Bewustzijn

Je kunt niet alle mensen altijd voor de gek houden

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een natie kan z’n dwazen overleven, en zelfs de ambiteuze. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven.

Een vijand aan de poorten is miner formidabel want hij is bekend en draagt zijn vaandel openlijk. 

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De verrader beweegt zich vrij onder de mensen binnen de poort, zijn sluw gefluister ruist door alle steegjes, om vervolgens gehoord te worden in de zalen van de overheid zelf. De verrader lijkt geen vijand te zijn, hij spreekt in dialecten die bekend zijn voor de slachtoffers, en hij draagt hun gezicht en deelt hun argumenten, zijn beroep van laagheid, dat ligt diep in de harten van alle mensen.

Hij rot de ziel van een volk, hij werkt in het geheim en als onbekende in de nacht om de pijlers van een stad te ondermijnen, hij infecteert het politieke lichaam, zodat het zich niet meer kan verweren. Een moordenaar is minder te vrezen want de verrader is als de Pest. – Cicero

Hoewel deze woorden eeuwen geleden werden geschreven zijn ze vandaag de dag veel relevanter dan toen. De woorden zullen jullie helpen met helderheid te kijken naar degenen die het ene doen, terwijl ze jullie vertellen dat ze precies het tegenovergestelde doen. Het is heel belangrijk dat jullie wakker worden t.a.v hetgeen jullie wordt gezegd te geloven, wanneer al het bewijs duidelijk laat zien dat het tegenovergestelde waar is. Jullie zitten in een WIJ en ZIJ scenario. Ze gebruiken alle middelen die ze ter beschikking hebben om jullie gedienstig en in slaap te houden. Jullie moeten je intellect gebruiken, vertrouwen op je eigen onderzoek en daaraan vasthouden. Op de lange duur willen ze jullie niet, maar op dit moment kunnen ze het zich niet permitteren jullie te verliezen. Jullie moeten alles voor hen op hun plek zetten, zodat ze jullie planeet over kunnen nemen en zich dan van jullie ontdoen. Dat was nooit duidelijker dan dat het nu is. Je zou in coma moeten zijn om dat niet te zien.

Schakel je mind-controllers en je TV uit, en laat je kranten voor wat ze zijn, aangezien ze jullie misbruiken door een vals beeld te schetsen van wat er werkelijk gebeurt. Jullie weer wordt gemanipuleerd om de gewenste resultaten te produceren. Ze vernietigen de wereld om jullie heen. We hebben jullie hiervoor gewaarschuwd. Nu kun je het met eigen ogen zien. Hoe meer jullie lijden, hoe meer energie jullie voor ze produceren. Op dit moment hebben ze die energie wanhopig nodig om te kunnen overleven; want ze worstelen tegen het licht dat de ontwaakten onder jullie op aarde hebben voortgebracht.

Het leylijnen-project diende om prachtige energie te produceren. De dankbaarheid van allen zou moeten gaan naar al diegenen die de tijd en de moeite hebben genomen om hieraan deel te nemen. Ik kan het belang van deze leylijnen niet genoeg benadrukken. Dit werk zal met regelmatige tussenpozen doorgaan. Het kan natuurlijk op elk tijdstip worden gedaan, maar wanneer jullie je energie combineren en als een geheel werken krijgt het zulke magnifieke resultaten. Jullie worden omgeven door leylijnen, die allemaal jullie aandacht nodig hebben. Jullie hele overleving hangt af van de actie die je in deze tijd onderneemt. Jullie kunnen je niet veroorloven te negeren wat er voor je ogen te zien is. Jullie moeten de feiten onder ogen zien. Geld zal jullie niet helpen. Jullie moeten samenkomen, aangezien jullie kracht ligt in aantallen, en jullie zijn de 99%. Stap uit je kleine dozen en maak contact met mensen die het belang van de mensheid ter harte nemen.

Het is belangrijk dat alle beperkingen worden verwijderd. Praat met elkaar en deel je onderzoeksresultaten. Werk samen aan projecten waarvan je voelt dat ze een klik met je hebben. Het delen van informatie en het ontwaken van ‘minds’ zou de eerste prioriteit moeten hebben. Jullie zouden verbaasd kunnen staan over het aantal mensen dat klaar is; ze hebben alleen maar een beetje aanmoediging nodig om de eerste stappen in het licht te zetten. Wanneer je dat licht eenmaal ziet kun je je ogen er nooit meer voor sluiten.

2014 werd aangewezen als het jaar waarin Planeet Aarde het contact met het Universum herstelt. Met een beetje hulp van de Geestenwereld zal dit lukken. De kwade krachten die de mensheid tot slaven maakten en plannen smeedden voor de vernietiging van het leven op Aarde zullen niet langer de macht hebben. Dit is de grootste strijd waarmee jullie planeet ooit te maken kreeg. De cabal heeft het 2000 jaar lang voorbereid. Jullie daarentegen zijn er net voor wakker geworden. Dit is waarom er geen tijd mag worden verspild: tijd is van het grootste belang. Jullie vechten voor je hele bestaan en voor de toekomst van jullie planeet. Niets is belangrijker. Bid dat alleen de waarheid met je resoneert en dat alle propaganda schaamteloos duidelijk zal worden voor iedereen. Wanneer ze erkennen dat hun leugens niet langer worden geloofd, dan, en alleen dan zullen ze hun nederlaag accepteren. Denk aan het oude adagium: ‘Je kunt sommige mensen altijd voor de gek houden en alle mensen soms, maar je kunt niet alle mensen altijd voor de gek houden’.

Onderschat nooit, geen moment, het belang van de leylijnen. Dit werk moet door zoveel mogelijk mensen worden gedaan, ofwel vanuit het comfort van je stoel, ofwel door fysiek de lijnen, indien mogelijk, met groepen te bewandelen.

De grote strijd waarin jullie zijn verwikkeld verlangt dat jullie harten en minds als een geheel samenwerken. Nu nemen jullie de controle over je eigen leven en weigeren jullie als schapen naar de slachtbank te worden geleid. De geschiedenis van deze tijd zal in de komende jaren veel worden besproken.

Bron: Montaguekeen.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
huisheks
huisheks
10 jaren geleden

Ik vrees dat wij nog een lange weg te gaan hebben. De illuminati e.a. zullen zich niet zomaar gewonnen geven.
Daarbij komt nog dat een grote groep “slapers “nog makkelijk zullen meegaan met de overheersers in de overtuiging dat het zo hoort. En met onwillige honden is het slecht hazen vangen.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

‘2014 werd aangewezen als het jaar waarin Planeet Aarde het contact met het Universum herstelt’; dat zal dan een mijlpaal in de menselijke geschiedenis zijn.

EN.. ‘Nu nemen jullie de controle over je eigen leven en weigeren jullie als schapen naar de slachtbank te worden geleid.’; DAT IS IEDEREEN AAN TE BEVELEN!

Wim
Wim
10 jaren geleden

Het komt goed, SCHATJE!!

FFHK
FFHK
10 jaren geleden

er is plaats voor iedereen ,,grapje natuurlijk

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x