Homepagina » Gezondheid » ‘Wow! Voormalig hoofd Microsoft Canada waarschuwt voor gevaren 5G. Overtuigend’
5G

‘Wow! Voormalig hoofd Microsoft Canada waarschuwt voor gevaren 5G. Overtuigend’

Robert Jensen heeft op Twitter een filmpje van Michigan Safe Technology gedeeld waarin Frank Clegg, ex-hoofd van Microsoft Canada, zegt dat de manier waarop we draadloze technologie gebruiken niet veilig is. Jensen schrijft bij de video: “Wow! Voormalig president van Microsoft Canada waarschuwt voor gevaren 5G. Overtuigend.”

“Ik ben bezorgd over 5G-technologie,” zegt Clegg.

“Hoe meer onderzoek ik doe en hoe meer experts ik spreek, hoe meer zorgen ik me maak,” voegt hij toe.

Feiten

“We moeten beseffen dat 5G niet zomaar een getal is dat op onze telefoon verschijnt.”

Meer dan 230 wetenschappers uit 41 landen hebben de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie opgeroepen de uitrol van 5G op te schorten.

Clegg somt een aantal feiten op over de nieuwe technologie:

 • 5G geeft radiofrequente straling af die wordt opgenomen door het menselijk lichaam
 • Deze technologie maakt gebruik van millimetergolven, die ook worden gebruikt door de Amerikaanse en Israëlische overheid voor crowd control.
 • Het is bewezen dat draadloze technologie en apparaten gezondheidseffecten hebben, waaronder slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid en hartkloppingen, maar ook onvruchtbaarheid, diabetes en kanker.

Clegg wijst erop dat er inmiddels honderden studies zijn gedaan waaruit blijkt dat draadloze apparaten schadelijk zijn voor de gezondheid.

Bekijk de video hieronder:Vond je dit belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Geef zoveel mogelijk ruchtbaarheid over de waarheid omtrent 5G. Ze hebben het nodig voor de digitale gevangenis waar ze ons in willen lokken. Zonder G5 is alles kansloos. Als we niet vrijwillig meewerken onszelf in de afgrond te laten duwen gaat het niet gebeuren. Maak mensen attent op de gevaren van 5G, den bond tegen overheidstaken neemt goede initiatieven hier tegen. Google daarop, steun hen.

  41 likes
 2. Ps : massaal de providers bestoken met mails en vragenn of ze fondsen genoeg hebben voor alle schadeclaims met hun 5 G

  27 likes
 3. Wat opvallend is de afgelopen paar jaar is dat ze haast lijken te hebben om het doorgedrukt te krijgen. Als het een normale ontwikkeling zou zijn dan zou het in de loop der tijd wel langzaamaan opkomen. Maar juist het feit dat ze haast hebben laat zien dat er iets niet klopt. Dan ook de weerstand van het volk doorbrekend met die corona BS (gezien vanuit machtsbeleid) om de boel zonder weerstand te kunnen installeren, zou toch veel duidelijk moeten maken. Zeker als ook nog eens elk signaal van echte onderzoekers, deskundigen etc compleet genegeerd wordt.

  24 likes
 4. 5G is een moordenaar. Het verhindert de zuurstofbinding met onze rode bloedcellen en verandert je dna.
  Het is alsof je 24/7 in een microgolf oven suddert. Een microgolf oven is al zo schadelijk laat staan 5 G.

  22 likes
 5. Nou, dan weten we toch wat ons te wachten staat en wat de opzet is, crowdcontrol op heel grote schaal en als we dan allemaal thuiszitten krijg je tenminste niet zo’n troep

  14 likes
  • De straling waar velen het over hebben is niet de boosdoener. De 5G frequenties zijn al jaren ingebruik voor allerlei doeleinden. TV, satelliet, bijzondere verbindingen. Het venijn zit in het systeem. Het is de fijnmazigheid van het netwerk. 2G, 3G en 4G masten bestrijken een veel groter oppervlak. Ongeveer 5 vierkante kilometer en soms nog verder. 5 G heeft per mast een reikwijdte van slechts hooguit enkele honderden meters of minder. Met name de frequenties boven de 2Ghz. Dit wordt gecompenseerd door veel extra antennes te plaatsen. De antennes voor heel hoge freqenties zijn slechts een paar cm groot. Je kunt ze overal in verbergen. In iedere lantaarnpaal. Met 5G kan je iemand tot zowat op de meter nauwkeurig localiseren. Bij de huidige mobieltjes kan dat alleen als je ook GPS aan hebt staan. Met 5G is GPS in mobieltjes niet meet nodig. 5G past helemaal binnen het totalitaire systeem waar we naartoe gaan. De meeste mensen hebben geen idee wat de implicaties zijn. Het zodanig intensief volgen van mensen zal leiden tot b.v. individuele zorgpremies gebaseerd op waar men zich bevind en wat men koopt.

   Daarom is de combinatie van smartphone, pinnen en barcode zo gevaarlijk. De supermarkt en bank stelen nu al de gegevens van de klant en stellen deze beschikbaar aan o.m. zorgverzekering en overheid. Inderdaad we zitten in de opmaat naar een digitale gevangenis.

   De wereld zit de warming up voor duistere tijden die komen. Bijzonder is dat hiervoor in de bijbel al werd gewaarschuwd. Niemand kan straks nog kopen of verkopen zonder het merkteken van het beest. Het getal van satan is 666. Alle barcodes bevatten een 666 string. Wat we zien is revelation unfolding.

   27 likes
  • Wat bedoel je met troep? Dat we met bosjes neervallen op straat. Doet me denken aan de serie war of the worlds(uitleg verhaal: er komen ufo’s(heel de wereld) en uit die ufo’s komen beesten(half robot/organisme) en die schieten alle mensen dood. Ook is er een soort frequentie, waarmee ze met elkaar communiceren en mensen kunnen opsporen. Die robots nemen baby”s mee voor onderzoek. enz. Heb pas deel 1 gezien, dus weet niet hoe het verder afloopt.
   Maar eh. Het verhaal past wel een beetje wat er nu aan de hand is.

   11 likes
 6. Goede presentatie over draadloze straling (door Dr. Devra Davis).
  https://www.youtube.com/watch?v=BwyDCHf5iCY

  5 likes
 7. Zolang er steeds meer op de markt komt zal er een steeds sterker signaal moeten komen, dus gooi al die smartphones weg dat scheelt al een stuk.of back to basic.

  4 likes
 8. Alle burgers van Nederland moeten verplicht een “Corona app” op hun gsm installeren, aldus heeft het kabinet besloten!
  Bey bey freedom, Hello sombie

  4 likes
  • Hahaha… daar heb je old wief Google toch al voor??
   elke smart assphone heeft WhatsApp….. is van facebook… is van Google….. etc….

   1 likes
 9. Dus we hebben/krijgen stralingsziekte.
  Weet iemand een natuurlijke manier om dit een beetje tegen te gaan, want op wiki staat dat er weinig aan te doen is?

  3 likes
  • de bron van de straling vernietigen.

   fff

   10 likes
  • Als je echt het vermoeden hebt dat je er bijvoorbeeld slecht van kunt slapen of dat het waarschijnlijk je hoofdpijn veroorzaakt , kun je 4 dingen proberen .

   1 Je slaapkamer met straling blokkerende verf schilderen , dit gebruiken ze ook in ziekenhuizen er zit een koolstof legering in die schijnt straling te blokkeren . [ ik zit er zelf ook over na te denken om het te gaan doen wanneer 5G er doorheen wordt gedrukt ]

   2 Je hebt speciale stenen Orgone genaamt die schijnen straling ook te blokkeren , ik weet niet of dat echt werkt , maar wat ik wel merk is dat ik de laatste tijd beter slaap sinds ik deze elementen heb .

   3 Verhuizen naar een stralings vrije zone

   6 likes
 10. Dat van het lichaam begrijp ik wel, dat straling het lichaam ziek maakt. Maar hoe verandert het je gedachten en je motivaties, jouw wensen en jouw wil?

  1 likes
  • Wie ziek is heeft maar één wens.

   1 likes
  • Zomaar een gedachte. Ik denk dat wanneer je ziek wordt om wat voor reden dan ook je gedachten, motivatie, wensen en wil zowiezo veranderen. Naar wat voor richting dan ook. Wanneer mensen verplicht worden om misschien wel in de toekomst een chip te laten plaatsen… dan denk ik dat je met dit systeem doelbewust dit soort dingen in een bepaalde richting te verplaatsen, dit doordat de chip gelinkt wordt aan het web.

   1 likes
 11. 5g haha jah nog niet volledig onderzocht. Maar 2g,3g,4g. Daar hoor je niemand over. Ik en zeker meer mensen hebben van deze frequenties al last. Misschien niet lichamelijke klachten maar wel technische problemen. Als voorbeeld ik werk voor een branddetectie bedrijf, en plaatsen in verzorgingstehuizen zogenaamde pzi installatie’s. Ieder is slow whoops of sirerenes gewend in openbare gebouwen, enkel als je op bed ligt en je je niet kan verroeren wil je geen alarm horen. Vandaar een stil alarm. Enkel masten van 2,3,4g worden op deze verzorgingstehuizen geplaatst om wat extra centen te verdienen. Maar deze zenders duwen alle andere signalen weg ook van de pzi installaties. Veiligheids systemen worden dus weg gedrukt voor meer geld en communicatie. Zend achentschap Nederland ziet dit probleem niet.

  0 likes
 12. Dan zijn er mensen die moedwillig zendmasten in de fik steken. Onbegrijpelijk en onacceptabel”, zei toen directeur Rob Bongenaar van Monet.
  https://goudsdagblad.nl/algemeen/opnieuw-brandstichtingen-in-zendmasten
  ???<<>>???

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lockdown

‘Lockdown is een schande, bijna alles stinkt’: Verontruste burgers dagvaarden Nederlandse staat

De maatregelen die door onze overheid zijn ...

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...