Homepagina » Buitenland » Grootschalig misbruikschandaal in doofpot gestopt door politici, media en hulpverleners. Waarom zweeg de NOS dagenlang?
Grootschalig misbruikschandaal in doofpot gestopt door politici, media en hulpverleners. Waarom zweeg de NOS dagenlang?

Grootschalig misbruikschandaal in doofpot gestopt door politici, media en hulpverleners. Waarom zweeg de NOS dagenlang?

Het omvangrijke misbruikschandaal in het Britse Telford is jarenlang onder de pet gehouden door politici, de media en hulpverleners. Dat heeft Telegraaf-journalist Wierd Duk gezegd.

In Telford werden tientallen jaren vele honderden meisjes en vrouwen verkracht door bendes die werden gerund door voornamelijk Pakistaanse mannen.

Duk: “Het opvallende is dat dit nieuws zo lang onder de pet bleef. De Britse media zijn echt vreselijk politiek correct.”

Doofpot

Volgens de journalist hebben we nog helemaal niet afgerekend met politieke correctheid. Omdat het hier gaat om Pakistaanse moslims heeft de politiek besloten dat het in de doofpot moest worden gestopt, zegt hij.

Hij merkt op dat de etnische bendes ook in andere Britse steden zoals Rotherham en Sheffield tientallen jaren meisjes hebben misbruikt.

“Dit is zulk belangrijk nieuws omdat het natuurlijk verschrikkelijk is en omdat vervolgens onder de druk van de politieke correctheid dit soort berichten eigenlijk in de doofpot wordt gestopt,” klinkt het.

Geen aandacht

Veel Nederlandse kwaliteitsmedia besteedden in eerste instantie geen aandacht aan de onthullingen over het grootschalige misbruikschandaal.

De Nederlandse kranten hadden wel veel aandacht voor een bericht over een (‘zeer betrouwbaar’) onderzoek van de Europese Commissie, waaruit zou zijn gebleken dat 83 procent van de Europeanen nepnieuws ziet als gevaar voor de democratie en dat meer dan twee derde de traditionele media beschouwt als het meest betrouwbaar.

Na dagenlang zwijgen publiceerde de NOS toch nog een artikeltje over de extreme misbruikzaak. Daarin vooral veel genuanceer en een politiechef die ontkent dat er duizend of meer slachtoffers zijn.

[WNL]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  Wereldoorlog 3 zal een zegen zijn voor de plattelandsbevolking en het leefmilieu.

  8 likes
  • Frans schreef:

   Zou je aub jou eigen WO 3 binnen je eigen huid willen voeren.

   31 likes
  • Kerrie Appelvlaai schreef:

   Na W.O.3 zal Agenda 21/Agenda 2030 volledig in werking treden en is het voorbij met wonen op het platteland: iedereen komt in een micro-appartement in een mega-stad te wonen onder 100% staatscontrole.

   10 likes
  • ster schreef:

   Dat is gewoon aftellen en eerlijk gezegt zie ik het liever vandaag gebeuren dan morgen want het komt er toch wel van, zolang de burgers dit alles toelaten wat door de roverheden word uitgespookt. Jammer maar helaas zij het zo.
   De burgers pikken dat alles en wie het slechte toelaat is net zo rot als de mensen die het kwade uitvreten. WO3 zie ik als karma,,

   3 likes
 • Marcel schreef:

  Er zijn geen “Nederlandse (MS) kwaliteitsmedia”.

  16 likes
  • Peter schreef:

   ‘Er zijn geen “Nederlandse (MS) kwaliteitsmedia”.’

   Jij leest waarschijnlijk nooit De Groene, FTM etc. Weird Duk heeft overigens niets met ‘kwaliteitsmedia’ te maken. Duk is niet meer dan de zelfbenoemde betweter die zich verbeeld dat hij met zijn borrelpraat in De Telegraaf enige diepgang zou hebben.

   5 likes
   • Marcel schreef:

    Ze gaan niet naar de bron Peter, blijven me teveel aan de oppervlakte hangen en een paar laagjes daaronder. Ik heb er geen geduld voor.

    Op FTM het artikel over Rutte en Merkel. Alsof dat key-players zijn, terwijl het butlers zijn. Geef mij maar de posts van Q, die keihard stelt dat Merkel de dochter is van de naar (N of Z) Amerika gevluchte Hitler. Dan weten we gelijk met wie we hier te maken hebben. Ik heb geen geduld meer voor fluwelen handschoenen.

    15 likes
 • H.J. schreef:

  Waarom de NOS dagenlang zweeg.

  Simpel het is een omroep van de Bilderbergclub.

  En zij blijven gewoon die opdrachten van die club uitvoeren.

  Niets meer en niets minder.

  32 likes
 • William schreef:

  Dus als Pakistaan sta je boven de wet omdat de politiek vind dat het racistisch is om tegen deze verkrachtende pedofiele Pakistaanse bendes op te treden. Dit is te krankzinnig voor woorden.. of zitten er pedofielen in de regering die in ruil voor zwijgzaamheid bepaalde diensten krijgen aangeboden. Wat een beerput… en de mainstream media zich maar druk maken over nepnieuws…

  39 likes
  • van Ramshorst schreef:

   Wiens brood men eet, diens taal men spreekt.
   Alles is opgekocht, wat is er nu nog onafhankelijk ?
   Wie kan het zich veroorloven, wie wil er zijn nek uitsteken tegen de gevestigde orde,
   tegen macht en geld ? Als het toch eens gebeurt, wat haalt het uit ? Niets helaas.
   Het lot van klokkenluiders is bekend. Assange, Snowdon, in Ned Fred Spijkers etc ……..
   Integriteit is tegenwoordig ouderwets, als het maar schuift. Waar moet je je nu nog over
   verbazen ? De destijds hoogste baas van de Ned justitie was jarenlang praktiserend pedofiel.

   2 likes
 • Elles schreef:

  Het was even op het 7.00 uur radio 1 journaal. Geen woord over de nationaliteit van de verkrachters.

  11 likes
 • Bassie schreef:

  Christenen (de kerken) hebben altijd al sympathie gehad voor moslims omdat beiden het Oude Testament (en deels het Nieuwe Testament) aanhangen. Tegen moslims is men daarom toleranter dan tegen niet-moslims. Is mijn indruk.

  3 likes
  • Pinokkiocratie schreef:

   Bassie niet liegen, christenen hebben altijd tegen de moslims gevochten.
   degene die al die externe geloven heeft binnengelaten is je seculaire goddeloze regering.

   6 likes
 • Patrick S. schreef:

  Doofpot.. waar is de doof pot van de Amsterdammers die weg zijn gegaan uit Amsterdam naar elders…
  familie’s die uit elkaar zijn gedreven,naar Lelystad,Almere,Purmerend,hoofddorp en omstreken het sociale uitsluiting van hun stad dorp- en land.

  6 likes
 • Ook Richard schreef:

  Ach, gezien de uitslag van de gemeenteraadsverkiezing in Amsterdam, zou het daar ook zomaar kunnen. De grootste schreeuwslachtoffers (kuchkuch) allemaal in de raad. Klaar om alles onder het Turkse tapijt te vegen.

  3 likes
  • ster schreef:

   En dan komt men aan met vele moslims zijn goede mensen. In Duits woonde ook vele goede Duitsers en zie wat er gebeurt is in WO2 met de Joden. Ook woonde ook vele goede Russen in Rusland onder stalin en zie hoeveel doden onder Stalin bewind zijn gevallen. Zie Australie en USA gingen ook vele goede mensen er hene. Zie Noord Afrika/Turkijen/Persie hoeveel goede mensen er toen woonden en die pl min 1 miljoen Blanken slaven haalden in Europa hun kant op. Zie wat er nu gebeurt in de EU ja er wonen ook vele goede moslims in de EU.

   1 likes
 • Nehemia schreef:

  De mainstreammedia is gif. Orwelliaanse geluidversterkers. Het gegeven dat (vooral linkse media zoals de Groene, Volkskrant, NRC etc) hoog opgeven van een globale nietsontziende crimineel als George Soros is alles zeggend natuurlijk. Maar ook dat ze de klimaatleugens omarmen, de leugens over MH17 napapegaaien, de demonisering van Rusland, pro Brussel zijn en ook volledig staan achter het muilkorven van mensen die vraagtekens zetten bij de omvolking van Europa en of kritiek op de islam hebben. De MSM in Europa wordt van A-tot-Z gecontroleerd door de Deep State/CIA. Leest u het boek van Udo Ulfkotte maar eens. Ook in het Nederlands onder de titel – Gekochte journalisten. Het is ongelooflijk hoeveel mensen zich gewillig laten hersenspoelen door deze totaal gecontroleerde ‘nieuws’ instituties.

  3 likes
  • Albert schreef:

   C’est triste mais vrais. Idd ongelofelijk; en het is m.i. een soort combinatie van geestelijke domheid, lafheid en luiheid, verkeerde vrienden en (dus) verkeerde info.

   1 likes
 • Albert schreef:

  Tja, ‘Grootschalig Misbruikschandaal in de Doofpot gestopt’.
  Nou er zijn wel effe heul veul meer doofpotten heur. Wadaggu hier van?

  http://www.refcrime.info/de/verbrechen/karte

  En deze gezellige vakantie localiteiten:

  https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs&ll=51.361194439314694%2C6.969721633496192&z=4

  Aangeven heeft weinig zin, BLIJKT. Hooguit 20% doet dat nog?! Dus vermenigvuldig deze feiten maar met vijf, of met tien! En daarna? ALS ze iemend pakten, twee weken in een hotel verblijven, met enkelbandje?
  Conclusie: weinigen gaan nog naar de politie, zeker de dames… want als je verkracht bent lijkt me niet leuk om daar uitgebreid verslag van te doen ook… als de boeven toch niet aangepakt worden. Feiten dus:

  3 likes
 • Albert schreef:

  Kaartjes van Duitsland dus, grüsse von die Merkel Obersturmführer SchweinkapoAusweisscriminalambt!
  Hoeveel no-gone zones in Zweden al? In de UK al minstens 80 (taggetig), twee jaar geleden.

  2 likes
 • Joko schreef:

  Heel goed tegen geluid. Bedankt!
  Hier nog een bericht in die trant:
  http://www.novini.nl/onzin-en-hysterie-over-gifaanval-in-verenigd-koninkrijk/

  0 likes
  • Albert schreef:

   Ik las net ergens dat novichok noet persé uit russiarussiarussia hoeft te komen. Die rommel kan zijn oorsprong hebben in minstens 20 (twintig) landen. Goed stukje overigens in Novini.

   0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  >