Buitenland

Arts: ‘Er is op grote schaal gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf de verkiezingsdag in 2016 is door de Democraten, media en overheidsinstanties alles gedaan om het presidentschap van Donald Trump te delegitimeren en de facto ongedaan te maken, schrijft oud-fractieleider van Leefbaar Rotterdam Ronald Buijt voor Elsevier Weekblad. Het lag aan de Russen, aan Facebook, aan alles en iedereen behalve aan Trump.

Het is ironisch hoe verontwaardigd journalisten en politici die zelf vier jaar lang de legitimiteit van Trumps presidentschap weigerden te accepteren, nu zijn dat hij zijn nederlaag nog niet erkend heeft, aldus Buijt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Diezelfde journalisten en politici die nu beweren dat Trump geen bewijzen heeft voor verkiezingsfraude, slikten roddels over plassende Russische prostituees voor zoete koek.

Over de vermeende fraude zegt arts Matthijs Schoemacher: “Natuurlijk is er gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen! Zelfs op grote, uitermate geraffineerde schaal. Onder leiding van diegenen die ook verantwoordelijk zijn voor de grootste hoax die de wereld ooit kende: het killervirus-schandaal!”

Doelbewust

“Alleen aan de hand van cijfers en feiten moesten de ridders van het Nieuwe Normaal, van de Nieuwe Wereldorde, hun ongelijk bekennen, niet omdat ze hun gelijk konden bewijzen. Ondertussen gaan ze rustig door. Hoe dan ook. Bewijs of niet,” vervolgt de arts.

Ook Fox News-presentator Tucker Carlson legt een link met de coronacrisis. Hij onthulde in zijn show een lijst van dode Amerikanen die op verkiezingsdag ‘gestemd’ hebben. Sommigen van hen waren al in 2003 overleden. Volgens Carlson besteden de mainstream media doelbewust geen aandacht aan de verkiezingsfraude omdat ze hun keuze al hebben gemaakt.

Het had allemaal te maken met corona. We moesten stemmen per post uit gezondheidsoverwegingen. In werkelijkheid is dit gedaan om fraude gemakkelijker te maken, aldus Carlson.

4.7 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
3 jaren geleden

Ik hoop dat de gemuilkorfde meute nu ook inziet dat MSM corrupt is en hun eigen mening als waarheid weergeeft.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden
Respect voor President Trump. Hij is een vechter. 
The tide is turning, TRUST THE PLAN !!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=R99fXxOqnfI

“The GREAT Reset” = wereldwijd socialisme.
Trump staat hen in de weg. Daarom willen ze dat hij weg is !! Dit is de reden waarom ze de verkiezing proberen te stelen.

COVID-19 is hun political wapen!!
Daarom is er een lockdown. Ze moeten onze economie kapot maken en kleine bedrijven vernietigen voordat ze de “Grote Reset” kunnen implementeren.

Maar Trump is een winner…Hij vecht voor onze vrijheid. Ze kunnen hem niet verslaan !!


Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Vergeef me mijn reactie hoor; maar ik lees dus dat een arts claimt dat de verkiezingen in de VS zijn gemanipuleerd. Ok, … dat geloof ik ook. Ik vind het alleen nogal verwarrend; moet ik nu ervan uitgaan dat een arts een weldenkend, rationeel persoon is? Of ben ik gewoon een beetje in de war? Want een Rutte/de Jonge zitten op een doktersstoel en een dokter is ineens politiek analist. Ik weet het niet, maar ik denk, dat ik morgen een brood bij de slager ga bestellen, om vervolgens mijn wijn uit de bibliotheek te gaan halen en ten slotte me ga laten testen op corona, bij een …………… zeg het maar.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x