Homepagina » Mens en Dier » Gideon van Meijeren bijt zich vast in sadistisch ritueel kindermisbruik door hoge ambtenaren: ‘Dit is krankzinnig’
van meijeren
Foto: Gideon van Meijeren (Videostill Odysee/Café Weltschmerz)

Gideon van Meijeren bijt zich vast in sadistisch ritueel kindermisbruik door hoge ambtenaren: ‘Dit is krankzinnig’

Er zijn harde feiten aan het licht gekomen waaruit blijkt dat er naar alle waarschijnlijkheid pedonetwerken actief zijn die zich schuldig maken aan satanisch ritueel misbruik, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) afgelopen maand tijdens een debat over kindermisbruik en seksueel geweld.

Hij wees erop dat slachtoffers totaal geen vertrouwen hebben in de onafhankelijkheid van de commissie die is gevormd door de minister van Justitie om er onderzoek naar te doen. “In al die verhalen komen aan de lopende band namen van hooggeplaatste ambtenaren van onder meer het ministerie van Justitie naar voren,” zei Van Meijeren, die vervolgens werd onderbroken door voorzitter Paul van Meenen (D66).

“Krankzinnig,” reageerde het Kamerlid aan tafel bij Café Weltschmerz. Een grote groep GGZ-behandelaren had kort daarvoor een brandbrief naar de Tweede Kamer gestuurd waarin zij aangaven dat deze onderzoekscommissie niet onafhankelijk is, zei Van Meijeren.

De verhalen gaan door merg en been. Het is echt afschuwelijk wat je leest

De reden die zij noemden namens de slachtoffers is dat het onderzoek plaatsvindt binnen Justitie – want de minister heeft zelf de commissie ingesteld, en de voorzitter en het eerste lid benoemd – terwijl heel veel slachtoffers juist in hun beschuldigingen aangeven dat er ook hooggeplaatste ambtenaren van het ministerie van Justitie bij betrokken zijn, aldus het Kamerlid.

Bovendien mogen de onderzoeksresultaten niet direct naar de Kamer gestuurd worden. Ze moeten eerst langs de minister.

“Het is krankzinnig dat vermeend misbruik onder meer binnen de ambtelijke top van het ministerie van Justitie wordt onderzocht door het ministerie van Justitie,” benadrukte de FVD’er.

Voor de duidelijkheid: satanisch of sadistisch ritueel misbruik is de meest ernstige vorm van kindermisbruik die je je voor kunt stellen. “De verhalen gaan door merg en been. Het is echt afschuwelijk wat je leest.”

Als dit plaatsvindt, dan moet dat echt tot op de bodem uitgezocht worden

Van Meijeren noemde onder andere Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal, de hoogste ambtenaar van het hele ministerie van Justitie. “Hij is weliswaar niet veroordeeld, maar hij speelt wel een grote rol in dit hele dossier, want zijn naam blijft constant weer opduiken.”

“Het beperkt zich niet alleen tot Justitie. Personen binnen de rechterlijke macht worden genoemd. Binnen de advocatuur. Het zouden echt invloedrijke, hooggeplaatste personen zijn die hierbij betrokken zijn en die elkaar de hand boven het hoofd houden,” zei hij.

Van Meijeren heeft een motie voorbereid die de regering verzoekt om een onafhankelijk onderzoek in te stellen. “In de commissie die nu is ingesteld, heb ik totaal geen vertrouwen.”

“Als dit plaatsvindt, dan moet dat echt tot op de bodem uitgezocht worden.”

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilma
Wilma
14 dagen geleden

Dit is duivels en ook zij die de andere kant opkijken en niet opkomen voor de slachtoffertjes en hun naasten. Afschuwelijk! Wat een wereld

Anne
Anne
14 dagen geleden

Eindelijk, hoog tijd dat die beerput open gaat…

Bezorgde burger
Bezorgde burger
14 dagen geleden

ik bid voor je Gideon dat God de Vader je beschermd. Want dit is het kwaad in zijn ergste vorm…

Mars
Mars
14 dagen geleden

20 Jaar terug was men al bezig alle Godvruchtige mensen met een geweten uit de pliesiedienst te pesten want die waren te eerlijk en eerlijke mensen zijn een gevaar als je corrupt bent.
Men hanteert al decennia de dader word slachtoffer en slachtoffer dader cultuur waarbij mensen die misbruik op tafel leggen zelf tot pedofiel worden besmeurd.

Nogmaals als je als land in de top van de vuiligheid producerende landen staat kan je moeilijk ontkennen dat er niets aan de hand is.
En als je dat wel doet ben je of heel dom of je maakt deel uit van die viespeuken.
Dat men het niet nodig vind om een handboek om kinderen kapot te maken te verbieden zegt alles !
Dan zullen we nog buiten beschouwing laten wat er op de scholen gebeurd om de jeugd opzettelijk te verzieken en de viespeuken te faciliteren.

x

Check Also

document

In dit document van de Europese Commissie uit 2018 wordt al gesproken over een Europees vaccinatiebewijs

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft ...

agema

Fleur Agema woest: druk op de zorg ‘is regelrecht de schuld van D66’

Vaccineren doe je ook om een 55-jarige ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

69
0
We lezen graag je reactie!x