Homepagina » Binnenland » De politieke roversbende in Den Haag staat diametraal tegenover het (al dan niet ingeslapen) volk. Columniste trekt fel van leer
De politieke roversbende in Den Haag staat diametraal tegenover het (al dan niet ingeslapen) volk. Columniste trekt fel van leer

De politieke roversbende in Den Haag staat diametraal tegenover het (al dan niet ingeslapen) volk. Columniste trekt fel van leer

FvD-leider Thierry Baudet zei tijdens de algemene politieke beschouwingen dat hij het ‘beneden zijn waardigheid’ vond om mee te doen aan het debat. Hij vond het flauwekul.

Dat kwam hem op hoongelach te staan.

Hij kondigde hiermee geheel in eigen stijl aan dat hij geen deel wil uitmaken van de politieke roversbende die in regering, EU en schijn-oppositie diametraal tegenover het (al dan niet ingeslapen) volk staat, schrijft columniste Sietske Bergsma.

Gelogen

“Of je het nou eens bent met Baudet of niet, als ‘populist’ kom je er niet tussen omdat populisten niet in het script geschreven mogen worden van Rutte en EU,” stelt ze.

Bergsma merkt op dat in Den Haag wordt gelogen over koopkracht, over klimaat en problemen met radicale islam en integratie.

En iedereen die de agenda van deze globalisten doorkruist met feiten en nuance, is hun blik onwaardig.

Griezelvallei

“Sterker nog, álles wat ze tegenkomen op hun glibberige ladder naar boven is beneden hun waardigheid, mens én democratie zelf, vandaar ook de hyena-achtige lach,” klinkt het.

Regering en Tweede Kamer zijn een griezelvallei waarin ‘bijna-mensen’ iets doen wat geen zuurstof nodig heeft, lijkt het.

“Hoelang kunnen we nog volhouden dat dit een democratie is, waarin de ergste kritiek die je als minister-president kunt krijgen een ‘gebrek aan een uitgestoken hand’ is?” vraagt ze.

Schijndemocratie

Baudet heeft haast en wil niet wachten tot het comateuze deel van de bevolking wakker wordt.

Bergsma besluit: “Een schijndemocratie heeft geen handen en voeten, maar hoorntjes op het hoofd.”

Foto: Wikimedia Commons

[The Fire Online]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Goh wat geweldig er zijn meer mensen die het spel doorhebben , goed geformuleerd ook dit artikel…. Maar nu? Ja wat nu, ik weet het niet, er zijn te weinig mensen die nog kritisch willen denken…Zelfs Baudet gaat dit niet redden, oh ja, hij kan winnen maar dan? dan loopt hij tegen een muur van slome verzadigde kamerleden en ambtenaren op die helemaal geen veranderingen willen. Het is te comfortabel allemaal , ik vrees dat er pas veranderingen komen als er werkelijk iets gebeurt dat het afgedwongen wordt.. Je moet er niet aan denken hoe mensen gaan handelen als ze uit deze positie gegooid worden…..Het zijn verwende onvolwassen onverantwoorde kleuters, met hun meelopers ( hielenlikkers) erachteraan ……Wat zullen ze in paniek raken als ze eens naar de voedsel bank moeten……..

  47 likes
  • @louise
   …Wat zullen ze in paniek raken als ze eens naar de voedsel bank moeten……..

   ik denk louise dat ze zelfmoord zullen plegen.
   1). omdat ze hun imago kwijt zijn.
   2). niet meer op het pluche is toch schande.
   3). als het even voor hen meezit, geld kwijt en de riante woning wordt geveild en een grote schop onder ……

   nee dat overleven ze niet.

   24 likes
   • Hoogmoed komt voor de val salvar……
    Hetzelfde geldt voor de ongekroonde en ongekozen prinsjes en prinsesjes in Brussel… Die hun machts wellust botvieren op de bevolking van Europa als het ze zo uitkomt…

    22 likes
  • Goed werk van Bergsma! Scherpe glasheldere reactie van Louise! Nu komt ook het Iran schouwspel er bij… We gaan lekker in dit land…we gaan er immers allemaal op “vooruit” aldus de lachende duvel 😈 met zijn verborgen hoorntjes! Die zijn niet zichtbaar bij het hele addergebroed…doen ze met andere lichaams taal, w.o het zoveel mogelijk laten zien van de tanden.. Eng landje geworden ons mooie Nederland…

   16 likes
 2. Natuurlijk heeft hij deels gelijk, hoef je geen populist voor te zijn om dat te door zien. Het probleem is wanneer Hr, Baudet of Wilders aan de macht zouden zijn ze niet anders zouden handelen als de huidige griezels.

  17 likes
  • Precies @Louis, zij gaan uiteindelijk precies hetzelfde doen. Dat moeten ze ook, want in de eed die zij aflegden hebben zij net als de rest van het zwikkie trouw gezworen aan de Koning. En die maakt, of beter gezegd zijn achterban, maakt de dienst uit. Dus voor iedereen in de, zowel eerste als tweede kamer zal moeten buigen of barsten. Fortuyn en van Traa zijn het “dode” bewijs hoe het anders af zal lopen.

   12 likes
  • @louse

   gelijk heb je ,het is alleen voor het oog zo.
   weet je wat ik zo opmerkelijk vind dat voor de verkiezingen populistische partijen flink groeien in zetels en bij de verkiezingen raken ze weer een hoop kwijt.
   ik heb nog nooit meegemaakt dat er wat goeds gezegd wordt zodat ze meekunnen regeren.
   altijd wordt het dan muisstil dat hebben we meegemaakt met de SP en PVV en baudet zal het wel niet anders gaan.

   dus niet meer stemmen lijk mij een betere zet dan naar het stemhokje te gaan.

   het was net wat jij zei van niemand reageert ook de oppositie niet meen ik en zowaar was het weer een grote klucht.
   ik heb met open mond naar dit stelletje idioten zitten kijken, vooral naar rutte met zijn wolven greins.

   nog een prettige avond verder

   salvar

   5 likes
  • Moet haast wel, als je bakken met geld aan militaire kleding en wat meer zij aan de terroristen besteed met ‘moord gedachten’, dan is het inderdaad een’ moord gedachte’ dat je eigen militairen tijdens oefeningen in het koude noorden, hun eigen ondergoed moeten betalen,… wanneer worden de zombie’s nu eens echt wakker?!

   2 likes
 3. een spelregel doorzien is het spel in de eigen hand nemen als je durft..

  beste mensen en lezer van dit schrijven,

  ik verwoord in een kort dat elk nederlandse rechter meineed, mein belofte en zeker het niet nakomen van die belofte pleegt.. het zit als volgt en is sinds 1948 aan de gang.. alsook dat je kan zeggen van af 1848..

  de eed of belofte van de raadsheer of niet constitutioneel rechter begint met :
  ” ik zweer / beloof dat ik trouw zal zijn aan de koning, en dat ik de Grondwet en alle overige wetten zal onderhouden en nakomen.” (dan wat regels ethiek) en eindigt met, ” ik zweer / beloof dat ik mijn ambt met eerlijkheid, nauwgezetheid en onzijdigheid, zonder aanzien van personen, zal uitoefenen en mij in deze uitoefening zal gedragen zoals een goed rechtelijk ambtenaar betaamt”.
  ” zo waarlijk helpe mij God almachtig/ danwel/ dat verklaar en beloof ik”!

  als burger heb ik veel rechten vastgelegen door mede art. 94 GW..

  In dit artikel staat dat afspraken in internationale verdragen en beslissingen van internationale organisaties belangrijker zijn dan Nederlandse wetten waaronder ook verordeningen..

  Dit betekent dat iedere overheidsorganisatie en iedere rechter de plicht heeft een Nederlandse wet niet toe te passen, als een internationaal verdrag iets anders zegt dan onze wet. Dit is alleen zo als in het verdrag rechten en plichten van burgers staan.

  om burger rechten veilig te stellen in de rechtbank (of waar dan ook in de ambtelijke molen) zeggen die rechten van de burger, dat deze alle middelen mag gebruiken om zijn zaak te observeren ter verdediging zijn rechten..

  in nederlandse openbare rechts paleizen.. in de praktijk laat de rechter dit niet toe (of de zaak nu besloten OF openbaar is) daar deze huis(paleis)regels volgt..

  gezien dit recht een eerste burger prioriteit is.. derhalve in een niet alledaagse situatie (ook voor te stellen bij een gesprek met medisch specialist, deskundige of ambtenaar) die je in een ontmoeting, gesprek nooit volledig inhoudelijk op dat moment kan begrijpen is het belang van art.14 3b normaal binnen de wet..

  rechter beroept zich nu op art. 120 GW waardoor deze zijn eed en of belofte niet nakomt en meineed pleegt, danwel zijn belofte aanrand..

  dit in lezen van art. 53 van het handvest beschermingsniveau (http://fra.europa.eu/nl/charterpedia/article/53-beschermingsniveau)..

  nu de rechter op meineed is gewraakt en wonderbaarlijk ook een procesverbaal van deze wraking is ontvangen.. wil de rechtbank den haag dit op een dood spoor rangeren in de rechtbank amsterdam dmv een externe pilot wraking kamer..
  de vraag die bij mij speelt is : dat deze externe pilot wraking kamer niks met rechtspraak te maken heeft het is een universitaire onderzoek ( https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Raad-voor-de-rechtspraak/Wetenschappelijk-onderzoek/Paginas/Pilot-externe-wrakingskamer.aspx ) en (https://www.researchgate.net/profile/Wibo_Van_Rossum/publication/323587163_De_externe_wrakingsprocedure/links/5a9f0047aca272d448ada9e7/De-externe-wrakingsprocedure.pdf) zegt dat de evaluatie in 2017 heeft plaats gevonden..
  waardoor de rechtelijke macht zich van wil verschonen door ons op een zij spoor te zetten..
  nu wij zijn niet van gisteren, en e=mc2 (elite is macht en corruptie in het kwartdraad) wat zo door zichtig aan het worden is wanneer jij hun toverboeken ook uit het hooft leert zo ieder die nederlander wil zijn dient te doen..
  het voor deel dat jij daaruit haal is al machtig groot..
  als je alle harry potter boeken heb gelezen zijn deze niet zo spannend als alle nederlandse wetboeken alleen je diend ze in de geschreven taal te lezen zo als een toverspreuk, en te ervaren dat deze werkt..

  wat is de bedoeling van een externe pilot wraking kamer, kan de onafhankelijke niet chanteerbare rechter in den haag niet, wat die zelfde rechter amsterdam wel kan???

  hoe rechter art. 26 RV kan uit oefen in combinatie naar de eed, is een raadsel van ongekende tunnel visie in boven staande visie..
  art.27c SV hebben zij ook liever niet in de zaal kunnen zij jou niet zelf iets opleggen.. want als jij de wet (jou rechten) kent ken jij hem nooit overtreden..
  onder het zeggen van art.285b SR kan je de blauwe brieven retourneren, alleen ale deze ondertekend zijn, begrijp waarom zij nooit ondertekend zijn.. etc.etc.
  dus alleen met eigen wapens is de tegen stander het makkelijkst vast te zetten..

  MvG van,
  :adrianus-johannes.
  gemachtigde van de natuurlijk persoon..

  PS. de natuurlijk persoon is geen mens, net de mens geen natuurlijk persoon is..

  8 likes
 4. Een kleine aanvulling op de laatste regel van Bergsma.
  Een schijndemocratie lacht je niet toe, maar lacht je uit.

  5 likes
 5. In Belgie is het nog erger hier doen ze het licht uit.

  3 likes
  • Jaaa @ Ron……
   Dat is ook van een ongehoorde slome domheid ……..En dan de Hollander die graag met de NATO op oefening gaat, maar zelf zn kleding moet betalen..
   Want voor de gene die het nog niet wisten , Noorwegen is koud…….
   Stel dat ik de Elite ben ( opdracht gever) er is een plan, dan nog wil je toch niet dit niveau van achterlijke domheid op deze manier jouw plan uitvoert?
   Dan ondermijn je toch het gezag en dat is toch niet de bedoeling….

   2 likes
 6. @ Salvar, narcisten plegen nooit zelfmoord… (helaas).

  3 likes
  • @coldshot

   kijk maar eens in de vs hoeveel zelfmoorden er gepleegd worden springen met bosjes tegelijk van de daken.
   ze zijn hier nog niet alles kwijt omdat ze hier nog een riante vergoeding krijgen tot hun pensioen.
   als dat weg zou vallen en in de bijstand zouden komen dan gaan ze.
   ik heb het zelf meegemaakt van iemand die redelijk in aanzien stond en tot er iets gebeurde zodat zijn imago werd aangetast en hoppa weg was ie,kon het niet verdragen.

   2 likes
 7. Tot nu toe denken de meeste mensen nog dat door te stemmen ze dingen kunnen veranderen maar ik denk dat er een dag komt dat de hele kliek letterlijk aan kop en kont eruit gegooid wordt door het gepeupel. .tis toch van de zotte dat we ons zo laten piepelen door een stel arrogante schijnheiligen jaar in jaar uit..

  5 likes
 8. Het is niet moeilijk meer om het pluche in Den Haag te classificeren als corrupte criminelen, recentelijk de ING perikelen welke onbestraft blijven etc.
  Als men het niet noodzakelijk vind deze ING criminelen onverbiddelijk onmiddelijk te arresteren dan kun je er rustig van uit gaan dat verkiezingsfraude de standaard is van dit clubje criminele politici
  Hoop toch werkelijk als het boze Iran besluit te vergelden dat deze het torentje als doelwit zullen aanmerken en niet de bevolking welke onder dit juk zich ellendig moet voortslepen.

  3 likes
 9. Plato zei duizenden jaren geleden al: “De meest gehate Man is Hij die de Waarheid spreekt”. Wie was ook al weer de meest gehate man in de 20 eeuw? Had mannetje met klein snorretje dan toch gelijk? Ik denk het wel. Valt onder de categorie Saddam,. Ghadaffi, etc.etc. Je laat die mannen eerst ff de “De Rotzooi”opruimen. Adolf moest de communisten buiten de deur houden in Europa. Toen dat gelukt was, moest hij verdwijnen. Jesus is niet de Koning der Joden, edoch Jacob Rotschild. En vergeet niet de grootste dope-familie van NL, de familie van Oranje. Er was in WW1 en 2, geen soldaat die vocht aan het front zonder dope van deze familie. Jaja, wij zijn een “mooi volkje”. Er vooral blijven zwaaien naar de Gouden Koets. Opmerkelijk; alle voormalige Kolonisten, zoals NL, Frankrijk, Spanje, Belgie, Engeland en Italie liggen aan het Zuurstof. Als je Kolonien hebt, kun je de gronstoffen stelen, nu ben je op jezelf aangewezen. Capisce!!!!

  2 likes
 10. Waarom nooit eens het dwarse geluid van Marianne Thieme dan Baudet, het is niet alleen Baudet die dingen aankaart want Thieme toont ook al jarenlang aan wie en waar de macht zit, zij werd ook eerst net als Baudet met de grond gelijk gemaakt maar dit dwarse tegengeluid groeit nog steeds en is veel minder narcistisch dan Baudet die zich graag ophoud in extreem Rechtse kringen trouwens,vind Thieme veel meer een vrije geest van deze tijd en dwars,daar hou ik veel meer van maar smaken verschillen,bij Ninefornews houden ze blijkbaar meer van Baudet dan Thieme?

  1 likes
 11. Nacroleptisch nederland wakkerschudden ? Veel succes. Of het zal lukken waag ik te betwijfelen.

  0 likes
 12. Den Haag = `Fake News`= niemand moet meer gaan stemmen dan moeten ze weg!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jesse klaver

‘Jesse Klaver is een slecht mens. Hij verkondigt willens en wetens leugens’

Kandidaat-Kamerlid Femke Marije Wiersma van de BoerBurgerBeweging ...

rutte

De krokodillentranen van Rutte. Langzaam maar zeker opent de beerput

In de kinderopvang-affaire is van duizenden ouders ...