Het Complot

Bill Gates onder vuur in India om vaccinatieschade

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het vaccin-imperium van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) is in India onder vuur komen te liggen. Het Indiase Hooggerechtshof buigt zich momenteel over een rechtszaak die is aangespannen tegen de stichting van Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda.

Journalist Narayana Kumar van de Indiase krant The Economic Times schreef onlangs een vernietigend artikel over de fraude en schandalen waar de organisatie van Gates mee is omgeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kumar gaat onder meer in op de zaak bij het Hooggerechtshof over sterfte- en letselgevallen tijdens het onderzoek naar HPV-vaccin Gardasil van farmaceut Merck. Duizenden meisjes tussen de 9 en 15 jaar oud kregen het vaccin toegediend. Veel van de meisjes werden ziek en tenminste zeven vonden de dood. In de meeste gevallen wisten de meisjes noch de ouders aan welk onderzoek ze precies meededen.

Uit het onderzoek blijkt dat 120 meisjes last kregen van epileptische aanvallen, hevige buikkrampen, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Veel meisjes kregen na het vaccin vervroegde menstruatie, hevige bloedingen en menstruatiekrampen.

Kumar wijst erop dat vervolgens een rapport werd opgesteld waarin werd verklaard dat de bijwerkingen niets met het vaccin te maken hadden, zodat het HPV-vaccin in India op de markt kon worden gebracht. Het rapport is gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Bill Gates in India onder vuur om vaccinatieschade
Bill Gates bij een conferentie van Gavi in juni 2011

De Indiase autoriteiten hebben de stichting doorgelicht en stuitten op verregaande belangenverstrengeling. Zowel de BMGF als de Gavi Alliance werken nauw samen met de farmaceutische industrie. In de raad van bestuur van Gavi zitten vertegenwoordigers van farmaceuten. Daarnaast accepteert de Public Health Foundation of India (PHFI) giften van farmaceutische bedrijven.

“De BMGF en Gavi dringen vaccinaties op aan alle overheden ter wereld, inclusief India,” zei professor Ritu Priya Mehrotra van de Jawaharlal Nehru University in Delhi. Hij voegde toe dat de biotech-industrie steeds meer vaccins ontwikkelt in India, terwijl het ministerie van Volksgezondheid ze niet voldoende test voordat ze worden opgenomen in overheidsprogramma’s.

Gavi is een organisatie die in 2000 is opgericht en wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ze werken beide samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en Unicef om vaccins van farmaceutische bedrijven in arme landen te verspreiden.

Bill Gates helpt arme landen meer vaccins te kopen, waardoor farmaceuten meer omzet draaien en ook kunnen verkopen aan arme mensen die er normaal gesproken geen geld voor zouden hebben.

Drie jaar geleden verscheen er een artikel in de Britse krant The Guardian waarin hulporganisaties als Oxfam en Artsen Zonder Grenzen stelden dat vertegenwoordigers van farmareuzen niet thuishoren in de bestuursraad van Gavi. Dat leidt tot belangenverstrengeling, aldus Mohga Kamal-Yanni van Oxfam.

Kumar gaat ook in op de vele kinderen die zijn overleden nadat ze waren ingeënt met het Pentavalent-vaccin, dat zelfs na de sterfgevallen nog werd gepromoot door de stichting van Microsoft-miljardair Gates en Gavi.

Leestip: Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?

[The Economic Times]

5 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees Chinees
Kees Chinees
9 jaren geleden

Moeten ze doen dan hoop ik dat Bill Gates helemaal niets meer doneert en kijken hoeveel mensen het dan denken te overleven.

Rini
Rini
9 jaren geleden

Ja en dat weet men al zo lang dat die twee schooiers van “mensen”heel veel mensen om zeep helpen,en men kan gewoon ongestoord door gaan,wat een wereld he.
Maaaaar hoopelijk kan er nu wat tegen gedaan worden,en een mooie straf is,lekker hellemaal vol duwen met zijn zelfgemaakte troep,maar dan tussen 4 muurtjes met weinig eten.

John
John
9 jaren geleden

Sommige reacties hier zijn echt van het niveau Bush II .
Lieve goedbedoelende farmaceuten die levens redden.
Wordt toch eens wakker!

Dit is niet voor niets:
http://motherboard.vice.com/nl/read/de-eu-opent-de-wereld-achter-medicijnonderzoek

Eddie
Eddie
9 jaren geleden

Vaak is het niet het vaccin op zich, maar de rotzooi die ze er stiekum bij mengen.
Inform yourself

http://www.wanttoknow.nl/dossiers/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x