BuitenlandCorona

Perschef Witte Huis: ‘Coronavaccins kunnen je doden als je jonger dan 27 bent’

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jen Psaki, de perschef van de Amerikaanse president Joe Biden, maakte woensdag tijdens een persconferentie een freudiaanse verspreking. Ze gaf toe dat coronavaccins ‘je nog steeds kunnen doden als je jonger dan 27 bent’.

“We […] communiceren rechtstreeks met die mensen, over waarom het belangrijk is om het vaccin te halen, waarom deze vaccins veilig zijn, waarom ze je nog steeds kunnen doden, zelfs als je jonger dan 27 jaar bent,” zei Psaki.


Ironisch genoeg zei ze vlak daarna dat ‘we duidelijk moeten communiceren’. De verspreking zal waarschijnlijk geen vertrouwen inboezemen bij de miljoenen mensen die nog altijd sceptisch zijn over het experimentele mRNA-vaccin.

Inmiddels is de regering van Biden begonnen met de inzet van ‘aanvalsteams’, die langs deuren gaan om Amerikanen over te halen de prik te nemen.

[Infowars]

4.7 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
10 maanden geleden

dat is waaarschijnlijk eenverpreking, moezijn dat Corona je kan doden onder 27?

Annette
Annette
10 maanden geleden

Die rooie heks had ik al eerder langs zien komen. Wat een verschrikkelijk mens. Ik snap dat zij bij de kliek van Joe Biden hoort. Gewoon weer een communistisch rot wijf.
En ze zijn allemaal nog zo oliedom ook, met hun versprekingen.
NIEMAND zou nog iets moeten geloven wat er uit die monden komt. Het idee alleen al: als je onder de 27 jaar bent, kan die prik je dood betekenen…. Hoe achterlijk moet je dan zijn om het überhaupt nog te nemen?
Maar daar hebben die griezels natuurlijk wat op gevonden: met nota bene AANVALSTEAMS op stap om mensen met klem over te halen. Tjonge, tjonge, het wordt steeds belachelijker. Je zou er bijna om lachen, als het niet zo in- en in triest was.

Rudi
Rudi
10 maanden geleden

Nou ok, duidelijke praat, dank je wel voor deze eerlijke toelichting..

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Er blijven nog meer dan Genoeg Zwaarbewapende Ongevaccineerden over in Amerika…G.I. Joe Bidet gaat Zware Tijden Tegemoet…net als Führer Rüttler & zijn Duivelse Handlangers…M

ijn advies aan ALLE NEDERLANDSE ONGEVACCINEERDEN:

Zorg dat je VOLLEDIG VOORBEREID bent op dat wat komen gaat…Een paar emmertjes water & Wat extra rollen Toiletpapier zal zeker niet afdoende zijn…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x