Buitenland

Zweden (geen lockdown) heeft laagste sterftecijfer in Europa

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zweden heeft niet zoals andere Europese landen een draconische coronalockdown ingesteld om te voorkomen dat het volk last zou krijgen van ‘pandemiemoeheid’. Dat heeft de Zweedse gezondheidschef Olivia Wigzell gezegd.

Al aan het begin van de coronapandemie koos Zweden voor groepsimmuniteit. Er werd geen lockdown afgekondigd en bars, restaurants, sportscholen, bedrijven en scholen bleven open. Er kwam ook geen mondkapjesplicht.

Hoewel de mainstream media waarschuwden dat de Zweedse strategie zou leiden tot massale sterfte, zijn er in het land minder dan 6000 coronadoden gemeld en heeft Zweden het laagste sterftecijfer door corona in Europa.

De economie van het Scandinavische land doet het beter dan die van andere Europese landen. Grote delen van de bevolking hebben inmiddels groepsimmuniteit opgebouwd, waardoor de impact van een potentiële ‘tweede golf’ beperkt zal blijven.

Bijna terug naar normaal

In onderstaand filmpje is te zien dat Zweden al bijna terug naar normaal is. Mensen houden nauwelijks afstand van elkaar en vrijwel niemand draagt een mondkapje.

“We hebben niet gekozen voor een complete lockdown, omdat we andere argumenten hadden voor een stelselmatige aanpak,” zei Wigzell tijdens een bijeenkomst in Moskou. “We waren heel bang dat mensen last zouden krijgen van pandemiemoeheid en de maatregelen snel zat zouden zijn. Maar in Zweden volgde vrijwel iedereen de regels.”

De Zweedse zorg is nooit onder druk komen te staan, zelfs niet op het hoogtepunt van de pandemie. Het land staat er nu beter voor dan andere Europese landen, die vrijwel allemaal het desastreuze lockdownbeleid blijven volgen.


[Zero Hedge via Summit News]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vraagtekentje
vraagtekentje
1 jaar geleden

Zweden is dan ook niet het bolwerk van het satanistisch pedofiele crapuul, dat zit hier in NL.

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

En wij zitten opgescheept met doortrapte leugenaars en worden verplicht onze gezondheid te schaden. Muilkorven, propaganda, manipulatie etcetera.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Yep, en hier wordt iedereen (alweer) getroffen door cojona – beter door het achterlijk overheidsbeleid, onnodig.

Maar goed, het recht zal over een jaar of vijf zegevieren wanneer wij zijn bevrijd door Trump en of de Zweden.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Ik vermoed dat de Zweden het verschil weet tussen Corona en kanker, hartfalen, griep, verkoudheid, blaasontstekingen, steenpuisten, verkeersdoden en weet ik wat nog meer

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

49
0
We lezen graag je reactie!x