Gezondheid

Big Pharma ontmaskerd in nieuwe film over vaccins

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De leugens en megabonussen van de bankiers vallen in het niet bij de praktijken van de farmaceuten en de biotechreuzen.

De Amerikaanse filmmaker Jeff C. Hays werkt aan een nieuwe documentaire over vaccins en genetisch gemodificeerd voedsel.

Vijf miljoen mensen steunden Proposition 37, een voorgestelde maatregel om het labelen van genetisch aangepaste ingrediënten op voedselverpakkingen in de Amerikaanse staat Californië te verplichten. Peilingen wezen uit dat 85 procent van de burgers wil dat deze ingrediënten op de verpakking worden vermeld.

Achter de schermen

De maatregel werd uiteindelijk afgewezen omdat de biotechbedrijven en levensmiddelenfabrikanten alles uit de kast hadden gehaald voor een reclamecampagne. Voorstanders van de maatregel wisten 6,7 miljoen dollar in te zamelen. Monsanto, Dow en andere bedrijven zetten 44 miljoen dollar opzij en veegden het voorstel van tafel.

Als klap op de vuurpijl werd de Monsanto Protection Act van kracht. Waarom doen deze bedrijven er alles aan om genetisch gemodificeerde ingrediënten te verbergen terwijl ze tegelijkertijd zeggen dat ze volkomen veilig zijn? Twee miljoen mensen deden onlangs mee aan een wereldwijd protest tegen Monsanto.

Met zijn nieuwe film wil Hays de kijker laten zien wat er achter de schermen van deze industrie gebeurt, wat bewerkt voedsel met ons doet, waarom er steeds meer vaccinaties komen en waarom steeds meer mensen verslaafd zijn aan medicijnen.

Autisme

Toen hij aan zijn vorige film werkte ontdekte Hays dat er iets goed mis is met het systeem. Miljarden die in dezelfde zakken verdwijnen terwijl iedereen die twijfelt aan de veiligheid van vaccins, medicijnen en industriële landbouwbedrijven belachelijk wordt gemaakt of gekleineerd. Ondertussen blijven de miljarden stromen en worden de grote corporaties steeds groter.

Hays laat zien dat vaccins onveilig zijn. De Amerikaanse overheid heeft een speciale vaccinatie-rechtbank opgezet om de vaccinmakers te beschermen en slachtoffers te compenseren.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC stelt dat vaccins geen autisme veroorzaken, maar toch kent de vaccinatie-rechtbank al jaren schadevergoedingen toe aan kinderen die hersenschade hebben opgelopen als gevolg van vaccins. Ook betaalt de rechtbank geregeld behandelingen voor kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme.

De film toont tot besluit hoe de hele gezondheidszorg, van opleiding tot operatietafel, in handen is van de farma-industrie. De farmaceutische bedrijven maken voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen gretig gebruik van de experimenten die het leger heeft uitgevoerd met psychotrope medicatie.

Bron: Supportboughtmovie.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
9 jaren geleden

Nu de leugens en het bedrog van Big Homeo nog aanpakken!

S
S
9 jaren geleden

Kan niet wachten om het helemaal te zien! Beetje bij beetje komt de waarheid naar boven!!

nora
nora
9 jaren geleden

en de leugens en het bedrog van paranormaal!

Hoeder
Hoeder
9 jaren geleden

Des te zieker is het dat de Codex Alimentarius sinds 14 december 2012 verbiedt om info te geven over dit soor zaken. Maar ja wie kent die wet in Nederland? En ons parlement is te beroerd om welke maatregel dan ook te nemen om de mensen beter te maken tegen de laagste kosten. Nee alleen Big Pharma mag woekerwinsten maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x