Homepagina » Het Complot » Bill Gates onder vuur in India om vaccinatieschade
Bill Gates in India onder vuur om vaccinatieschade

Bill Gates onder vuur in India om vaccinatieschade

Het vaccin-imperium van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) is in India onder vuur komen te liggen. Het Indiase Hooggerechtshof buigt zich momenteel over een rechtszaak die is aangespannen tegen de stichting van Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda.

Journalist Narayana Kumar van de Indiase krant The Economic Times schreef onlangs een vernietigend artikel over de fraude en schandalen waar de organisatie van Gates mee is omgeven.

Kumar gaat onder meer in op de zaak bij het Hooggerechtshof over sterfte- en letselgevallen tijdens het onderzoek naar HPV-vaccin Gardasil van farmaceut Merck. Duizenden meisjes tussen de 9 en 15 jaar oud kregen het vaccin toegediend. Veel van de meisjes werden ziek en tenminste zeven vonden de dood. In de meeste gevallen wisten de meisjes noch de ouders aan welk onderzoek ze precies meededen.

Uit het onderzoek blijkt dat 120 meisjes last kregen van epileptische aanvallen, hevige buikkrampen, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Veel meisjes kregen na het vaccin vervroegde menstruatie, hevige bloedingen en menstruatiekrampen.

Kumar wijst erop dat vervolgens een rapport werd opgesteld waarin werd verklaard dat de bijwerkingen niets met het vaccin te maken hadden, zodat het HPV-vaccin in India op de markt kon worden gebracht. Het rapport is gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Bill Gates in India onder vuur om vaccinatieschade

Bill Gates bij een conferentie van Gavi in juni 2011

De Indiase autoriteiten hebben de stichting doorgelicht en stuitten op verregaande belangenverstrengeling. Zowel de BMGF als de Gavi Alliance werken nauw samen met de farmaceutische industrie. In de raad van bestuur van Gavi zitten vertegenwoordigers van farmaceuten. Daarnaast accepteert de Public Health Foundation of India (PHFI) giften van farmaceutische bedrijven.

“De BMGF en Gavi dringen vaccinaties op aan alle overheden ter wereld, inclusief India,” zei professor Ritu Priya Mehrotra van de Jawaharlal Nehru University in Delhi. Hij voegde toe dat de biotech-industrie steeds meer vaccins ontwikkelt in India, terwijl het ministerie van Volksgezondheid ze niet voldoende test voordat ze worden opgenomen in overheidsprogramma’s.

Gavi is een organisatie die in 2000 is opgericht en wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ze werken beide samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en Unicef om vaccins van farmaceutische bedrijven in arme landen te verspreiden.

Bill Gates helpt arme landen meer vaccins te kopen, waardoor farmaceuten meer omzet draaien en ook kunnen verkopen aan arme mensen die er normaal gesproken geen geld voor zouden hebben.

Drie jaar geleden verscheen er een artikel in de Britse krant The Guardian waarin hulporganisaties als Oxfam en Artsen Zonder Grenzen stelden dat vertegenwoordigers van farmareuzen niet thuishoren in de bestuursraad van Gavi. Dat leidt tot belangenverstrengeling, aldus Mohga Kamal-Yanni van Oxfam.

Kumar gaat ook in op de vele kinderen die zijn overleden nadat ze waren ingeënt met het Pentavalent-vaccin, dat zelfs na de sterfgevallen nog werd gepromoot door de stichting van Microsoft-miljardair Gates en Gavi.

Leestip: Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?

[The Economic Times]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees Chinees
Kees Chinees
6 jaren geleden

Moeten ze doen dan hoop ik dat Bill Gates helemaal niets meer doneert en kijken hoeveel mensen het dan denken te overleven.

IIS
IIS
Reactie op  Kees Chinees
6 jaren geleden

Het is toch van een vaccin niet de bedoeling dat gezonde mensen blijvend ziek worden of zelfs eraan sterven. Als het dan al noodzakelijk zou zijn heeft men dan geen recht op een schoon en werkelijk goed vaccin en is het zelfs prima dat men mag incalculeren dat een aantal mensen een vaccin niet overleven puur en alleen omdat er meer mensen zouden kunnen worden gered? Rare gang van zaken, het kan toch nooit de bedoeling zijn van vaccineren dat men er aan sterft of voor het leven ziek van wordt. Er komt nog eens bij dat men niet eens weet welke latere mentale of fysieke klachten zijn te linken aan vaccineren, hoeveel mensen hebben (vage of sterke) klachten overgehouden aan het vaccineren? Het mooie is dat niemand dat weet en ook niemand het lijkt te willen weten! Dat is een godspe van de bovenste plank zou ik zeggen en geeft te denken en ook waarom je heel kritisch naar dit ‘spuiten’ mag blijven kijken. Hoeveel mensen functioneren wellicht voor het leven slecht door vaccineren, iemand?

En dan wordt er nog niet eens gesproken over de nut van veel vaccins. Een HPV-vaccin is al helemaal discutabel en als men in NL al niet weet wat een kind krijgt geïnjecteerd hoe slecht moet dan de voorlichting zijn in landen waar het leven van een mens nog minder telt (telt wel in geld uitgedrukt natuurlijk).

http://www.vaccinatieraad.nl/2013/11/stil-verdriet-na-hpv-vaccinatie/

Vandattem
Vandattem
Reactie op  Kees Chinees
6 jaren geleden

Sjonge je hebt echt geen idee.

Gates of Hell

VaccineZombie
VaccineZombie
Reactie op  Kees Chinees
6 jaren geleden
Rini
Rini
6 jaren geleden

Ja en dat weet men al zo lang dat die twee schooiers van “mensen”heel veel mensen om zeep helpen,en men kan gewoon ongestoord door gaan,wat een wereld he.
Maaaaar hoopelijk kan er nu wat tegen gedaan worden,en een mooie straf is,lekker hellemaal vol duwen met zijn zelfgemaakte troep,maar dan tussen 4 muurtjes met weinig eten.

Karma?
Karma?
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

Goh wat weer een verlichte reactie uit de hogere dimensies van het alternatief zijn. Met dit soort reacties gaat jouw Karma wel erg snel slinken, pas maar op dat de voorzienigheid niet de rekening gaat vereffenen…

Wens een ander nooit toe wat je jouwzelf wilt besparen!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Karma?
6 jaren geleden

Dus consequenties zijn niet nodig volgens jou alles maar gewoon vergeven?
(misschien eens naar die docu “New” Age Bullshit kijken?)

Wedden dat die kids van Gates zelf nooit een spuit gehad hebben!

Zoutoplossing
Zoutoplossing
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

Fouten worden overal gemaakt, het gaat om het totale plaatje.

Kijk je ook Nasr de vele miljoenen kinderen en volwassenen die jaarlijks een vreselijke dood bespaard blijft? Zelf ben ik vaak genoeg in landen geweest waar infectie ziekten woeden om te zien hoe verschrikkelijk dat is.

Zouden sommige reageerders hier ook eens moeten doen, oordelen vanuit een comfortabel warm huisje is altijd wat gemakkelijk. Reizen helpt de zaken in een duidelijker perspectief te zien.

josie
josie
Reactie op  Karma?
6 jaren geleden

@karma? Deze persoon is nog mild, als je weet dat vele mensen deze soort het liefst tegen de muur willen zien.

Ik zelf zou niet wteen wat te doen met deze mensen als ik voor het zeggen had.
Ik ben tegen gevangenisstraffen en tegen geweld en gun iedereen een goed leven dus ook deze mensen maar ze zijn wel degelijk een gevaar voor de mensheid.

Mops
Mops
Reactie op  Karma?
6 jaren geleden

Wat een onzin…Ik wens jou ook hetzelfde toe als bill gates dan. Jij suffe moraal ridder. Berijd je paard eens voor de tweede kamer in plaats van hier.

Dus...
Dus...
Reactie op  Mops
6 jaren geleden

Gut gut, vergeten je pilletje te nemen?

Ben je wel eens in een land geweest waar dit soort ziektes nog voorkomen?

Bill Gates heeft juist miljoenen mensen een vreselijke dood bespaart maar dat willen types zoals blijkbaar niet zien.

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

Weet je wel van hoeveel mensen die twee “schooiers” het leven hebben gered? Dacht je dat Bill Gates zelf die vaccins maakt? En het kan gebeuren hoe triest dit ook is dat er een fout is gemaakt bij het fabriceren van deze vaccins. Maar jij laat je ook tegen niets inenten begrijp ik?

josie
josie
Reactie op  Kees Chinees
6 jaren geleden

Vele inentingen zijn naar mij idee niet mer nodig met de kennis die er nu is. Een inenting voor polio is gewoon nodig naar mijn idee. Ik vind dat je niet alles zwart wit moet zien als mens zijnde. Bill is naar mijn idee ook niet door en door slecht en ook hij denkt naar mijn idee dat ie het goed doet. Maar hij verdiept zichs op dit gebied niet echt goed in naar mij, ideee anders zou hij zo niet handelen. Ik las dat hij de wereld overbevolkt vind. Dat is naar mij idee gewoon fout als je weet dat alle mensne van deze wereld bij wijze van spreken geheel in austalie zou kunnen wonen. Dan heeft ieder mens daar 1000 vierkante meter grond en is er nog ruimte over voor scholen ziekenhuizen watertorens wegen enz. Dus ene gezin van 5 personen heeft dan 500 vierkante meter grond en de rest van de wereld is dan niet bevolkt met mensen en is dan een natuurbied. Hoezo overbevolkt deze wereld?
De mens moet gewoon anders gaan leven en bv zouden de gemeenstes hier fruitbomen langs de wegen moeten zetten en niet zo met de dieren moeten sollen. De mensen meer tuin moeten geven zodat ze zelf hun groenten kunnen verbouwen en kinderen meer waardevolle kennis geven, bv welke planten voor welke ziektes zijn. Voor iedere ziekte is er wel een plant. De juiste kennis geven aan de kinderne is belangrijk, maar ze wordne volgestopt met onzin en leugens en das nu jammer. ook deze man bill is vol gestopt met leugens en weet niet beter naar mij idee.
Ik weet zeker dat ook hier lezers erbij zijn, die dachten dat de wereld overbevolkt was, wat duidelijk niet is en zeker niet als wij alles lokaal zouden doen en niet met spullen en dieren en groentes ect zouden leuren, zodat de natuur weer zou kunnen ademen.
Voor ebola is zilverwater een uitkomst en op http://www.xandernieuws.punt.nl was een paar dagen terug wat te lezen erover dat vanuit usa een zending terug was gestuurt door de WHO. Terwijl in 2008 zilverwater was toegepast met succes wat toen ervoor zorgde dat de ebola daar was gestopt daardoor. En niet op xandernieuws alleen was dat te lezen maar op vele andere sites ook. Ga je eens verdiepen wat de pillenmafia allemaal voor streken uit haald op deze wereld en je mond valt open. Bv de aloe verra plant die 80 procent van de kanker gevallen deden stoppen. Toen men dat in de gaten kreeg werd dit onderzoek gestopt door de FAD dit is gewoon te lezen op google als je de juiste trefwoorden intypt. Typ dan in Artemisia annua, als je dat inneemt met ijzer is heel goed om kanker te bestrijden. Waarom past men dit niet toe? Zo kan ik wel door gaan. En dan heb ik het nog niet eens over wietolie wat degelijk is bewezen.
En dna vind men het gek dat men het vertrouwen is kwijt geraakt in de overheid en de pillenmaffia? Dat men zich heel boos maakt over deze gasten? Ik niet,,,,

monoganie
monoganie
Reactie op  josie
6 jaren geleden

fijn om zo nu en dan een wakkere geest te zien, als iedereen zo wakker was , dan was het allemaal zo over met het vergiftigen van eten en drinken enz, jij mag jezelf prijzen met de hersens die je bezit, maar bij deze doe ik het even..
lang leve deze heldere en wakkere geest hoeraa hoeraa en tien plusjes ++++++++++ ;- ))

John
John
6 jaren geleden

Sommige reacties hier zijn echt van het niveau Bush II .
Lieve goedbedoelende farmaceuten die levens redden.
Wordt toch eens wakker!

Dit is niet voor niets:
http://motherboard.vice.com/nl/read/de-eu-opent-de-wereld-achter-medicijnonderzoek

Eddie
Eddie
6 jaren geleden

Vaak is het niet het vaccin op zich, maar de rotzooi die ze er stiekum bij mengen.
Inform yourself

http://www.wanttoknow.nl/dossiers/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/

Frank
Frank
Reactie op  Eddie
6 jaren geleden

Wanttoknow de site van fundamentele onzin en aluminiumhoedjes.

Ik zal het eens makkelijk uitleggen met bijvoorbeeld een griepvaccin:

Formaldehyde komt van het zuiver maken van een vaccin (dood bacteriën). 99,9% daarvan wordt verwijderd. De hoeveelheid die achterblijfd is zo minuscuul dat het niet gemeten kan worden zonder te tellen in picogrammen. Dat is 1 TRILJARDste van 1 gram. Je ademt meer formaldehyde in door buiten te lopen dan je binnenkrijgt via een vaccinatie.

Thimerosal is NIET elementair kwik (hoeveel mensen dat niet snappen is ongelofelijk). Het is een molecuul dat bestaat uit: koolstof, waterstof, kwik, natrium, zuurstof en sulfaat. Dit wordt gebruikt als conserveringsmiddel. Het is giftig voor mensen in GROTE HOEVEELHEDEN, maar ZEER GIFTIG voor bacteriën die voorkomen in water. Het zorgt er bij wijze van spreke voor dat je geen salmonella krijgt van de kipembryo’s.
Let op: thimerosal komt alleen voor in griepvaccins. In de andere vaccins is het verwijderd sinds 1999.

Voor de hoeveelheid thimerosal. Dat is echt lachwekkend. Het is ongeveer 25 microgram. 1 miljoenste van 1 gram.
Om het in perspectief te stellen: Een 5 euro biljet weegt 1 gram. Een wimper weegt 80-90 microgram.
Meestal is een vaccin 5 milliliter vloeistof.

Nu even opletten, dit is simpele wiskunde maar voor jou misschien heel moeilijk
25 microgram is ongeveer 0,00003 ml en en dat is 0,00006% van de 5 milliliter.

Snap je het niet? Als een kind 5 jaar is, weegt het ongeveer 25 kilogram en het lichaam bevat dan ongeveer 55 microgram uranium (o.a. door Fukushima). Ik zie echter geen kinderen rondrennen met stralingsziekte.
Ik denk dus wel dat de hoeveelheid conserveringsmiddel binnen de veilige grenzen ligt.

Zeggen dat de rotzooi erg is, is net zoiets als zeggen dat je je kind geen taart laat eten omdat je bang bent dat de rauwe eieren die voor de taart zijn gebruikt salmonella bevatten….

josie
josie
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

Om de vaccins zuiver te houden van virussen en bacillen zouden ze ook de veilige zilver kunnen gebruiken en dan de vraag waarom die rotzooi? Homopatie is ook flink verdunt en werkt ook, dus vele mensen kan je hier zeker niet gerust stellen tis zooo verdunt niks aan het handje.
Dan heb ik het nog niet over de foetussen ze die ze erin doen doen. Dat zie ik duidelijk ana als satanisme.
Met de juiste trefwoorden op te zoeken op google en dan kan je een hele lap tekst lezen waar het duidelijk erin staat. het was op de site eqgen.nl jaren terug uitgebreid te lezen. Maar heel deze site ligt er op het ogenblik eruit.

Frank
Frank
Reactie op  josie
6 jaren geleden

“Om de vaccins zuiver te houden van virussen en bacillen zouden ze ook de veilige zilver kunnen gebruiken en dan de vraag waarom die rotzooi? Homopatie is ook flink verdunt en werkt ook, dus vele mensen kan je hier zeker niet gerust stellen tis zooo verdunt niks aan het handje.”

Veilig zilver? Dat werkt niet. Als het wel werkt in een vaccin, graag een peer reviewed journal als bronvermelding.
Homeopathie is flink verdund? Dat is nog lichtjes uitgedrukt. Homeopathie is zo verdund dat er werkelijk niets van de werkzame stof overblijft.
Volgens de Hahneman methode (bekende kwakzalv… eh homeophaat);

10^-60
een dergelijke verdunning is een even grote verdunning als 1 molecule actieve stof in 20 biljoen keer de inhoud van alle oceanen.De kans dat er dus één molecule actieve stof zit in een flesje homeopathisch middel van dergelijke verdunning is dus verwaarloosbaar.

“Dan heb ik het nog niet over de foetussen ze die ze erin doen doen. Dat zie ik duidelijk ana als satanisme.”
Geen idee waar mensen dat waanidee vandaan hebben. Zit er niet in.

Met de juiste trefwoorden op te zoeken op google en dan kan je een hele lap tekst lezen waar het duidelijk erin staat. het was op de site eqgen.nl jaren terug uitgebreid te lezen. Maar heel deze site ligt er op het ogenblik eruit.
Zie deze specifieke bron….. Ja en alle andere bronnen, wetenschappelijke tijdschriften, professoren, doktoren, leraren, verpleegkundigen, onderzoekers en gepubliceerde artikelen die er iets anders over zeggen zijn allemaal fout…..

Want ze zijn allemaal in handen van big pharma oeeeeh.
Het is zo ironisch. Als big pharma dus alles controleert zoals vele aluhoedjes hier beweren betekent het dat ook het onderwijs wat al gepresenteerd wordt op de middelbare school beïnvloed is door big pharma.
Immers de wijze waarop moleculen binden en de fysische krachten die atomen op elkaar uit oefenen is de basis (en dan heb ik het echt over de basis) van het menselijke lichaam en vaccins om uit te leggen dat werkt.
Maar om dat te kunnen doen moet dus de natuurkunde al beïnvloedt zijn rond de industriële revolutie want sinds die tijd is de natuurkunde echt in zijn opmars gekomen.

Zou big pharma een tijdmachine hebben? En vliegtuigen, internet alle andere uitvindingen, die hebben er natuurlijk niks mee te maken.

Of je snapt er gewoon helemaal niks van. What are the odds?

Mops
Mops
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

Wat een idioot. Haha kijkt alleen naar het vaccin wat ie binnenkrijgt. Samen met het bespoten eten, de e-nummers, chemtrails, tv’s laptops en smartphone’s, HAARP, vervuild drinkwater, zeep’s en shampoo’s, tandpasta’s, macdonalds, burgerking KFC. Boem en jij zit over 10 jaar compleet onder de kanker. En denk maar niet dat je genezen wordt. Daar valt namelijk geen geld aan te verdienen. Verdiep je eens echt. Verdiep je vooral in de verhalen van artsen en instanties. En niet in de verhalen op site’s die wat worden gefinancierd door de bedrijven die deze bovenstaande dingen maakt.

monoganie
monoganie
Reactie op  Mops
6 jaren geleden

ook voor jouw geld, fijn om zo nu en dan een wakkere geest te zien, als iedereen zo wakker was , dan was het allemaal zo over met het vergiftigen van eten en drinken enz, jij mag jezelf prijzen met de hersens die je bezit, maar bij deze doe ik het even..
lang leve deze heldere en wakkere geest hoeraa hoeraa en tien plusjes ++++++++++ ;- ))

Frank
Frank
Reactie op  Mops
6 jaren geleden

Nou mops, wat een leuk stukje.

Je noemt alleen al een heleboel onzin op.
Zal ze even kort bespreken.
Vaccins: ben volledig gevaccineerd. Nooit iets opgelopen.
Bespoten eten? Misschien, zorgt dat het eten op het land niet bederft. Ik koop mijn eten altijd bij de Albert Heijn, dat is doorgaans goede kwaliteit. Misschien niet het beste van het beste, maar het is prima.

e-nummers: Daar gaan we weer. http://www.food-info.net/nl/e/e-alphabet.htm
Wijs ze maar even aan.

Tv: Kijk ik vrijwel nooit. Hoogstens als ik met wat vrienden film kijk of game.
Laptops: Wat is er mis mee? Wat gebruik jij dan om op het internet te surfen?
Smartphone: Iphone. Wat is er mis mee?
HAARP: Ligt al meer dan een jaar stil…
vervuild drinkwater: Waar? In Nederland hebben we 1 van de meest zuivere drinkwaters op de wereld.
Zeep: Ontvetter, maakt schoon. Of douch jij nooit?
Shampoo: Ja, ik heb ook gewoon al mijn haar nog.
Tandpasta: Rembrandt.
Mcdonalds: Bah, vind ik niet te vreten. Iniminihamburgertjes
Burgerking: De whopper vond ik vroeger wel ok. Het smaakt niet geweldig. Je punt is. Of je hier elke dag eet of niet heb je zelf in de hand.
KFC: nog nooit gegeten. Het stinkt er vreselijk.

over 10 jaar onder de kanker. Dat zien we over 10 jaar wel. Er is wel een patroon van recessieve darmkanker in mijn stamboom terug te vinden. Dat ontaard zich meestal pas rond eind 50 begin 60 en op die leeftijd zit ik nog lang niet.

Mijn moeder werd van darmkanker genezen. Heeft in hetzelfde jaar ook nog een nieuwe hartklep en CABG (coronary bypass graft) gehad. Pittige tante.
Werkt nu gewoon weer fulltime. Ze draagt dus weer netjes belasting af. Verdienen we er toch nog aan.

Verdiep je eens echt. Verdiep je vooral in de verhalen van artsen en instanties. En niet in de verhalen op site’s die wat worden gefinancierd door de bedrijven die deze bovenstaande dingen maakt.
Ik hoef dat niet te doen. Ik loop daar al dagelijks rond en werk er al.

Misschien kan jij je eens verdiepen, in wetenschap. Gewoon scheikunde leren, biologie, natuurkunde. Je kan niet eens je eigen argumenten onderbouwen.

Tis altijd van: Haarp, chemtrails. Aluhoedje hier. Vaccinatie daar. Website hier. Youtube daar.

monoganie
monoganie
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

jij kan zo voor de farmaceutische industrie gaan werken frank

Frank
Frank
Reactie op  monoganie
6 jaren geleden

Dan had ik farmacie moeten studeren. Ik heb werkelijk geen idee hoe je een nieuw medicijn maakt.

Als je knieproblemen hebt mag je wel langskomen. Waar zijn mijn hamer en zaag?

Sunshine
Sunshine
6 jaren geleden

Poehee, voor zover het hier geen trol-reacties betreft maar reacties van mensen die daadwerkelijk niet weten wat er aan de hand is met de mythe van vaccinaties. Bekijk de docu met dr. Viera Schneibner eens.
En voor degene die hebben gemist wat de bedoeling van vaccineren is: http://www.youtube.com/watch?v=lc-20VK9TbA al bekijk je alleen de laatste 10 sec van de nog geen 3 min. dat dit filmpje lang is, dan moeten je de ogen opengaan.

Frank
Frank
Reactie op  Sunshine
6 jaren geleden

Wow Vera scheibner (je kan haar naam niet eens correct spellen).

https://www.youtube.com/watch?v=Fs-E4-XL62w

Nuff said.

monoganie
monoganie
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

ik geloof dat deze link als titel heeft, Debunking Viera Scheibner on Sunrise ..
misschien dat jij je ogen uit je kont moet halen. voor dat je iemand uitlacht dat hij/zij niet kan spellen, je noemt haar zelf Vera..
tevens moet je even de reactie’s bekijken bij je eigen link, jij bent duidelijk een betaalde kracht, om propaganda te verspreiden als je het mij vraagt.
maar er zijn gelukkig nu eenmaal steeds meer wakkere geesten, die in het licht staan, die jouw reacties zo neersabelen met feiten

Nuff said

Frank
Frank
Reactie op  monoganie
6 jaren geleden

Oh daar komt weer zo iemand met het argument: je wordt betaald.

Vertaling: ik leid de aandacht af van de eigenlijke discussie, dan hoef ik er niet op in te gaan. Ik heb geen argumenten meer. Je doet ad hominem.

Dat is enkel een teken van zwakte.

“maar er zijn gelukkig nu eenmaal steeds meer wakkere geesten, die in het licht staan, die jouw reacties zo neersabelen met feiten”
Vertaling: Ik kan de debunking feiten nou eenmaal niet weerleggen, omdat ze feitelijk correct zijn, dus ga ik er maar ook niet op in.

Het is heel simpel om te zeggen: kijk dit filmpje, lees dit boek zonder dat je er iets van begrijpt.
En jij monoganie begrijpt er werkelijk niks van. Volgens mij heb je geen enkel inzicht in scheikunde of natuurkunde, biochemie of biologie of iets in die richting.

monoganie
monoganie
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

oke ten 1ste ken je deze al, all you know is wrong, tijd om alles achter je te laten, en je hart te volgen frankie..

en begrijp goed het leven is grotendeels kopiëren voor iedereen.
van ouders , leraren enz enz , die ook weer hebben gekopieerd van andere andere , dus ja wat we allemaal dus doorgeven zijn aannames, van andere andere andere, die voor ons logisch/geloofwaardig zijn.
en dat is per mens weer verschillend..
het komt er dus op neer dat wat wij hebben geleerd al 20 x verouderde, en veranderde aannames zijn ;- )
misschien ben ik daarom liever achterdochtig dan volg koe van gerenommeerde elite, dat dan weer wel

maar goed dan wens ik je straks veel succes bij het Ebola virus vaccin, maar ik zou met heel mijn hart toch vragen daar eens over na te denken frankie, oooh wat is de info?, hebben de Amerikanen daar patent op, op dat vaccin, oooh en de info is ook dat het daar is gecreëerd raar joh..
oke en 1 punt op de agenda van de Bilderberg 2013 was een wereldwijde pandemie veroorzaken ook volgens de info..
nou ja het zal wel goed zijn, als ik nooit iemand wat aan zou doen, dan zullen die lui dat ook niet doen toch?? of ga ik nu van mijn goedheid uit, en kopieer die op een ander?

http://familieblij.nl/page54.php

en frankie, dat de 1 geen last heeft van een vaccin en de ander wel, wil niet zeggen, omdat jij er geen last van hebt , die ander het dan moet zien als iets wat onschuldig is, heeft iets te maken met verschillende gen’s of zoiets??..
als ze willen kunnen ze wereldwijd iedereen een vaccin geven en dan gaan alleen de Nederlanders er van dood bijvoorbeeld, jaja dat kunnen ze al ..

“Vertaling: Ik kan de debunking feiten nou eenmaal niet weerleggen, omdat ze feitelijk correct zijn, dus ga ik er maar ook niet op in.

“Dan had ik farmacie moeten studeren. Ik heb werkelijk geen idee hoe je een nieuw medicijn maakt.”

“Het is heel simpel om te zeggen: kijk dit filmpje, lees dit boek zonder dat je er iets van begrijpt.” precies lol.

gewoon even wakker worden frankie, al je naieviteit opzij zetten, het zou fijn zijn om je welkom te heten bij de familie van het licht ;- )..

ojaa je commentaar op haarp dat die al dicht is , weet je dat er ook nog 5a6 kleine haarpjes zijn op deze aardbol ;- ))

en fluoride? http://familieblij.nl/page91.php..

jaja zijn maar linkjes die ik niet begrijp, ik hoop jij wel leg het me even uit dan ;- )
verder ben je wel een geschikte vent Frankie , ik neem je verder ook niets kwalijk , we hebben allemaal even een zetje nodig om in te zien dat we al eeuwen bedrogen belogen en vergiftigd worden ;- ((

monoganie
monoganie
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

frankie : je spreekt jezelf zo vaak tegen en je hebt het niet eens door..

jij zegt: Het is heel simpel om te zeggen: kijk dit filmpje, lees dit boek zonder dat je er iets van begrijpt.

jij zegt over jouw filmpje: Vertaling: Ik kan de debunking feiten nou eenmaal niet weerleggen, omdat ze feitelijk correct zijn, dus ga ik er maar ook niet op in.

jij zegt : Dan had ik farmacie moeten studeren. Ik heb werkelijk geen idee hoe je een nieuw medicijn maakt.

En jij monoganie begrijpt er werkelijk niks van. Volgens mij heb je geen enkel inzicht in scheikunde of natuurkunde, biochemie of biologie of iets in die richting, snap je em he lol

wees eens aardig dan en leg dit eens uit:
http://familieblij.nl/page101.php
http://familieblij.nl/page54.php
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M22&l=NL
de rest kan je zelf wel even bekijken he, gewoon op een linkje klikken ;- )…

Frank
Frank
Reactie op  monoganie
6 jaren geleden

Dit wordt weer leuk:

“oke ten 1ste ken je deze al, all you know is wrong, tijd om alles achter je te laten, en je hart te volgen frankie..”
Hoezo all I know is wrong? Alle kennis die ik over dit gebied heb opgedaan is zoals natuurkunde, scheikunde, biologie, biochemie is te bewijzen met experimenten. Het feit dat ik dat allemaal niet ga uitleggen is omdat dat veel te lang duurt. Jij hebt de kennis overduidelijk niet. Daarom neem jij ook gewoon veel dingen aan zonder ze te begrijpen.

“en begrijp goed het leven is grotendeels kopiëren voor iedereen.”
Dat is ook precies wat jij doet. Je praat de sites die je geeft als bewijs simpelweg na zonder dat je de fundamentele onderbouwing geeft waarom ze kloppen.

“van ouders , leraren enz enz , die ook weer hebben gekopieerd van andere andere , dus ja wat we allemaal dus doorgeven zijn aannames, van andere andere andere, die voor ons logisch/geloofwaardig zijn.”
Hier is al een duidelijk verschil. Ik heb vanaf mijn middelbare school tot aan het einde van mijn studie experimenten (practicum) moeten doen om te laten zien dat datgene wat een leraar mij vertelt ook daadwerkelijk waar is.

Als ik een steen laat vallen vanaf een bepaalde hoogte laat vallen kun je gewoon uitrekenen over hoeveel tijd hij neerkomt.
Met scheikunde kun je karamel maken door de chemische reactie uit te schrijven.
Je kunt je eigen bier maken door deze kennis op te doen en toe te passen.
Zo kun je alsmaar verder gaan.
De kennis die je dan steeds verder opdoet is gebaseerd op de beginselen waar je op de middelbare school mee begon.
Cellen kun je ook zien met een lichmicroscoop. Daar kun je ook weer op experimenteren.
En dan blijkt het te kloppen.
Als je met een vliegtuig over de oceaan vliegt is dat ook berust op techniek. Je overwint de zwaartekracht. Ook allemaal wiskunde en natuurkunde. Waarom zou zoiets wel werken en het andere niet?

“en dat is per mens weer verschillend..
het komt er dus op neer dat wat wij hebben geleerd al 20 x verouderde, en veranderde aannames zijn ;- )
misschien ben ik daarom liever achterdochtig dan volg koe van gerenommeerde elite, dat dan weer wel”
Ik denk dat ik veel meer sceptischer en achterdochtiger ben dan jij.

maar goed dan wens ik je straks veel succes bij het Ebola virus vaccin, maar ik zou met heel mijn hart toch vragen daar eens over na te denken frankie, oooh wat is de info?, hebben de Amerikanen daar patent op, op dat vaccin, oooh en de info is ook dat het daar is gecreëerd raar joh..
Ebola is bekend sinds 1976. Toen hadden we simpelweg niet de kennis en de methode om een virus in een laboratorium te maken.

“oke en 1 punt op de agenda van de Bilderberg 2013 was een wereldwijde pandemie veroorzaken ook volgens de info..”
Welke info?

“nou ja het zal wel goed zijn, als ik nooit iemand wat aan zou doen, dan zullen die lui dat ook niet doen toch?? of ga ik nu van mijn goedheid uit, en kopieer die op een ander?”
Ik zie anders heel veel organisaties die de mensen getroffen door het ebola virus proberen te helpen. WHO ook.

http://familieblij.nl/page54.php
Tsja een site die vrijwel alleen maar naar andere sites verwijst en niet naar onderzoek.

en frankie, dat de 1 geen last heeft van een vaccin en de ander wel, wil niet zeggen, omdat jij er geen last van hebt , die ander het dan moet zien als iets wat onschuldig is, heeft iets te maken met verschillende gen’s of zoiets??..
Dat is inderdaad correct. Daar kunnen we het dus over eens zijn. Het aantal van dit soort uitzonderlijke gevallen ligt echter bijzonder laag.
Sommige mensen zijn allergisch voor eieren.
Ik weet niet of ze al kunnen lezen aan het DNA van iemand dat diegene allergisch is of niet. Daarnaast komt er ook nog eens bij dat DNA aflezen naar specifieke gewoon vandaag de dag nog enorm kostbaar is en tijdrovend is (€100.000).
Dit is wel waar we in de toekomst naar toe gaan, ervoor zorgen dat de techniek goedkoper wordt en dit toegankelijk wordt voor iedereen.

als ze willen kunnen ze wereldwijd iedereen een vaccin geven en dan gaan alleen de Nederlanders er van dood bijvoorbeeld, jaja dat kunnen ze al ..
Ohja? En hoe specificeer jij een Nederlander? We hebben al vele mensen hier wonen: Surinamers, Duitsers, Indonesische mensen, Noord Afrikanen, Turken.
Met andere woorden: Je kan daar geen verschil in vinden. Een vaccin (weet je überhaupt wel hoe dat werkt?) werkt ook zo niet.

“Vertaling: Ik kan de debunking feiten nou eenmaal niet weerleggen, omdat ze feitelijk correct zijn, dus ga ik er maar ook niet op in.

“Dan had ik farmacie moeten studeren. Ik heb werkelijk geen idee hoe je een nieuw medicijn maakt.”

“Het is heel simpel om te zeggen: kijk dit filmpje, lees dit boek zonder dat je er iets van begrijpt.” precies lol.

gewoon even wakker worden frankie, al je naieviteit opzij zetten, het zou fijn zijn om je welkom te heten bij de familie van het licht ;- )..
Ik denk dat jij wat minder zweverig moet doen. Het verlichten of iets in die trend heeft hier niks mee te maken. Onderbouw je argumenten nou eens zelf.

ojaa je commentaar op haarp dat die al dicht is , weet je dat er ook nog 5a6 kleine haarpjes zijn op deze aardbol ;- ))

en fluoride? http://familieblij.nl/page91.php..
Gaap alweer?
Ook deze pagina beweert een heleboel grote dingen. Er wordt echter geen enkel bewijs gegeven. Het verwijst naar o.a. naar google met de term “effecten fluoride”.

Dit is al een cruciale fout omdat je hierbij geen specifieke concentratie of het feit dat het over tandpasta gaat aan.
Dan kan je beter zo zoeken: https://www.google.be/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#safe=off&q=pubmed+fluoride+toothpaste

jaja zijn maar linkjes die ik niet begrijp, ik hoop jij wel leg het me even uit dan ;- )
verder ben je wel een geschikte vent Frankie , ik neem je verder ook niets kwalijk , we hebben allemaal even een zetje nodig om in te zien dat we al eeuwen bedrogen belogen en vergiftigd worden ;- ((
Ik denk niet dat jij mij ooit zal kunnen overtuigen aangezien mijn beweringen wetenschappelijk onderbouwd zijn met experimenten.

Je kunt het altijd met elkaar oneens zijn. Je bent gelukkig iemand die dat toegeeft.
Ik blijf het zeggen: je mist de fundamentele basis om dingen te begrijpen.

Frank
Frank
Reactie op  monoganie
6 jaren geleden

wees eens aardig dan en leg dit eens uit:
http://familieblij.nl/page101.php
http://familieblij.nl/page54.php
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M22&l=NL

Vrij simpel.

http://familieblij.nl/page101.php
Formaldehyde.
De link die zogenaamd een verwijzing op KWF werkt niet.
Toxiciteit heeft te maken met hoeveelheid. Dat heb ik al zo vaak gezegd. Dat formaldehyde een giftige stof is ontken ik ook helemaal niet.

Even een belangrijke les: http://en.wikipedia.org/wiki/Toxicity#Measuring_toxicity
Gewoon een herhaling van wat ik al zo vaak hier heb gezegd.

Roken. Ik denk ook dat niemand zal ontkennen dat roken slecht is. Is ook al moleculair aangetoond dat het kanker veroorzaakt.

Formaldehyde in vaccins:
Heb ik al uitgelegd en ik herhaal mezelf dan gewoon nog eens:
Formaldehyde komt van het zuiver maken van een vaccin (dood bacteriën). 99,9% daarvan wordt verwijderd. De hoeveelheid die achterblijfd is zo minuscuul dat het niet gemeten kan worden zonder te tellen in picogrammen. Dat is 1 TRILJARDste van 1 gram. Je ademt meer formaldehyde in door buiten te lopen dan je binnenkrijgt via een vaccinatie.

http://familieblij.nl/page54.php
Nog maar eens dan:
Voornamelijk verwijzingen naar andere complotsites. Geen wetenschappelijk onderzoek.
Het griepvaccin is ook een onderwerp van veel discussie.
Maar een griepvaccin is wat anders dan een gewoon vaccin.
Een griepprik is een vaccinatie, met daarin een cocktail van griepvirussen, die voor de komende periode worden verwacht. De injectie moet de gevaccineerde daarmee resistent maken tegen de meeste griepvirussen, maar geeft geen garantie dat er geen griep wordt gekregen.

Griepvirussen muteren ook elk jaar en daarom zijn we ook niet meer resistent en worden we vaak elk jaar verkouden.

En als er dan op deze pagina verwezen wordt naar een wetenschappelijk artikel…. dan doet hij het niet.

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M22&l=NL
Bron 1: doet het niet
Bron 2: doet het niet
Bron 3: verwijzing naar een website. Geen artikel
Bron 4: Verwijzing naar een artikel op dezelfde website dat ook fundamentele onderbouwing mist.
Bron 5: doet het niet
Bron 6: Naar de website, geen specifieke bron dat het daadwerkelijk effect heeft
Bron 7: doet het niet
Bron 8: Berkenblad als reinigingskuur….. Onderbouwing ontbreekt opnieuw
Bron 9: Website, geen specifieke bron
Bron 10: doorverwijzing naar: http://www.easycgi.com/#zink en selenium
Bron 11: Verkoopproduct, geen bewijs
Bron 12: doet het niet
Bron 13: Vaccinatie ontstoren bij een homeopaat. Opnieuw geen bewijs Tinus is trouwens al sinds 2010 dood. Kon hij zichzelf niet in leven houden met zijn homeopatie?
Bron 14 : opnieuw geen bewijs en een aanbieding om op homeopathische wijze te vaccineren. Graag een bron dat het werkt….
Bron 15: De onzin van CEASE therapie…. Ook geen onderbouwing.
Bron 16: Website zonder bron.
Bron 17: doet het niet.
Bron 18: doet het niet
Bron 19 en 20. Geen correcte bronvermelding. Geen paginanummers, geen uitgave nummer. Zo geef je niet een bron uit een tijdschrift weer.
Bron 21: Zie 19 en 20.
Bron 22: Geen weergave wat in de tekst wordt beweerd.
Bron 23: Waarom staat deze erbij? Wat in de bron wordt verteld is dan wel correct.
Bron 24: Doet het niet.

Even tellen: 8 keer doet de bron het niet. Heb het 2x gecheckt.

Over de CEASE therapie. En ja nu verwijs ik door naar kwakzalversite, maar het belangrijkste is dat het goed onderbouwd is.
http://www.kwakzalverij.nl/1488/Yannick_Smits_zet_autismetherapie_van_zijn_vader_Tinus_voort

De site neemt enkele van deze beweringen onder de loep en haalt ze onderuit.

monoganie
monoganie
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

bedankt voor je reactie frank

kijk frank, ik zeg niet dat alles gelijk dodelijk is, maar dat het op langere duur dus schadelijk is, of kan zijn, het is dan dus een keuze van de persoon zelf, en aangezien de farma daarmee zijn brood verdient, en al vaker gebleken is dat ze er niet zijn in jouw voordeel..
kijk naar het nieuwe kanker medicijn alleen voor diegene die het kunnen betalen?..
cannabinnoide olie blijkt ook kanker te genezen, wist je dat ze in de usa al jaren hard bezig zijn patent te krijgen op de thc, waarom ?
het verschil is ik lees met mijn hart, en kijk wie en wat er nog meer over vertelt en meegegeven word..
ik kijk niet naar gerenommeerd , of hoog opgeleide personen, en zeker niet naar bv de WHO, wat een criminele organisatie is, opgericht door de elite, waar het geld zit? dat is mijn mening..
roken is schadelijk ja precies, maar weet je ook waarom? omdat ze zoveel troep er doorheen gooien, om je maar verslaafd te houden en je te slopen, en via hoge accijns er geld aan verdienen..
wiet is verboden of gedoogd maar er is nog nooit iemand aan dood gegaan, roken en alcohol dus wel, das juist wat ze graag zien?

vaccin? jij zegt het zelf eigenlijk al, een vaccinatie nemen wil niet zeggen dat je de ziekte niet kan krijgen.. wat is dan het nut.. toch hoop ik dat je 3 keer na zal denken als het ebola vaccin nodig zal zijn, want reken erop dat het er aan komt, depopulatie agenda 21 draait op volle toeren…

en zo kan ik nog even doorgaan, maar ik ben er niet om jouw te overtuigen, al komt het wel zo over misschien, ik ben er omdat ik van mensen hou, en jij bent er ook 1 van, logisch lijkt mij..

ik ben er ook van overtuigd, dat bijna alle ziektes met planten of natuurlijk opgelost kan worden, maar dat is mijn mening natuurlijk.
en ja ook ik kan misleid worden met iets waarvan gezegd word dat het niet goed voor je is , maar achteraf blijkt niet schadelijk te zijn, maar dat is beter dan andersom als je het al genomen hebt, zolang het om veel geld verdienen gaat ben ik liever sceptisch naar die personen, dan naar diegene die voor appel en ei informatie meegeven..
of denk je dat die lui hun tijd gaan zitten verdoen weken maanden jaren, voor de lol?
in jaren 70/80 was er een melk overschot bv, ineens was het super gezond voor je 2 liter per dag, nu blijkt dat uit vele info dat het niet zo is bv..

nog even fluoride is dus chemisch afval van de aluminium bewerking / mining
het water in nederland was gefluorideerd tot 1973, daarna is het in waterflesjes in de winkel gedaan, de meeste mensen weten dat niet eens, waarom?
op de tandpasta staat niet door slikken?? en de eu heeft het nu doorgelaten als conservering middel, waarom?
daarbij komt, de halve wereld loopt met een kunstgebit tussen 30 en 50..
wist je trouwens dat binnen 10 sec poetsen met fluoride betekend dat het dan al opgenomen is via je speekselklier onder je tong, de snelst opneembare klier die er is?..
en dat je het niet zomaar uit het water filtert, dus 17 miljoen, 3 x per dag is, 51 miljoen ppm per dag wat in het water beland..
dus was het alleen via tandpasta, dan was het een keuze geweest, nu krijg je het sowieso al binnen via andere bronnen..
ik zou zeggen doe eens een test en kook bv een halve liter water droog in een koekenpan, zie wat er overblijft..

even nog over de bronnen die het niet doen, das logisch he, want vele sites worden gesloten op aandringen van de elite, die tenslotte alles in handen hebben van onze media..
van google tot facebook ect ect ?

verder bedankt voor de discussie, en je welwillendheid om het te lezen en na te kijken..
we mogen verschillen van mening, maar dat houd niet in dat ik je niet respecteer..
maar jij gaat er van uit dat de ander dom is, en het niet snapt, ik snap de mens en zijn honger naar veel geld, en of een ander daar schadelijke gevolgen aan overhoud interesseert ze niets, en dat is hoe ik er naar kijk en wat mij waarschuwt..
en hoe een ander er naar kijkt is aan diegene..
ik ben een hsp en hoog empatisch en psychologisch begaafd, ik kijk daardoor nou eenmaal anders dan de gemiddelde mens..
grt Monoganie
love eachother is the key for humanity to win this fight against evil 😉
we not fight against religion but against the power that be

Frank
Frank
Reactie op  monoganie
6 jaren geleden

Het is inderdaad leuk dat je dit zegt. Ik zal wel even een paar dingen aanhalen.

“kijk frank, ik zeg niet dat alles gelijk dodelijk is, maar dat het op langere duur dus schadelijk is, of kan zijn, het is dan dus een keuze van de persoon zelf, en aangezien de farma daarmee zijn brood verdient, en al vaker gebleken is dat ze er niet zijn in jouw voordeel.”
Het is goed dat je dat zegt. Het belangrijkste is ook dat je dit altijd mee moet nemen.
Wel spring je hiermee weer van de hak op de tak. Tegen exegese heb ik ook al vaak gezegd. Je moet het onderwerp beperkt houden in een discussie voordat je er van alles bijhaalt.
Formaldehyde bijvoorbeeld, zou dat schadelijk zijn. Nee, dat kun je eenduidig zeggen.
Misschien had ik even moeten zeggen dat formaldehyde gemaakt wordt bij DNA replicatie in een cel (het is een bijproduct). De hoeveelheid die je met een vaccin inspuit is echter zo minuscuul klein dat het niet eens in de buurt komt van de hoeveelheid die je normaal al in je lichaam hebt.
Tuurlijk komt formaldehyde ook op andere plaatsen voor en in andere producten.
Is het dan wel schadelijk? Dat antwoord moet ik je schuldig blijven want dat weet ik namelijk niet.

kijk naar het nieuwe kanker medicijn alleen voor diegene die het kunnen betalen?..
Welk middel? Welke soort kanker bedoel je?
Misschien moet ik even hier op inhaken. Kanker is een proces. Het is iets wat ongetwijfeld gaat voorkomen in het lichaam als je ouder wordt. Daar is geen ontkomen aan. Dit heeft te maken met celdeling en DNA.
Ik kan dat allemaal wel hier gaan beschrijven (maar ik heb daar hier thuis boeken van liggen van meer dan 2000 pagina’s). Laat staan dat ik alles uit mijn hoofd weet en of jij het allemaal snapt zonder plaatjes.
Zoals ik al zei, kanker is een proces. Een proces van opeenstapelingen van mutaties in een cel die leiden tot ongecontroleerde celdeling. Het kankerweefsel verspreid zich naar andere weefsels.
Zo zal bijvoorbeeld bepaalde borstkankercellen met een CXCR4 receptor signalen van SD4 kunnen opvangen en deze cytogenen zorgen ervoor dat kankercellen zich kunnen metastaseren in bot.
Maar dan heb je kankercellen uit moedervlekken; melanoom.
Carcinoom: van epitheelcellen.
Geen enkele kanker zal ooit precies hetzelfde zijn omdat het DNA maar blijft muteren.
Daarom zal er ook nooit een universeel medicijn bestaan denk ik. Aangezien geen enkele kanker hetzelfde is.

cannabinnoide olie blijkt ook kanker te genezen, wist je dat ze in de usa al jaren hard bezig zijn patent te krijgen op de thc, waarom ?
Eh…. Toon eerst bewijs dat canabinnoide olie kanker kan genezen.

“het verschil is ik lees met mijn hart, en kijk wie en wat er nog meer over vertelt en meegegeven word..”
Tsja, weet niet zogoed wat ik hier mee aanmoet. Het is goed om sceptisch te zijn en dingen te beweren maar dat vraagt altijd om bewijs. Zo denk ik erover.

ik kijk niet naar gerenommeerd , of hoog opgeleide personen, en zeker niet naar bv de WHO, wat een criminele organisatie is, opgericht door de elite, waar het geld zit? dat is mijn mening..
En wetenschap is het beste middel om dit soort dingen te onderzoeken.

roken is schadelijk ja precies, maar weet je ook waarom? omdat ze zoveel troep er doorheen gooien, om je maar verslaafd te houden en je te slopen, en via hoge accijns er geld aan verdienen..
wiet is verboden of gedoogd maar er is nog nooit iemand aan dood gegaan, roken en alcohol dus wel, das juist wat ze graag zien?
Men rookt al veel langer sinds men die verslavende troep er doorheen is gaan gooien. Ik blijf erbij dat het je eigen verantwoordelijkheid is of je gaat roken of niet.
Accijns worden toegevoegd door de overheid. Als je op schiphol taxfree sigaretten koopt zitten die accijns er niet op. Wordt o.a. door de overheid gedaan om roken weer te ontmoedigen en er weer aan te verdienen.

Zelf rook ik niet. Nooit gedaan, een paar trekjes genomen toen ik 16 was maar dat was het dan wel. Vond het afschuwelijk smerig en die mening houd ik. Het is ook slecht voor je. Dus waarom eraan beginnen.

Nog nooit iemand doodgegaan aan wiet? Ik vraag me af hoe jij dat afbakent. Stel iemand heeft wiet gerookt en gaat autorijden (want wiet werkt wel verdovend) en die persoon wordt aangereden. Was het dan een auto ongeluk of was de onderliggende oorzaak wiet?

vaccin? jij zegt het zelf eigenlijk al, een vaccinatie nemen wil niet zeggen dat je de ziekte niet kan krijgen.. wat is dan het nut.. toch hoop ik dat je 3 keer na zal denken als het ebola vaccin nodig zal zijn, want reken erop dat het er aan komt, depopulatie agenda 21 draait op volle toeren…
Een vaccin ontwikkelen tegen een virus duurt ongeveer 8 tot 12 jaar voordat het op de markt is. Je kan dus nog wel even wachten.

in jaren 70/80 was er een melk overschot bv, ineens was het super gezond voor je 2 liter per dag, nu blijkt dat uit vele info dat het niet zo is bv..
Hier heb ik wel een duidelijke opmerking. Iets beweren op televisie (zoals reclame over zalfjes en creme tegen rimpels), wil niet altijd zeggen dat het werkt. Iemand kan altijd iets beweren maar zonder wetenschappelijk bewijs zal ik niet iets zomaar aannemen. Ik denk dat jij dat ook wel doet.
Vlees wordt bijvoorbeeld ingespoten met fosfor zodat het meer water kan vasthouden en dus voor meer geld verkocht kan worden.
Dan word je inderdaad bedrogen maar het is niet de taak van de medici om dat aan te tonen. Daar heb je andere voor.

nog even fluoride is dus chemisch afval van de aluminium bewerking / mining
Huh? Eh, nee. Fluoride is gewoon het anion van het atoom fluor.
Verder vergeet je een heleboel. Water wordt gezuiverd.
Verder is bronwater (Spa, chaufontaine) gewoon bron water wat dus niet zo super gezuiverd wordt als ons drinkwater. Daarom zal je nog een hoeveelheid fluoride in water vinden. Ongeveer 0,4 mg per L?
Op het tandpasta staat inderdaad niet doorslikken. Snap je ook waarom?
De halve wereld loopt met een kunstgebit. Dat kan kloppen. Maar zeker in de helft van de wereld is er geen tandartsvoorziening of de mogelijkheid om je tanden goed te poetsen.
Een halve liter water droogkoken. En wat zou ik dan volgens jou moeten zien?

“even nog over de bronnen die het niet doen, das logisch he”
Jaja, de elite… Neemt niet weg dat de bronnen die het wel doen geen onderbouwing geven.

“maar jij gaat er van uit dat de ander dom is, en het niet snapt, ik snap de mens en zijn honger naar veel geld, en of een ander daar schadelijke gevolgen aan overhoud interesseert ze niets, en dat is hoe ik er naar kijk en wat mij waarschuwt..”
Je hebt ongetwijfeld een goed geweten maar dat neemt nog steeds niet weg dat je het niet begrijpt.
Zoals ik al vaker heb gezegd; je mist de fundamentele dingen om iets te begrijpen.

Stel iemand heeft hartritmestoornissen. Omdat je van natuurlijke middelen houdt geven we hem digitalis (vingerhoedskruid).
Snap je dan waarom het werkt?

Snap je hoe hartspierweefsel als een symbioot kan werken door de elektrische signalen door te geven waardoor het hart kan samentrekken?

Een farmaceutisch bedrijf werkt ook niet altijd even eerlijk. Een mooi voorbeeld kan je zien in het eerste seizoen van House M.D. als hij een presentatie moet geven.
Men draait gewoon een atoom om, patenteert het en verkoopt het als nieuw product.
Zo zijn er inderdaad slechte voorbeelden.
Wat mensen dan vaak weer door elkaar halen is dat we in Nederland wel enkele wetten hebben voor wat ingekocht wordt en wat niet.
Enkel de goedkoopste variant van een medicijn wordt vergoed en zolang het nieuwe medicijn geen statistische verbetering laat zien in meerdere onafhankelijke onderzoeken wordt het in Nederland niet gebruikt.

In België heb je deze regels (nog) niet. Daar is een arts vrij om te bepalen welke medicijnen hij voorschrijft. Net als in Amerika.

Ik blijf er bijvoorbeeld ook bij zolang men wetenschappelijk niet kan aantonen dat homeopathie werkt het ook niet verkocht mag worden als “medicijn”.

Je mag van mij blijven zeggen dat een zogenaamd clubje elite alle macht uitmaakt. Maar waarvoor? Tegen welk doeleinde. Als ze alles al beheren waarom willen ze dan zo graag geld verdienen?
Tevens vind ik het ook altijd maar een raar argument. Geld.
Als ik jou nou een miljoen geef, vermoord je dan iemand voor me?
Nee? Ik ook niet.
Voor een miljard dan? Ik in ieder geval niet.
Zo zal het ook met mijn beroep en mijn zorg zijn naar anderen. Iemand die dat wel wil geef ik wel aan.

monoganie
monoganie
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

oke frank
bedankt voor de uitleg hier en daar..

wat de elite betreft – speech van j f Kennedy gehoord?
1961 https://www.youtube.com/watch?v=IxNw8OhmVZE

soms is het ook zo, dat je de waarheid pas weet als het al te laat is, daar kan geen wetenschap tegenop ;- )

Kees Chinees
Kees Chinees
6 jaren geleden

Nou dan vaccineren jullie en je nageslacht toch niet meer in? Kijken hoelang jullie denken dat dat goed gaat. Helemaal lachen als jullie naar een tropisch land gaan.

Rufus
Rufus
Reactie op  Kees Chinees
6 jaren geleden

Hadden ze vroeger in de middel eeuwen ook al vaccinaties , kijk hoe lang men vroeger leefde en zie het aantal nu ! Ziektes worden veelal aangepraat , er zijn uiteraard mensen die echt ziek zijn en die medicijnen echt nodig hebben, maar vaccinaties is een miljarden bezigheid en die bedrijven zien ons door een geld bril ieder mag voor zich zelf beslissen maar ga opzoek met je eigen ogen en eigen neus, die zal uw nooit misleiden

VaccineZombie
VaccineZombie
Reactie op  Kees Chinees
6 jaren geleden

Wederom angstpropaganda Kees Chinees zoals de pharmaceutische industrie daar ook een handje van heeft.

(NaturalNews) In a recent TED conference presentation, Microsoft billionaire Bill Gates, who has donated hundreds of millions of dollars to new vaccine efforts, speaks on the issue of CO2 emissions and its effects on climate change. He presents a formula for tracking CO2 emissions as follows: CO2 = P x S x E x C.

P = People
S = Services per person
E = Energy per service
C = CO2 per energy unit

Then he adds that in order to get CO2 to zero, “probably one of these numbers is going to have to get pretty close to zero.”

Following that, Bill Gates begins to describe how the first number — P (for People) — might be reduced. He says:

“The world today has 6.8 billion people… that’s headed up to about 9 billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent.”

Kijk zelf maar:
http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723

Learn more: http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_bill_gates.html#ixzz3FTiRJOrI

Frank
Frank
Reactie op  VaccineZombie
6 jaren geleden

Echt waar, deze reactie is gewoonwege domme websites zoals naturalnews napraten, zonder ook maar 1 seconde na te denken.

Bill Gates zegt: we kunnen het aantal mensen verminderen. En als je de volledige presentatie bekijkt en niet de 3 minuten die eruit zijn geknipt legt hij ook gewoon in de daarop volgende minuten.
https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

Degene die geen onderzoek doet ben jij namelijk. Je kijkt totaal niet naar de context in waarin hij het vertelt.

Als we de gezondheidzorg verbeteren in vooral in Afrikaanse landen kan je de groei van populatie verminderen. Hij legt ook perfect uit waarom.

Eddie
Eddie
6 jaren geleden

Aan de opmerkingen herken je de wijsheid

exegese
exegese
6 jaren geleden

Nou aan die vaccins kan het echt niet gelegen hebben, ik heb daar onlangs uitvoerig over van gedachten gewisseld met een zeker @Frank. Ik ben nu echt overtuigd, vaccins zijn heeeeel goed onderzocht en 100% veilig. Of nou toch weer niet ?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

Tja als je het zo bekijkt komt het er op neer van welke bronnen vertrouw je. En daarvoor kun je heel makkelijk nagaan of “de bron” er baad bij heeft of niet. De meeste bronnen die aangeven dat ze niet goed zijn hebben er iig geen baad bij. Het omgekeerde is des te meer van toepassing voor die bronnen die zeggen dat er niks mis mee is en hebben er wel degelijk baad bij.

josie
josie
Reactie op  exegese
6 jaren geleden

Dacht ik ook dat ze goed waren tot ik hoorde dat ze ook eczeem kunne veroorzaken ook toen nog had ik er vertrouwen in en nu jaren verder weet ik wel beter en had ik maar ,,,,,,,,, wist ik toen maar wat ik nu weet.
Je bent jong en hebt net kinderen en die gun je het beste en gene enge ziekte en de overheid heeft toch het beste met je voor denk je dan. nu ik me in de politiek hebt verdiept en in de pillenmaffia enz weet ik wel beter. Je voelt je dna behoorlijk beet gepakt en zeker toen ik de klokkenluider micha kat had gezien op het net en dat Jasper S onschuldig in de cel verdween en dan hoor je weer geluiden dat ie,,, tja dan denk je wie is er nog te vertrouwen. Dan kom je niburu tegen op het net enz enz,,,, toen ik twaalf jaar was en ik ben nu de 50 gepaseerd was er al zonneenergie. Ze waren er maar net en zie NL nu,, we zijn jaren verder en als de overheid echt iets met ons en de aarde op had lagen alle daken er mee bezet.
Ze hadden iedereen kunnen evrplichten dat op de daken te hebben. De overheid had ze kunnen produktie in handen kunnen houden van die zonnepanelen (werkgelegenheid) en het op de daken leggen en je neemt stroom van de overheid af.
De overheid doen net of wij horen te werken voor hen, maar dat hebben ze behoorlijk mis. Ze horen te werken voor ons deze luitjes en niet voor de elite.
Het word tijd dat ze dat eens gaan snappen. Het volk blijft niet gek!

josie
josie
6 jaren geleden

Tips voor de gene die toch nog zich laten vacineren laat je kind zo laat mogelijk vacineren zodat deze lichaam sterk is om het aan te kunnen. Mijn twee oudste liet ik op hun 3 maand een puit krijgen en ze kregen flink ecezeem die je niemand toewensten 1 van onze dochters was zelfs der wenkbrauwen van kwijt geraakt zoveel eczeem had ze. Alles hadden wij geprobeerd en ze heeft heel veel jeuk gehad in der leven en nog steeds en ze is verschillende keren opgenomen geweest in het ziekenhuis. Onze derde kind hadden wij daarom een paar maanden later ingeent omdat ik dacht dan krijg ze die spuit als ze wat sterker is en ze heeft af en toe eczeem dus onze vierde kind kreeg de spuiten pas met zijn 1 jaar en heeft geen eczeem toeval of niet ik raad daarom altijd aan wacht met spuiten totdat de kinderen wat sterker zijn.
Voor vele ziektes zijn er planten maar voor polio te VOORKOMEN weet ik geen plant ervoor al zal ie wel zeker bestaan.

monoganie
monoganie
Reactie op  josie
6 jaren geleden

hoi josie

ik heb zelf ook eczeem al vanaf klein kind af, ik raad je aan geen zalven van de dokter te gebruiken.
omdat er meestal hydrocortison in zit en dat maakt de huid dun..
ik smeer zelf nu al een tijdje met kokosolie, het beste is de koudgeperste biologische kokos olie die is 10 euro voor 500gram.. kruidvat

maar je hebt ook goedkopere van ktc die heet pure cocosoil , deze heb je in glazen flesje 250 gr a 2 euro, deze kan je even in lauw water zetten dan word het olie, en in plastic pot van 500gram a 3,50.
de pot hetzelfde verhaal even een paar lepels in een potje doen en in bakje lauw water zetten.. beide meestal te verkrijgen in een Turkse (groente) winkel.

ik heb beide geprobeerd, maar omdat ik mijn hele lichaam insmeer, neem ik goedkopere en het voelt goed aan, en is minder vet dan de zalven, het smeert goed uit, en is op natuurlijke basis..
ik heb geen tegen reactie en heb een zeeeeerrr gevoelige huid..
je kan het zelfs ook als tandpasta gebruiken, veel gezonder, en als je een lepel olie in je mond doet en 10 tot 20 minuten mee spoelt in je mond trek je het gif uit je lichaam.
daarna even uitspugen in de vuilnis zak en je tanden poetsen, niet doorslikken!! natuurlijk, dan krijg je alle bacterieen en gif weer binnen, het beste is om het s morgens te doen als je uit bed komt , ze noemen het oil pulling, of olie trekken..
het is een soort wit vet, maar het word olie bij 25 graden, dus het smelt in je handen en mond zelf al.
ik hoop je er wat mee kan, de huid trekt minder en is in mijn geval wat soepeler, het is dan geen geneesmiddel, maar dat is de eczeem zalf ook niet…

monoganie

josie
josie
Reactie op  monoganie
6 jaren geleden

dankje voor de info wij kookte al met dit produkt en poetsen onze tanden ermee maar dit wist ik nog niet. Zal het dadelijk tegen hen zeggen en hopelijk helpt het hen.

monoganie
monoganie
Reactie op  josie
6 jaren geleden

hoi Josie graag gedaan, hier nog 10 voordelen, onderaan een link in het Engels meer uitgebreid uitgelegd

10 Voordelen van Organic Coconut Oil:
1.houd U Gezond en Slank
kan helpen boost en reguleren je stofwisseling om uw gewicht onder controle te houden met dit wonder olie.
2.Support uw immuunsysteem
Biologische kokosolie is vol met laurinezuur, het immuunsysteem ondersteunende voedingsstoffen.
3.Promote Heart Health
Vol met gezonde vetten die goed zijn voor je hart zijn, organische kokosolie is een geweldige aanvulling op uw dagelijkse voeding.
4.Give U Instant Energy
Biologische kokosolie kan u helpen zich minder vermoeid en vereisen minder slaap door het stimuleren van uw stofwisseling. Het kan ook verbetering van atletische prestaties.
5.Support gezonde schildklierfunctie
Biologische kokosolie helpt om de activiteit en de goede werking van deze belangrijke klier die energie levert stimuleren, ondersteunt de gezondheid van uw huid en stofwisseling, en houdt uw stemmingen in balans.
6.Help je huis Jeugdig, Smooth & gezonde te blijven
Met behulp van organische virgin kokosolie als een lotion helpt bij het verbeteren van uw huid, haar en nagels door zijn hydraterende en gladmakende effecten die ook bevorderen elasticiteit.
7.Increase Cell Regeneration
Wanneer je stofwisseling verhoogt, uw celregeneratie versnelt ook. Dit betekent dat uw lichaam sneller zal vervangen de oude cellen met nieuwere, gezondere cellen.
8.Promote Anti-virale, anti-schimmel en anti-bacteriële activiteit
Vol met laurinezuur, biologische kokosolie bezit overvloedige natuurlijke middelen die schimmels, bacteriën en virussen die griep, herpes, en andere ziekten veroorzaken kan verminderen.
9.Improve insulinesecretie
Dit helpt om een betere benutting van glucose voor insuline uitgang die kan helpen verlichten van de symptomen en de gezondheidsrisico’s in verband met diabetes te verminderen evenwicht.
10. bescherm je lichaam tegen ziektes
Biologische kokosolie kan helpen je lichaam te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen cel.

hier uitgebreid in engels
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/10/22/coconut-oil-and-saturated-fats-can-make-you-healthy.aspx

monoganie
monoganie
6 jaren geleden

mijn info?
vaccinaties zitten vol met gif en kwik, er word zelfs gezegd dat het autisme en huidaandoeningen en vele ziektes meer veroorzaakt, kwestie van onderzoek doen en niet blijven hangen in je “negeer staat”
het is een depopulatie en ziekte verwekkend middel, ooit van depopulatie agenda 21 gehoord?.
maar wat dachten jullie tevens van fluoride, in je tandpasta, toegevoegd in waterflesjes uit de winkel a 80%, en pas doorgelaten door de EU als conserveringsmiddel ..
door Hitler in de 2de wereld oorlog uitgevonden/gebruikt om in water van de gevangen te mengen..
jaja om de gevangenen geestelijk laag level , en laag iq te houden, tevens houd het je dom , mak , gedwee en volgkoe, raar he?
daar komt nog bij dat het je pijnappel in je hoofd verkalkt , de zetel van de ziel, tevens slecht voor je immuun systeem (auto-immuun systeem), slecht voor je bloedlichaampjes en slecht voor je schildklier die gaat langzamer werken. en het verhoogt de kans op kanker..
tevens aspartaam in 6000+ in eten en drinken met suiker vervangende producten, aspartaam is gemodificeerde e-colli bacterie poep, kanker verwekkend en 2 x tegen gehouden maar door lobby doorgelaten, lekker he die light producten..
tevens gmo van monsanto en andere bedrijven, mais en soja, ook kanker verwekkende zooi, in Amerika is bijna 90% gmo eten..
je medicijnen worden chemisch nagemaakt van natuurlijke producten, anders kan er geen patent op aangevraagd worden, het is alleen zo dat vele (niet alle) medicijnen de “sensors” in je lichaam uitschakelen, zodat jij je niet ziek meer voelt, maar dat ben je wel zodra je weer stopt met de medicijnen..
het water bezit rond 1800 chemische stoffen en word op rond de 6a800 stoffen getest, water flesjes wat ook vaak gewoon kraan water is met toevoegingen word getest op rond de 100 chemische stoffen..

raar he dat ze nu al kunnen zeggen dat in 2020 70% meer gevallen van kanker zijn, logisch als het eten en drinken willens en wetens vergiftigd word..

bron: http://www.wijwordenwakker.org
en je kan mij een aluminium hoedje vinden, maar wees gerust het hoedje is recyclebaar..

x

Check Also

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x