Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates: ‘Pas na massale inenting weer normaal leven’
bill gates
Foto: United States Mission Geneva CC BY 2.0

Bill Gates: ‘Pas na massale inenting weer normaal leven’

Bill Gates, de oprichter van Microsoft en de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft gezegd dat het leven pas weer normaal wordt als mensen op grote schaal zijn ingeënt.

In een interview met CBS This Morning op 2 april voorspelde Gates dat mensen niet meer bang zullen zijn voor openbare bijeenkomsten ‘op het moment dat er een vaccin is’, mogelijk binnen nu en 18 maanden.

“Onze stichting werkt veel met diagnostiek en vaccins,” zei Gates.

Zeven of meer

Hij zei verder dat ‘experts van onze stichting nauw contact onderhouden met de overheid’ over de lockdownmaatregelen.

“Totdat mensen op grote schaal zijn ingeënt, komen [bepaalde activiteiten] mogelijk helemaal niet terug,” sprak Gates.

De miljardair heeft in het verleden gezegd dat vaccins kunnen worden gebruikt om de bevolking terug te dringen, schrijft nieuwssite LifeSiteNews.

Gates zei tijdens het interview daarnaast dat er op dit moment ‘zeven of meer’ potentiële vaccins zijn die de coronapandemie kunnen helpen bestrijden.

Snel te handelen

Hij laat nu fabrieken bouwen om al deze vaccins op grote schaal te produceren.

“Uiteindelijk blijven er waarschijnlijk twee vaccins over die we gebruiken,” zei hij.

LifeSiteNews meldde eerder dat één van deze vaccins weefsel van geaborteerde baby’s bevat.

Bill Gates zei bovendien dat het belangrijk is om na de corona-uitbraak ‘snel te handelen’.

Volgende pandemie

“We begrijpen dat het heel pijnlijk zal worden,” zei hij. “Maar de pijn zal nog veel groter zijn als we treuzelen.”

De oprichter van Microsoft zei dat de coronapandemie uiteindelijk biljoenen dollars zal kosten en honderdduizenden levens zal eisen.

“We zullen veel beter voorbereid zijn op de volgende [pandemie],” voorspelde hij.

[LifeSiteNews]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Het word tijd dat er een wet komt die dit soort praktijken aan banden legt. Er moet ook een wet komen die machtsmisbruik van bedrijven verbied omdat ze nu eenmaal veel geld hebben. Er moeten keiharde maatregelen genomen worden, wij moeten het niet langer accepteren dat wij ons verplicht moet laten manipuleren door dit soort mensen.

  80 likes
  • Zal nooit gebeuren, het is al heel lang geen burger politiek meer, maar wel al heel lang bedrijven politiek.
   Denk je nu echt dat die macht/geld geile gespuis dat allemaal zal terug geven, daar is het allang te laat voor.
   De mensen hebben zich laten vangen, gelukkig zijn er meer en meer mensen die wakker zijn en de realiteit onder ogen durven te komen, er zich openlijk over uitspreken.
   Maar weet ook wel dat die wakkere mensen, de luis in in dat geile gespuis is, vandaar ook dat we de stempel complot theoristen krijgen op geplakt, daarmee word dan ook iedere discussie monddood mee gemaakt.

   Er zijn ook andere wakkere mensen, die staan er bij en kijken er naar, dat vind ik vaak nog erger dan die slapers, die weten niet beter!!

   8 likes
  • @Sparky. Het wordt nogal lastig om dat soort wetten te maken als juist het kapitalisme bepaalt wat er moet gebeuren. De wetten die de politiek maakt zijn kapitalistische bepalingen, geen politieke bepalingen. Dan zouden die bedrijven wetten tegen zichzelf moeten laten maken. Dat gaat niet gebeuren.

   2 likes
 2. hij kan bij mij langskomen , ik heb nog wel wat in petto voor hem.
  ik heb al gezegd het zijn geen mensen maar roofdieren.
  bevolking terugdringen nou begin bij je zelf leipo.

  waarom zitten zulke lui niet in een inrichting en waarom niet elke dag platspuiten, ze zijn een gevaar voor de wereld.
  ik hoop als ze hier beginnen met vaccineren (verplicht) wij een front vormen met zijn alleen en dan bedoel ik ook met zijn allen.

  61 likes
  • Jammer genoeg is 90 procent of misschien wel meer goedgelovig en laat zich vaccineren. Ik en mijn gezin worden hiervoor niet gevaccineerd dat bepaal ik wel. Ik kan er genoeg opnoemen in mijn omgeving die meteen in de rij staan. En noemen mij een complot denker, terwijl ik genoeg bewijs voor ze heb maar ze willen het niet zien. Mijn vrouw werkt in het jbz en daar zijn nu al 2 zogenaamde corona afdelingen gesloten omdat er geen patiënten zijn.

   48 likes
   • Ik ben nu meer bang voor die goedgelovige 90%, die boos gaat worden als je afstand onder de 150cm komt.

    20 likes
    • Dat gaat zeker gebeuren, als ik soms de taferelen zie hier in de supermarkt ben ik bang dat de angst er voorlopig goed in blijft zitten.
     Ik hoop alleen dat onze economie niet verder naar de klote word geholpen in mei want dan kun je er de donder op zeggen dat de werkeloosheid gigantisch word en niet de 800000 die ze voorspellen. Ik snap niet dat de hele economie zo word verneukt om misschien een 5000 of 10000 doden zonder maatregelen. Terwijl ook de ziekenhuizen geen overvolle afdelingen tellen, op een enkeling na misschien, vind ik dit zwaar overdreven.

     23 likes
     • Bill gates als dat al zijn echte naam is..
      Sinds wanneer zit hij in de wereldregering?
      Sinds wanneer is hij de politiek ingegaan?!

      Ik ben die bloedzuigers meer dan zat!
      Meer dan zat!!!

      18 likes
     • Lieve mensen, het grootste gros behoord toch tot de autistische schapen die alles doen zoals hun verteld word… Hoef je niet echt bang voor te zijn, die vallen het eerst door de mand of verdwijnen er in. Kom verdomme eens voor jezelf op, en laat je de les niet lezen door dat slag domme nutteloze mee vreters… Alles onder het mom van die zogenaamde Corona virus… Alles is inderdaad overdreven en enorm opgeblazen… We zitten er midden in en we moeten er mee dealen… Een media circus opgezet om alles maar onder te verstoppen… En die Bill Gates laat hem maar eens de voorganger zijn in zijn gelikte en gepredikte inentingen net zoals de rest van de koude kak die ons wel even zal vertellen hoe of wat… Fuck off zeg denk eens na, ben zat van die Corona gekte…

      17 likes
  • ‘Hij die betaalt, bepaalt ‘.

   Hij waant zich de zelfbenoemde messias. Alleen omdat er in het verleden schofterig veel geld opgestreken is door de computers en chips, die ons aller doodvonnis worden. Op basis van angst is er niemand in staat om deze man en de bijbehorende clan te stoppen. Tenminste……. daar gaan ze van uit.

   Hebzucht, afgunst, minachting en haatdragendheid… er is zelfs daar geen vaccin voor. Ziek!

   2 likes
 3. Mwa, gewoon al deze vaccins aan deze kwakbol zelf geven. Scheelt weer 1 patiënt.

  45 likes
 4. Hoezo vaccin verdiep je eens in de Spaanse griep.
  Hoezo bangmakerij het leven pas weer normaal na?
  Misschien biedt het een klein sprankje hoop in tijden waarin het zogenaamde coronavirus ongenadig huishoudt: de pandemie van de Spaanse griep doofde binnen twee jaar volledig uit zonder dat er een vaccin voor nodig was. Want antivirale vaccins bestonden nog niet.

  Maar de trieste kant van het verhaal is dat in Nederland bijna 30.000 mensen aan de Spaanse griep stierven. De wetenschappelijke schattingen van het wereldwijde dodental lopen ver uiteen: tussen de twintig miljoen en honderd miljoen. Daarmee was de Spaanse griep dodelijker dan de Eerste Wereldoorlog, die juist voorbij was. En misschien zelfs dodelijker dan de Eerste en Tweede Wereldoorlog samen.

  Bill Gates met zn software , hoe werkt het spel?
  Zaai angst je moet wel updaten anders? met die updates is het simpel een virus te monteren en veel computers te besmetten, daarna zaai je angst kijk uit wat je doet en daarna verkoop je een antivirus pakket.

  Weiger het vaccin pik het niet!.
  Ga met een kaart telefoon bellen en wees verre van alles wat met smart te maken heeft.
  Opkomen voor jezelf en je kinderen, laat je niet opsluiten !
  Deel dit , die kans heb je NU nog zoveel mogelijk.
  Kijk zo min mogelijk TV en propaganda, waarom kijken naar al die leugens, negeer dat volledig
  Waar je mee omgaat word je mee besmet, al die negatieve zooi weer het uit je leven.
  Samen zijn we sterk en denk positief.

  44 likes
  • Spaanse griep brak uit net voor het einde van de eerste wereldoorlog en was door Amerikaanse soldaten naar Europa gebracht, daarom dat er aan het front zoveel doden vielen te betreuren.

   De Spaanse griep zou naar schatting (schatting) tussen de 8 en 40 miljoen slachtoffers gemaakt hebben, maar dat zijn schattingen en geen zeker heden…dus dat kan meer maar ook veel minder zijn.

   Als je zou weten dat men enkele jaren geleden lijken hebben opgegraven waar van men denkt dat ze zijn overleden aan de Spaanse griep, net om het virus te kunnen isoleren en om er mee te experimenteren.
   Als je dan weet dat die idioten redeneren zoals, we moeten die virussen hebben om met een eventuele nieuwe uitbraak een vaccin te hebben..dan gaat er toch met ieder weldenkend mens een lichtje branden..ja toch!!

   4 likes
 5. Pas na het uitroeien van de cabal zal ons leven normaal worden. Alle bewoners van deze aarde een menswaardig bestaan geven en de honger en armoede uitschakelen!!

  43 likes
 6. 2 jaar later valt de grootste deel van de bevolking dood neer door een vaccin of het maakt je onvruchtbaar .dat is wat ze willen .een groep gezonde slaven overhouden van pakweg 500 milljoen

  40 likes
 7. Natuurlijk is dit een gecreëerde hype en natuurlijk wordt er grof geld aan verdient en niet door Jan met de pet.

  Bedankt Links Nederland, dat jullie je voor deze hype laten gebruiken.

  NEXIT dan mogen we zelf weer nadenken.

  31 likes
  • Een vaccin die ze zelf maken hahaha goudmijn!!
   En dan alle bewoners van de wereld hahaha Macht!! En als er weerstand komt, dan nog ff een corona er achteraan, dan komt de rest ook wel!!
   Dit is macht misbruik!!
   Corona is een gemanipuleerde Griep die gericht is op ouderen en mensen met onderliggend ziektes!!

   30 likes
  • Heb in een ander topic er al eens op gewezen, kijk welke mensen er profijt uithalen..politici, high tec bedrijven, big pharma, banken, grote multinationals en dan is het plaatje rond.

   Politici: blijven langer aan de macht, scoren goede punten met de burger schapen voor de volgende verkiezingen etc..

   High tec bedrijven: drones, wapens, afluisterapparatuur (alles voor de veiligheid te bewaren) Microsoft met alles er op en der aan, vele nieuwe Aps om heel je doen en laten te volgen etc…

   Banken: eigen digitale munt dus is er on-eindigend digitaal geld, geen cash geld meer, ze kopen als het ware te landen helemaal uit, want iedereen heeft nu weer voor miljarden schulden, banken lenen voor miljarden en kopen voor vele miljarden obligaties/aandelen, zowel bedrijven als van de landen.

   Multinationals: zij kopen al die andere kleine bedrijven voor een habbekrats op/uit, zij zijn dan eigenaar van die vele patenten en hun marktaandeel is met een x factor vergroot.

   Big Pharma: kan voor miljarden medische apparatuur en toebehoren verkopen, kunnen weer miljarden gaan verdienen aan bepaalde vaccins.

   Moet er nog een plaatje zijn!!

   3 likes
 8. Die man hoort achter de tralies , of erger , dit is legale genocide

  29 likes
 9. Wat een verschrikkelijk ventje is deze figuur. Hij denkt dat hij de hele wereld naar zijn hand kan zetten door de angstcultuur die nu geschapen is. We hebben nog een zo’n figuur gehad in 40-45 Nou Bil die kan wedijveren met die man. Over deze georkestreerde pandemie heen macht en geld naar zich toe halen. Covid19 wil niets anders zeggen dan cover identity. Dus om de werkelijke redenen van corona te verdoezelen.

  25 likes
  • En misschien betekent covid ook wel: co in naam van. Vid=viduus. God van de romeinen. De god die lichaam en ziel scheidt. Technologie doet dit met je.
   19 occulte betekenis: het oude verlaten en de overgang naar iets nieuws. Nieuw tijdperk/NWO.

   17 likes
 10. Geen woorden meer vuil maken aan deze RAT! Hij verdient maar 1 dingetje

  22 likes
 11. Als hij eerst ingeent word..Misselijke

  21 likes
  • Misselijke rat? Ja dat is hij maar hij is nu TE happig en wil maar al te graag, ja logisch met zn nano chips en sterlisatie syndroom. Deze rat komt daar echt niet mee weg.

   22 likes
 12. Creëer een probleem, laat dat verschrikkelijk uit de hand lopen (met enthousiaste hulp van de MSM) en kom dan met een oplossing.
  We kunnen hier met zijn allen roepen wat we willen maar reken maar dat 99,9% van de wereldbevolking als makke schapen die spuiten gaan halen. De enkeling die weigert wordt een gevaar voor de medemens en zal als crimineel worden behandeld en alsnog een spuit krijgen. Misschien samen met het vaccin iets meekrijgen dat hem/haar tot een mak en willoos schaap maakt.
  Schapen zijn hun hele leven bang voor de wolf maar worden uiteindelijk opgevreten door de herder.

  18 likes
 13. De enige reden dat Bill Gates nog leeft is omdat hij de Fall Guy moet zijn wanneer de New World Order hun grootste massa slachting in de moderne geschiedenis van het wereld publiek word geïnitialiseerd. Er zullen vele miljoenen sterven en allemaal vanwege wat deze man heeft gepland zijn hele leven. Deze man aanbid de dood en hij zal niet van het toneel verdwijnen totdat hij genoeg mensen op zijn kerfstok des doods heeft staan.

  13 likes
 14. De Messias 2.0 is uit de hemel van de Farma neergedaald op Aarde. Ook een Jood. Heb mij nog nooit in laten enten, voor wat dan ook. Bij een griepje elke dag een joint en na drie dagen genezen. Dus geen loopneus, koppijn en meer narigheden. Er zijn springbokken die in tijden van grote voedselschaarste hun jongen van de klippen/rotsen duwen. Blijft er genoeg voedsel over voor het ouderpaar. Volgend jaar weer “nieuwen” Uiteindelijk wil Gates naar 500 miljoen aardbewoners. Teveel armen; te veel doorgefokt. Neem een besluit dat je als echtpaar niet meer dan 2 kinderen neemt. Dus geen kinderbijslag meer voor het derde kind. Gelijk komen de moslims en christenterroristen verenigd in de CU en SGP in het geweer. Want de spreuk;” Ga heen en vermenigvuldig U”, galmt ‘s-avonds maar wat graag onder de lakens. In arme landen de geboorteregeling “regelen” via het drinkwater. Voorkom je een hoop lijden. Er is n.l. geen plek voor 9 miljard mensen, althans te weinig plekken waar een normaal leven kan plaats vinden.

  12 likes
 15. Deze man moet achter de tralies, zo simpel als wat.

  11 likes
 16. • In een paper uit 2011 werd de blootstelling van aluminium aan vaccins bij zuigelingen vergeleken met de veiligheidslimiet van oraal aluminium voor een Agentschap voor toxische stoffen en ziektes (ATSDR), waarin werd geconcludeerd dat de hoeveelheid die in vaccins wordt gebruikt veilig is
  • In een erratum gepubliceerd door Artsen voor geïnformeerde toestemming, wordt opgemerkt dat de studie zijn berekeningen baseerde op 0,78% oraal aluminium dat in de bloedbaan werd opgenomen in plaats van op de waarde van 0,1% die door de ATSDR werd gebruikt
  • De wiskundige fout leidde ertoe dat de auteurs ten onrechte concludeerden dat de blootstelling aan aluminium door vaccins ver onder de veiligheidslimiet lag
  • De CDC en andere gezondheidsorganisaties gebruiken het gebrekkige onderzoek uit 2011 als ondersteuning dat aluminiumhulpstoffen in vaccins voor kinderen ‘veilig’ zijn.

  8 likes
 17. Het is simpel. 1) Made in usa: “scripts” ze worden geschreven en besproken. De durf waarmee men
  te werk gaat is ongehoord. 2) Kapitalisme en Globalisme gaat hand in hand.

  Welnu, wat zeg ik hiermee? Ten eerste punt 2 dat meer en meer het kapitaal invloed heeft gekregen
  op maatschappelijke zaken. Vergelijk het met maffia ( Don Vito Corleone verhaal ) ieders vriend maken
  ik betaal je dat wel, maar kom later wél terug om je een gunst te vragen.. simpel gezegd maar zo werkt het.
  Schulden dus. Regeringen zijn bij het “kapitaal” in schuld en daarvan weer de lagere klasses, de
  arbeiders. Globalisme, komt hier goed uit, vrije handel geen grenzen. Men lobby’d voor inmiddels
  miljarden bij overheden. Er zijn heuse lobbybureaus voor dat.
  Dan punt 1 De Amerikanen hebben sowieso een keiharde zaken politiek. Men schuwt daar geen
  rabiate middelen om tot hun recht te komen en te halen. Zo ook de fals flags. Hier kunnen ze dat
  door dit voorbeeld inmiddels ook. ( denk bijvoorbeeld aan 9/11 ) Een heus groot evenement wat tot
  doel had het midden oosten aan te vallen, en tot op heden loopt dat nog.

  Wat is simpel? kort gezegd; Je creërt een situatie, om vervolgens nieuwe maatschappelijke regels
  ( lees wetten ) op toe te passen. Men kan zich achter zulke situaties goed vebergen, en de bevolking
  de “noodzaak” van maatregelen verkopen. Zo ook deze ge-orchestreerde Corona situatie.
  En dat gebeurde en gebeurt op meerdere vlakken van groots naar klein. Uiteindelijk zit daar dus
  de welstand achter de groot kapitalisten, de aristocraten ( monarchiën ) families in zoverre ze
  nog mogen meespelen.

  Ik laat mij geen prik zetten!! Al word het vechten, maar niemand verplicht mij iets in deze.
  Mogelijk is dat je daarbij gechipt word, want dat kan al en daar verdenk ik deze man Gates van.
  Waak er voor!

  7 likes
 18. Prima, een vaccin, omdat deze man het graag wil
  en complete regeringen aan zijn voeten liggen kwijlen en hele volksstammen bange wezels en goedgelovigen graag vrijheid willen onder curatele van Bill Gates en aanhang met chip in hun lijf??

  Als het moet dan moet het? Dan alleen het gif….vaccin niet ziekmakend geïnjecteerd, maar gewoon heerlijk oraal op een suikerklontje. Zo kon het vroeger en zo kan het nu ook weer. En dat alles zonders chip. Dan is het probleem van jou, lieve humane Bill Mengele, opgelost.

  6 likes
  • Vaccincowboy Bill Gates wil miljarden scoren met
   gif spuiten en vergeet dat de concurrent gifmengers allang de oplossing hebben. Geen spuit, geen onderhuidse vee-chip, maar slechts een spraytje, even halen bij de drogist kan prima als het zover is. En wie niet wil sprayen wordt misschien ziek en neemt dat risico voor zichzelf, want anderen worden niet ziek, omdat deze zichzelf vrijwillig wel hebben gesprayed.

   https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/griepvaccin-in-neusspray-effectiever.htm

   2 likes
  • Wat niet wordt gezegd is dat virussen in staat zijn om te veranderen. Je kunt je tegen van alles en nog wat laten injecteren maar als het virus zich wijzigt helpt vaccinatie niet. Daarom bestaat de griepprik uit 5 diverse virussen waarvan men verwacht dat er wel één zich aandient. Oftewel roulette vaccinatie, eigenlijk weten ze het ook niet en is het meer hopen dat….

   0 likes
 19. Zijn windows besturingssystemen waren immers altijd virusvrij ..

  3 likes
  • ..Maar staan vol met ROTZOOI die je uit moet zetten (en windows 7 en 10 zitten vol met spyshit) want anders wordt bijna alles wat je doet naar Billy toe gestuurd!
   Maar Billy wil nu voor doktertje gaan spelen en de halve wereld uit gaan roeien of ziek maken met zijn gifspuiten. Hij geeft die rotzooi maar aan zijn ouwe MOER!

   1 likes
 20. De miljardair heeft in het verleden gezegd dat vaccins kunnen worden gebruikt om de bevolking terug te dringen…

  Laat die arrogante KWAL de eerste injectie dan zelf in zijn poot spuiten.
  Wat een eikel die vent..alsof hij gaat bepalen wat er gaat gebeuren!

  2 likes
 21. Bill Gates issues.

  1. Bill Gates is a vaccine billionaire

  Bill Gates and the return on investment in vaccinations
  23 Jan 2019
  CNBC’s Becky Quick sits down with Microsoft Co-Founder Bill Gates at the World Economic Forum in Davos, Switzerland. Gates made a $10B investment on vaccine development and distribution over the last 20 years.
  https://tinyurl.com/tvxhcar
  https://www.cnbc.com/video/2019/01/23/bill-gates-and-the-return-on-investment-in-vaccinations-davos.html

  2. World Health Organization: Gates Foundation Now Second Largest Funder After U.S. Government
  https://www.dr-rath-foundation.org/2019/01/world-health-organization-gates-foundation-now-second-largest-funder-after-u-s-government/

  3. Bill Gates partly owns the corona-virus

  3.1 Pirbright owns the Coronavirus-patent
  https://patents.justia.com/patent/10130701

  3.2 Bill & Melinda Gates Foundation is among the major stakeholders of Pirbright
  https://www.pirbright.ac.uk/partnerships/our-major-stakeholders

  (and he owns the Ebola patent)

  4. Bill Gates new what was coming

  Event 201
  https://www.facebook.com/informedcajunmama/posts/2525730877665919

  Event 201: John Hopkin Bill Gates
  http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

  10:05 min. ‘65 million death in first 18 month’
  https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174&feature=emb_logo

  5. Sponsoring body parts trafficking

  Gates foundation funds Planned Parenthood
  International Planned Parenthood Federation Expands Programs With $1.7 Million Gift From Bill & Melinda Gates Foundation

  https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/1999/10/International-Planned-Parenthood-Federation991013

  12th september 2019
  Stem Express, a company that we previously exposed for its involvement in trafficking aborted baby body parts along with Planned Parenthood, is back in the news – and the reason why is sure to disturb you.
  https://www.naturalnews.com/2019-09-12-baby-body-parts-trafficking-company-stemexpress-beating-hearts.html

  6. Eugenics
  Bill Gates’ has been assigned the deep state task of “depopulation” and “eugenics”. Both he and Epstein were funding research and development into transhumanism, “vaccines” (i.e. bioterror/mind control), and eugenics experiments. The easiest way to find human subjects for your experimentation is to get them imported from Haiti, the DR, and poor African nations where kids going missing is normal and goes completely unnoticed. I doubt Bill Gates was all that interested in the sex with children, the rituals, or the cannibalism, but who knows what these scumbags get up to when we’re not watching.
  https://www.zerohedge.com/news/2019-08-22/why-did-bill-gates-fly-epsteins-lolita-express-after-pedophiles-prison-stint

  7. Soros connection
  Bill Gates and George Soros fund Monsanto and a world depopulation agenda
  https://trueviralnews.com/bill-gates-and-george-soros-fund-monsanto-and-a-world-depopulation-agenda/
  and Epstein: https://www.thesun.co.uk/news/9765834/bill-gates-jeffrey-epstein-lolita-express/

  8. Gates Foundation CEO Steps Down and Former CDC Director Dumps $9.11 Million in Shares of Merck Stock
  January 29, 2020 at 4:06 am.

  Nearly lost in all the noise over the impeachment debacle and constant fear-mongering surrounding the “coronavirus” outbreak, were two notable events involving major career vaccine pushers.
  In December 2019, news quietly broke that Sue Desmond-Hellman would be stepping down as CEO of Bill & Melinda Gates Foundation. Even more quiet was her announcement 2 months earlier that she would be stepping down as lead director on the board at Facebook.

  https://namelyliberty.com/gates-foundation-ceo-steps-down-and-former-cdc-director-dumps-9-11-million-in-shares-of-merck-stock/

  9. India HPV trials

  2017-11-21
  Bill Gates took part in criminally negligent vaccine experiments on poor Indian children

  https://newstarget.com/2016-06-22-bill-gates-took-part-in-criminally-negligient-vaccine-experiments-on-poor-indian-children.html

  10 ID 2020
  Gates is connected to ID2020: Digital ID included vaccine status
  https://censuurvrij.com/index.php/2020/03/17/de-coronavirus-covid-19-pandemie-het-echte-gevaar-is-agenda-id2020/

  1 likes
 22. Misschien stopt hij in zijn vaccins ook op afstand bestuurbare nanodeetjes. Als je dan niet gehoorzaamt, worden nanodeelrjes geactiveerd om je hersenen aan te tasten. Vervolgens mag je een vaccin daar weer tegen gaan bestellen. Het wieltje blijft dus zo doordraaien.

  0 likes
 23. Ook weer NWO idioot, laten ze Bill Gates maar eerst zelf maar eens een paar van z’n eigen spuitjes geven !
  Kunnen we zie of ze veilig zijn !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...