Homepagina » Binnenland » Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’
ritueel misbruik

Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

Eind juni zond NPO Radio 1 een schokkende aflevering uit van het onderzoeksprogramma Argos over ritueel misbruik. Dat is seksueel misbruik waarbij ook allerlei macabere aspecten een rol spelen. Satanische rituelen bij kaarslicht, martelingen, maar ook het ritueel offeren van baby’s. De uitzending leidde zelfs tot Kamervragen, maar minister Grapperhaus van Justitie zag geen aanleiding voor een onderzoek.

Eén van de slachtoffers, Lisa, deed toen ze 15 was aangifte van seksueel misbruik door haar vader en andere mannen. Ze zou een kind ter wereld hebben gebracht dat vervolgens zou zijn gedood. Aangiftes met rituele kenmerken worden doorgestuurd naar de LEBZ, de Landelijke Expertisegroep Bijzondere Zedenzaken van de politie. De LEBZ is echter van mening dat ritueel misbruik niet voorkomt in Nederland.

Sommige politici laten het er niet bij zitten en proberen deze gruwelheden alsnog keihard aan te pakken. Eén van hen is Tanya Hoogwerf, raadslid Leefbaar Rotterdam. “Aangifte moet makkelijker worden. Het is schandalig hoe de LEBZ met Lisa is omgegaan. Het kind is huilend weggerend van de onderzoekstafel omdat ze niet onderzocht wilde worden. Daarmee hebben ze haar verhaal als ongeloofwaardig afgedaan,” zei ze in de raadszaal.

We zijn als Nederland koploper. Koploper!

“Dat zijn de problemen waar we tegenaan lopen. Het produceren van kinderporno, wat Lisa ook is overkomen. We zijn als Nederland koploper. Koploper! Er wordt niks aangepakt. Ga naar de Tweede Kamer, ga naar de instellingen en pak het aan. Laten we een regeling maken waarin we zeggen dat we als Rotterdam keihard werk maken van seksueel misbruik,” vervolgde ze.

Hoogwerf gaf ook een aantal voorbeelden van seksueel misbruik in Rotterdam. “In de kubuswoningen worden kleine kindertjes seksueel misbruikt. Er worden in bordelen in geheime kamertjes kinderen misbruikt. Jongens worden geronseld via internet, opgehaald in het Kralingse Bos en afgevoerd naar feestjes op wisselende locaties. Het gebeurt hier. Helaas is dat de dagelijkse praktijk.”

“Laten we dat alsjeblieft heel snel aanpakken. Voor al die vrouwen die Argos heeft gesproken. Vanuit m’n hart, heel graag,” benadrukte ze.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
7 maanden geleden

De LEBZ is al lang geleden opgericht om alle meldingen af te vangen en in de doofpot te stoppen. Enkele jaren geleden hebben ze dat ook gedaan met het Huis voor Klokkenluiders. Ook dat heeft als taak om de klokkenluiders in de val te lokken en misdaad in de doofpot te stoppen. Het landsbestuur is in Nederland extreem misdadig.

berry
berry
7 maanden geleden

Ik heb een klein stukje van een website geplukt ter informatie: Op 18 juni 2006 stond nog op de website van GroenLinks:
“In een ideale maatschappij zouden mensen van alle leeftijden bescherming tegen ongewenste intimiteit en seksualiteit moeten hebben en zou er daarnaast ook een recht voor iedereen zijn om gewenste intimiteit en seksualiteit te beleven.”
Herman Meijer, Groenlinkser en homo-activist, zei:
”Ik kan ook wel op een knaapje vallen. Men gaat ervan uit dat je met een kind geen erotische verhouding kan hebben, zonder het te benadelen. Kinderen zouden minder verstandig zijn en niet goed duidelijk kunnen maken wat ze wel of niet willen. Onzin. Alle leeftijdsgrenzen moeten gewoon uit de zedelijkheidswetgeving worden geschrapt.”
De Eerste Kamerfractie van GroenLinks stemde in 2002 tegen afschaffing van het klachtvereiste. Omdat dit de voorwaarde van een klacht stelde voor vervolging van seksuele contacten tussen minderjarigen en volwassenen, was er tot dan toe juridisch in feite sprake van een gedoogbeleid. GroenLinks probeerde dat te continueren.
Dit is wel een poosje geleden, maar naar mijn idee nog steeds actueel.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  berry
7 maanden geleden

Tussen 1946 en 1950 en 1963 -1977 was Edward Brongersma Justitiewoordvoerder voor de PvdA in de Eerste Kamer. Hij was een warm pleitbezorger voor pedofilie, heeft 1950/1951 elf maanden moeten brommen wegens pedofilie en werd desalniettemin op handen gedragen door het progressieve deel der natie.

Margie
Margie
7 maanden geleden

Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik. Dat zegt minister Grapperhaus in antwoord op Kamervragen. Onbegrijpelijk, vinden Kamerleden van de SP, PvdA en GroenLinks. Zij willen hierover in debat tijdens het Algemeen Overleg Zeden op 6 oktober.

https://www.ellaster.nl/2020/09/05/minister-grapperhaus-er-komt-geen-onafhankelijk-onderzoek-naar-ritueel-misbruik/

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Margie
7 maanden geleden

Toen dit nieuws had moeten zijn, werd dit gecamoufleerd door de trouwerij van Grapperhaus. Toeval?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

President Trump heeft heel veel gearresteerd.. Er zijn heel veel ondergrondse tunnel waar kinderen misbruikt wordt wereldwijd vernietigt. Elk “hoge pieten” moet grondig onderzocht worden !! Er is heel veel gaande. Het is zeer verdacht dat grappenhaus geen onderzoek wil doen…Maar ja “birds of a feather flock together”

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Kijk goed.. wakker worden!
https://www.youtube.com/watch?v=aKAI3vZn8is
Dit zijn de helden, daar hoor je “ze” niet over

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Wie dan??? Ik vraag dit iedere keer maar krijg nooit antwoord. Wie van de elite waar Trump ook 100% bij behoort, heeft hij gearresteerd? Of laten arresteren.
Dat dit gebeurt in Nederland is zeker aan te nemen dat gestoorde occulte clubjes be olkt worden door schiften uit de elite is ook waar. Maar namen, personen willen we zien.

jenne
jenne
7 maanden geleden

Ik weet van mijn vader R.I.P., dat er een broederschap bestond, die dit kwaad met vuur en te zwaard bestreed, het was een geheime organisatie, niet religeus, maar tegen het vaak elitaire misbruik gericht, de overheden waren vaak zelf bij dit kwaad betrokken, en ondernamen niets hier tegen, in de 60 – 70 iger jaren ben ik zijdelings betrokken geweest bij een kring van mensen tegen het kwaad, vaak toch wel sexueel gericht misdaden, door mijn emigratie is het contact verbroken, of ze nog actief zijn weet ik niet, maar het is een ziek en woekerend kwaad waar we het hier over hebben, wat nu oogluikend wordt toegelaten !

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  jenne
7 maanden geleden

Hallo Jenne, interessant verhaal, vast een kern van waarheid in, maar het zou geen geheime club moeten zijn, maar de Overheid die het kwaad met vuur en te zwaard bestrijd.
Tuurlijk, we begrijpen allemaal waarom het ‘geheim’ moest zijn, maar de tijd is aangebroken om het niet-geheim te laten worden.
Kun je de tactieken en strategieen van toen opduikelen, in het openbaar verspreiden?
Om in populaire termen te spreken: maak er een anti-pedo-handboek van, druk er 1000 af en verspreidt ze bij de politie-bureaus, brandweer kazernes, militaire basis, gevangenissen, over het gehele land, plemp digitale versies links en rechts op sociale media, informatie informatie informatie. En tuurlijk dient het anti-pedo-handboek niet te gaan over hoe iemand aan een boom op te hangen, dat weet ieder normaal mens ook wel (instinctief dragen we allen een beest in ons, we zijn mensen…). Maar in het boek aangeven wat wettelijk te doen, hoe die smeerlappen erbij te lappen, hoe aangifte te doen, welke advocatenkantoren en zgn. juristen te mijden (..), hoe ze in je eigen buurt te monitoren, er over te waken, te ontdekken en te isoleren tot de lange arm van de Wet komt om ze te arresteren, en ook omschrijven, hoe moeilijk het ook is, om het bij de kinderen duidelijk te maken dat er dergelijke vieze mensen rondlopen en hoe ze te herkennen, en te identificeren voor de massa.

Laten we er vanuit gaan dat het overgrote deel van de wetsdienaren wel normaal zijn, louter hun baasjes en bazinnetjes niet. Als de horde het weet, als de basis wankelt, dan valt de toren.

Dim
Dim
7 maanden geleden

Kansloos met die burgemeester van rotterdam

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Dim
7 maanden geleden

Abu-Bilderberg…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Op schepen die gecharteerd worden en op de Noordzee liggen buiten de grens gebeurt erg veel. Politie weet ervan trouwens maar doet niets.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 maanden geleden

LS…

Bilderberg ! Kinderficker… Dikke Willy hoorde zogenaamd niets en Mark de Leugenaar Rutte liep moppen te tappen ! (You tube)

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 maanden geleden

LS…

Dit Satanische kwaad komt van de Anunnaki en de directe afstammelingen het zogenaamde oude volk !

koekoek
koekoek
Reactie op  Caesar Lion Cachet
7 maanden geleden

Onderbouw dat eens

BB
BB
Reactie op  koekoek
7 maanden geleden

@koekoek

Zie het YouTube kanaal van Matthew LaCriox zoals o.a.

The Battle of the Eagle and Serpent. Enlil And Enki fight over Humanities Timeline
https://www.youtube.com/watch?v=_8DjZYzoVDs

The Epic of the Annunaki and Human Origins
https://www.youtube.com/watch?v=C282bHLXBvE

BB
BB
Reactie op  BB
7 maanden geleden

LaCroix

vreselijk!
vreselijk!
7 maanden geleden

wat een zieke wereld!
dit zijn geen mensen, die kleine kinderen verkrachten maar demonische laag bij de grond satanische BEESTEN!!! zelfs dieren hebben meer moraal dan deze kinderverkrachters!!
Ik wens allen die kleine kinderen verkrachten een EEUWIG LEVEN IN DE HEL!! en dat de DUIVEL JULLIE reet helemaal aan fladderen naait!! 24 -7!!!! en dit zal jullie echt gebeuren, geloof het maar!!!

x

Check Also

de jonge

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor ...

grapperhaus

Grapperhaus krijgt wind van voren na uitspraken over Koningsdag: ‘U komt mensen nu de maat nemen?’

Demissionair minister Grapperhaus heeft gezegd dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x