Homepagina » Straling » 230 bezorgde wetenschappers roepen EU op de uitrol van 5G uit te stellen. Dit is de aanleiding
230 bezorgde wetenschappers roepen EU op de uitrol van 5G uit te stellen. Dit is de aanleiding

230 bezorgde wetenschappers roepen EU op de uitrol van 5G uit te stellen. Dit is de aanleiding

Wetenschappers en artsen zijn een nieuwe campagne begonnen om te zorgen voor uitstel van de invoering van het nieuwe 5G-netwerk voor mobiele telefonie. Recente studies hebben namelijk nog meer gezondheidsrisico’s aan het licht gebracht.

In totaal 230 wetenschappers van over de hele wereld zeggen dat de elektromagnetische velden die door 5G-netwerken worden opgewekt kunnen leiden tot kanker, lagere vruchtbaarheid en het ontstaan van leer- en geheugenstoornissen en Alzheimer.

De groep vraagt de Europese Unie om de uitrol van 5G uit te stellen totdat onafhankelijke studies hebben laten zien wat de invloed van de technologie op de menselijke gezondheid is, vooral bij baby’s en kleine kinderen.

Korte afstanden

De wetenschappers maken zich vooral zorgen om de 5G-straling omdat die alleen over korte afstanden werkt, wat betekent dat er meer masten moeten worden neergezet.

In stedelijke gebieden zou het gaan om misschien wel één mast per 12 huizen. Dat zou ertoe leiden dat de blootstelling aan straling enorm toeneemt.

Ver onder

De wetenschappers baseren zich op een nieuw rapport van het Amerikaanse National Toxicology Program, dat hersen- en hartkanker bij dieren linkt aan elektromagnetische straling.

Het ging daarbij om hoeveelheden die ver onder de huidige veiligheidsgrens liggen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat straling het dieren- en plantenleven aantast.

[Medisch Dossier]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
1 jaar geleden

Nee Nee, 5G moet er NU komen hoor. Dan kan alles nog sneller gaan in de economie en dat is goed voor de groei… Dan hebben we straks flitsbetalingen, hordes met drones en alles aangesloten op hét NET.

Dan zal ieder individu pas gezond en gelukkig worden. En als dan 6G komt, is het geluk helemaal niet meer te stuiten. That´s live 🙂

JanB
JanB
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden

Jaaaa MEER, meer geld, meer consumeren, meer en sneller Internet, meer dan m´n buurman, meer daklozen, meer losers, meer armen Jaaaa van alles MEER dan voel je pas dat je leeft Joh.
Heerlijk dat 5G en zelf rijdende auto´s , ohhh wat word ik gelukkig en gezond dan.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  JanB
1 jaar geleden

Jouw koelkast die zelf een pak melk bestelt, alsof jijzelf niet meer bestaat, daar wordt je toch zielsgelukkig van. Of jouw wasmachine die weigert jouw sokjes te wassen omdat een server ergens in America heeft geconstateerd dat er een gaatje in een sokje zit, daar wordt je echt ontzettend gelukkig van. Laat maat komen die 5G, het ultieme 5-voudige Geluk: beter horen, beter zien, beter ruiken, beter voelen, beter proeven.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Klimatologen en Farmaceuten en de Main Stream Media, wie gelooft ze nog ?
Ik bedoel. Misschien spreken ze de waarheid, misschien belazeren ze de boel.
Maar we zijn nu zo vaak bedrogen en misleid dat ik niemand meer geloof.
Bij mij is het over en uit.
De kans is groot dat het weer gaat over een verdienmodel (meer onderzoek = meer onderzoeksbudget).
Maar misschien hebben ze gelijk. Wie zal het zeggen.

vladi
vladi
Reactie op  Herman de Graaf
1 jaar geleden

ik zeg het je,ze hebben ongelijk,niet te vertrouwen dat sociopatisch empathieloos belastingontwijkend identiteitsfrauderende inteelt.

fff

Ron
Ron
1 jaar geleden

Op warming van de aarde? We leven stilaan in een microgolfoven. Of is het reeds zo met de opwarming die we nu zien? De opwarming houdt gelijke tred met de stijging van het aantal radiogolven.

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Al die stralen via spiegels richten op het Kattenhuis, waar de hersenloze poezen zitten. Dan zullen ze merken hoe zalig 5G is.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

nog maar een keer de materiële mens bestaat voor 80% of meer uit water, hier dus spreken wij niet over jou natuurlijk persoon.. dat water brengt een magnetron(trilling veroorzaker) in beweging waardoor er wrijving ontstaat wat warmte tot hitte ten gevolg ervaart.. niks gevaarlijks voor de mens behoudens dan dat jou eiwitten gaan stollen wat we tumor kunnen noemen.. radar magnetron, elektromagnetische maar noem het trillingen waar ook weer “alles” uit bestaat (in deze simulatie).. dit wetende weet jij ook door een beetje te studeren dat er resonantie in die trillingen zijn..
trillingen voor het 5G-netwerk in nederland zijn op de frequentieband van 3,5 gigahertz, dit is echter de frequentie die in het noorden van nederland al jaren wordt gebruikt voor spionage door het afluisterstation in het Friese Burum en hebben de friezen hier last van geen idee hoorde er nog niks over dus ?? 5G!
wel is het vervelend dat de gekozen frequentie zo dicht bij het resonantie getal van water zit.. dan kan je wel aanvoelen dat op onze hele planeet al de levens vormen uit grotendeels water bestaan dus hoe meer we dat in trilling brengen hoe meer de aarde opwarmt of toch niet..
kou komt nooit echt van de noord of zuid pool en waar om is het op de noord en zuid pool op zee niveau het hele jaar door koud en op de rest van de wereld alleen op hele hoge bergen(praat dan even nog niet van de zon waar je op de polen en de hogeberg toch flink van kan verbranden).. staan die topjes van de bergen soms in verbinding met de polen of is het dat de polen, magnetische polen zijn en de stratosfeer daar heel dun is er een ozon gat zit etc. etc. het is maar te denken aan enz. .. het magnetisch veld van de maan en aarde zijn ook niet in harmonie met elkaar om wat vreemds te noemen..
zo lang 5G een verdienmodel is.. zal het ook schaden dus een soort technisch “round up”, zal later blijken..

eens worden we verlost van het kwalijke, zal onze stilstand in beweging komen, tot zo ver van,
:adrianus-johannes..

Bernhard Schat
Bernhard Schat
1 jaar geleden

Ohm namo narai !

Ode aan de aluhoedjes !

In combinatie met chemtrails, nanotechnologie en kinetische wapens [ satellieten ] is het mogelijk een lelijk wapen…
Kunnen ze zo een direct energie wapen van je telefoon maken ?

En aan de heilige Koe !

Ook Friese Koeien worden gek van 5g.
Naast de aluhoedjes straks ook de alukoetjes ?

Tsunami giri Babba

x

Check Also

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

hoogleraar

Hoogleraar plaatst corona in perspectief: ‘Hoeveel mensen gaan er elke dag dood aan kanker?’

We moeten accepteren dat de ziekenhuizen weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x