Homepagina » Het Complot » Bilderberg bijeen in de VS. Dit zijn de Nederlanders die op kosten van de burger in het diepste geheim vergaderen
Bilderberg bijeen in de VS. Dit zijn de Nederlanders die op jouw kosten in het diepste geheim vergaderen

Bilderberg bijeen in de VS. Dit zijn de Nederlanders die op kosten van de burger in het diepste geheim vergaderen

Voor haar 65e conferentie trekt Bilderberg, de met geheimen en samenzweringstheorieën omgeven debatclub van politici, zakenlieden, bankiers en mediamagnaten, naar de Verenigde Staten.

Uit een mededeling woensdag van Bilderberg blijkt dat tot dusver al 130 deelnemers uit 21 landen hebben toegezegd.

Onder hen zijn secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg, Google-baas Eric Schmidt, Henry Kissinger en IMF-directrice Christine Lagarde.

Nederlanders

De Nederlandse delegatie bestaat uit koning Willem-Alexander, professor Victor Halberstadt, voorzitter van de ING Group Ralph Hamers, minister Jeanine Hennis-Plasschaert, president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot en Boyan Slat, oprichter van The Ocean Cleanup.

De conferentie vindt plaats van donderdag 1 tot zondag 4 juni in de Westfield Marriot in Chantilly, Virginia.

Op de agenda staan onder meer de regering van Donald Trump, de nabije toekomst van de Europese Unie en thema’s als populisme, globalisering en informatieverzameling.

Aansnoeren

De Bilderbergconferentie vindt elk jaar plaats, steeds in een ander oord. Het Westfield Marriot-hotel kreeg de Bilderbergers al over de vloer in 2002, 2008 en 2012.

Het doel van de bijeenkomst is het aansnoeren van de trans-Atlantische verhoudingen. Gezien die doelstelling moge duidelijk zijn dat Donald Trump geen Bilderberger is.

Gebrek aan transparantie

Omdat de media niet worden toegelaten en een zwijgplicht heerst voor de deelnemers, beschuldigen tegenstanders de conferentie van gebrek aan transparantie en een anti-democratische ingesteldheid.

De naam is afkomstig van een Nederlands hotel waar in 1954 de eerste conferentie werd gehouden. Afgelopen jaar vond Bilderberg plaats in het Duitse Dresden.

[Belga]


Vond je deze info waardevol? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. AFSERVEREN DIE HANDEL!! MAAR HOE….

  16 likes
  • Grootschalige internationaal aangestuurde arrestatie teams erop af sturen en het hele handeltje arresteren, de bewijzen bijeen vegen en snel een grote berechting met media erbij en al!

   28 likes
 2. Ze moeten wel omdat de mens nog niet in staat is om zelf te denken en dus ook te handelen.

  Oef nu schaad ik de ego van vele die denken dat ze alles zijn en die niet weten wie ze zelf zijn.

  We wachten af!!

  6 likes
 3. Als het goed is; bestaat er een wet die bepaald dat, wanneer Nederlandse (demissionaire) regeringsleden op titel op reis gaan hierover openheid van zaken hier over moeten geven. Volgens mij probeerde Harry van Bommel op basis van die wet meer informatie los te krijgen van Nederlandse politici die voorgaande jaren naar de Bilderberg conferentie gingen. Er vanuit gaande dat dit waar is, zou in dit geval demissionair Minister van Defensie Hennis-Plasschaert (dit is volgens mij haar tweede keer al) hierover meer informatie moeten geven over haar reis omdat ze op haar bestuurlijke titel afreist. Hetzelfde geldt natuurlijk ook in theorie voor de Koning moeten gelden die lid is van de regering, maar aangezien hij onschendbaar is kan de “kroon” dus een hoop anoniem doen. En daarnaast zal er voor de kroon nog wel meer wet en regelgeving zijn die hem toestaat om alleen maar te hoeven te vermelden wat hij zelf wilt.

  Wat ik wel zeker weet is dat er gedragsregels zijn die wettelijk zijn vastgelegd die gelden voor ministers waaronder:

  – zich gedraagt zoals een goed ambtenaar betaamt, zorgvuldig, onkreukbaar en betrouwbaar is en niets zal doen dat het aanzien van het ambt schaadt.

  Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kwaliteit-en-integriteit-overheidsinstanties/inhoud/integriteit-overheid

  Natuurlijk is dit een vrij vage omschrijving, maar op basis van de vertrouwensband tussen de overheid en “het volk”; zou het in theorie mogelijk moeten zijn om van kabinetsleden informatie te eisen over dit soort trips. Uiteraard weet ik dat in de praktijk de heren en dames bestuurders hier niets van aantrekken. Alleen op basis van deze bepaling zou meer transparantie mogelijk moeten zijn.

  Naast de wettelijk normen zijn er ook nog de “Basisnormen Integriteit”, ik heb dat PDF gedownload en gelezen maar dat staat weinig boeiends in. Het gaat voornamelijk om wat wel en niet gedeclareerd mag worden en verder staan het bol van vage begrippen waar je niets op kunt vastpinnen. Transparantie noemen dat in Den-Haag.

  Voorheen besteedde Harry van Bommel hier nog aandacht aan en probeerde hij ook kamer vragen hierover te stellen. Nu hij gestopt is, hoop ik dat het Forum voor Democratie, de Partij van de Dieren en/of Pieter Omzigt hier aandacht zullen besteden. Volgens mij hebben twee laatst genoemde in het verleden ook geprobeerd hier aandacht aan te besteden. Dit zijn de enige mensen in politiek Den-Haag die hierover kritische vragen zouden kunnen stellen.

  Opvallend is dat het de eerste keer is dat de Koning op de lijst staat, want volgens mij stond zijn moeder vorig jaar op de lijst in plaats van zoonlief. Al ga ik er vanuit dat hij er in geheim al langer bij was, het is al jaren bekend dat veel gasten niet op de gastenlijst staan maar die zeker wel aanwezig zijn. Ook wel opvallend vind ik het ontbreken van Rutte op de lijst, want hij was de laatste jaren ook steevast van de partij. Natuurlijk hoeven we van onze sterke onafhankelijke media over de jaarlijkse conferentie niet veel te verwachten, behalve natuurlijk het beschampen van mensen die wel transparantie willen wanneer hun politici in functie afreizen naar een bijeenkomst van `s werelds machtige mensen en politici.

  Wat dat betreft is het lachwekkend (vreemd is het natuurlijk niet als je weet hoe de lijnen lopen) om te zien dat de mainstream media naar alle grote bijeenkomsten gaat, en daarover ook “verslag doen” (bijvoorbeeld Davos), maar hier heeft men geen echte belangstelling voor.

  Uiteraard zal men in juli ook weer geen aandacht besteden aan de “Sun Valley Conference”. De NWO conferentie van de mainstream media, inlichtingen diensten en (jonge) technologie bedrijven. Die dan bij elkaar komen om de media, entertainment, technologie strategieën/indoctrinatie voor het aankomende jaar voor ons bepalen.

  15 likes
  • Hoi Minute R,

   Je noemt 2 namen van politica die ik erg hoog in het vaandeltje heb staan, al heel lang bewonder ik Omtzigt ( helaas zit ie bij de verkeerde club..) om zijn vastbijten m.b.t. de mh17 horrorfilm en de o n d e r s t e steen die n.a.w. een heel groot rotsblok vormt voor de waarheid die onze ( altijd…) lachende Bassie weghoont ( diverse redenen maar neem maar aan dat het stinkt van alle kanten!) zo ook Thierry en DF, die de hele grote beerput toch open krijgen denk ik, het is uitermate HEET onder de voeten in den haag met zijn acteurs die allemaal niet met de 1 willen en de ander, maar de boel lekker optuigen tot het hier helemaal gaat escaleren en ja.. de koning is een beste vent maar kan ook een keuze maken als hij het zo goed voor heeft met de ” SAMENLEVING ” die tot verbinding moet leiden ( of beter : met LANG IJ )
   het is triest dat we niet eens precies weten wat er allemaal achter de schermen heult en zeult, maar kloppen doet deze ” bernard club ” niet!!! ( zie ook info omtrent s o r o s en zijn plannen met europa, zo ook ons eigen land.. helemaal weggegeven door de huidige zooi daar in den haag, zijn gewoon pionnen, op een paar na, zoals wilders, omtzigt, van bommel en baudet die hun mond DURVEN OPEN TE TREKKEN!

   we gaan het zien.. voorlopig staan de grenzen wijd open en hoor ik steeds minder mijn eigen taal.. ben gelukkig niet gek en beeld het me niet in..

   5 likes
   • Hoi Luna,

    Ik deel je bewondering voor de heer Omzigt volledig, en ik ben ook van mening dat hij bij verkeerde partij zit. Ik hoop echt dat hij in de toekomst de overstap van het CDA naar het Forum van Democratie maakt, aan de ander kant denk ik dat hij wellicht denkt; dat hij als onderdeel van een grote gevestigde politieke partij deuren zich sneller/makkelijker voor hem zullen openen om informatie te verkrijgen. Hij is een echte politieke pitbull waarvan we er geen genoeg van kunnen hebben, gelukkig hebben we daar een aantal van in de Tweede. Naast Omzigt en Baudet ben ik ook wel fan van Thieme en Oudehand van de Partij van de Dieren, en van Lijten van de SP (jammer dat van Bommel gestopt is). Nu ben ik het niet met alles eens van de Partij van de Dieren en de SP, maar deze drie dames vind ik altijd wel heel sterk op globalistische/crony capitalism waarbij alle boven genoemde mensen gelukkig ook steeds meer samenwerken.

    Ook ben ik het met jou eens dat het MH17 dossier aan alle kanten stinkt, mijn persoonlijke opvatting is dat het een “false flag operation” was om Nederlanders warm te krijgen om Rusland als een nieuwe dreiging te zien en om mensen warm te maken voor grote investeringen in defensie. Totdat dit drama zich afspeelde was er in Nederland weinig animo voor investeringen in defensie. Als ex militair (al diende ik in de US Navy en Airforce) heb ik hier gemixte gevoelens over, uiteraard ben ik voor een gezonde krijgsmacht, maar natuurlijk niet als dit betekend dat defensie misbruikt word door de elite om hun crony capatalism in stand te houden.

    Zolang de kroon niet in daad en woord afstand neemt van de Bilderberg Groep en nog een aantal andere schimmige organisaties die het daglicht niet kunnen verdragen; mag van mij de monarchie afgeschaft worden. Het is natuurlijk een mooi romantisch plaatje, maar in werkelijkheid is het een corrupt instituut.

    Eigenlijk ben ik het overal met jou over eens; behalve over de Wilders en zijn PVV en ben ik ook echt blij dat het Forum voor Democratie de politiek is in gegaan . Ondanks dat ze op sommigen punten wel een gelijk hebben, heb ik helemaal niets met Wilders en zijn PVV. Wilders en zijn PVV reken ik persoonlijk niet tot de personen/organisaties in de Tweede Kamer die het beste met Nederland (of de mede mens in het algemeen) voor heeft. Of een serieuze beweging is om Nederland/de wereld te verlossen van de NWO. Persoonlijk vind ik hen te ongenuanceerd en onnodig beledigend, uitdelen kunnen ze wel maar hun incassering vermogen is daarin tegen niet zo sterk.

    Nog belangrijker; wanneer ik naar hun fractie in de EU kijk zie ik weinig verschillen met de kartel politici van CDA/VVD/D66/PVDA. Men is wel zogenaamd tegen de EU, maar toch maken de PVV Europarlementariërs volop gretig gebruik van alle (financiële) perks/regelingen, terwijl ze voor de bühne roepen hoe schandalig het allemaal wel niet is (zoals te zien was in een reportage van Powned).

    Ook heeft de PVV zich o.a. in Brussel zich regelmatig onthouden bij belangrijke stemmingen zoals bijvoorbeeld bij TTIP (maar ook andere globalistische zaken). Persoonlijk vind het ik ongelofelijk dat een partij die claimt tegen de EU en crony capatlism te zijn niet tegen stemde. Je zou toch denken dat ze op minst tegen zouden stemmen, ook wel weet je dat het andere kamp waarschijnlijk zal winnen. Dit was nog in de dagen dat TTIP alleen nog maar besproken werd in de conpiracy kringen. Ook vind ik zijn (financiële) connectie met zionistische personen en organisaties behoorlijk zorgwekkend, en heb ik zelden nog nooit serieus initiatieven vanuit de PVV gezien tegen globalisme.

    Ik hoor ze pas wanneer andere initiatieven hebben genomen, en dan heb ik nog niet eens over zijn standpunten omtrent “mass surveillance”. Het is immers ook niets voor niets dat Farage (die ik ook hoog heb zitten) niet met de PVV wilde samen werken, er is interview op YouTube te vinden waar Farage duidelijk zijn standpunt over Wilders verwoord. Veder vind ik dat de PVV pas als anderen iets in werking hebben gezet zij hun mond open trekken, voor de rest houden ze zich naar mijn mening teveel bezig met immigratie waarbij ze vaak juridisch onrealistische oplossingen hebben. Als ik eerlijk ben is immigratie bij lange na niet de grootste bedreiging voor Nederland en vind ik dat ze te lang stilstaan bij naar mijn mening pietluttige zaken zoals dat relletje rondom de Efteling. Zo zijn er nog wel meer zaken die mij echt tegenstaan, persoonlijk ben ik van mening dat de Wilders niets meer is dan georganiseerd verzet van de elite (die men tot voor kort nooit echt definieerde). Zoals Albert Pike het zo mooi verwoorde: ” Whenever the people need a hero we shall supply him.”

    Je bent zeker niet gek, wanneer je ergens aan twijfelt kan het volgens mij nooit verkeerd zijn om vragen te stellen of zelf op onderzoek uit te gaan :).

    1 likes
    • Het hartje gelucht.???
     M.R.???
     Mark Rutte.???

     1 likes
    • Hoi MR,

     Thanks voor je reactie, ik heb nog nooit zo een uitvoerige reactie gezien op iets wat ik denk, behalve dan op wanttoknow.nl van Guido, maar hartstikke bedankt!
     Er zijn wel een paar puntjes die ik nog wil toelichten, en dat is dat wilders als ” aanjager ” heel goed zijn job doet, je begrijpt wel wat ik bedoel denk ik?
     Hij heeft al die jaren wel op heel veel vlakken gewoon gelijk, zo niet : zie wat er allemaal niet klopt met onze nederlandse samenleving en eigen cultuur, alhoewel ik denk dat wij, als multicultureel land wel eens een voorbeeld aan suriname mogen nemen, daar leven alle ” geloven ” rustig naast elkaar en staat de moskee gewoon naast de kerk van de andere kant, maar goed, dit terzijde.
     Er zijn heel veel ” vluchtelingen ” die hier echt helemaal niets te zoeken hebben en die horen niet thuis hier, punt.
     Zelf heb ik buren die uit Damascus zijn gevlucht, en hun zoontje van 1 jaar is hier geboren, ze kwamen pas thuis met een schilderij van de kringloop waarop een oude Drentse boerderij was te zien waarvan de helft een ruine was, dat zegt heel veel toch.. ook ontroerede het mij enorm dat ze met zo iets Hollands thuis kwamen, echt heel bijzonder.
     Maar de sissende afrikanen die mij, als ik wel eens laat terug fiets naar huis toeroepen van : heb joe een lekker koetje ( oe= U.. beetje riddletje..) dan zakt mijn broek wel af ja, en dat was nooit in nederland zulke mafkezen zijn het, maar goed. ik wil verder niet door zeuren, maar de nederlandse regering heeft een fout gemaakt met de ” ruil ” en de mh17 is in mijn ogen een hele grote stank facade waar ruttelpruttel en die timmerfrans echt heel veel meer van weten, en ja.. gelukkig zitten er nu 2 echte pittbullls boven op, ik las ergens dat omtzigt zijn vrouw van Syrische afkomst is maar dat maakt het niet spannender of boeiender, want de vrouw van wilders werkt voor de mosad volgens andere betrouwbare bronnen.. kortom :
     het is allemaal koffiedik kijken, maar ik hoop echt dat omtzigt zich niet opeens laat onderwerpen en hij doorgaat tot hij de onderste steen aan het rollen en rillen krijgt!
     Denk wel dat rutte hem liever kwijt als rijk is.. die man is echt totaal de weg kwijt met zijn visie
     Ik ben ook erg ” blij ” dat Trompet trumpie de boel even goed op de plaats zet door NEE IS NEE te volharden, hij voegt de daad toe aan het woord, en dat gaat heel veel elite te boven, want ze krijgen de nwo er niet meer volgens ” agendaplan ” door, de adem is heet in hun nauwe boordnekjes, en ze stikken bijna met wat er op de BBerg conferentie zal worden opgedist wat er moet gebueren volgend de volgende agendapunten.. nu.. 1 hele grote is er goddank niet gelukt doordat trump een NEE is nee hanteert en zich niet laat op fukken ( hoop echt dat hij geen verkapte pion is van de deep state… want wie kan je nog vertrouwen, maar aangezien zijn aversie tegen de msn denk ik wel dat hij ECHT is, net als Kennedy en Reagan, ik was vroeger altijd erg onder de indruk van Carter, dat was en is nog steeds een mooi voorbeeld.. maar goed.. ik kan nog wel uren doorgaan haha
     Er is echt helemaal niks te vinden over de BBerg conferentie, welke morgen afgelopen is, mevr henni(a)s is ook van de partij, zo ook die engbekken die bij de Soros kliek horen..

     Wat je schrijft over defensie ben ik met je eens! ( wat bijzonder ook dat je ex b.m. bent) het is niet voor niks dat ze zo gekort zijn en daar zit idd een groter plan achter, maar hoorde vanavond dat er een onder zoek komt naar een paar f16s die zogezegd burgerdoden op hun geweten zouden hebben.. dan denk ik .. godverdomme.. hoe durft de media dat bericht weer te ontkrachten en die jongens met een schuldgevoel op zadelen die gewoon ” hun werk ” deden.. ( ben zelf tegen alle vormen van militair geweld, en getrouwd geweest met een commando, dus weet wel een beetje hoe het verkeerd kan werken ) in ieder geval hadden we een prachtig leger en dat krijgen we nooit meer terug denk ik, zo als de mooie commercials van defensie, zo als het zou moeten!
     ” je moet het maar durven “! ( heb ik al lang omgedoopt in : je moet het maar WILLEN!)

     Het zal de komende week een heel hectische week worden op het wereldtoneel, je kan de druk en dreiging al heel goed voelen en er zit iets groots te komen denk ik, maar zelf blijven navigeren en denken.. dat is de beste leiding om je er niet te druk om te maken, want.. het gaat zoals het gaan moet, maar we zijn echt verhandeld, dat is begonnen met de mh17, en die mh370 blijft ook zo een vaag raadsel.. maar goed.. de tijd zal het ons wijzen.

     fijn weekend en tot horens misschien
     groet Luna

     0 likes
 4. Kim Jong Oen moet nu die kernraketten op Virginia gooien dan is de planeet misschien nog te redden.

  5 likes
 5. Toch heel logisch dat de schappen hoeder over zijn schapen vergaderd.

  De schaapjes blaken in het rond maar kunnen niet voor hunzelf denken en doen.

  Planeet aarde met een mensenras die aan het begin staat van hun evolutie!!

  2 likes
  • Tinus blaak jij maar lekker verder man… Het gras bij de buurman is toch groener… Ooh nee Scotty staat voor jou al aan de knoppen om je op te beamen…

   2 likes
   • Bij welke buurman is het gras groener? De rijke Europeanen en Amerikanen zijn goed vertegenwoordigd op de conferentie. Bedoel je het gras bij de Chinezen, Afrikanen en Latijns Amerikanen?
    Het volk heeft zich al eeuwenlang laten sturen. Was dat niet zo, dan zouden er geen centrale regeringen zijn, maar alleen maar dorpsraden. En wie stuurt de centrale regeringen? DE MNC’s.
    Vast zul je wel zelf hierop gekomen zijn. Ik twijfel niet aan je intelligentie…….maar je wilt alleen een beetje aan dwarsdoenerij doen. Ok, ook goed.

    0 likes
  • Dit zijn wolven, schaapje

   0 likes
 6. tja, wat ze bij de hells angels bespreken komt ook niet naar buiten. Ik vraag me de laatste tijd steeds af, waneer hier zo’n ophef over is, of dat nou werkelijk een groepje boeven is. Wellicht lachen ze zich een krul in hun navel en bespreken ze hoe je het beste een balletje kan putten. En drinken ze een glaasje punch met elkaar.
  Ik weet niet hoor, maar zie in koning WA nou niet echt een hells angel. Thuis praten we toch ook over Trump of Merkel, nou dat doen hun ook, maar dan met een beruchte aardappel achter in die keel. Zeg niet dat het zo is he, maar speculaas vind ik zo sinterklaas.

  1 likes
  • Wanneer alleen maar rijken en bestuurders bij elkaar komen, dan ontstaat een relatie. Ze voeren elkaars agenda uit. Jij voert mijn plannen uit, ik maak jou rijk. Daar zwichten al die bestuurders voor en zo niet, dan hebben ze iets op hun kerfstok en worden ze gechanteerd.

   3 likes
 7. Dit soort groepen zijn niet het probleem. Het probleem is de slachtoffermentaliteit van de complotdenkers.
  Verander je denken / programmering, verander je leven.

  3 likes
 8. weer een reden om niet meer te gaan stemmen……pffff

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse 'klimaatpaus' Frans Timmermans

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans

Klimaatalarmist pur sang Frans Timmermans wordt de ...

Patiënten worden tot proefkonijnen gemaakt. Dat kán niet. Een dokter over zijn strijd tegen Big Pharma

Patiënten worden tot proefkonijnen gemaakt. Dat kán niet. Een dokter over zijn strijd tegen Big Pharma

Het is toch te gek dat jaar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.