Homepagina » Buitenland » Assange: “Clinton en Islamitische Staat gefinancierd door dezelfde mensen, ze laten Trump niet winnen”
Assange: "Clinton en Islamitische Staat gefinancierd door dezelfde mensen, ze laten Trump niet winnen"

Assange: “Clinton en Islamitische Staat gefinancierd door dezelfde mensen, ze laten Trump niet winnen”

Hillary Clinton misleidt de Amerikanen over de steun die bondgenoten van Washington verlenen aan Islamitische Staat (IS).

Dat heeft WikiLeaks-oprichter Julian Assange gezegd in een interview met documentairemaker John Pilger dat is uitgezonden door RT.

In een e-mail uit 2014 die afgelopen maand door de klokkenluiderssite is vrijgegeven dringt Hillary er bij John Podesta op aan om Qatar en Saoedi-Arabië – die ‘illegale financiële en logistieke steun verlenen aan IS en andere radicale soennitische groepen’ – onder druk te zetten.

Volgens Assange is dit de belangrijkste e-mail in de hele verzameling die zijn site in het afgelopen jaar heeft vrijgegeven.

Wapendeals

“In de e-mail staat letterlijk dat de overheid van Saoedi-Arabië en de overheid van Qatar IS financieren,” zei hij tijdens het interview in de Ecuadoraanse ambassade in Londen.

Diezelfde overheden gaven ook geld aan de Clinton Foundation toen Hillary minister van Buitenlandse Zaken was en toen het ministerie van Buitenlandse Zaken grote wapendeals met Saoedi-Arabië goedkeurde.

Onder Hillary Clinton werd de grootste wapendeal ooit gesloten met Saoedi-Arabië. Er werd voor 80 miljard dollar aan wapens aan dat land verkocht, aldus Assange.

Trump

Islamitische Staat is dus grotendeels opgezet met geld van mensen die geld geven aan de Clinton Foundation, benadrukt hij.

Over de Amerikaanse presidentsverkiezingen zei Assange:

“Ze zullen Trump niet laten winnen. Waarom zeg ik dat? Omdat hij geen enkel establishment aan zijn zijde heeft.”

“De banken, inlichtingengemeenschap, wapenbedrijven, enzovoorts, staan allemaal achter Hillary Clinton. Datzelfde geldt voor de media. De eigenaren en ook de journalisten.”

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • IFF schreef:

  Het maakt inderdaad niet uit hoeveel schandalen nog boven water komen van de ergste kliek ooit. Ze hebben de elite achter zich. Ik heb het volledige interview tussen Pilger en Assange bekeken en ben enkel nog meer geschokt. IS en de daarbij horende terreur in Europa hebben we te danken aan de VS. Het motto van de elite is: creëer chaos in Europa en kom ze ter hulp. En onze totaal corrupte politici zagen dat het goed was.

  36 likes
  • pieter schreef:

   Trump’s campagne wordt financieel geleid door een medewerker van George Soros. Steven Mnuchin.
   Trump is ook een goede bekende van Jeffrey Epstein en bezocht, net als Bill Clinton, diens pedo-eiland, waar naar men fluistert ‘offers’ gebracht worden.

   Waarschijnlijk maakt het dus niet zoveel uit of Hillary Clinton dan wel Trump wint. De bankiers, de illuminati halen hun slag in beide gevallen thuis.

   Eén groot komediespel die Amerikaanse verkiezingen.

   14 likes
  • densie schreef:

   I love him, Julian Assange

   namaste

   8 likes
 • exegese schreef:

  Behalve de Cabal en hun gevolg is er welbeschouwd nagenoeg niemand die Clinton als president zou willen. De stapel bewijzen van criminele feiten en nog lopende strafrechtelijke onderzoeken van dit verdorven serpent wordt onderhand torenhoog. Niemand met enige kennis van haar achtergrond en geschiedenis kan nog met droge ogen beweren dat ze een geschikte kandidaat zou kunnen zijn als president van Amerika. Als ze dat toch wordt is dat voor mijn gevoel het absolute einde van geloofwaardigheid van de democratie voor ieder weldenkend mens op deze aardkloot. Ik houd mijn hart vast als ze dat toch gewoon door gaan voeren. Iets in mij zegt dat dan de pleuris uit breekt en ook dat zou een doel op zich kunnen zijn voor de Cabal. In dat geval hebben ze altijd prijs bij een keuze op Clinton, en kans op een volksopstand die ze zo bloedig mnogelijk neer kunnen sabelen of een wereldoorlog.

  25 likes
 • Wim schreef:

  Dat is waar. Ik ben voor Trump en Wilders.

  24 likes
 • Derek schreef:

  Precies, ze zullen er alles aan doen om Trump niet te laten winnen. Al is hij ook niet te vertrouwen, maar kiezen tussen trump en clinton is kiezen tussen een soa of een herpes

  12 likes
 • mario schreef:

  het is gewoon van de zotte dat een handvol stinkerds het voor het zeggen hebben.
  laten we voor eens en altijd een einde maken aan die klerezooi en flikker ze in een space-shuttle de ruimte in richting de zon.

  10 likes
 • War on Error schreef:

  niks nieuws. Niemand kan het hoe en waarom van 9/11 zijn ontgaan. Foto-rolletjes Screbrenica – dito!

  Bill Clinton supported Al Qaeda in Bosnia and Kosovo in the 1990s as confirmed by RPC Congressional documents;
  Hillary Clinton has supported Al Qaeda and the Islamic State (ISIS-Daesh) in Syria.

  This article was first published in 2002.

  Known and documented, since the Soviet-Afghan war, recruiting Mujahideen (“holy warriors”) to fight covert wars on Washington’s behest has become an integral part of US foreign policy.

  A 1997 Congressional document by the Republican Party Committee (RPC), while intent upon smearing President Bill Clinton, nonetheless sheds light on the Clinton administration’s insidious role in recruiting and training jihadist mercenaries with a view to transforming Bosnia into a “Militant Islamic Base”.

  In many regards, Bosnia and Kosovo (1998-1999) were “dress rehearsals” for the destabilization of the Middle East (Iraq, Libya, Syria, Yemen).

  With regard to Syria, the recruitment of jihadists (according to Israeli intelligence sources) was launched prior to 2011 under the auspices of NATO and the Turkish High command in liaison with the Pentagon.
  lees hele artikel op: globalresearch.com auteur de Canadese prof. Michael Chussodovsky.

  Clinton ontving al 11 mlj. van Soros!
  Ik heb de steekpenningen – voorzover bekend – e.d. opgeteld; Clinton heeft voor deze campagne tussen de 50 en 100 mlj. bijeen weten te harken. Air-time e.d. krijgt zij praktisch gratis.
  Trump kan amper over 1/10de beschikken.
  Trump is ‘dead meat’, weliswaar veel populairder – onder de mensen.
  Maar de Republikeinse Conventie kiest zelf voor … Clinton!

  Niemand mag Hillary, werkelijk. Het is een afschuwelijk mens. En zij weet dat van zichzelf.
  ‘Bord voor haar kop’, werkt nog altijd het best – voor haar, en haar sponsors.

  Mr. Soros‘ grand plan for the world, a blueprint that hangs under the title “open societies.”

  a vote for Mrs. Clinton is a vote for the Soros agenda.
  “The fact that Hillary Clinton and her campaign are so closely aligned with George Soros and his radical agenda is serious cause for alarm,” Mr. Hunter told The Washington Times.
  http://www.washingtontimes.com/news/2016/oct/20/hillary-clinton-embraces-george-soros-radical-visi/

  Clinton is een ‘Hitlerite’, de favoriet van tout politiek Den Haag! CETA onderwerp ons dan ook aan Canada (de VS incl.)

  8 likes
 • exegese schreef:

  Misschien is Trump helemaal niet zo’n idioot als men ons wil doen geloven. Hier een filmpje over een wat langere tijdlijn, een tijd dat hij nog helemaal niet in beeld was voor the run for president, wat mij helemaal niet tegen staat. Het zou wel eens de beste en vooral eerlijkste kandidaat kunnen zijn die ze ooit gehad hebben.

  https://www.youtube.com/watch?v=OCabT_O0YSM

  7 likes
 • Bram schreef:

  Trump wint gewoon. En dan zijn dit soort berichtgevers opeens niet meer te vertrouwen….

  6 likes
 • frans schreef:

  En toch; Het wordt Trump’s mooiste dag in deze race! Ook al zou hij geen president worden.
  Maar Hillarie wordt het dan ook niet! Daarom kon Trump wel eens in zijn vuistje knijpen.
  Dhr. Trump doet precies waarvoor hij is gekomen, iedereen en alles daar in de VS ondersteboven jagen!!
  Mensen op het verkeerde/goede been zetten zodat deze gaan nadenken over hoe corrupt deze natie is geworden onder de geheime regering, en Trump weet dit!!
  We zien niet de echte Hillarie, Ze is overgenomen /gekloond onder zeer grote bedreigingen van alles dat boven de regering uitgaat. “als je niet doet wat wij zeggen dan nemen we je over’ is er tegen haar gezegd.
  Dit moet wel pijnlijk zijn voor haar. ze is ws. te laat om zich te distancieren van vroegere oorlogstaal en uitvoering in arabische staten.

  4 likes
 • Benhur schreef:

  Scenario verkiezing wordt waarschijnlijk winst Clinton met een lange nasleep voor haar. Vele processen zullen volgen van duistere openbaringen van haar duistere verleden. Aan regeren zal ze weinig toe komen en het zal tot haar aftreding leiden. Ondertussen word op de achtergrond de wereld geregeerd door de achterban in Amerika.

  3 likes
 • Benhur schreef:

  Het land Amerika is door en door ziek en een gevaar voor de gemeenschap van de wereld. Wat moet je er aan doen? Hopen dat we binnenkort niet met zijn allen ten onder gaan en dat de liefde vanuit de Amerikaanse gemeenschap weer gaat groeien omdat te voorkomen.

  2 likes
 • Richard schreef:

  A rich man heaven is a poor mans hell

  2 likes
 • Richard schreef:

  Ach, door welke knuppel wil ik geslagen worden?

  1 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie
  Het grote (on)gelijk van dit hopeloos VSA verdeelde land ligt aan de basis voor de totale vernieling van de EU (VSE) sociale verzorgingsstaat.

  Verdeel en heers, de effectieve politieke strategie, mensen met macht zetten arme zwarten graag op tegen arme witten, welke lijden onder gebroken gezinnen, gebrek aan perspectief, verslaving, lage levensverwachting. De Arabische lente en vluchtelingencrisis vanaf Afrika vormen het EU-probleem hiervoor nu.
  Verwar klassenstrijd niet met rassenstrijd. Vroeger had men de partij van kapitaal (conservatisme) en de partij van de arbeiders (progressivisme) en hun medestanders zijn nu onderverdeeld in winnaars en verliezers in beide kampen. De mythe van de VSA-elite gelijkheid en gelijke kansen, de belofte van de VSA-droom waar alles kan en mogelijk is ligt in de totale vernieling. De VSA presidentiële verkiezingen anno 2016 heetgebakken van leugens, onwaarheden, racistische, antisemitische, islamofobe en vrouwonvriendelijke scheldpartijen, een toonbeeld van de neerwaartse spiraal van beschavingspeil. Veel critici wijzen erop dat de Wallstreet-kringen, grote bedrijven, banken en lobbygroepen, sponsors van politieke partijen al jaar en dagen gaten slaan in democratische rechtstaatgebieden. De VSA-ufocoverups, ondanks het space & rocket center in Huntsville, toevallige voorbijganger : we hebben zoveel fantastische mensen, nu moeten we kiezen tussen twee kandidaten die je nooit thuis zou willen uitnodigen. Aards planetair, nooit hebben er politieke verkiezingen plaats gevonden voor de installatie van Wereldregering. De Arabische lente en vluchtelingencrisis vanaf Afrika vormen het EU-probleem nu.

  1 likes
 • Rick schreef:

  Als Assange alsnog gelijk wil krijgen, moeten de kiesmannen straks iets gaan doen wat nog nooit eerder ie voorgekomen in de geschiedenis : alsnog niet op Trump stemmen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >