voorspellingen van veel channelaars niet uitkomen. Op deze manier hoopt men dat de invloed van de channelaars wordt ondermijnd zodat mensen de waarheid niet langer kunnen onderscheiden van echte channelaars.

Om de waarheid van een spervuur van desinformatie te kunnen blijven onderscheiden is het van groot belang om bij jezelf te blijven, te luisteren naar je eigen gevoel.

Volgens het tijdschrift Wired wordt het nieuwe bolwerk van de NSA in Utah gekoppeld aan bestaande luisterposten overal ter wereld. Daarmee wordt het een soort bodemloze put van privé-mails, zoekopdrachten en aankopen. Deze informatie kan in een oogwenk tevoorschijn worden getoverd.

Bronnen: Skyshipsovercashiers.com, Wired.com

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

52 reacties

 1. Is dit stuk soms toevallig geschreven door Mike quincy ?

  0 likes
 2. Daarom is het zo belangrijk voor Sites als deze om de bullshit van de waarheid te scheiden.

  Maar dit gebeurd alleen niet altijd na mijn idee.

  0 likes
 3. Dus dáááár komt SaLuSa dus vandaan! Zozo… *wrijft in handen*

  0 likes
 4. Owww zo. Salusa secret nsa agent

  0 likes
 5. “Om de waarheid van een spervuur van desinformatie te kunnen blijven onderscheiden is het van groot belang om bij jezelf te blijven, te luisteren naar je eigen gevoel.”

  Dit is de best tip die je kan krijgen en geldt altijd altijd altijd. Geloof niets en niemand en luister alleen naar je diepere zelf. Dat geldt ook voor dit verhaal 🙂

  0 likes
 6. Misschien wordt het nu langzamerhand duidelijk dat je het niet buiten jezelf moet zoeken….maar naar binnen gaan…zoek de Hoogste Bron c.q. waarheid ( Hoe je die ook noemt,De Dao, Boeddha, God, Allah in jezelf..),want zelfs channelings zijn niet meer te vertrouwen, zoals zo veel b.s. op sites.

  0 likes
 7. Haha waarom de vergelijking met mike q, en salusa??? vind jullie reacties echt briljant.

  0 likes
 8. Zo … voelen wij ons genept dan. Disclosure..
  Mike Quinsey, Matthew Ward, Blossom Goodchild, Scheldan Nidle, Montague Keen, Kris-Won hebben iets uit te leggen.

  0 likes
 9. Jammer dat er niet bij staat welke channelings dan vals zijn, maar vertrouw wel op mijn gevoel. SaLuSa is zeker niet vals daar hij onder Asthar werkt.

  0 likes
 10. Tha, die Secret Agent moet dan een naam hebben die begint met een “L”
  S(secret) A(agent) L(..naam) USA. hahaha

  0 likes
 11. De NSA beschikt bovendien over systemen die de elektromagnetische straling van individuen kunnen volgen en die hersengolven kunnen beïnvloeden

  Whohahahaha…ik lig echt in een deuk als ik dit artikel lees.

  0 likes
 12. Zo, die channelaars kunnen stoppen met peentjes zweten, hier is de nieuwe zondebok van het feit da ze niet geland zijn op de OS. Ik wil in ieder geval even kwijt dat een aantal mensen die wel in contact staan ontzettend moe worden van die SaluSa en dergelijke. Boos zelfs.

  0 likes
 13. Dit wordt misschien nog erger dan Stalin en co.
  Het zijn naar mijn mening totaal gewetenlozen die zo’n spionagecentrum opzetten.

  0 likes
 14. algemeen kan wel worden aangenomen dat er buitenaardsen zijn , gezien de vele berichten en waarnemingen , dus die acceptatie is der wel ,dus laat maar komen .

  0 likes
 15. Nou, als de GF dus niet komt opdagen dan kan Mike Quinsey zeggen: Maar de NSA heeft deze berichten in mijn hoofd gestraald!

  Free Card Out Of Jail

  0 likes
 16. hoi allemal,ja dit is een diepe schok voor ons allemaal.maar wij wisten van mindcontrol en wat de cabal en de iluminatie kunnen sommigen kunnen hier hartelijk om lachen om dit stukje maar vinden jullie het dan niet diep treurig dat dit mogelijk is dan kun je af vragen is dit nu wel mijn gevoel vandaag of ben ik onder mind control en dan iemand die doordraaitd en mensen dood schieten is dat mischien mindcontrol dus in feite valt er niks te lachen mindcontrol laten wij ze niet in de kaart kijken wij hebben ze nu door zullen wij maar zeggen de acencie gaat gewoon door ook de veranderingen van de aarde dat merk je denk ik zelf ook wel wat ik denk dat de iluminatie gewoon niet wil hebben dat wij toch ondanks alles liefde naar elkaar toe hebben respekt voor elkaar hebben de iluminatie bestaat dat weten jullie zelf ook laat die gene die salusa geloofd in ere dat hebben ze nodig een steuntje in de rug om door te kunnen gaan met acentie naar 5Den wacht op disclocer sterkte allemaal

  0 likes
 17. We hebben straks een hoop troep op te ruimen. Maar wanneer is straks?

  0 likes
 18. Zie op you tube, channelings van Danielofdoriaa “Allies of humanity” zijn voorbeelden van nepchannelings. Naar mijn gevoel compleet fake.
  Alhoewel ik mij ook al dikwijls heb geërgerd op Salusa en zijn loze beloftes, blijft mijn gevoel zeggen dat er een grond van waarheid in zit. We shall see… only time will tell.

  0 likes
 19. [quote name=”Peter ♥”]Jammer dat er niet bij staat welke channelings dan vals zijn, maar vertrouw wel op mijn gevoel. SaLuSa is zeker niet vals daar hij onder Asthar werkt.[/quote]
  Ja en wat zegt dat, kun jij controleren of dat klopt en wat dat is? onthoudt dit alle channelingen die gaan over verdeeldheid (wij en zij de goeden en de slechten) zijn valse channelingen. Als het zuiver zou zijn zou er geen onderscheid worden gemaakt en er van eenheid worden uit gegaan.Ook worden we niet gered door buitenaardsen. Als je dat geloofd kun je net zo goed naar de jehova’s

  0 likes
 20. Ellenlange channelings en heeeeel veeeeel en er gebeurd geen moer.
  Een engels medium zei het als volgt ( Vi Kipling)

  If your mind cant accept it, reject it !

  Datgene wat je voedt dat groeit !

  0 likes
 21. Salusa en het sprookje van de Galactische Federatie en Ashtar Command misschien ook uit de keuken van de NSA ?? Zou me niks verbazen.

  0 likes
 22. [quote name=”Herman de Graaf”]Zo … voelen wij ons genept dan. Disclosure..
  Mike Quinsey, Matthew Ward, Blossom Goodchild, Scheldan Nidle, Montague Keen, Kris-Won hebben iets uit te leggen.[/quote]

  Ja bovenstaande channelaars zijn allemaal bezig in het kader van de “hou ze bezig met zweven operatie”. Leuk te lezen maar echt serieus heb ik het nog nooit genomen. Velen zijn me niet eens bekend.

  0 likes
 23. [quote name=”Tjeu”]Tha, die Secret Agent moet dan een naam hebben die begint met een “L”
  S(secret) A(agent) L(..naam) USA. hahaha[/quote]

  secret agent lies under serveillance agency

  0 likes
 24. salusa is een mietje ! 🙂

  0 likes
 25. Mijn eigen gevoel vertelde me zojuist dat dit artikel pure peop is. Dus die ondoordringbare psychologische barrière werkt echt!

  0 likes
 26. Exopolitiek:kwestie is ET tgo VSA/NSA en omgekeerd, wikken en wegen van voor- en nadelen, maar de Aarde als toekomstige ruimtevaartcivilisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met ET en met hen planeten koloniseren,waar andere de lakens uitdelen….De VSA-ufo-coverups sinds 1947 zijn alom bekend omtrent de defensiestrategie..Channelaars…ET live op TV met Europolitici, die de politieke koers van de Eurozone bepalen geen VSA, denk daar grondig over na, werken zeker niet in hun eigen nadeel wat er al veel begrepen hebben om zeker niet te vergeten en akkoorden aan de laars te lappen. Het gaat hier niet om ESA of NASA en hun aandeelhouders en geldkassa’s, strikt gescheiden houden van ET. VSA/NSA ligt geregeld onder vuur binnen de NAVO werken uiterst nadelig voor andere profijten in belang van de burgers van grote en voorname Eurolidstaten. Daarom is planeten koloniseren met ET een uitwijkmogelijkheid….

  0 likes
 27. als ik de reacties lees heeft de NSA veel succes, en dus doen ze het goed of je bent niet wakker.

  0 likes
 28. Alles wat je alleen maar hoort, maar niet kan zien (channelings dus), is de moeite van het betwijfelen waard.

  De NSA kan afluisteren en bespioneren wat ze wil, ze zal de mensheid nooit volledig onder haar controle krijgen.

  Bovendien, hoeveel personeel moet ze wel niet nodig hebben om alle, door de systemen als verdacht aangegeven berichten, na te gaan?

  Ik vermoed dat de NSA nog geen 20% van alle verdachte berichten kan nagaan wegens personeelsgebrek.

  Binnenkort gaan we allemaal misschien wel met helmen rondlopen om hersenmanipulatie door de NSA te voorkomen. Zo, zo, we zijn aardig op weg om de attributen van de Aliens te gebruiken….

  0 likes
 29. [quote name=”Ro44bin”]Zo, die channelaars kunnen stoppen met peentjes zweten, hier is de nieuwe zondebok van het feit da ze niet geland zijn op de OS. Ik wil in ieder geval even kwijt dat een aantal mensen die wel in contact staan ontzettend moe worden van die SaluSa en dergelijke. Boos zelfs.[/quote]

  Dan ben ik nu dus erg benieuwd wie er wel in contact staan.
  Wie zijn dat? Namen en/of websites graag.
  Gun me het zicht op een betere toekomst door de invloed van ET’s.

  0 likes
 30. Die SaLuSa kan aan geloofwaardigheid winnen door elke week een andere channelaar te nemen. Dan hebben we van 52 bronnen een indicatie dat ene SaLuSa tot hen spreekt. Numbers speak for themselves.

  0 likes
 31. hallo allemaal,weten jullie nog 2berichten terug van salusa dat Mike Quinsey er een extra bericht erbij schreef deze channeling was het sterkste de berichten werden toen ook anders mijn vermoeden is dat er mind controle op hem is toe gepast Mike kan hier in feite niks aan doen wij weten nu dat we met enige argwaan de berichten van iedere channelaars op moeten passen maar dat wil niet zeggen dat wij niet naar de 5d gaan zeker wel met de aarde en alle andere planeten wanneer en hoe weet niemand het kan morgen zijn volgende week wat wij moeten gaan doen is respekt voor een ander hebben lief zijn voor elkaar je vijanden vergeven positief blijven kijk wat er met de aarde gebeurd disclocer komt toch wel iedere dag opnieuw lezen wij wel wat wij weten nu wat mind controle kan doen iemand door laten draaien die dan mensen dood schiet een angstige maatschapij maken ze, laat je dan ook niet bang maken veel sterkte allemaal

  0 likes
 32. [quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”Ro44bin”]Zo, die channelaars kunnen stoppen met peentjes zweten, hier is de nieuwe zondebok van het feit da ze niet geland zijn op de OS. Ik wil in ieder geval even kwijt dat een aantal mensen die wel in contact staan ontzettend moe worden van die SaluSa en dergelijke. Boos zelfs.[/quote]

  Dan ben ik nu dus erg benieuwd wie er wel in contact staan.
  Wie zijn dat? Namen en/of websites graag.
  Gun me het zicht op een betere toekomst door de invloed van ET’s.[/quote]
  Sheldan Nidle, Matthew Ward, Matthew Ward is dood die spreekt via zijn moeder en waar ik graag naar luister is David Wilcock

  0 likes
 33. Salusa is NEP, het bewijs daarvan zal de 29e augustus worden geleverd.

  Net omdat Salusa de events veroorzaakt door de oude garde niet zal tegenhouden terwijl dit wel beloofd werd.

  Dit is niet meer dan een poging om de new age mensen lam en tam te maken door hen een valse redder te geven om in te geloven zodat ze rustig afwachten en zelf niks ondernemen.

  0 likes
 34. [quote name=”Ron Bodhi”]Misschien wordt het nu langzamerhand duidelijk dat je het niet buiten jezelf moet zoeken….maar naar binnen gaan…zoek de Hoogste Bron c.q. waarheid ( Hoe je die ook noemt,De Dao, Boeddha, God, Allah in jezelf..),want zelfs channelings zijn niet meer te vertrouwen, zoals zo veel b.s. op sites.[/quote]

  allah in jezelf?
  Spreek voor jezelf.
  Boddhi zou dit nooit zeggen…
  ——————————-
  En verzin je eigen naam, copycat.

  0 likes
 35. Haha..leuk dat jullie dezelfde gedachten erover hebben als ik,.. maar ff serieus…er is echt wel wat aan de hand … er is zoveel wat we niet weten .. en dat disclosure verhaal gaat helemaal niet over aliens die zich bekend maken..het gaat over de kennis die geheimen genootschappen hebben- die onze wereld en denkwijze flink veranderd, heb t er wel is over met andere mensen maar soms lijkt het niet door te dringen, betekend gewoon dat we er nog niet klaar voor zijn maar goed,.. mooi dat er een vergelijking wordt gemaakt met Mike Q en kornuitjes,..betekend dat er toch nog mensen zijn die er wat van begrijpen 🙂

  0 likes
 36. [quote name=”Robijn”]Die SaLuSa kan aan geloofwaardigheid winnen door elke week een andere channelaar te nemen. Dan hebben we van 52 bronnen een indicatie dat ene SaLuSa tot hen spreekt. Numbers speak for themselves.[/quote]

  Omdat bijvoorbeeld de NSA natuurlijk geen mogelijkheid hebben om 52 mensen zodanig te beinvloeden.

  0 likes
 37. Exopolitiek: De Vlaamse regering van 2004,de VRT-werking gebeurt met Vlaams belastingsgeld,VRT :12 leden van de raad van bestuur worden aangewezen door de Vlaamse Regering, met inachtneming van de evenredige vertegenwoordiging van de politieke fracties in het Vlaams Parlement, dragen de politieke verantwoordelijkheid omtrent, het Vlaams Vrt-programmma 21/12/2008 – 28/03/09 hartelijke groeten aan iedereen presentatie Sofie Van Moll. Via de ESA-satelliet Probo 1 werden de Gouden Plaatgegevens via radiosignalen de ruimte ingezonden. Bij eventuele gevolggeving van Extraterrestrials aan deze Vlaamse ruimteboodschap valt onder de bevoegdheid van de huidige Vlaamse regering en parlement en de verantwoordelijkheid tgv de Vlaamse burgers…om deze politieke zaken verder af te handelen en de burgers in de straat gerust te laten omtrent die bovenstaande ook Extraterrestrials, wat juiste politieke staatkunde, iedereen op zijn en haar plaats ….rinkelt de geldkas!!!!!

  0 likes
 38. De enige, maar dan ook echt de enige die altijd met pure en goede informatie komt is Bashar. Hij heeft ook een paar keer voorspellingen gedaan die zijn uitgekomen (nu gaan er mensen rechtop zitten denk ik 😉 ). First contact komt volgens hem tussen 2025-2033 (althans dat zijn de highest probabilities). Ook bij eerdere vragen over 14 oct 2008 e.d. gaf hij aan dat dit niet ging gebeuren.

  Maar het voornaamste en meest down to earth en tegelijkertijd geweldig is zijn info op het gebied van ”persoonlijke ontwikkeling”. Typ eens Bashar in op Youtube, het zal je niet teleurstellen

  p.s. jammer dat er nooit iets op Niburu.nl komt over Bashar, terwijl hij juist de meest betrouwbare van alles en iedereen is.

  0 likes
 39. [quote name=”legaalSheldan Nidle, Matthew Ward, Matthew Ward is dood die spreekt via zijn moeder en waar ik graag naar luister is David Wilcock[/quote]

  Die hebben ook iets uit te leggen naar aanleiding van het bekend worden van manipulatie door NSA. Ja, ook Wilcock.
  Wilcock refereert regelmatig naar informanten binnen geheimediensten.

  De vraag of iemand iets wil uitleggen kan respectvol worden gesteld.

  0 likes
 40. [quote name=”bonabuster”]Salusa is NEP, het bewijs daarvan zal de 29e augustus worden geleverd.

  Net omdat Salusa de events veroorzaakt door de oude garde niet zal tegenhouden terwijl dit wel beloofd werd.

  Dit is niet meer dan een poging om de new age mensen lam en tam te maken door hen een valse redder te geven om in te geloven zodat ze rustig afwachten en zelf niks ondernemen.[/quote]

  Wat gaat er op 29 augustus gebeuren dan?

  0 likes
 41. Haha..leuk om te lezen dat mensen dezelfde gedachte hebben over dit soort bericht …maar ff serieus, dat disclosure geloof ik best voor een gedeelte,.. die geheime diensten heten niet voor niets geheimen diensten en houden veel voor ons verborgen, volgens door een gedeelte angst dat er verkeerde dingen mee gedaan worden, aangezien er toch een gedeelte van de mensheid puur slecht is een niets liever willen dan elkaar vernietigen.Vraag je maar is af wat een terrorist zou doen met die techniek ? Daarom vraag ik me af of we er ooit echt klaar voor zijn…maar verder of het nou waar is of niet, het blijft interessante materie

  0 likes
 42. Bij het lezen en of geloven van welke channeling dan ook, laat je jezelf in de steek!

  0 likes
 43. [quote name=”Boddhi”][quote name=”Ron Bodhi”]Misschien wordt het nu langzamerhand duidelijk dat je het niet buiten jezelf moet zoeken….maar naar binnen gaan…zoek de Hoogste Bron c.q. waarheid ( Hoe je die ook noemt,De Dao, Boeddha, God, Allah in jezelf..),want zelfs channelings zijn niet meer te vertrouwen, zoals zo veel b.s. op sites.[/quote]

  allah in jezelf?
  Spreek voor jezelf.
  Boddhi zou dit nooit zeggen…
  ——————————-
  En verzin je eigen naam, copycat.[/quote]
  Mijn welgemeende excuses Boddhi, ik wist niet dat ik op de gevoelige teentjes van een Velicht persoon ging staan hiermee!

  0 likes
 44. [quote name=”Investigator”][quote name=”Tjeu”]Tha, die Secret Agent moet dan een naam hebben die begint met een “L”
  S(secret) A(agent) L(..naam) USA. hahaha[/quote]

  secret agent lies under serveillance agency[/quote]

  heel goed deze. errug leuk

  0 likes
 45. [quote name=”Ron Bodhi”][quote name=”Boddhi”][quote name=”Ron Bodhi”]Misschien wordt het nu langzamerhand duidelijk dat je het niet buiten jezelf moet zoeken….maar naar binnen gaan…zoek de Hoogste Bron c.q. waarheid ( Hoe je die ook noemt,De Dao, Boeddha, God, Allah in jezelf..),want zelfs channelings zijn niet meer te vertrouwen, zoals zo veel b.s. op sites.[/quote]

  allah in jezelf?
  Spreek voor jezelf.
  Boddhi zou dit nooit zeggen…
  ——————————-
  En verzin je eigen naam, copycat.[/quote]
  Mijn welgemeende excuses Boddhi, ik wist niet dat ik op de gevoelige teentjes van een Velicht persoon ging staan hiermee![/quote]
  ja dit is ook weer waar he dit kun je niet maken zou u dit graag hebben als men uw naam zouden gebruiken ? dit kan niet hoor .

  0 likes
 46. ook dit kan ook weer een om verwarring te schoppen .het kan zijn dat de illuminatie die overal tussen zit hier bij gebaat kan zijn omdat zij ons altijd dom hebben en willen houden ik geloof hier ook niets van .ook dit artikel kan net zo goed zo nep als een schijn te zijn . ik kijk hier mee best wel uit

  0 likes
 47. Quote artikel:
  [Intussen werkt de geheime dienst aan de bouw van het grootste Amerikaanse spionagecentrum in Bluffdale in de staat Utah].
  Het komt te staan in BLUFFdale! ha, ha, ha, ha….LOL!
  [valt op de grond van het lachen….]

  0 likes
 48. [quote name=”Catharina R”][quote name=”Ron Bodhi”][quote name=”Boddhi”][quote name=”Ron Bodhi”]Misschien wordt het nu langzamerhand duidelijk dat je het niet buiten jezelf moet zoeken….maar naar binnen gaan…zoek de Hoogste Bron c.q. waarheid ( Hoe je die ook noemt,De Dao, Boeddha, God, Allah in jezelf..),want zelfs channelings zijn niet meer te vertrouwen, zoals zo veel b.s. op sites.[/quote]

  allah in jezelf?
  Spreek voor jezelf.
  Boddhi zou dit nooit zeggen…
  ——————————-
  En verzin je eigen naam, copycat.[/quote]
  Mijn welgemeende excuses Boddhi, ik wist niet dat ik op de gevoelige teentjes van een Velicht persoon ging staan hiermee![/quote]
  ja dit is ook weer waar he dit kun je niet maken zou u dit graag hebben als men uw naam zouden gebruiken ? dit kan niet hoor .[/quote]
  Ik heb alleen mijn naam afgekort! Mijn volledige naam is Ronadhi Bodhirana en ben van Indiase afkomst…Maar wat is Boddhi zijn excuus?

  0 likes
 49. [quote name=”Jan”]De NSA beschikt bovendien over systemen die de elektromagnetische straling van individuen kunnen volgen en die hersengolven kunnen beïnvloeden

  Whohahahaha…ik lig echt in een deuk als ik dit artikel lees.[/quote]
  Als je weet dat dit echt bestaat is het niet meer zo leuk..NSA kan inderdaad hersengolven en gedachten veranderen.. het heet Microwave auditory effect dit komt al voor in begin jaren zeventig. BiophotonBrain-computer interfaceCosmic ray visual phenomenaElectroreceptionMeteoroid#Sound – radio waves proposed as cause deze apparaaten bevatten dezelfde technologie ongv. Tik het eens in op Google, interessant hoor.. mvg EHC

  0 likes
 50. [quote name=”Alfaroid”][quote name=”bonabuster”]

  [/quote]
  Wat gaat er op 29 augustus gebeuren dan?[/quote]

  dit misschien?
  -London 2012 Paralympics is on Wednesday, 29 August 2012
  at 23:00, BST timezone (+0100 GMT)

  of deze:

  -29th August 2012: the date Google becomes “aware”

  http://www.pocket-lint.com/news/28325/google-industry-killer-man-slayer

  0 likes
 51. [quote name=”Guido74″][quote name=”Alfaroid”][quote name=”bonabuster”]

  [/quote]
  Wat gaat er op 29 augustus gebeuren dan?[/quote]

  dit misschien?
  -London 2012 Paralympics is on Wednesday, 29 August 2012
  at 23:00, BST timezone (+0100 GMT)

  of deze:

  -29th August 2012: the date Google becomes “aware”

  http://www.pocket-lint.com/news/28325/google-industry-killer-man-slayer%5B/quote%5D
  hoi,ik denk dat er de 29ste niets gebeurd tenminste niet op de paralympics denken ze nu echt dat wij al bang zijn dat er op die datum iets gebeurd

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronamaatregelen

Hoogleraar legt uit waarom onze coronamaatregelen echt levensgevaarlijk zijn

De coronamaatregelen kosten meer levens dan ze ...

wereldgezondheidsorganisatie

Hef de Wereldgezondheidsorganisatie op. Het ware gezicht van WHO-baas Tedros

Op 10 januari liet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.