CoronaBuitenland

Bewijs! Zo worden gegevens over vaccindoden weggemoffeld

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Op 18 januari 2022 overleed de 7-jarige Cassidy aan complicaties bij COVID-19 in Massachusetts. Lokale media besteedden er uitgebreid aandacht aan. John Beaudoin, auteur van ‘The Real CdC’, zag het ook, maar had vragen.

Hij kon zich niet voorstellen dat een 7-jarig meisje was gestorven aan corona. Hij besloot een FOIA-verzoek (Wet open overheid) in te dienen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Beaudoin slaagde erin de gehele database met overlijdensaktes van Massachusetts te bemachtigen, zonder dat er delen waren zwartgelakt. Van 2015 tot 2022 waren er 420.000 overlijdensaktes geregistreerd. Hij trof ook de overlijdensakte van Cassidy aan. Er stond niet in om welke complicaties het precies ging.

Hetzelfde meisje

Beaudoin besloot de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS te raadplegen. Hij kwam een melding tegen die betrekking zou kunnen hebben op Cassidy. De melding is gedaan op 15 januari, enkele dagen voor haar dood. Er staat dat een 7-jarig meisje acht tot 10 uur lang moest overgeven na haar eerste coronaprik. Na haar tweede prik kreeg ze last van hevige pijn in haar buik, koorts en lagen haar darmen stil.

De auteur wil weten of het om hetzelfde meisje gaat. De staat houdt de kaken stijf op elkaar en dus heeft hij een rechtszaak aangespannen.

Topje van de ijsberg

Het geval van Cassidy ‘was het topje van de ijsberg’, zei Beaudoin in Frontline Health. Hij kwam in de database nog veel meer dubieuze overlijdensaktes tegen waar niets in staat over het vaccin als doodsoorzaak, terwijl er ernstige bijwerkingen waren opgetreden.

Volgens hem wordt er doelbewust informatie achtergehouden voor het publiek.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
2 maanden geleden

De Overheid is uw grootste vijand.

Margie
Margie
2 maanden geleden

De waarheid komt langzaam maar zeker naar boven,en is niet meer te stoppen. Heel goed. Wereldwijd.

Willem
Willem
2 maanden geleden

Je zal maar een van de ouders maar zijn. Dan wordt wel (eens) gezegd: geen medelijden, maar waarom zou je geen medelijden mogen hebben met hen die uitgingen van het goede van de zorgverlenende mens? Die ouders dachten het goede te doen. En van dat goede vertrouwen hebben zorgverleners (met diepe zakken en nul verstand) ernstig misbruik gemaakt.

Frans H
Frans H
2 maanden geleden

Duh.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x