Bewustzijn

Besmet: spionagedienst NSA verspreidt nepchannelings

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder dit jaar oordeelde een federale rechter dat de Amerikaanse inlichtingendienst NSA (National Security Agency) geen uitleg hoeft te geven over de relatie met zoekgigant Google.

Intussen werkt de geheime dienst aan de bouw van het grootste Amerikaanse spionagecentrum in Bluffdale in de staat Utah.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De inlichtingendiensten vormen één van de zeven zuilen die ons wereldbeeld bepalen. Medewerkers van geheime diensten vragen zich geregeld af waarom een deel van de schotels gericht staat op bijvoorbeeld de maan of Mars. De inlichtingendiensten houden buitenaardse schepen in de gaten. Uit geopenbaarde stukken is herhaaldelijk gebleken dat de NSA weet van buitenaards contact.

Desinformatie

Ze sturen daarnaast contraspionagediensten aan die worden ingezet tegen getuigen en bij militaire ‘buitenaardse’ ontvoeringen (MILAB). De NSA beschikt bovendien over systemen die de elektromagnetische straling van individuen kunnen volgen en die hersengolven kunnen beïnvloeden.

De inlichtingendiensten houden samen met de overige zes zuilen een ondoordringbare psychologische barrière in stand die de menselijke cognitieve vermogens verdooft, die kennis over hogere levensvormen en reverse engineering van buitenaardse technologie blokkeert, die verhult dat onze pers wordt gecensureerd, dat er uitwisselingsprogramma’s zijn tussen mensen en buitenaardsen, dat de Federal Reserve in handen is van corporaties en dat er vanaf de veertiger jaren contraspionageprogramma’s actief zijn zoals COINTELPRO.

In een poging de informatiestroom over buitenaardse wezens op internet onder controle te krijgen wordt er desinformatie verspreid. De NSA is zich terdege bewust van de vele gechannelde berichten die worden gepubliceerd op het internet.

Spervuur

Uit data van de NSA blijkt dat dergelijke channelings steeds vaker worden gelezen. Ook is gebleken dat de NSA verantwoordelijk is voor het verspreiden van desinformatie door middel van channelings.

In sommige gevallen wordt de informatie in het bewustzijn van bekende of vooraanstaande channelaars gestraald. In andere gevallen worden illusies van nieuwe channelaars gecreëerd en gestimuleerd door het enorme netwerk dat wij kennen als het wereldwijde web. Door middel van deze inspanningen probeert de NSA angst te verspreiden.

Er wordt bewust tegenstrijdige informatie verspreid zodat de voorspellingen van veel channelaars niet uitkomen. Op deze manier hoopt men dat de invloed van de channelaars wordt ondermijnd zodat mensen de waarheid niet langer kunnen onderscheiden van echte channelaars.

Om de waarheid van een spervuur van desinformatie te kunnen blijven onderscheiden is het van groot belang om bij jezelf te blijven, te luisteren naar je eigen gevoel.

Volgens het tijdschrift Wired wordt het nieuwe bolwerk van de NSA in Utah gekoppeld aan bestaande luisterposten overal ter wereld. Daarmee wordt het een soort bodemloze put van privé-mails, zoekopdrachten en aankopen. Deze informatie kan in een oogwenk tevoorschijn worden getoverd.

Bronnen: Skyshipsovercashiers.com, Wired.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dru79
Dru79
11 jaren geleden

Is dit stuk soms toevallig geschreven door Mike quincy ?

Diago
Diago
11 jaren geleden

Daarom is het zo belangrijk voor Sites als deze om de bullshit van de waarheid te scheiden.

Maar dit gebeurd alleen niet altijd na mijn idee.

Biff
Biff
11 jaren geleden

SaLuSa?

Knaagdier
Knaagdier
11 jaren geleden

Dus dáááár komt SaLuSa dus vandaan! Zozo… *wrijft in handen*

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x