Homepagina » Buitenland » Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’
gates
Foto: Code.org CC BY 3.0

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ontmoeting gehad met miljardair Bill Gates om te praten over de uitrol van een wereldwijd vaccinatieprogramma. Bij de ontmoeting waren ook de directeuren van de 10 grootste farmaceutische bedrijven aanwezig.

Het is de bedoeling dat Groot-Brittannië volgend jaar als hoofd van de G7 een wereldwijd ‘gezondheidsplan’ gaat uitwerken dat is ontwikkeld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

De premier zei dat wereldleiders hadden moeten luisteren naar de waarschuwingen die Gates jaren geleden heeft gedaan en dat ze nu moeten samenwerken met zijn stichting ‘om te voorkomen dat zoiets ooit weer zal gebeuren’.

De Britse overheid bereidt zich op dit moment voor op de uitrol van het coronavaccin. Het is een project van ‘ongekende omvang’: het leger wordt ingezet bij vaccinatiecentra in onder meer stadions, sporthallen en winkelcentra. Er wordt gesproken van ‘de grootste logistieke operatie sinds de Tweede Wereldoorlog’.

Eind 2021

Gates heeft eerder gezegd dat de wereld pas terugkeert naar normaal als ‘veel mensen’ een tweede ‘supereffectief’ coronavaccin nemen, dat nog jaren op zich kan laten wachten.

Afgelopen week zei Gates dat we in het beste geval zo rond eind 2021 teruggaan naar normaal. “We weten nog steeds niet of deze vaccins zullen werken.” De miljardair zei ook dat overheden het hoofd moeten bieden aan vaccinatietwijfel.

[Zero Hedge via Summit News]
4.6 22 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bram
Bram
10 maanden geleden

🤮 🤮

Marcel
Marcel
10 maanden geleden

BoJo, ook niet te vertrouwen. Ben zeer benieuwd hoe dit uiteindelijk gaat uitpakken.

De georgia guidestones teksten met ‘ Maintaining the world population under 500million people’ komt steeds dichterbij.

WW3 een stille oorlog die uiteindelijk klopt aan ieders voordeur.

En wat gaat u dan doen?

wim bierman
wim bierman
10 maanden geleden

Bil Gates is miljardair en voormalig programmeur. Zo u uw open hart operatie ook overlaten aan een riool ontstopper ? Zou uw uw toekomst laten beslissen (dood en gezondheid) aan een geschiedenis leraar en een schoolmeester. Tuurlijk Stem VVD, dan komt het allahmaal goet.

Henk
Henk
10 maanden geleden

Nou arrogantie op en top die Bill Gates. We hadden moeten luisteren naar deze zakenman en dan zullen deze praktijken zich nooit meer voordoen. Ja hoor Billy boy, terroristen zullen uiteraard eerst contact met u opnemen ,voor ze een biologisch wapen gaan verspreiden of tenzij u………….

x

Check Also

over

Holocaust-overlevende vergelijkt covidbeleid met Tweede Wereldoorlog: waar blijft de commotie?

In de Tweede Kamer ontstond gisteren flinke ...

van meijeren

Kijk: Gideon van Meijeren confronteert Kamer met ongemakkelijke waarheid, en wordt de mond gesnoerd

Het doet mij oprecht pijn dat ik ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

88
0
We lezen graag je reactie!x