BuitenlandCorona

Perschef Witte Huis: ‘Coronavaccins kunnen je doden als je jonger dan 27 bent’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jen Psaki, de perschef van de Amerikaanse president Joe Biden, maakte woensdag tijdens een persconferentie een freudiaanse verspreking. Ze gaf toe dat coronavaccins ‘je nog steeds kunnen doden als je jonger dan 27 bent’.

“We […] communiceren rechtstreeks met die mensen, over waarom het belangrijk is om het vaccin te halen, waarom deze vaccins veilig zijn, waarom ze je nog steeds kunnen doden, zelfs als je jonger dan 27 jaar bent,” zei Psaki.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Ironisch genoeg zei ze vlak daarna dat ‘we duidelijk moeten communiceren’. De verspreking zal waarschijnlijk geen vertrouwen inboezemen bij de miljoenen mensen die nog altijd sceptisch zijn over het experimentele mRNA-vaccin.

Inmiddels is de regering van Biden begonnen met de inzet van ‘aanvalsteams’, die langs deuren gaan om Amerikanen over te halen de prik te nemen.

[Infowars]

4.7 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
2 jaren geleden

dat is waaarschijnlijk eenverpreking, moezijn dat Corona je kan doden onder 27?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Die rooie heks had ik al eerder langs zien komen. Wat een verschrikkelijk mens. Ik snap dat zij bij de kliek van Joe Biden hoort. Gewoon weer een communistisch rot wijf.
En ze zijn allemaal nog zo oliedom ook, met hun versprekingen.
NIEMAND zou nog iets moeten geloven wat er uit die monden komt. Het idee alleen al: als je onder de 27 jaar bent, kan die prik je dood betekenen…. Hoe achterlijk moet je dan zijn om het überhaupt nog te nemen?
Maar daar hebben die griezels natuurlijk wat op gevonden: met nota bene AANVALSTEAMS op stap om mensen met klem over te halen. Tjonge, tjonge, het wordt steeds belachelijker. Je zou er bijna om lachen, als het niet zo in- en in triest was.

Rudi
Rudi
2 jaren geleden

Nou ok, duidelijke praat, dank je wel voor deze eerlijke toelichting..

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Er blijven nog meer dan Genoeg Zwaarbewapende Ongevaccineerden over in Amerika…G.I. Joe Bidet gaat Zware Tijden Tegemoet…net als Führer Rüttler & zijn Duivelse Handlangers…M

ijn advies aan ALLE NEDERLANDSE ONGEVACCINEERDEN:

Zorg dat je VOLLEDIG VOORBEREID bent op dat wat komen gaat…Een paar emmertjes water & Wat extra rollen Toiletpapier zal zeker niet afdoende zijn…..

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x