Homepagina » Buitenland » Er waait een wind van verandering door Europa. Kijk wat politieke leiders zeiden aan vooravond bezoek Poetin aan Oostenrijk
Er waait een wind van verandering door Europa. Kijk wat politieke leiders zeiden aan vooravond bezoek Poetin

Er waait een wind van verandering door Europa. Kijk wat politieke leiders zeiden aan vooravond bezoek Poetin aan Oostenrijk

Er waait een wind van verandering door Europa. Aan de vooravond van het bezoek van de Russische president Poetin aan Oostenrijk riep de Oostenrijkse vicekanselier op een einde te maken aan de sancties tegen Rusland.

“De sancties hebben bovenal de Oostenrijkse economie beschadigd,” zei Heinz-Christian Strache.

“Het is de hoogste tijd om een einde te maken aan deze pijnlijke sancties en de politieke en economische relaties met Rusland te normaliseren,” voegde hij toe.

Steeds minder betrouwbaar

De bondskanselier van Oostenrijk, Sebastian Kurz, deed er nog een schepje bovenop: “De VS is voor ons steeds minder betrouwbaar geworden.”

Amerika heeft zich in Europa niet populair gemaakt met de aangekondigde importheffingen op staal voor de EU.

“We hebben Rusland juist nodig om problemen op te lossen,” zei Linke-topvrouw Sahra Wagenknecht.

Probleem

“We hebben Rusland uit de G8 gezet,” ging ze verder. “Het probleem is nu dat de VS een beleid volgt dat de andere zes niet willen.”

Zelfs EU-baas Jean-Claude Juncker zei toenadering tot Rusland te willen zoeken. “We moeten ons opnieuw verbinden met Rusland,” sprak hij. “Ik ben niet blij met de staat van onze relaties.”

“Het bashen van Rusland moet ophouden,” voegde hij toe.

Bekijk ook het filmpje hieronder:

[RT]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Wat verbazend dat we dit in het Nederlandse nieuws niet tegenkomen. Tijd om die achteelijke onbetrouwbare Amerikaaanse kapitalisten uit Europa te houden. USA heeft alleen maar ellende en oorlog gebracht.

  52 likes
  • hoi
   ja, als er een land corrupt is is het Amerika wel
   wie heeft de meeste oorlogen op haar naam
   wie maakt de meeste films over slechte alians
   en zo kun je wel door gaan
   vr gr wil

   nog ff en onze regering doet dapper mee.

   13 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   De zogenaamde importbeperkingen van Trump zijn gewoon een oorlogsverklaring van van de Zio Nazi Bolsjewieken Israëli. Ook wel de Soros / Rothschild Zio Nazi Khazarian Maffia genoemd ! De Bilderbergers niet te vergeten ! Europa tegen Rusland opzetten i Het hoofddoel ! Dan pas zijn de Zio Nazi Khazaren tevreden als wraak voor hun (nep) Holocaust die ze zelf hebben veroorzaakt !

   7 likes
 2. Trump biedt Europa de vrijheid nadat Gb Europa verliet en losliet.!
  Maar Brussel-Eu kan die vrijheid niet aan!
  De echte vrijheid voor de burgers. Dus Brussel-Eu in paniek.!

  13 likes
  • meen je werkelijk wat je zegt , dat trump europa de vrijheid bied?

   10 likes
   • In principe wel. Door zijn manier van handelen worden er wel wat dingen veranderd en anders gezien. Dus eigenlijk is het zo dat Trump Europa een hak zet, wel goed. Misschien zie ik t verkeerd he 😉

    3 likes
  • hoi

   beter uit die hele euro te stappen over n paar jaar hebben we niks meer te zeggen
   dan kan rutte daar ook zn riante salaris ontvangen
   wat te denken van die idioot die de vrouwen later pensioen wil gaan geven omdat ze ouder dan een man worden
   zijn dat mensen die voor het volk zijn

   11 likes
 3. Heel eerlijk gezegd weet ik nog niet wat ik van die Kurz moet vinden maar hij verdient het voordeel van de twijfel.
  Binnenkort wordt Oostenrijk tijdelijk voorzitter van de EU, afwachten dus. Wel gaat hij haat imam ‘s weg sturen en Moskeeen sluiten.. Het wordt tijd dat Europa eens zelfstandig wordt anders blijven we een aanhangsel van Amerika, ik heb het al eerder aangegeven ,we moeten in onze eigen kracht en macht gaan zitten,want we kunnen wel blijven wijzen naar de ander ( slechterikken ) maar dan gebeurt er niks,. We leven in het nu , verleden is geweest ( geschiedenis) toekomst creëren we zelf…….. Het voordeel is dat Putin nu Rusland bestuurt en de publiciteit opzoekt, zo krijgen zeker de jonge generatie een ander beeld, verandering is onderweg als mensen de kans benutten…..

  23 likes
 4. De Rotshields/monsters regeren de wereld en ook zeker ons land.. Die zijn boos omdat Poetin ze eruit geschopt heeft.. that’s all. Poetin heeft WEL ballen!! Helaas ons immorele regime niet.

  19 likes
 5. De vraag is of dit ook echt gaat gebeuren.

  Europa zou ook met Iran de afspraken willen behouden. Maar 1 voor 1 houden de grote bedrijven al op met de activiteiten in Iran.

  De kracht van VS/Israël is groot.

  Vraag is wat gaat Frankrijk/Duitsland doen, overige landen in Eu doen er niet toe.
  Ander vraag is, Hoe gaat Poetin zich verder ontwikkelen.

  Ik wacht het maar af

  vorig draadje was ik 1 van de laatste beantwoorders en werd het denk ik niet meer veel gelezen.
  Maar mij lijkt het eens leuk om met gelijkgestemden eens te kletsen onder genot van een biertje in b.v. Utrecht.

  10 likes
 6. en zo is het, goed van Oostenrijk. wat zullen die politieke figuren van den Haag, de gevestigde dan. de huichelaars toch piepen. die gaan straks schreeuwen als een varken.

  11 likes
 7. Ik vind de titel van dit artikel een beetje pretentieus: ‘Er waait een wind van verandering door Europa. Kijk wat politieke leiders zeiden aan vooravond bezoek Poetin aan Oostenrijk’. Er worden 3 Oostenrijkse politici geciteerd. Of deze nu echt representatief zijn voor Europa? Nou, dat weet ik niet zeker.

  Wat wel interessant is, is deze quote: ‘“De VS is voor ons steeds minder betrouwbaar geworden.”’. Nogal wiedes, met zo’n mafketel als Trump aan het roer. Ik heb nooit veel sympathie gehad met de VS (wat me wel is opgevallen is de alle Amerikanen die ik wel sympathiek vind niet meer in de VS wonen, of zich volledig hebben afgesloten van alles en iedereen (off-grid)), maar eerlijk gezegd heb ik nu wel een beetje medelijden met al die mensen die een middeninkomen of lager hebben, en die hebben gestemd op De Malloot. Ik ga er maar vanuit dat ‘common sense’ de overhand gaat voeren en dat de Leiperd geen tweede termijn krijgt. Jaja, Hawks is een optimist, tegen betere weten in…

  6 likes
 8. Poetin zou het heerlijk vinden als de EU uit elkaar zou vallen…de vraag is natuurlijk of we dat moeten willen (misschien wel)? We kennen allemaal het verleden van Europa, en wat zal er gebeuren met de betrekkelijke stabiliteit in Europa die we nu hebben… bovendien kun je grote vraagtekens hebben op de manier waarop Poetin aan de macht is gekomen natuurlijk…

  2 likes
 9. De verkeerde kant van rusland weer kiezen die nazijunk! Bolshevics een ziekte zijn van de goede eerlijke (christelijke) Rus!

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jewish_Bolshevism

  Ik walg echt van wat hun gewoon openlijk aan het doen zijn, hun maskers zijn gevallen. Marx was jood okay! Mordechai en esther de tempelprostituee, haha.Dat gelieg over hun ware indentiteit, liegen en bedriegen, stelen, en ernstig ziek in hun hele mentale gestel! Karma komt jullie pakken nu! Want ze hebben eeuwen lopen zieken en moorden. Indentiteit gestolen, alles komt uit!

  2 likes
  • inderdaad alles komt uit over dat fake volk!
   Indien dat israeHELL 1 vinger naar Iran durft uitsteken veegt men dat land van de planeet, spijtig genoeg gaat gans het westen er dan aan omdat israeHELL ook hier baas is, maar 1 feit staat HISTORISCH vast, israel is illegaal gesticht door NIET joden, maar door de nazaten van babylonie satanisten, de farizeeers; nl: rothschild kliek die ontelbare malen van naam veranderden,
   Al een GELUK dat die Al Aksa moskee op de ruinen van satan solomons tempel gebouwd is, dat is ons geluk want ge wilt echt niet weten wat er gebeurd indien die satan zionisten die solomons tempel (lees satanhuiz) herop bouwen, dan is hun NWO groot israel een feit en bestaan wij niet meer, straf dat al die gelovigen, The Revelation niet kennen en andere geschriften nope die volgen het woord van satan via de paus! God was zeer duidelijk in zijn eeuwige e vervloeking dat joden geen land meer mochten hebben 3500j geleden!

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Hongarije steekt middelvinger op naar EU en keurt 'Stop Soros'-wet goed. Zo reageert de Europese Commissie

Hongarije steekt middelvinger op naar EU en keurt ‘Stop Soros’-wet goed. Zo reageert de Europese Commissie

De Europese Commissie sleept Hongarije voor het ...

Duitse privédetective heeft 'belangrijke nieuwe informatie' over MH17-ramp. De reactie van het JIT is veelzeggend

Duitse privédetective heeft ‘belangrijke nieuwe informatie’ over MH17-ramp. De reactie van het JIT is veelzeggend

De Duitse privédetective Josef Resch heeft allerlei ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.