Homepagina » Buitenland » Arts: ‘Er is op grote schaal gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen’
arts
Foto: CC0

Arts: ‘Er is op grote schaal gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen’

Vanaf de verkiezingsdag in 2016 is door de Democraten, media en overheidsinstanties alles gedaan om het presidentschap van Donald Trump te delegitimeren en de facto ongedaan te maken, schrijft oud-fractieleider van Leefbaar Rotterdam Ronald Buijt voor Elsevier Weekblad. Het lag aan de Russen, aan Facebook, aan alles en iedereen behalve aan Trump.

Het is ironisch hoe verontwaardigd journalisten en politici die zelf vier jaar lang de legitimiteit van Trumps presidentschap weigerden te accepteren, nu zijn dat hij zijn nederlaag nog niet erkend heeft, aldus Buijt.

Diezelfde journalisten en politici die nu beweren dat Trump geen bewijzen heeft voor verkiezingsfraude, slikten roddels over plassende Russische prostituees voor zoete koek.

Over de vermeende fraude zegt arts Matthijs Schoemacher: “Natuurlijk is er gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen! Zelfs op grote, uitermate geraffineerde schaal. Onder leiding van diegenen die ook verantwoordelijk zijn voor de grootste hoax die de wereld ooit kende: het killervirus-schandaal!”

Doelbewust

“Alleen aan de hand van cijfers en feiten moesten de ridders van het Nieuwe Normaal, van de Nieuwe Wereldorde, hun ongelijk bekennen, niet omdat ze hun gelijk konden bewijzen. Ondertussen gaan ze rustig door. Hoe dan ook. Bewijs of niet,” vervolgt de arts.

Ook Fox News-presentator Tucker Carlson legt een link met de coronacrisis. Hij onthulde in zijn show een lijst van dode Amerikanen die op verkiezingsdag ‘gestemd’ hebben. Sommigen van hen waren al in 2003 overleden. Volgens Carlson besteden de mainstream media doelbewust geen aandacht aan de verkiezingsfraude omdat ze hun keuze al hebben gemaakt.

Het had allemaal te maken met corona. We moesten stemmen per post uit gezondheidsoverwegingen. In werkelijkheid is dit gedaan om fraude gemakkelijker te maken, aldus Carlson.

4.7 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
11 maanden geleden

Ik hoop dat de gemuilkorfde meute nu ook inziet dat MSM corrupt is en hun eigen mening als waarheid weergeeft.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden
Respect voor President Trump. Hij is een vechter. 
The tide is turning, TRUST THE PLAN !!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=R99fXxOqnfI

“The GREAT Reset” = wereldwijd socialisme.
Trump staat hen in de weg. Daarom willen ze dat hij weg is !! Dit is de reden waarom ze de verkiezing proberen te stelen.

COVID-19 is hun political wapen!!
Daarom is er een lockdown. Ze moeten onze economie kapot maken en kleine bedrijven vernietigen voordat ze de “Grote Reset” kunnen implementeren.

Maar Trump is een winner…Hij vecht voor onze vrijheid. Ze kunnen hem niet verslaan !!


Jeff
Jeff
11 maanden geleden

Vergeef me mijn reactie hoor; maar ik lees dus dat een arts claimt dat de verkiezingen in de VS zijn gemanipuleerd. Ok, … dat geloof ik ook. Ik vind het alleen nogal verwarrend; moet ik nu ervan uitgaan dat een arts een weldenkend, rationeel persoon is? Of ben ik gewoon een beetje in de war? Want een Rutte/de Jonge zitten op een doktersstoel en een dokter is ineens politiek analist. Ik weet het niet, maar ik denk, dat ik morgen een brood bij de slager ga bestellen, om vervolgens mijn wijn uit de bibliotheek te gaan halen en ten slotte me ga laten testen op corona, bij een …………… zeg het maar.

x

Check Also

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

agema

Fleur Agema haalt uit naar media: ‘De ongevaccineerden zullen wel weer de schuld krijgen’

De media waarschuwen vandaag dat het aantal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x