Homepagina » Buitenland » Mannen in donkere pakken besturen de VS. Poetin vertelt in dit interview de ongemakkelijke waarheid
Mannen in donkere pakken besturen de VS. Poetin vertelt in dit interview de ongemakkelijke waarheid

Mannen in donkere pakken besturen de VS. Poetin vertelt in dit interview de ongemakkelijke waarheid

Een machtige bureaucratie weerhoudt Amerikaanse presidenten ervan veranderingen te maken. Dat zei de Russische president Poetin tegen de krant Le Figaro.

Hij zei niet verrast te zijn dat Donald Trump de banden met Moskou nog niet heeft hersteld, net zoals Obama er niet in slaagde om Guantanamo te sluiten.

Amerikaanse presidenten komen en gaan terwijl het politieke landschap onveranderd blijft, aldus Poetin.

Donkere pakken

De bureaucratische machine legt een Amerikaanse president strikte beperkingen op zodra hij aan de macht komt, stelde hij.

“Als een persoon wordt verkozen tot president komen de mensen met koffers langs,” zei Poetin. “Ze zijn net gekleed en dragen donkere pakken. Deze mensen vertellen wat er gaat gebeuren. Zo gaat het elke keer.”

Geen enkele regering kan hieraan ontsnappen, legde de president uit.

Denkbeeldige bedreigingen

Hij voegde toe dat oud-president Obama ook slachtoffer is geworden van dit systeem en zijn verkiezingsbelofte om de beruchte gevangenis Guantanamo Bay te sluiten, niet kon waarmaken.

Poetin zei verder dat westerse landen moeten stoppen met het verzinnen van denkbeeldige bedreigingen uit Rusland.

“Jullie jagen jezelf angst aan,” zei hij. “Jullie vertrouwen op onbetrouwbare gegevens.”

Onvermijdelijke bondgenoot

Het voornaamste probleem waarmee NAVO-landen geconfronteerd worden, is het terrorisme. De enige manier om dat te bestrijden is door samen te werken, stelde hij.

“En Rusland is daarbij een onvermijdelijke bondgenoot om de globale veiligheid te herstellen,” besloot de Russische president.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rutin schreef:

  Poetin = toppertje!

  44 likes
 • Arwijn schreef:

  Poetin spreekt wederom de naakte waarheid!

  66 likes
 • koloth schreef:

  Ik heb meer vertrouwen in Putin dat dat lijpe zootje van de EU, die zijn echt gek.

  42 likes
 • Monique schreef:

  Wat president Poetin hier zegt komt heel wat verstandiger over dan wat de Amerikaanse president Trump iedere keer te melden heeft.

  41 likes
 • Michel van Doorn schreef:

  Ik mag die man…..

  38 likes
 • Bsch schreef:

  Bent u zich er wel van bewust dat Poetin het spel ook gewoon mee kan spelen met zulke opmerkingen.

  11 likes
 • Johan schreef:

  Poetin is de nieuwe Napoleon, alleen zal hij vreedzaam heel Europa achter zich krijgen.

  13 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Mannen in donkere pakken maw `The Man In Black`.
  Maar het westen kan nooit een man vinden met de kwaliteiten van Vladimir Putin……….NOOIT!

  13 likes
 • koen de vriendt schreef:

  Poetin is in de eerste plaats een gevaar voor z’n eigen bevolking, er zitten 10 tot 20 keer meer mensen in concentratiekampen in rusland dan onder jeltsin. nu geldt deze zelfde misdadigheid voor de V.S. ook in Rusland is er zo’n criminele groepering/overheid.

  5 likes
  • johan den haag schreef:

   @ Koen,

   Even langs de feiten lopen.

   Het wordt steeds duidelijker dat de macht in de VS niet direct bij de president ligt.
   De clan Clinton of Bush uitgezonderd.

   Carter, Kennedy en nu ook overduidelijk Trump kunnen niks uit zichzelf iets beginnen.
   Kennedy heeft dat met de dood moeten bekopen.
   Wat er in de VS gaande is heeft nu niks en nooit niks iets met wat dan ook maar met democratie te maken.

   Slavernij, burgeroorlogen. Racisme en verbod op communisme zijn daar voor iedereen de glasheldere
   voorbeelden van.
   De jaren 30 waren vreselijk.

   De jaren 50 waren lekker maar was gevolg van de positie na WOII en de laatste kredietcrisis was weer vreselijk. Niet moeilijk te voorspellen dat er weer iets vreselijks aan zit te komen.

   Rusland is geïnfecteerd geweest met het soort communisme, waar Karl Marx niks mee te maken wilde hebben en het is zeer interessant om te onder zoeken hoe de kwalijke voor het voor het zeggen kreeg en dit is ook weer terug te leiden op de VS, maar laten we dat maar even buiten beschouwing.

   Rusland ging uiteindelijk in de jaren 80 failliet en de VS hoopte met die gek van Jeltsin het land leeg te roven en weer naar de hand van de VS te zetten zo ze ooit ook met het communisme hadden gedaan maar toen als doel het lam leggen van een aardvijand.

   Als je dan kijkt van Poetin voor het volk betekent heeft en het uit de handen van de de VS weten te houden, dan hoort daar denk ik respect bij.
   Als je ziet hoe Rusland (Poetin) zich inhoudt ten opzichte van de agressieve imperialistisch houding van de EU ( door de VS gedreven) met het opslokken van Letland, Litouwen Estland en dan nu Oekraïne.

   Dan snap ik niet zo goed wat u met uw stukje bedoelt?

   2 likes
   • Yoep schreef:

    Johan vergeet niet khomeini was ook een vrij metselaar! vergeet dat niet en zo zijn er nog veel meer vrij metselaars in allerlei landen neer gezet. Hoessein, kadafie etc en ik vermoed dat het figuur in noord korea ook het zelfde type is. Poetin is waarschijnlijk neergezet voor lang termijn. Wat heb je aan een rusland als er geen wo3 gestart kan worden.

    0 likes
 • War on Error schreef:

  We lopen aan tegen het probleem dat we in feiten niks weten van Rusland (door de eeuwen heen), noch de VS – de bloedige burgeroorlog die door de bankiers werd opgezet, en bijna 100 jaar duurde. De bankiers hebben gewonnen, vormen de schaduwregering.

  Wat Putin hier blootlegt, is er inderdaad. En het staat bekend als ‘The System’:
  “Until people accept and admit that the “SYSTEM’ is the ultimate crime syndicate, no one can liberate their minds or their circumstances.
  Few remember the black and white culture that existed in the United States forty years ago. John Chuckman writes in the Foreign Policy Journal, The CIA and America’s Presidents.” http://batr.org/forbidden/012616.html

  En Putin dan? Tja, de pot verwijt de ketel. En v.v.. (of de macho verwijt de pedo? – ref. Epstein files)
  Amerikaanse presidenten komen bijna altijd uit de rangen van de CIA. Anders krijgen ze een vice-president met die achtergrond naast zich.

  Zo gaat dat ook in Rusland. Putin komt uit de rangen van de KGB. Net als de CIA is de KGB een vehikel van dezelfde globalisten.

  Uitgebreide feiten en achtergronden achter het hoe en waarom van de Wereldoorlogen, en de vernietiging van de Russische cultuur (moorden op de Tsaar en al zijn familieleden).

  https://zionistreport.com/2017/03/putins-passport-proves-he-is-a-member-of-the-tribe/
  http://www.informationclearinghouse.info/article43803.htm
  http://aangirfan.blogspot.nl/2010/09/jewish-control-of-russia.html

  “Ik ben overtuigd” schreef Smoot in THE INVISIBLE GOVERNMENT, dat “het doel van deze onzichtbare regering is de VS om te vormen in een socialistische staat en vervolgens in een 1-wereld socialistisch systeem.”
  http://www.biblebelievers.org.au/lines.htm

  hfdst. 4
  Bankiers en Botsauto´s
  REVOLUTIES voltrekken zich niet zomaar. Ze zijn niet spontaan en zeker niet goedkoop. Karl Marx, hoofdrolspeler in de eeuwenoude opzet om de Christelijke beschaving omver te werpen, werd grotendeels betaald door medesamenzweerder Friedrich Engels die het kapitaal genoot van zijn rijke vader.
  Zo ook, Lev Bronstein and Vladimir Ilyich Ulianov – bekend onder hun aliassen Trotsky and Lenin – werden betaald voor hun atheistische revolutionaire activiteiten door enkele ultra rijke internationale bankiers.
  In THE STRUGGLE FOR WORLD POWER, Rusland historicus George Knupffer:, “kernpunt was dat deze revolutie vooral werd betaald door bepaalde kringen voor wie nationale grenzen geen rol speelden en sowieso globale spelers zijn.”

  De feiten verzameld door het Cox Committee, vz. afgevaardigde mw. dr. Carroll Reece (R-TN), vz. van de 1953-4 onderzoekscommissie concludeert:
  “Bewijzen tonen aan dat er een duivelse samenzwering achter dit alles zit. Die tot doel heeft de verdere ´socialisering´ van de VS.

  “financiering geregeld door VS-banken en de pro-Rusland ´American International Corporation (AIC). Deze VS-bankiers en zakenlui die het communistische systeem redden voor ineensorting in de 1920´s hielpen Lenin´s nalatenschap creeren: Stalin´s terreurbewind, waarin maandelijk bijna een half miljoen mensen beestachtig werden afgeslacht. “10 jaar na Lenins ´New Economic Policy´ werden Kulaks [zelfstandige boeren farmers) ook nog afgeslacht,”: Dr. Warren H. Carroll in ´70 YEARS OF THE COMMUNIST REVOLUTION´.

  In de VS gaat Soros’ BLM relschoppers netwerk te keer, en met ‘Moveon.org’, wordt de civil society gekaapt.
  In de Russische Federatie doet Soros hetzelfde. onder de dekmantel van ‘Open Russia’:
  https://www.khodorkovsky.com/programmes/open-russia/

  Alle Koningshuizen in de EU zijn voorposten van en voor de globalisten. Vandaar dat eerst het referendum niet werd gerespecteerd, en nu ook de verkiezingsuitslag NIET wordt gerespecteerd, ondanks alle enorme manipulaties die hebben plaatsgevonden.
  Haaks op uw keuze, is Bilderberg Tjeenk-Willink uitgenodigd, om weer een Eurofiel Bilderberg Regering te vormen.
  Voor de goede orde, dat moet je er dan wel bij vertellen, de oprichters van de Bilderberg Group waren ‘bruinhemden’:
  http://www.infowars.com/the-bilderberg-group-founded-by-a-nazi-and-continuing-the-agenda-of-the-nazis/

  5 likes
 • Nea schreef:

  Mh. Alsof Putin geen legertje mannen in zwarte pakken rond zich heeft.

  1 likes
 • neimheid schreef:

  weer een reden om niet meer te gaan stemmen…….pfff

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >