Homepagina » Buitenland » Syrië: Nepnieuws, nepoorlog, alles nep
Syrië: Nepnieuws, nepoorlog, alles nep

Syrië: Nepnieuws, nepoorlog, alles nep

Eind vorige maand kondigde Turkije aan de Syrische stad Al-Bab te hebben heroverd op Islamitische Staat (IS). Het verzet van de terreurgroep werd opeens gebroken.

Vlak voor de verovering had de website Veterans Today een artikel gepubliceerd over Al-Bab, waarin stond dat Turkije 950 IS-strijders in vrachtwagens had geladen en naar Turkije had gereden, om ze vervolgens weer in te zetten in Raqqa.

Het lijkt er sterk op dat Turkije de herovering in scène heeft gezet om het noorden van Syrië in te nemen, schrijft Gordon Duff voor New Eastern Outlook.

Nepnieuws

“Turkije wilde altijd al een bufferzone in Noord-Syrië en lijkt het eigen leger nu te hebben gebruikt om dat te bewerkstelligen,” zei hij.

Om deze reden verplaatst het Syrische leger zich mogelijk naar het noorden en oosten om de opmars van Turkije te stoppen.

Volgens Duff worden we misleid over Syrië en Irak. Hij wijst erop dat Trump meerdere keren heeft gezegd dat beschuldigingen aan het adres van het Syrische regime gebaseerd zijn op nepnieuws.

Onderzeeër

In mei 2013 meldde Syria News dat het Syrische leger een Israëlische onderzeeër had vernietigd voor de kust.

Wat er niet bij vermeld werd is dat de duikboot werd gebruikt om repeaters te plaatsen die eruitzagen als stenen.

Deze repeaters werden later gebruikt om boodschappen te versturen, zogenaamd afkomstig van het Syrische leger, aldus Duff.

Deze boodschappen moesten bewijzen dat het Syrische overheidsleger achter de gifgasaanval in Ghouta in augustus 2013 zat.

Nep-bewijzen

De nep-bewijzen die met deze repeaters waren verzameld werden na de gifgasaanval, waarbij 1000 mensen omkwamen, gepresenteerd bij de VN, stelt hij.

“Als Israël de nabestaanden van de duikbootbemanning afkoopt en de buitenkant van de onderzeeër opnieuw schildert, wat wordt er dan nog meer gedaan?” vraagt hij zich af.

Duff merkt op dat Rusland herhaaldelijk bewijs heeft aangedragen voor het gebruik van mosterd- en chloorgas door IS en door Amerika gesteunde rebellen.

Biologische wapens

Het Vrije Syrische Leger plaatste zelfs een filmpje op YouTube waarin het gasprojectielen laat zien, maar kennelijk kan de CIA YouTube niet kraken, reageert hij sarcastisch.

Veterans Today onderzocht daarnaast een Amerikaanse installatie in de Georgische hoofdstad Tbilisi, die wordt gefinancierd door USAID en is gebouwd door Bechtel Corporation, de grootste Amerikaanse bouwonderneming.

Het Amerikaanse lab draagt de naam Lugar Laboratory en zou worden gebruikt om biologische wapens te maken.

Het onderzoek toonde verder aan dat chemische wapens vanuit Georgië naar Syrië werden overgebracht en daar werden gebruikt door IS.

Brede steun

De terreurgroep beschikt daarnaast over talloze splinternieuwe Toyota’s met versterkte ophanging en gemonteerde machinegeweren.

Terroristen van Al Qaida verschijnen plotseling ten tonele met de nieuwste TOW- en stingerraketten, die uit kratten komen met daarop de tekst ‘Raytheon Corporation/USA’, weet Duff.

Er is hier sprake van brede steun voor terrorisme door de VS, Israël, Saoedi-Arabië, Oekraïne, Georgië, Turkije en de Golfstaten, stelt hij. “Het kan niet langer worden genegeerd.”

[New Eastern Outlook]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Zo nu lezen jullie het ook eens van een ander. Ik schrijf al jaren over de Zio Nazi Israeli USA Mossad Rothschild Khazarian Maffia. Het is één vieze gore stinkende bende van kinderverkrachters en moordenaars en reptielen. Erdogan past naadloos in dit plaatje met zijn verraderlijke dubbelspel en zijn brein moet door syfilis zijn aangetast als hij denkt hiermee weg te komen. De hele beschamende poppenkast met Nederland was de zoveelste afleidingsmanoeuvre om te verhullen wat hij allemaal in Syrië uitvreet. Ook Erdogan is een Zio Nazi Vrijmetselaars puppet. Een Nazi pur sang !

  7 likes
 2. Ga je me vertellen dat de regering tegen ons liegt?

  3 likes
 3. De Zionisten maken tevens de dienst uit in NL. Bijna alle nieuwsgaring wordt gefilterd en via hun zenders de NPO’s en de RTL’s de “lucht” in gegooid. Kijk maar naar de namen van de buitenlandcorrespondenten. 95% Joodse namen. Kijk een uurtje RTLZ. En inmiddels zijn er 20.000 op weg, vanuit London, naar een nieuw fris grasveldje – lees Bankenindustrie – in de omgeving van Frankfurt. Brexit is niets anders dan het eruit schoppen van de Zionisten/Zakkenvullers. Vandaar dat Asd-zuid, Buitenveldert, Laren, Amstelveen zo tegen de Nexit zijn. Bedoeïengedrag. Met je schaapjes het gras opvreten en als het kaal is, ga je weer verder naar een fris veldje.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...