Buitenland

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse premier Boris Johnson heeft een ontmoeting gehad met miljardair Bill Gates om te praten over de uitrol van een wereldwijd vaccinatieprogramma. Bij de ontmoeting waren ook de directeuren van de 10 grootste farmaceutische bedrijven aanwezig.

Het is de bedoeling dat Groot-Brittannië volgend jaar als hoofd van de G7 een wereldwijd ‘gezondheidsplan’ gaat uitwerken dat is ontwikkeld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

De premier zei dat wereldleiders hadden moeten luisteren naar de waarschuwingen die Gates jaren geleden heeft gedaan en dat ze nu moeten samenwerken met zijn stichting ‘om te voorkomen dat zoiets ooit weer zal gebeuren’.

De Britse overheid bereidt zich op dit moment voor op de uitrol van het coronavaccin. Het is een project van ‘ongekende omvang’: het leger wordt ingezet bij vaccinatiecentra in onder meer stadions, sporthallen en winkelcentra. Er wordt gesproken van ‘de grootste logistieke operatie sinds de Tweede Wereldoorlog’.

Eind 2021

Gates heeft eerder gezegd dat de wereld pas terugkeert naar normaal als ‘veel mensen’ een tweede ‘supereffectief’ coronavaccin nemen, dat nog jaren op zich kan laten wachten.

Afgelopen week zei Gates dat we in het beste geval zo rond eind 2021 teruggaan naar normaal. “We weten nog steeds niet of deze vaccins zullen werken.” De miljardair zei ook dat overheden het hoofd moeten bieden aan vaccinatietwijfel.

[Zero Hedge via Summit News]

4.6 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bram
Bram
2 jaren geleden

? ?

Marcel
Marcel
2 jaren geleden

BoJo, ook niet te vertrouwen. Ben zeer benieuwd hoe dit uiteindelijk gaat uitpakken.

De georgia guidestones teksten met ‘ Maintaining the world population under 500million people’ komt steeds dichterbij.

WW3 een stille oorlog die uiteindelijk klopt aan ieders voordeur.

En wat gaat u dan doen?

wim bierman
wim bierman
2 jaren geleden

Bil Gates is miljardair en voormalig programmeur. Zo u uw open hart operatie ook overlaten aan een riool ontstopper ? Zou uw uw toekomst laten beslissen (dood en gezondheid) aan een geschiedenis leraar en een schoolmeester. Tuurlijk Stem VVD, dan komt het allahmaal goet.

Henk
Henk
2 jaren geleden

Nou arrogantie op en top die Bill Gates. We hadden moeten luisteren naar deze zakenman en dan zullen deze praktijken zich nooit meer voordoen. Ja hoor Billy boy, terroristen zullen uiteraard eerst contact met u opnemen ,voor ze een biologisch wapen gaan verspreiden of tenzij u………….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x