Homepagina » Binnenland » SOPN maakt televisiedebuut met verkiezingsspotje (video)
Verkiezingsspotje van SOPN in de Zendtijd voor Politieke Partijen

SOPN maakt televisiedebuut met verkiezingsspotje (video)

Op dinsdag is de nieuwe televisiespot van de SOPN in première gegaan op de Nederlandse televisie. De spot is speciaal gemaakt in het kader van de Zendtijd voor Politieke Partijen van drie minuten.

De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland krijgen tot aan de verkiezingen in totaal zes keer drie minuten televisiezendtijd.

Het uitzendschema is als volgt:

 • Vrijdag 24 augustus om 22.39 uur op Nedederland 3
 • Dinsdag 28 augustus om 00.10 uur op Nederland 1
 • Vrijdag 31 augustus om 19.31 uur op Nederland 2
 • Dinsdag 4 september om 23.01 uur op Nederland 3
 • Zaterdag 8 september om 13.05 uur op Nederland 1

 

Gerelateerd:

 Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Keep up the good work!

  0 likes
 2. Dit is echt heel goed in elkaar gezet deze televisiespot. Mijn compimenten ! Op naar vele zetels.

  0 likes
 3. Hopelijk dat de fossiele kassiers, zedenpredikers en brulapen eens een tik op de vingers krijgen doordat ze vele stemmen verliezen aan de SOPN, zo mooi gerepresenteerd door Femke!

  0 likes
 4. Netjes gedaan! als ik geen baan had dan zou ik graag mijn tijd voor jullie willen inzetten, maar ja we zijn met handen en voeten gebonden door de gevestigde orde………Ga zo door!!!

  0 likes
 5. Geweldig. Maar een ding vindt ik jammer. Het is zo een mooi meisje, heeft er altijd in het Niburu journaal prachtig uitgezien en wat gebeurt er nu ze landelijk gaat, ze hebben er een ouwe tuttebol van gemaakt met een ouwelijk pak aan en dat prachtige haar van haar opgestoken, veels te donkere makeup, is net of ze wallen onder haar ogen heeft Wat een gemiste kans. De poster van SOPN die is wel mooi. Sorry maar uiterlijk is (helaas) belangrijk en zeker als je kiezers wilt trekken. Verder vindt ik het verhaal er in wel een beetje verwarrend. Bin Laden? Hillary Clinton? Griep vaccinatie? Allemaal ouwe koek. Iemand had toch wel een beter impact makende verhaal kunnen bedenken, dacht ik zo. Euro, Basisinkomen, Frauduleuze banken om er maar een paar te noemen.

  0 likes
 6. Mooi, duidelijk en pittig gepresenteerd ! 😀

  0 likes
 7. Goed filmpje, duidelijke boodschap. Op naar een liefdevolle en eerlijke toekomst!

  0 likes
 8. Voor al Uw waanideetjes, luchtfietserij, ufo’s, een klimaatneutraal universum en ander onzinnig gedoe : stem op Johan Oldenkamp, leve de SOPN !

  0 likes
 9. Geweldig! mijn stem hebben jullie 🙂

  0 likes
 10. Het begint met een de C gestemd op 440hz (voelt niet lekker even naar 432 terug zetten). Die spiraal aan het einde is prima leuk maar wat proberen jullie daar nu weer subliminaal er in te knallen. Maar verder hebben jullie nog steeds mijn stem :-).

  0 likes
 11. Ik… ik geloof dat ik even… *rent naar wc*

  0 likes
 12. Een geslaagd spotje. De articulatie van Femke is goed, het plaatje is compleet. Goed werk.

  0 likes
 13. Het is een begin, maar graag nog een beetje meer inhoud. Hoe staan we tegenover de Europese Unie, de banken, lastenverhoging, milieubeleid enz..

  Maar mijn stem hebben jullie!

  0 likes
 14. Voor iedereen die de stemwijzer gebruikt http://www.stemwijzer.nl bij de laatste vraag wordt een voorselectie gemaakt. De SOPN stond niet standaard aangevinkt en toen kwam ik op CU en D66 uit, na het aanvinken van de SOPN kwam er ineens SOPN uit.

  Even op letten dus!

  0 likes
 15. [quote name=”Knaagdier”]Ik… ik geloof dat ik even… *rent naar wc*[/quote]

  De ‘zaden’ van de nieuwe maatschappij liggen knaagdier waarschijnlijk te zwaar op de maag……?

  0 likes
 16. Die domme stemwijzer geeft bij mij steeds PVV aan terwijl ik juist vreselijk tégen de PVV ben :/

  0 likes
 17. [quote name=”sailor075″]Geweldig. Maar een ding vindt ik jammer. Het is zo een mooi meisje, heeft er altijd in het Niburu journaal prachtig uitgezien en wat gebeurt er nu ze landelijk gaat, ze hebben er een ouwe tuttebol van gemaakt met een ouwelijk pak aan en dat prachtige haar van haar opgestoken, veels te donkere makeup, is net of ze wallen onder haar ogen heeft Wat een gemiste kans. De poster van SOPN die is wel mooi. Sorry maar uiterlijk is (helaas) belangrijk en zeker als je kiezers wilt trekken. Verder vindt ik het verhaal er in wel een beetje verwarrend. Bin Laden? Hillary Clinton? Griep vaccinatie? Allemaal ouwe koek. Iemand had toch wel een beter impact makende verhaal kunnen bedenken, dacht ik zo. Euro, Basisinkomen, Frauduleuze banken om er maar een paar te noemen.[/quote]
  Vwb het uiterlijk van Femke… Ik vind dat ze er sexy uitziet zo, maar dat is persoonlijke voorkeur. Voor de overige punten ben ik het wel met je eens.

  0 likes
 18. Ik denk dat vele van jullie ineens het nieuws spotjes van sopn zouden volgen, als ze langzaam zou strippen tijdens het nieuws brengen, zoals ze ook in het buitenland op een nieuws zender doen haha. Dan word niet meer gesproken over de kleding of make up. En de mannen hier die hier tegen in gaan….zijn niet echt eerlijk…hahaha dit post ik ook met grote dosis humor

  0 likes
 19. Prachtig zo als het begint echt niet als een verkiezings spotje.
  Nee hier komt een verhaal mensen let dus op. Zeer goede “aandachtstrekker” en dan pas dat de SONP er achter staat “pluim”hoor.
  Voor femke ook zo is ze authentiek maar te veel lijkend op een oude media omroepster maar wel duidelijk.
  Ook de partij van de dieren zal kijken waarom cathalijne en elias in een maramot zitten te praten, en waar elias hem in vredesnaam vast heeft.
  Heeeel mooi het ontzenuwen van de UFO partij door Johan zijn we daar gelijk van af.
  Hier zijn we zeer benieuwt naar de volgende.
  Ervaar.met .je .hart…

  0 likes
 20. .[/quote]
  Vwb het uiterlijk van Femke… Ik vind dat ze er sexy uitziet zo, maar dat is persoonlijke voorkeur. Voor de overige punten ben ik het wel met je eens.[/quote]
  Is dit relevant?Buitenkant kan mooi zijn, maar niet vertellen, van binnenkant zegt hunting wolf.Innerlijke schoonheid is pas mooi, en jij die niet kennen, en grote vraag?? Wil zij u kennen? zegt hunting wolf.Hunting wolf te oud voor Femke.Is feit.Jij verder dromen over Femke, ik stemmen SOPN.

  0 likes
 21. Sterk spotje, heb genoten van Femke hoe ze het bracht. (haha terug naar de reguliere media en dan het hyptnotsche spiraal effect)
  Ik heb de posters zien hangen hier in Amsterdam, ik hoop dat ze veel zetels halen!
  Al is het er maar 1 , ik wil die koppen wel eens zien als er in de kamer vragen worden gesteld over chemtrails en de bankfraude bv.
  Kom op mensen Sopn, voor echte veranderingen geen schijn democratie!

  0 likes
 22. [quote name=”Pvon”]Sterk spotje, heb genoten van Femke hoe ze het bracht. (haha terug naar de reguliere media en dan het hyptnotsche spiraal effect)
  Ik heb de posters zien hangen hier in Amsterdam, ik hoop dat ze veel zetels halen!
  Al is het er maar 1 , ik wil die koppen wel eens zien als er in de kamer vragen worden gesteld over chemtrails en de bankfraude bv.
  Kom op mensen Sopn, voor echte veranderingen geen schijn democratie![/quote]

  Dat wil ik ook wel zeker wel zien als dat op tv komt. ^^

  0 likes
 23. [quote name=”Vonzie”]Die domme stemwijzer geeft bij mij steeds PVV aan terwijl ik juist vreselijk tégen de PVV ben :/[/quote]

  Je kunt niet van mening verschillen met de stemwijzer, die kijkt recht en diep in je politieke ziel.
  De stemwijzer “is watching you”.
  Helaas Vonzie, je kiezerslot ligt vast komende 12 september…. 🙂

  0 likes
 24. Prima spotje op zich, redelijk duidelijk, al leek het er op het eind op alsof er nog even snel veel dingen gezegd moesten worden.
  En dan de opmerking: “…100% participatie, 100% openheid. U begrijpt dat door deze standpunten SOPN al snel het etiket UFOpartij kreeg opgeplakt”.
  Sorry, dat begrijp ik helemaal niet en dat is volgens mij ook niet zo. Het plakkaat UFOpartij kreeg SOPN opgeplakt omdat het ontstaan is vanuit Niburu. Dát staat in de media voor UFO, niet de openheid en participatie…

  Femke ziet er prima uit en nu is voor de kijker die niet bekend is met Niburu ook duidelijk waarom zij op de poster staat, slimme zet!
  Overigens zou het prettig zijn als ze haar hoofd wat minder zou bewegen en haar stem minder de hoogte in zou laten schieten. Dit steeds heen en weer schieten in toonhoogte leidt af van wat ze zegt. Maar het is al minder erg dan in het begin van de journaals, dus gaat vast steeds beter.

  0 likes
 25. Wij hebben nog nooit gestemd omdat geen partij aan onze wensen voor dit mooie leven op deze prachtige aarde voldoet. SOPN geeft ons kracht om dit jaar WEL te stemmen en de politiek op zn kop te zetten. Wij plakken en flyeren ons wild dus GO SOPN, knock them outtttttt.

  0 likes
 26. Schitterend spotje SOPN! De boodschap spreekt mij helemaal aan. Mijn stem is voor jullie.

  Heel veel succes met het voeren van campagne.

  0 likes
 27. Briljant!

  0 likes
 28. [quote name=”Hunting Wolf”].[/quote]
  Vwb het uiterlijk van Femke… Ik vind dat ze er sexy uitziet zo, maar dat is persoonlijke voorkeur. Voor de overige punten ben ik het wel met je eens.[/quote]
  Is dit relevant?Buitenkant kan mooi zijn, maar niet vertellen, van binnenkant zegt hunting wolf.Innerlijke schoonheid is pas mooi, en jij die niet kennen, en grote vraag?? Wil zij u kennen? zegt hunting wolf.Hunting wolf te oud voor Femke.Is feit.Jij verder dromen over Femke, ik stemmen SOPN.[/quote]

  ey hunting wolf alles goed met je?

  0 likes
 29. Beste SOPN,

  Ik waardeer jullie en overweeg zeker op jullie te stemmen.
  Maar even over dit videospotje.
  Visueel ziet het er aantrekkelijk uit.
  Alleen kunnen jullie je sterke punten veel beter naar voren brengen. Jullie zijn al drie stappen verder in denken dan de gemiddelde Nederlander,
  zorg dat je filmpje dan ook aansluit bij het niveau van die Nederlander.
  Vertel bv dat multinationals onder enorme belastingbedragen uitkomen en dat jullie daar openheid over eisen.
  Leg uit waarom jullie ‘de ufopartij’ zijn, dat allerlei hooggeplaatsten en burgers het bestaan ervan beamen en dat media en politiek dat doodzwijgen.

  Kortom: neem de onwetende Nederlander bij het handje en formuleer je boodschap kernachtig.

  0 likes
 30. Zeker nog niet overtuigd van de SOPN. Zou ze graag in een debat willen zien met andere partijen. Want ik ben erg benieuwd naar de standpunten en hun oplossingen. 100% openheid en 100% participatie is zeker leuk, maar biedt nog geen oplossingen voor de complexe problemen waar Nederland momenteel mee worstelt.

  Ik denk dat de SOPN te vroeg komt voor veel Nederlanders en te weinig exposure heeft gekregen om serieus mee te dingen naar 1 zetel in de 2e kamer. Ik hoop dat het ze lukt want het zou best een goede oppositie partij kunnen zijn.

  0 likes
 31. Neem me niet kwalijk, maar dit is een ontzettend slecht spotje. Aan het eind weet ik nog niet wat SOPN nu wil. Dat hele gesprek met die therapeute bevat 1 zin die de moeite waard is. En het eindigt met een paar algemeenheden waar je alle kanten mee op kunt. Dit werkt alleen voor mensen die Niburu al lang volgen en het programma van de SOPN goed hebben gelezen, maar nieuwe mensen trek je er niet mee aan.

  0 likes
 32. Geweldig spotje dit, 😀
  mijn stem gaat natuurlijk wel naar de SOPN. ik heb eigenlijk nog nooit gestemd omdat ik er nooit in geloofde, en had nog gelijk ook. heb nooit echt goeie positieve veranderingen gezien, alleen maar slechte.
  dus eindelijk is dit een partij die het waar kan maken. de echte positieve verandering! in openheid en waarheid
  ik ben al volop bezig met promoten van sopn bij mijn omgeving. en natuurlijk lukt het me om hen voor de sopn te laten stemmen 😀

  0 likes
 33. Ik lees al een aantal jaar alles op de échte nieuwssites en ben dus goed op de hoogte waar het in dit filmpje over gaat. Ik vrees alleen dat de gemiddelde boerenlul (ja, die ben ik zelf ook natuurlijk!) hier helemaal niets van snapt en denkt dat de SOPN bestaat uit een stelletje gekken.
  Daarom ben ik ook bang dat de SOPN de kiesdrempel niet haalt en dat mijn stem naar de grootste partij gaat (brrrrrrrrrrrrr).
  Tóch zal ik stemmen.
  Op wie?

  op de SOPN natuurlijk!!!!

  0 likes
 34. Dag Sander. Volkomen gelijk. De eerste spot is heel mooi, maar ik mis de vragen aan de andere lijsttrekkers die in voorstel. Zonder die uitdaging blijft de SOPN in de media buiten beeld. Dat is funest. Vandaar mijn vragen bij de SDN ( http://www.sdnl.nl ):

  Wat was het leuk om te zien in het tv-debat met de lijsttrekkers, dat geen van hen het waagde over de oorzaak van die meevaller te praten. Die ontstond door herfinanciering van de staatsschuld, waar Nederland nu grof aan verdient met een negatieve rente. Bent u net als ik ook al wakker?

  Weet op welke kandidaat u zou kunnen stemmen? (SOPN nr. 39) Eerst nog even lezen, en vragen stellen.

  Probeer de studenten eens in beweging te krijgen. Want protesteren tegen de langstudeerboete heeft geen zin, wel de financiële ruimte aangeven die dit soort onzinnige bezuinigen voorkomt. Het recht van inspraak in de Tweede Kamer van de burger is een absolute noodzaak.

  Rob Brockhus Lijst SOPN 39

  0 likes
 35. [quote name=”Investigator”][quote name=”Hunting Wolf”].[/quote]
  Vwb het uiterlijk van Femke… Ik vind dat ze er sexy uitziet zo, maar dat is persoonlijke voorkeur. Voor de overige punten ben ik het wel met je eens.[/quote]
  Is dit relevant?Buitenkant kan mooi zijn, maar niet vertellen, van binnenkant zegt hunting wolf.Innerlijke schoonheid is pas mooi, en jij die niet kennen, en grote vraag?? Wil zij u kennen? zegt hunting wolf.Hunting wolf te oud voor Femke.Is feit.Jij verder dromen over Femke, ik stemmen SOPN.[/quote]

  ey hunting wolf alles goed met je?[/quote]
  Ja met jou ook??vraagt hunting wolf.Jij reaktie,s terug lezen jij weten wie eerste regels schreef, waar hunting wolf op reageerde.Maar gemiddelde reactie mensen zijn niet zo slim.Uch.Alles goed met jou?

  0 likes
 36. Helaas vind ik het allemaal heel knullg overkomen. Ik heb een vermoeden na het kijken van dit spotje dat ze zullen afgaan als een gieter. Jammer want sommige ideeen zijn wel goed. Alleen ik heb het sterke vermoeden dat dit de geestelijke modale Nederlander niet zal gaan aanspreken.Mij nodigt het in ieder geval niet uit tot stemmen op ze. dan maar weer partij voor dieren.

  0 likes
 37. Geef een gevoel van trots…. Trots op wat de maatschapij aan het bereiken is. Go for it.

  0 likes
 38. VRESELIJK SPOTJE, ZE TREKT MET HAAR MOND, KOMT TOTAAL NIET GELOOFWAARDIG OVER EN DE INHOUD SLAAT AL HELEMAAL NERGERS OP

  0 likes
 39. Het is in ieder geval niet zo’n politiek gelikt spotje. Ik vond het duidelijk. En de UFO animatie “politiek correct” in beeld gebracht ;-P

  0 likes
 40. [quote name=”Caroline”]
  Leg uit waarom jullie ‘de ufopartij’ zijn, dat allerlei hooggeplaatsten en burgers het bestaan ervan beamen en dat media en politiek dat doodzwijgen.[/quote]

  Dat doet nu helemaal niet ter zake. Deze partij werd in het begin door anderen op neerbuigende manier neergezet als die “UFO partij” Je hebt hoofd- en bijzaken.
  Te beginnen met de hoofdzaken (ook al kunnen bijzaken net zo interessant zijn)

  0 likes
 41. ik heb het filmpje geshared op facebook, na 2 dagen nog geen enkele reactie of “like”… uit navraag blijkt dat niemand de post ziet. Bij wijze van test ingelogd op het profiel van mijn vriendin en inderdaad…. te ziek gewoon!!! iemand ervaring mee?

  0 likes
 42. [quote name=”Aaron”]ik heb het filmpje geshared op facebook, na 2 dagen nog geen enkele reactie of “like”… uit navraag blijkt dat niemand de post ziet. Bij wijze van test ingelogd op het profiel van mijn vriendin en inderdaad…. te ziek gewoon!!! iemand ervaring mee?[/quote]

  Ik zit zelf niet op facebook, maar ik vind dit zorgwekkend. Kunnen mensen aub die op facebook zitten dit uitzoeken.
  De Sopn wordt van alle kanten tegengewerkt, dus het zal me niets verbazen. Juist dit soort sociale netwerken zijn belangrijk om de boodschap van de Sopn te verspreiden. Ongeveer 75.000 stemmen zijn nodig voor een zetel!

  0 likes
 43. [quote name=”Maya”]Helaas vind ik het allemaal heel knullg overkomen. Ik heb een vermoeden na het kijken van dit spotje dat ze zullen afgaan als een gieter. Jammer want sommige ideeen zijn wel goed. Alleen ik heb het sterke vermoeden dat dit de geestelijke modale Nederlander niet zal gaan aanspreken.Mij nodigt het in ieder geval niet uit tot stemmen op ze. dan maar weer partij voor dieren.[/quote]

  Helemaal mee eens! toch heb ik via youtube andere filmpjes bekeken van de SOPN en die vind ik dan weer wel goed overkomen. goed bezig wat dat betreft, maar er moet nog hard gewerkt worden om stemmen te krijgen. mijn stem krijgen ze wel, want als ik op andere partijen moet gaan stemmen gebeurd er helemaal NIKS. verder.. goed bezig!

  0 likes
 44. Toch had ik ”de Vrijpartij” een pakkerende naam gevonden voor deze partij…;)! Vind ”Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland” echt een draak van een naam, waar de meeste mensen totaal niets van zullen begrijpen. Wil je de interesse wekken van de ‘Henk en Ingrids’ zul je toch een beetje, a la Pim Fortuin, populistisch en vooral met humor voor de dag moeten komen. Dit is te serieus, te intelectueel… Maar ja, das mijn idee..ha..! Nietemin wens ik ze heel veel succes, en vind ik het heel moedig dat ze het proberen. (mijn stem krijgen ze;)!)Fijne liefdevolle dagen toegewenst.

  0 likes
 45. Hulde! Een verdiende P als je het mij vraagt. Mare.. vroeg iemand mij wat? Gna.. Het gaat idd om het Nieuwe Denken dat voor het grote publiek ten tonele gebracht moet worden. Als eenling vechten met de gevestigde partijen wordt een ware strijd voor Johan e.a… maar ik steun! Het Nieuwe Denken staat voor mij op de eerste plaats voor Vrij Denken t.b.v. een nieuw efficiënt en gelijkwaardig systeem, waarbij alles wat onder de noemer geld valt, zal moeten verdwijnen. Het desastreuze monetaire stelsel moet rigoureus afgebouwd worden. Johan Oldenkamp heeft de know how en ik hoop dat zijn opponenten hem snel als component zullen toelaten, maar vraag me af of zij klaar zijn voor het Nieuwe Bewustzijn… Go 4 it anywayz!! In Lak’ech ~

  0 likes
 46. geweldig…ik stem op SOPN. Was eigenlijk van plan niet te gaan stemmen maar nu toch wel 🙂

  0 likes
 47. [quote name=”Caroline”]Beste SOPN,

  Ik waardeer jullie en overweeg zeker op jullie te stemmen.
  Maar even over dit videospotje.
  Visueel ziet het er aantrekkelijk uit.
  Alleen kunnen jullie je sterke punten veel beter naar voren brengen. Jullie zijn al drie stappen verder in denken dan de gemiddelde Nederlander,
  zorg dat je filmpje dan ook aansluit bij het niveau van die Nederlander.
  Vertel bv dat multinationals onder enorme belastingbedragen uitkomen en dat jullie daar openheid over eisen.
  Leg uit waarom jullie ‘de ufopartij’ zijn, dat allerlei hooggeplaatsten en burgers het bestaan ervan beamen en dat media en politiek dat doodzwijgen.[/quote]

  Helemaal mee eens! Prikkel de onwetende Nederlander om verder te verdiepen en zoeken. Geef ze concrete bewijzen dat dingen niet kloppen en waar ze dat kunnen vinden.

  In ieder geval goed begin. Mijn stem heb je!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zelfrespect

Ken jij de relatie tussen welzijn, zelfrespect en zelfdiscipline?

Wij mensen leven ieder op een bepaald ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

coronavaccin

Afrikanen protesteren tegen tests met ‘ons’ coronavaccin: ‘Bill Gates, wij zijn niet jouw proefkonijnen’

Afgelopen week is een experimenteel coronavaccin getest ...