Homepagina » Buitenland » George Soros zit achter FBI-complot tegen Trump en misbruik van de FISA. Journalist doet beangstigende onthullingen
journalist
Foto: CEU / Daniel Vegel; Central European University CC BY 2.0 Wikimedia Commons

George Soros zit achter FBI-complot tegen Trump en misbruik van de FISA. Journalist doet beangstigende onthullingen

Glenn Beck besprak met journalist Bill O’Reilly de belangrijkste uitkomsten van het rapport van inspecteur-generaal Michael Horowitz van het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Het rapport heeft betrekking op het onderzoek van de FBI naar vermeende banden tussen president Trump en Rusland.

Horowitz zei dat er tijdens het onderzoek 17 ‘ernstige fouten’ zijn gemaakt.

Flinterdunne verdenkingen

Door die fouten leek de zaak sterker dan die feitelijk was. Het rapport geeft daardoor politieke munitie aan voorstanders van Trump.

Minister William Barr van Justitie uitte na publicatie van het rapport kritiek op de FBI.

“Uit het rapport blijkt dat een vergaand onderzoek naar een presidentscampagne is begonnen op basis van flinterdunne verdenkingen,” zei hij.

Zeer verontrustende ontdekking

Het rapport onthult hoe diep de corruptie bij de FBI ging, schrijft nieuwssite TheBlaze.

Journalist O’Reilly wees op de ‘zeer verontrustende’ ontdekking dat de FBI, ‘het machtigste onderzoeksagentschap ter wereld’, voor en na de verkiezingen van 2016 heeft samengespannen tegen Trump.

Beck en O’Reilly noemden ook de Bonner Group, een club die gesteund wordt door George Soros en die in 2016 werd ingeschakeld om Trump uit het Witte Huis te houden.

FISA

Deze Bonner Group is verder gelinkt aan voormalig FBI-baas James Comey en zijn rechterhand Andrew McCabe.

Soros zou ook achter het misbruik van de FISA (Foreign Intelligence Surveillance Court) zitten, die Amerikaanse overheidsinstanties de ruimte geeft om mensen te bespioneren.

Bekijk de video hieronder:

[TheBlaze]

 

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • IIS schreef:

  Opvallend ook hoe redelijk neutraal weldenkende en ook bekende mensen zich normaal neutraal of kritisch opstellen, opeens van mening veranderen en een 180 graden draai maken en het links fascisme met volle overgave omarmen en dat vooral in Nederland en Duitsland.

  De sturende links fascistische Soros milieu-, financiële-, media- en zogenaamde liefdadigheidsorganisaties die een duidelijke manipulerende rol vervullen lijken te zijn verworden tot iets buitenaards. Het hele waanzinnige pakket doet mij vooral denken aan de film “the invasion of the body schnatchers”. Sciencefiction of toch realiteit?

  25 likes
 • Earthaxis schreef:

  De waarheid is nog vele malen complexer dan men denkt. Dus men denkt dat Soros door de mand is gevallen? Dat nu de waarheid aan het licht is gekomen en duidelijk is dat hij de spin in dit web is.

  Niets is minder waar. Laat je opinie niet heen en weer spinnen door een lachende derde.

  CIA en andre instanties staan er om bekend dat:

  – zij een offensief starten met een (false flag) aanval op zichzelf.
  -zij schuiven vervolgens de tegenstander de schuld in de schoenen
  -zij kunnen vervolgens “rechtmatig” die denkbeeldige tegenstander aanvallen als verdediging tegen dit “kwaad”.

  Dus wie zegt dat de inspecteur generaal van het ministerie van justitie wèl ter goeder trouw is? En deze journalist? Loop er maar weer hersenloos achteraan. Voor de welwillende conspiracy theory menigte is dit zoete koek. Maar dat maakt het dus extra dubieus als je weet hoe veiligheidsdiensten te werk gaan.

  Word nou eens echt wakker mensen, ipv. door deze gecontroleerde alarmwekker van de lachende derde

  15 likes
 • IIS schreef:

  Een prettige gedachte is dat meneer Soros aan het eind is van z’n leven, net als meneer Kissinger. De laatste uren tikken weg. Natuurlijk is iedereen vervangbaar, maar heerlijk is de gedachte dat uiteindelijk ook deze mensen niet overleven en daarna naar hun lieve heer gaan.

  Persoonlijk hoop ik werkelijk na dit leven in de hel terecht te komen, want in de zoete lieve hemel met dergelijke beesten te zijn opgescheept en daar voor eeuwig moeten huichelen met hun god, lijkt mij een pijnlijke straf groter dan verblijven voor altijd in de hel.

  10 likes
  • mike schreef:

   Dit soort mensen gaan met grote zekerheid niet naar een beter oord als hun leven erop zit.

   Ze hebben in dit leven zo’n zware en negatieve energie voor zichzelf gecreëerd dat ze nooit in staat zullen zijn om een tunnel van licht te creëeren. Ze hebben hun eigen trilling compleet om zeep geholpen en ik geloof niet dat er andere schepsels zijn die dat voor hen gaan rechtbreien. Ze hebben het geheel aan zichzelf te danken dat ze naar een plek zullen gaan die resoneert met hun persoonlijke energie. En dan is het nog maar de vraag of er überhaupt nog iets van hen overblijft na de dood. Dit soort mensen hebben geen licht meer in zich.

   In dit leven maken we allemaal wel fouten, waardoor we denken dat we naar de hel zullen gaan. Zo zijn we nu eenmaal geconditioneerd. Maar blijf ondanks je fouten gewoon je best doen en probeer jezelf en anderen te vergeven. Probeer de trilling te krijgen van een kind en de wereld op je eigen schaal binnen je mogelijkheden een beetje leuker te maken, dan komt het best goed.

   We hoeven niet perfect te zijn. De aarde is één van de moeilijkste plekken in het universum. Een leven hier staat gelijk aan vele levens in andere oorden. Geef het nog niet op…

   15 likes
  • densie schreef:

   waar háál je ‘t vandaan…..

   let there be peace and love…
   namaste

   8 likes
 • IIS schreef:

  Opgeteld bij dit alles rond deze aanbeden links fascisten, maar vooral ook met het volk er omheen, zoals Mabel c.s.: “zeg mij wie uw vrienden zijn en ik vertel je wie of wat je bent!”….

  10 likes
 • KALI schreef:

  George Soros is de aardse Palpatine. Helaas bestaat ”the dark side” ook bij ons. May the force be with us!

  8 likes
 • frans schreef:

  IIS
  Een prettige gedachte is dat meneer Soros aan het eind is van z’n leven, net als meneer Kissinger. De laatste uren tikken weg. Natuurlijk is iedereen vervangbaar, maar heerlijk is de gedachte dat uiteindelijk ook deze mensen niet overleven en daarna naar hun lieve heer gaan.
  En. mike
  Dit soort mensen gaan met grote zekerheid niet naar een beter oord als hun leven erop zit.
  Mag ik iets aanvullen?! Deze duister mensen die zoveel negatiefs in en aan zich hebben, die liefdeloos zijn en haatdragend zijn weten dat er een Hemel is, ze willen daar voor geen goud naar toe!
  Door zich zo welbewust vele levens achtereen zo zwart en duister op te stellen tegen liefde en menselijkheid
  worden ze ook ‘zwaar’. Er is in occulte en dus helderziende waarnemingen geconstateerd dat zulke mensen
  na hun overlijden direct weer een mogelijkheid zoeken om te incarneren. Ze zwerven ahw na hun overlijden dicht blijvend boven het aardoppervlak, onder de maan blijvend) zoekend naar een geschikte , zal ik maar zeggen baarmoeder? om na 9 maanden al weer hun levenslicht licht te zien. Nou ja. Hun bloedeigen duisternis, als je zonlicht enkel en alleen als een fysieke substantie beschouwd. ( ik heb dit niet zelf bedacht) maar het is zeer aannemelijk.

  7 likes
  • mike schreef:

   @Frans
   Je hebt gelijk, dat was ik helemaal vergeten.

   Ze beschikken helaas ook over de technologie om de ziel aan een lichaam de onttrekken en te vervangen door een andere. Dit noemen ze “soul swapping”.

   Deze vrouw uit Engeland is daar getuige van. Haar kinderen werden haar afgenomen door de ‘sociale dienst’. De kinderen waren gedurende het eerste weekend niet te vinden. Er was ook geen gastgezin bekend. Toen ze haar kinderen een paar dagen later terug zag waren er een aantal dingen aan hen veranderd:

   – de kleur van de ogen van beide kinderen was veranderd
   – de vorm van de oren was veranderd
   – de lengte van de tong was veranderd
   – de allergie voor penicilline was verdwenen
   – ze waren beide minder levendig

   Bases 95 Part 1 Laura’s interrupted Journey V1
   https://www.youtube.com/watch?v=rKqcRIvoZdM

   0 likes
 • anoniem schreef:

  Had in feite ook niks anders verwacht? ?
  Dubbele spelletjes spelen en tenslotte door de mand vallen, betekent einde van nwo macht?

  5 likes
 • anargie schreef:

  Heeft NIEMAND dan door dat dit enkel en alleen show is?
  Het is een ZIONISTISCH GECONTROLEERD “OPPOSITIE” spelletje!

  Trump heeft van de week nog een executive order getekend die ALLE (ZEER TERECHTE) KRITIEK op Israël als antisemitisch bestempelt!

  Trump heeft GEEN METER muur gebouwd

  Trump heeft NIEMAND laten arresteren!

  Het is één grote onzin!

  2 likes
  • Freba schreef:

   Anargie; helemaal eens. Alles wordt volledig uitgevoerd zoals Herzl -“oprichter” van het Zionisme- in gedachten had rond 1900. Hij voorspelde dat het anti-semitisme zou worden aangewakkerd. Toen al – dus honderd jaar geleden- werd al gesproken over 6.00.000. Joodse slachtoffers. Toch knap dat je weet hoeveel slachtoffers en vallen over 40 jaar. (gerekend vanaf 1900). Inmiddels zijn de arme Joden “geruimd” en blijven de Rijken over. Bijna elke Russische oligarch heeft een Joodse naam. In Frankrijk maakt Rothschild de dienst uit, middels Macron, die getrouwd is met een telg uit dat geslacht. In Amerika is het hele maal een zotte boel. 6 miljoen V.S. Joden maken de dienst uit voor het slavenvolk van meer dan 320.000.000 Amerikanen. En zie de namen van de lobbyisten en “adviseurs” van bijna elke president in de V.S. . Mannetje met Snorretje had ze allemaal door. “Na gedane arbeid” moest hij verdwijnen, net zoals Mao, Sadam, Ghadaffi, Allende etc.etc.etc.etc. Want met zulke leiders kun je geen zaken doen. We hebben de Grieken, de Romeinen, Karel de Grote en niet te vergeten de Oranjes – op het paard geholpen eind 1900 door de Rothschilds in Frankrijk. Hoe is het toch mogelijk dat we bijna 450 jaar opgescheept zitten met een familie van Zeerovers en drugshandelaren. En nu heerst het Zionistische Rijk. Sjalom.

   0 likes
 • Jeff schreef:

  Ja, maar toch ook niet zo gek, als je heen en weer geslingerd word? dat is toch precies waar ze op uit zijn. Als jij met je bootje omslaat in een wild stromende rivier, dan pak je toch alles wat je pakken kan. Nou, dat snapt dat soort lui ook wel.

  1 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  baudet

  Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

  D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar ...

  >