Buitenland

De Bilderberg-elite is bezorgd over het ‘post-waarheid’ tijdperk. En dus wil dit griezelige clubje u monddood maken

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele van de machtigste mensen op deze planeet zijn bijeen op de geheimzinnige Bilderbergconferentie om te praten over onder meer Rusland, vrije handel en het ‘post-waarheid’ tijdperk.

De bijeenkomst vindt plaats in Turijn en duurt tot en met zondag.

Dit jaar zijn onder meer voorzitter van het World Economic Forum Borge Brende, de directeuren van Airbus, DeepMind en Total, gouverneur van de Bank of England Mark Carney en Michael O’Leary van RyanAir aanwezig.

Gezellig clubje

Ook de scherp anti-Russische Washington Post-columniste Anne Applebaum is van de partij, evenals haar man Radoslaw Sikorski, die in 2015 werd vervangen als Poolse minister van Buitenlandse Zaken nadat belastende informatie over hem was gelekt.

Een gezellig clubje dus.

De miljardairs en steenrijke politici gaan het in een luxueus hotel onder meer hebben over ongelijkheid. Ironisch? Ja.

Fake news

Sommige onderwerpen, waaronder populisme in Europa en anti-establishment politiek, stonden al vaker op de agenda, maar dit keer wordt ook gesproken over de opkomst van kunstmatige intelligentie en kwantumcomputers.

De agenda wordt gedomineerd door politiek en geopolitiek. De Bilderberggroep bespreekt verder het ‘post-waarheid’ tijdperk, waar ook ‘fake news’ onder valt.

De term ‘post-waarheid’ werd in 2016 door de Oxford English Dictionary gekozen tot woord van het jaar.

Ongezien hoogtepunt

Het toonaangevende Britse woordenboek verstaat hieronder: “Omstandigheden waarin objectieve feiten minder invloed uitoefenen op de publieke opinie dan emoties en persoonlijke overtuigingen’.

Het gebruik ervan kende in 2016 een ongezien hoogtepunt in de context van het debat over de Brexit en het succes van Donald Trump.

Passende locatie

Naar verwachting zal het internet dus nog verder kapotgecensureerd gaan worden.

De Bilderbergconferentie wordt gehouden in Italië, waar zojuist een anti-establishment regering aan de macht is gekomen. Een passende locatie dus.

Foto: Ser Amantio di Nicolao Wikimedia Commons

[CNBC, RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
4 jaren geleden

Hun zijn zo psychotisch aan het worden, dat ze sowieso klem zitten, qua hun globale nazidictaoriale corrupte bezigheden die zo overduidelijk zijn. Ze hebben vrijwel paar eeuwen gelogen, gerooft, verkracht, gestolen en ziek gemaakt. PIRAMIDESPELEN IS NOG STEEDS VERBODEN. Maar hier zien we dat ze echt denken een soort goddelijke missie te hebben. Deze coöperatie psychopaten zijn een ziekte voor de samenleving, natuur etc. waar dan ook. Het “koningshuis”, vrijmetselarij, achterlijke geheime broederschapjes ik walg van hun nepheid en corruptie! Hoe ze de goede mensch leegzuigen van levens-energie en levensstandaard bepalen. Etiquette is er alleen om hun beestachtige maniertjes te verbergen. Slavedrivers! The tables are turned! CATCH A FIRE!

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Is dit niet de club waar Bernhard / Beatrix en nu W.A., een hoofdrol in vertolken of hebben vertolkt.??

Waar als ik het goed begrijp, Jozef Luns eind jaren 50, tot twee maal toe de toegang is geweigerd, door Bernhard en een Rockefeller-telg.

kronto
kronto
4 jaren geleden

het zijn mensen die mentaal ziek zijn, en handelen vanuit een minderwaardigheidscomplex.
Vandaar dat ze bang zijn voor de verspreiding van de waarheid.

Marco
Marco
4 jaren geleden

Tatatatataa; de Nederlandse Delegatie die natuurlijk op geheel eigen titel (echt niet!) maar op uw kosten (echt wel!) en dus in functie (echt wel!) aanschuift bij de #Bilderberg Club.

Willem-Alexander van Oranje, Koning der Nederlanden
Mark Rutte, Premier
Sigrid Kaag, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Klaas Knot, President De Nederlandsche Bank
Victor Halberstadt, Voorzitter Bilderberg Foundation, Professor Economie, Leiden Universiteit.
Ben van Beurden, CEO, Royal Dutch Shell

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x