Mens en DierCorona

Bill Gates: Pas na TWEEDE generatie coronavaccins terug naar normaal

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljardair Bill Gates heeft gezegd dat we pas teruggaan naar normaal als de tweede generatie coronavaccins wereldwijd beschikbaar is en het virus overal is uitgeroeid. Vanaf dat moment kunnen we pas de problemen gaan aanpakken die zijn gecreëerd, bijvoorbeeld in het onderwijs en op het gebied van mentale gezondheid, zei hij in een interview met NBC. Nog nooit eerder in de geschiedenis is de lat zo hoog gelegd bij het bestrijden van een ziekte.

“We kunnen alleen terug naar normaal als we een vaccin hebben dat supereffectief is en veel mensen zich laten inenten,” aldus de softwaremiljardair. Hij zei dat de effectiviteit van de vaccins enorm kan variëren. “Sommige zullen mislukken en andere niet. Maar we weten het nog niet.” Hij voegde toe dat mensen in vrijwel alle gevallen twee doses nodig zullen hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
De rest van ons leven

Het is dus goed mogelijk dat we nog jaren, of misschien wel de rest van ons leven, afstand van elkaar moeten houden en andere coronaregels moeten volgen. Afgelopen maand zei Bill Gates nog tegenover Fox News dat we mogelijk rond de zomer van 2021 konden terugkeren naar normaal. De eerste coronavaccins zullen volgens hem begin volgend jaar goedgekeurd worden.

Eerst moesten we wachten op het coronavaccin. Toen bleek dat er waarschijnlijk meerdere doses toegediend moeten worden. Nu moeten we wachten op de tweede generatie coronavaccins. Komt er ooit een einde aan?

[RT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P.M.
P.M.
3 jaren geleden

” misschien wel de rest van ons leven, afstand van elkaar moeten houden en andere coronaregels moeten volgen.”
Dus met andere woorden , een gecontroleerd leven. Als diegene die het nu nog altijd niet snappen , dan is het hopeloos voor die mensen.!

Rudy
Rudy
3 jaren geleden

Klaar met die Gates!!! HCQ trio inzetten voor de zieken en weer gewoon terug naar normaal! Allemaal wat gezonder gaan leven. Meer fruit en groentes.

Mag Gates z’n gif houden.

King of Light
King of Light
3 jaren geleden

Houdt het dan nooit op met die Blinky Bill. Plak een grote pleister op die man zijn bakkes.

William
William
3 jaren geleden

Hieruit blijkt dat het meneer Gates uitsluitend om het geld gaat.. hij heeft waarschijnlijk geen idee wat het immuunsysteem is in het menselijk lichaam doet.. deze man gaat over lijken om zich te verrijken

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x