CoronaBuitenland

‘Dit is niet normaal’: Balsemer slaat alarm over bizarre bloedstolsels

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Balsemer en uitvaartondernemer Richard Hirschman treft nog steeds bizar lange bloedstolsels aan in de lichamen van mensen.

Hij slaat alarm op Twitter. “Ik kan alleen maar zeggen dat dit niet normaal is,” aldus Hirschman. “In de 20 jaar voor 2021 heb ik nooit zoiets gezien. Iets veroorzaakt dit en ik zie het vaak.” Zijn tweet heeft al bijna negen miljoen mensen bereikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het bloed is anders

De balsemer laat ter vergelijking ook een normale bloedprop zien.

Hirschman licht toe dat hij de stolsels uit de aderen haalt bij het balsemen. “Het bloed is anders. Sinds begin 2021 zie ik tijdens het balsemingsproces ongewone stolsels. Van kleine stipjes tot grote, witte, fibreuze stolsels.”

Nog nooit

Iemand laat weten dat haar dochter, een begrafenisondernemer, enkele maanden na de uitrol van het vaccin ook werd geconfronteerd met deze bizarre bloedproppen.

Hirschman zit al 22 jaar in het vak en heeft duizenden lichamen gebalsemd. Hij sprak met andere balsemers, die dergelijke stolsels tot 2021 ook nog nooit hadden waargenomen.

4.8 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
9 maanden geleden

komt waarschijnlijk door climatechange, daarom beter iedereen ophokken en gmo voedsel en nepvlees laten eten das veel beter. want aan het wondermiddel zal het zeker niet liggen, daar mag je absoluut niet over twijfelen……want de volgende ronde staat al in de planning en jullie zullen gehoorzamen want de overheid weet wat het beste is! whahahaha bananenland met zn nepkoning en regening

Goldielocks
Goldielocks
9 maanden geleden

Dit wisten we toch al 2 jaar…..

Eleonora
Eleonora
9 maanden geleden

En dan is er een OMT lid … Marc Bonten(?), die De Andere Krant wil verbieden vanwege “desinformatie ” als bijvoorbeeld een onderwerp als dit langskomt. Volgens hem zijn de mRNA-injecties veilig. Kan deze man gedwongen op excursie bij deze balsemer en collega’s? Misschien dat er dan een greintje verstand in deze man komt? Ze zeggen immers: “verstand komt met de jaren”?

Anke
Anke
9 maanden geleden

Tja hoe zou dat nu komen!
Een woord beginnende met een “C” ! En de schuldige de o v e r. H e I d!

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x