Homepagina » Buitenland » Syrië: Nepnieuws, nepoorlog, alles nep
Syrië: Nepnieuws, nepoorlog, alles nep

Syrië: Nepnieuws, nepoorlog, alles nep

Eind vorige maand kondigde Turkije aan de Syrische stad Al-Bab te hebben heroverd op Islamitische Staat (IS). Het verzet van de terreurgroep werd opeens gebroken.

Vlak voor de verovering had de website Veterans Today een artikel gepubliceerd over Al-Bab, waarin stond dat Turkije 950 IS-strijders in vrachtwagens had geladen en naar Turkije had gereden, om ze vervolgens weer in te zetten in Raqqa.

Het lijkt er sterk op dat Turkije de herovering in scène heeft gezet om het noorden van Syrië in te nemen, schrijft Gordon Duff voor New Eastern Outlook.

Nepnieuws

“Turkije wilde altijd al een bufferzone in Noord-Syrië en lijkt het eigen leger nu te hebben gebruikt om dat te bewerkstelligen,” zei hij.

Om deze reden verplaatst het Syrische leger zich mogelijk naar het noorden en oosten om de opmars van Turkije te stoppen.

Volgens Duff worden we misleid over Syrië en Irak. Hij wijst erop dat Trump meerdere keren heeft gezegd dat beschuldigingen aan het adres van het Syrische regime gebaseerd zijn op nepnieuws.

Onderzeeër

In mei 2013 meldde Syria News dat het Syrische leger een Israëlische onderzeeër had vernietigd voor de kust.

Wat er niet bij vermeld werd is dat de duikboot werd gebruikt om repeaters te plaatsen die eruitzagen als stenen.

Deze repeaters werden later gebruikt om boodschappen te versturen, zogenaamd afkomstig van het Syrische leger, aldus Duff.

Deze boodschappen moesten bewijzen dat het Syrische overheidsleger achter de gifgasaanval in Ghouta in augustus 2013 zat.

Nep-bewijzen

De nep-bewijzen die met deze repeaters waren verzameld werden na de gifgasaanval, waarbij 1000 mensen omkwamen, gepresenteerd bij de VN, stelt hij.

“Als Israël de nabestaanden van de duikbootbemanning afkoopt en de buitenkant van de onderzeeër opnieuw schildert, wat wordt er dan nog meer gedaan?” vraagt hij zich af.

Duff merkt op dat Rusland herhaaldelijk bewijs heeft aangedragen voor het gebruik van mosterd- en chloorgas door IS en door Amerika gesteunde rebellen.

Biologische wapens

Het Vrije Syrische Leger plaatste zelfs een filmpje op YouTube waarin het gasprojectielen laat zien, maar kennelijk kan de CIA YouTube niet kraken, reageert hij sarcastisch.

Veterans Today onderzocht daarnaast een Amerikaanse installatie in de Georgische hoofdstad Tbilisi, die wordt gefinancierd door USAID en is gebouwd door Bechtel Corporation, de grootste Amerikaanse bouwonderneming.

Het Amerikaanse lab draagt de naam Lugar Laboratory en zou worden gebruikt om biologische wapens te maken.

Het onderzoek toonde verder aan dat chemische wapens vanuit Georgië naar Syrië werden overgebracht en daar werden gebruikt door IS.

Brede steun

De terreurgroep beschikt daarnaast over talloze splinternieuwe Toyota’s met versterkte ophanging en gemonteerde machinegeweren.

Terroristen van Al Qaida verschijnen plotseling ten tonele met de nieuwste TOW- en stingerraketten, die uit kratten komen met daarop de tekst ‘Raytheon Corporation/USA’, weet Duff.

Er is hier sprake van brede steun voor terrorisme door de VS, Israël, Saoedi-Arabië, Oekraïne, Georgië, Turkije en de Golfstaten, stelt hij. “Het kan niet langer worden genegeerd.”

[New Eastern Outlook]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Ga je me vertellen dat de regering tegen ons liegt?

Sergio
Sergio
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

Shocking!!!!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

LS…

Zo nu lezen jullie het ook eens van een ander. Ik schrijf al jaren over de Zio Nazi Israeli USA Mossad Rothschild Khazarian Maffia. Het is één vieze gore stinkende bende van kinderverkrachters en moordenaars en reptielen. Erdogan past naadloos in dit plaatje met zijn verraderlijke dubbelspel en zijn brein moet door syfilis zijn aangetast als hij denkt hiermee weg te komen. De hele beschamende poppenkast met Nederland was de zoveelste afleidingsmanoeuvre om te verhullen wat hij allemaal in Syrië uitvreet. Ook Erdogan is een Zio Nazi Vrijmetselaars puppet. Een Nazi pur sang !

Net wakker
Net wakker
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

Weet jij wel wat een Nazi is?

trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
Freba
Freba
3 jaren geleden

De Zionisten maken tevens de dienst uit in NL. Bijna alle nieuwsgaring wordt gefilterd en via hun zenders de NPO’s en de RTL’s de “lucht” in gegooid. Kijk maar naar de namen van de buitenlandcorrespondenten. 95% Joodse namen. Kijk een uurtje RTLZ. En inmiddels zijn er 20.000 op weg, vanuit London, naar een nieuw fris grasveldje – lees Bankenindustrie – in de omgeving van Frankfurt. Brexit is niets anders dan het eruit schoppen van de Zionisten/Zakkenvullers. Vandaar dat Asd-zuid, Buitenveldert, Laren, Amstelveen zo tegen de Nexit zijn. Bedoeïengedrag. Met je schaapjes het gras opvreten en als het kaal is, ga je weer verder naar een fris veldje.

x

Check Also

rutte

‘Nederland steunde terroristen en Rutte probeert waarheid onder tapijt te schuiven’

Premier Mark Rutte probeert te voorkomen dat ...

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x