Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates: Pas na TWEEDE generatie coronavaccins terug naar normaal
bill gates
Foto: Stanford ENERGY CC BY 3.0

Bill Gates: Pas na TWEEDE generatie coronavaccins terug naar normaal

Miljardair Bill Gates heeft gezegd dat we pas teruggaan naar normaal als de tweede generatie coronavaccins wereldwijd beschikbaar is en het virus overal is uitgeroeid. Vanaf dat moment kunnen we pas de problemen gaan aanpakken die zijn gecreëerd, bijvoorbeeld in het onderwijs en op het gebied van mentale gezondheid, zei hij in een interview met NBC. Nog nooit eerder in de geschiedenis is de lat zo hoog gelegd bij het bestrijden van een ziekte.

“We kunnen alleen terug naar normaal als we een vaccin hebben dat supereffectief is en veel mensen zich laten inenten,” aldus de softwaremiljardair. Hij zei dat de effectiviteit van de vaccins enorm kan variëren. “Sommige zullen mislukken en andere niet. Maar we weten het nog niet.” Hij voegde toe dat mensen in vrijwel alle gevallen twee doses nodig zullen hebben.

De rest van ons leven

Het is dus goed mogelijk dat we nog jaren, of misschien wel de rest van ons leven, afstand van elkaar moeten houden en andere coronaregels moeten volgen. Afgelopen maand zei Bill Gates nog tegenover Fox News dat we mogelijk rond de zomer van 2021 konden terugkeren naar normaal. De eerste coronavaccins zullen volgens hem begin volgend jaar goedgekeurd worden.

Eerst moesten we wachten op het coronavaccin. Toen bleek dat er waarschijnlijk meerdere doses toegediend moeten worden. Nu moeten we wachten op de tweede generatie coronavaccins. Komt er ooit een einde aan?

[RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P.M.
P.M.
14 dagen geleden

” misschien wel de rest van ons leven, afstand van elkaar moeten houden en andere coronaregels moeten volgen.”
Dus met andere woorden , een gecontroleerd leven. Als diegene die het nu nog altijd niet snappen , dan is het hopeloos voor die mensen.!

Piet
Piet
Reactie op  P.M.
13 dagen geleden

welcome in the new world order, you’re in it!

Rudy
Rudy
14 dagen geleden

Klaar met die Gates!!! HCQ trio inzetten voor de zieken en weer gewoon terug naar normaal! Allemaal wat gezonder gaan leven. Meer fruit en groentes.

Mag Gates z’n gif houden.

benno
benno
Reactie op  Rudy
14 dagen geleden

ook die hcq is niet nodig voor een ziekte waar de mortaliteitscijfers voor 90% zijn overdreven.

King of Light
King of Light
14 dagen geleden

Houdt het dan nooit op met die Blinky Bill. Plak een grote pleister op die man zijn bakkes.

William
William
14 dagen geleden

Hieruit blijkt dat het meneer Gates uitsluitend om het geld gaat.. hij heeft waarschijnlijk geen idee wat het immuunsysteem is in het menselijk lichaam doet.. deze man gaat over lijken om zich te verrijken

mollen
mollen
Reactie op  William
14 dagen geleden

ach hij wil ons gewoon ruimen

Gladiator
Gladiator
Reactie op  William
14 dagen geleden

@William,

Beste,

Meneer Gates gaat het NIET om het geld, daar heeft hij meer dan genoeg van, geloofd u mij daarvoor maar op mijn woord!

Dan weet hij als geen ander wat het immuunsysteem is en wat het doet, dus ook dat is niet waar…

Wat u echter daarna zegt dat is dan weer wél waar, dit stuk stront gaat over lijken….en wel over ONZE lijken!!

We zitten hier erbij, schrijven onze vingers kapot en, kijken ernaar en…………………..vinden het verder wel prima zo….toch!!??

Onze theaterclub in den Haag heeft gisteren ervoor gezorgd dat in elk geval de horeca in Neanderland met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid morsdood is!!Ik kan u voorspellen dat minstens 80% van alle horecabedrijven in dit land na dit feest van trutje en zijn 40 rovers nooit meer zullen opengaan, NOOIT MEER….is dat nu niet geweldig!!??

Degene die dit niet zo mooi vindt die mag het nu zeggen….kom verdomme van die stoel af en achter dat beeldscherm vandaan om dat achterlijk geworden tuig in het Haagse rovershol uit te roken, op een paal te zetten en in te smeren met pek en veren!!

De kansen worden met de dag minder om tegengas te geven en hier een einde aan te maken. Verenigd u, doe iets, maak contract met elkaar en vorm verdomme groepen!!

Wordt ziek van ellende als ik zie wat er hier gebeurt…..

De ene na de andere verklaring van TOP artsen van over de HELE WERELD worden openbaar gemaakt met de mededeling dat KREUNA HELEMAAL NIETS IS….NIETS, NOTHING, NAKKES, NADA en wat doen die idioten in theater den Haag, ze zetten er verdomme nog een serie tandjes bij….
*Horeca op slot
*tussen 20.00 en 07.00 geen alcoholverkoop alsmede niet gebruiken en bij je te hebben buiten!!!
*BEKLUIERS,
*BINNEN/BUITEN max groepjes van 4 (zo kun je niets meer bespreken….CAPICHE!!!)
*Max 3 personen per dag ontvangen,
*geen evenementen meer,
*sporten ho maar (goed voor immuunsysteem en mag dus niet!!)
*Binnenruimtes max 30 personen

Mis eigenlijk nog wel een aantal zaken zoals bijvoorbeeld….

Elke Neanderlander moet ‘s morgens om 08.00 uur voor de deur staan om een flink pak slaag in ontvangst te nemen……

Mijn God wat gebeurd hier allemaal!!!???

Nou….nog 1x dan,

Verenigd u, vorm groepen, en SLA EENS EINDELIJK TERUG….

Wees gerust, ik lees vanaf nu nog uitsluitend reacties….verder ben ik druk bezig…..

Heb een rol grof kippengaas gekocht en ben nu voor de hele buurt grote stukken aan het knippen om de muggetjes boven op de dijk bij de Maas te vangen……

Pfffffffffffff,

Gladiator

Rob
Rob
Reactie op  Gladiator
13 dagen geleden

Gates komt uit de software en was niet eens in staat een besturingssysteem te maken dat virussen tegen kon houden. Dan zou hij wel verstand hebben van het immuunsysteem? Hij weet alleen hoe je het moet verzieken en dat is d.m.v. vaccinaties. Als het om gezondheid gaat en een goed werkend immuunsysteem dan moet je je lichaam sterk houden en je energie op peil. Dat gebeurt niet door vaccins. Ons immuunsysteem wordt er door verzwakt in plaats van versterkt. Maar dat is ook precies de bedoeling in deze tijd, het verzwakken van het menselijk immuunsysteem door een heel vaccinatie programma, daarmee ook het hele menselijke leven vernietigend totdat je niet meer weet wie je bent. Geen identiteit meer hebbend. De muilkorf is daar al het begin van. Geen gezicht is geen identiteit en het verlaagt de zuurstof opname waardoor je al afzwakt. Dan accepteer je straks de vaccinatie gemakkelijker omdat je dan weinig tot geen weerstand meer hebt. En die vaccinaties zullen nog heel lang door gaan. Hij zei zelf al dat zo’n vaccin maar tijdelijk werkt. Het virus zou altijd blijven volgens dit soort malloten. Dus zal het een eindeloos vaccinatie programma inhouden. In ieder geval tot je deel uit maakt van het nieuwe technologische systeem. Maar als dat vaccinatie paspoort er komt dan kon je ze daarna ook nog wel gewoon opgedrongen krijgen als het aan hem ligt.

Stay Positive
Stay Positive
14 dagen geleden

Ik beroep mij op de NEURENBERG CODE. Aan mijn lijf geen polonaise.

We zijn geen proefkonijnen.

Steef
Steef
14 dagen geleden

Laat hij eerst en zichzelf en zijn familie maar een een paar honderd keer vaccineren met dat “lekkere” gifcocktailtje van hem zelf. Eens kijken wat het met hem en zijn familie doet.

Edward
Edward
14 dagen geleden

Helaas, er zijn nog steeds 15 miljoen witten schapen en slecht 2 miljoen zwarte schapen. Alleen samen krijgen we deze regering onder controle, maar dat samen is er niet meer.
Deze machthebbers spelen het spel uiterst geraffineerd en gebruiken allerlei psychologische terreur, als gaslighting, emotionele chantage, intimidatie, bewust angst en
paniek aanjagen, verdeel en heers tactiek, om de massa te sturen waar zij het willen hebben. Arme mensheid, dit zal nooit meer goed komen.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  Edward
14 dagen geleden

Ik ben het eens met je behalve de laatste zin “arme mensheid, dit zal nooit meer goed komen”.

Dit is voor een vorm van doemdenken. We zijn als mensheid niet voor niets op de wereld gekomen om het goede en liefdevolle leven te mogen ervaren.

Dat er “”mensen” zijn, die de absolute wereldmacht naar zich toe willen trekken ten kosten van alles en iedereen is menigeen inmiddels duidelijk. Maar dit gaat niet lukken. Ook de doemscenario’s waar ‘angst’ bewust wordt gehanteerd zullen falen.

Ja de donkere tijd, die voor ons opdoemt is juist de mogelijkheid om o.b.v. eensgezindheid uit het dal te klimmen, gebaseerd op eerlijkheid en symbiose, die inherent is aan het mens-zijn.

Dus lieve mensen niet opgeven, maar tonen, dat de basis niet alleen gezond is, maar bovenal geliefd.

Kom Op! We gaan ervoor!

Groet, Harrie

Gied
Gied
Reactie op  Harrie H. Braam
13 dagen geleden

Evolutie heet dat. Lot bestemd. het gaat zoals het gaan moet.
Mensheid is niets bijzonders, een onderdeel van het geheel.
Je kunt je kop gek maken, maar de evolutie van het leven
is wat bepaald.

Margie
Margie
Reactie op  Gied
13 dagen geleden

Evolutie is een theorie

jack
jack
14 dagen geleden

rinkeldekinkel $$$$$$$$ in de kassa van de elite en een overheersing door het kwaad. Deze mensen zijn de goede vrienden van ons z. g. Koningshuis. de pot op met ze.

Jacky
Jacky
14 dagen geleden

Oud IC verpleegkundige melden zich aan om te helpen ze krijgen geen reactie Brussel betaald Bulgarije voor positieve test waarom kamerleden gemaild geen reactie geen journalist doet onderzoek ook geen kamerlid was op radio 1 opstand ik ga niet zo leven 1.5 meter is controle

Monique
Monique
14 dagen geleden

Die man is knettergek

Jos Grob
Jos Grob
Reactie op  Monique
14 dagen geleden

Dat was Hitler ook maar je weet waarschijnlijk wel wat dat betekend heeft?

x

Check Also

de jonge

De Jonge: coronavaccin niet verplicht, maar eigenlijk ook weer wel

Begin deze maand zei minister Hugo de ...

ab osterhaus

‘Ab Osterhaus verspreidt doemscenario’s terwijl hij forse belangen heeft in vaccinbedrijven’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is kritisch ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x