Binnenland

De politieke roversbende in Den Haag staat diametraal tegenover het (al dan niet ingeslapen) volk. Columniste trekt fel van leer

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FvD-leider Thierry Baudet zei tijdens de algemene politieke beschouwingen dat hij het ‘beneden zijn waardigheid’ vond om mee te doen aan het debat. Hij vond het flauwekul.

Dat kwam hem op hoongelach te staan.

Hij kondigde hiermee geheel in eigen stijl aan dat hij geen deel wil uitmaken van de politieke roversbende die in regering, EU en schijn-oppositie diametraal tegenover het (al dan niet ingeslapen) volk staat, schrijft columniste Sietske Bergsma.

Gelogen

“Of je het nou eens bent met Baudet of niet, als ‘populist’ kom je er niet tussen omdat populisten niet in het script geschreven mogen worden van Rutte en EU,” stelt ze.

Bergsma merkt op dat in Den Haag wordt gelogen over koopkracht, over klimaat en problemen met radicale islam en integratie.

En iedereen die de agenda van deze globalisten doorkruist met feiten en nuance, is hun blik onwaardig.

Griezelvallei

“Sterker nog, álles wat ze tegenkomen op hun glibberige ladder naar boven is beneden hun waardigheid, mens én democratie zelf, vandaar ook de hyena-achtige lach,” klinkt het.

Regering en Tweede Kamer zijn een griezelvallei waarin ‘bijna-mensen’ iets doen wat geen zuurstof nodig heeft, lijkt het.

“Hoelang kunnen we nog volhouden dat dit een democratie is, waarin de ergste kritiek die je als minister-president kunt krijgen een ‘gebrek aan een uitgestoken hand’ is?” vraagt ze.

Schijndemocratie

Baudet heeft haast en wil niet wachten tot het comateuze deel van de bevolking wakker wordt.

Bergsma besluit: “Een schijndemocratie heeft geen handen en voeten, maar hoorntjes op het hoofd.”

Foto: Wikimedia Commons

[The Fire Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
3 jaren geleden

Goh wat geweldig er zijn meer mensen die het spel doorhebben , goed geformuleerd ook dit artikel…. Maar nu? Ja wat nu, ik weet het niet, er zijn te weinig mensen die nog kritisch willen denken…Zelfs Baudet gaat dit niet redden, oh ja, hij kan winnen maar dan? dan loopt hij tegen een muur van slome verzadigde kamerleden en ambtenaren op die helemaal geen veranderingen willen. Het is te comfortabel allemaal , ik vrees dat er pas veranderingen komen als er werkelijk iets gebeurt dat het afgedwongen wordt.. Je moet er niet aan denken hoe mensen gaan handelen als ze uit deze positie gegooid worden…..Het zijn verwende onvolwassen onverantwoorde kleuters, met hun meelopers ( hielenlikkers) erachteraan ……Wat zullen ze in paniek raken als ze eens naar de voedsel bank moeten……..

louis .
louis .
3 jaren geleden

Natuurlijk heeft hij deels gelijk, hoef je geen populist voor te zijn om dat te door zien. Het probleem is wanneer Hr, Baudet of Wilders aan de macht zouden zijn ze niet anders zouden handelen als de huidige griezels.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Een kleine aanvulling op de laatste regel van Bergsma.
Een schijndemocratie lacht je niet toe, maar lacht je uit.

Ron
Ron
3 jaren geleden

In Belgie is het nog erger hier doen ze het licht uit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x