Buitenland

Assange: “Clinton en Islamitische Staat gefinancierd door dezelfde mensen, ze laten Trump niet winnen”

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hillary Clinton misleidt de Amerikanen over de steun die bondgenoten van Washington verlenen aan Islamitische Staat (IS).

Dat heeft WikiLeaks-oprichter Julian Assange gezegd in een interview met documentairemaker John Pilger dat is uitgezonden door RT.

In een e-mail uit 2014 die afgelopen maand door de klokkenluiderssite is vrijgegeven dringt Hillary er bij John Podesta op aan om Qatar en Saoedi-Arabië – die ‘illegale financiële en logistieke steun verlenen aan IS en andere radicale soennitische groepen’ – onder druk te zetten.

Volgens Assange is dit de belangrijkste e-mail in de hele verzameling die zijn site in het afgelopen jaar heeft vrijgegeven.

Wapendeals

“In de e-mail staat letterlijk dat de overheid van Saoedi-Arabië en de overheid van Qatar IS financieren,” zei hij tijdens het interview in de Ecuadoraanse ambassade in Londen.

Diezelfde overheden gaven ook geld aan de Clinton Foundation toen Hillary minister van Buitenlandse Zaken was en toen het ministerie van Buitenlandse Zaken grote wapendeals met Saoedi-Arabië goedkeurde.

Onder Hillary Clinton werd de grootste wapendeal ooit gesloten met Saoedi-Arabië. Er werd voor 80 miljard dollar aan wapens aan dat land verkocht, aldus Assange.

Trump

Islamitische Staat is dus grotendeels opgezet met geld van mensen die geld geven aan de Clinton Foundation, benadrukt hij.

Over de Amerikaanse presidentsverkiezingen zei Assange:

“Ze zullen Trump niet laten winnen. Waarom zeg ik dat? Omdat hij geen enkel establishment aan zijn zijde heeft.”

“De banken, inlichtingengemeenschap, wapenbedrijven, enzovoorts, staan allemaal achter Hillary Clinton. Datzelfde geldt voor de media. De eigenaren en ook de journalisten.”

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
6 jaren geleden

Het maakt inderdaad niet uit hoeveel schandalen nog boven water komen van de ergste kliek ooit. Ze hebben de elite achter zich. Ik heb het volledige interview tussen Pilger en Assange bekeken en ben enkel nog meer geschokt. IS en de daarbij horende terreur in Europa hebben we te danken aan de VS. Het motto van de elite is: creëer chaos in Europa en kom ze ter hulp. En onze totaal corrupte politici zagen dat het goed was.

exegese
exegese
6 jaren geleden

Behalve de Cabal en hun gevolg is er welbeschouwd nagenoeg niemand die Clinton als president zou willen. De stapel bewijzen van criminele feiten en nog lopende strafrechtelijke onderzoeken van dit verdorven serpent wordt onderhand torenhoog. Niemand met enige kennis van haar achtergrond en geschiedenis kan nog met droge ogen beweren dat ze een geschikte kandidaat zou kunnen zijn als president van Amerika. Als ze dat toch wordt is dat voor mijn gevoel het absolute einde van geloofwaardigheid van de democratie voor ieder weldenkend mens op deze aardkloot. Ik houd mijn hart vast als ze dat toch gewoon door gaan voeren. Iets in mij zegt dat dan de pleuris uit breekt en ook dat zou een doel op zich kunnen zijn voor de Cabal. In dat geval hebben ze altijd prijs bij een keuze op Clinton, en kans op een volksopstand die ze zo bloedig mnogelijk neer kunnen sabelen of een wereldoorlog.

Wim
Wim
6 jaren geleden

Dat is waar. Ik ben voor Trump en Wilders.

Derek
Derek
6 jaren geleden

Precies, ze zullen er alles aan doen om Trump niet te laten winnen. Al is hij ook niet te vertrouwen, maar kiezen tussen trump en clinton is kiezen tussen een soa of een herpes

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x