Homepagina » Buitenland » Arts: ‘Er is op grote schaal gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen’
arts
Foto: CC0

Arts: ‘Er is op grote schaal gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen’

Vanaf de verkiezingsdag in 2016 is door de Democraten, media en overheidsinstanties alles gedaan om het presidentschap van Donald Trump te delegitimeren en de facto ongedaan te maken, schrijft oud-fractieleider van Leefbaar Rotterdam Ronald Buijt voor Elsevier Weekblad. Het lag aan de Russen, aan Facebook, aan alles en iedereen behalve aan Trump.

Het is ironisch hoe verontwaardigd journalisten en politici die zelf vier jaar lang de legitimiteit van Trumps presidentschap weigerden te accepteren, nu zijn dat hij zijn nederlaag nog niet erkend heeft, aldus Buijt.

Diezelfde journalisten en politici die nu beweren dat Trump geen bewijzen heeft voor verkiezingsfraude, slikten roddels over plassende Russische prostituees voor zoete koek.

Over de vermeende fraude zegt arts Matthijs Schoemacher: “Natuurlijk is er gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen! Zelfs op grote, uitermate geraffineerde schaal. Onder leiding van diegenen die ook verantwoordelijk zijn voor de grootste hoax die de wereld ooit kende: het killervirus-schandaal!”

Doelbewust

“Alleen aan de hand van cijfers en feiten moesten de ridders van het Nieuwe Normaal, van de Nieuwe Wereldorde, hun ongelijk bekennen, niet omdat ze hun gelijk konden bewijzen. Ondertussen gaan ze rustig door. Hoe dan ook. Bewijs of niet,” vervolgt de arts.

Ook Fox News-presentator Tucker Carlson legt een link met de coronacrisis. Hij onthulde in zijn show een lijst van dode Amerikanen die op verkiezingsdag ‘gestemd’ hebben. Sommigen van hen waren al in 2003 overleden. Volgens Carlson besteden de mainstream media doelbewust geen aandacht aan de verkiezingsfraude omdat ze hun keuze al hebben gemaakt.

Het had allemaal te maken met corona. We moesten stemmen per post uit gezondheidsoverwegingen. In werkelijkheid is dit gedaan om fraude gemakkelijker te maken, aldus Carlson.

4.7 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
6 maanden geleden

Ik hoop dat de gemuilkorfde meute nu ook inziet dat MSM corrupt is en hun eigen mening als waarheid weergeeft.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden
Respect voor President Trump. Hij is een vechter. 
The tide is turning, TRUST THE PLAN !!

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Respect? Trump is de antichrist!

Pipo
Pipo
Reactie op  Geenidee
6 maanden geleden

Ja naam zegt het al: Geenidee

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Geenidee
6 maanden geleden

Antichrist gaat te ver. Al moet ik toegeven dat Trump niet de slimste was. Neem zijn twitter gedrag. Dat sloeg vaak nergens op. Wat we Trump kunnen meegeven is dat hij een aantal beloften is nagekomen. Zo werd de werkloosheid in Amerika voor het coronatijdperk teruggedrongen richting 3%. Dat hadden ze in Amerika sinds 1969 niet meer gezien. Ja sinds een halve eeuw niet meer! Buitenom dat werd de man getypeerd als geen beroepspoliticus en dat lijkt mij een compliment waardig. Zeker voor Nederlandse begrippen waar het gros van de politieke partijen altijd een klef verkiezingsprogramma voor het publiek hangt. Mocht er bijvoorbeeld nog iemand zijn die de chinezen beschuldigd van kopieergedrag? Nou dan moet eens kijken in Den Haag als de verkiezingen er aan komen. De meeste partijen nemen dan zaken over die bij de andere partij al bleek aan te slaan, om kiezers voor zich te winnen. Voor komend jaar lijkt de PvdA de grote winnaar omdat ze dit nu nog beter zijn gaan beseffen dan ooit te voren. Waarna ze waarschijnlijk weer naar beneden zullen vallen omdat alles wat ze wilden niet goed werd meegenomen. Ze weer tegen hun eigen principes in tegen stemden waar ze in eerste instantie voorstander van waren. D66 was hier onder Pechtold ook grootkampioen in. Pechtold was zo goed dat hij voor de camera vertelde dat ze ergens absoluut op tegen waren, terwijl hij 6 uur later midden in de nacht, tijdens een hoofdelijke stemming in de Kamer, gewoon voor stemde. Ik denk ook dat zodoende het begrip ”beroepspoliticus” in Nederland is uitgevonden. Later werd vertaald in andere talen. Enfin, Trump kan straks zijn koffers pakken want de uitslag draaien ze niet meer terug. Ik zie nog wel een comeback komen voor over vier jaar. Trump is van 1946 maar dat weet hij zelf niet. Hij denkt vast dat hij van 1956 is, of ’66. Dus dan heb je nog even te gaan. Die komt straks terug en dan mogelijk voor 8 jaar. Ik denk dat hij daar toe in staat is.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=R99fXxOqnfI

“The GREAT Reset” = wereldwijd socialisme.
Trump staat hen in de weg. Daarom willen ze dat hij weg is !! Dit is de reden waarom ze de verkiezing proberen te stelen.

COVID-19 is hun political wapen!!
Daarom is er een lockdown. Ze moeten onze economie kapot maken en kleine bedrijven vernietigen voordat ze de “Grote Reset” kunnen implementeren.

Maar Trump is een winner…Hij vecht voor onze vrijheid. Ze kunnen hem niet verslaan !!


Jeff
Jeff
6 maanden geleden

Vergeef me mijn reactie hoor; maar ik lees dus dat een arts claimt dat de verkiezingen in de VS zijn gemanipuleerd. Ok, … dat geloof ik ook. Ik vind het alleen nogal verwarrend; moet ik nu ervan uitgaan dat een arts een weldenkend, rationeel persoon is? Of ben ik gewoon een beetje in de war? Want een Rutte/de Jonge zitten op een doktersstoel en een dokter is ineens politiek analist. Ik weet het niet, maar ik denk, dat ik morgen een brood bij de slager ga bestellen, om vervolgens mijn wijn uit de bibliotheek te gaan halen en ten slotte me ga laten testen op corona, bij een …………… zeg het maar.

Bobber.
Bobber.
Reactie op  Jeff
6 maanden geleden

Rutte en de Jong moet je met een korreltje zout nemen.
Beiden zijn niet capabel om Nederland te leiden.

Jeff
Jeff
Reactie op  Bobber.
6 maanden geleden

Ok, met een korreltje zout nemen, stel je. Maar intussen zijn ze dus wel gewoon de baas. Weet je, dat is ons probleem in NL juist, dat korreltje zout!

Alena
Alena
Reactie op  Jeff
5 maanden geleden

Ja ze zijn idd de baas, maar we krijgen toch ook te horen van een computergenie (die zelf computervirussen heeft laten ontwerpen om antivirus software te kunnen verkopen 🤑🤑) dat hij voorspelde dat er een virus zou komen (nu sars cov 2)en dat er in de nabije toekomst een nog erger zal komen…de enigste redding? Zijn vaccine kopen… Rijk worden door de angst van anderen. Smerig spelletje

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Bobber.
6 maanden geleden

Beste Jeff,
Daar zijn ze ook niet voor aangenomen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Bobber.
6 maanden geleden

Om maar ze leiden wel het land met een witte jas aan.

exegese
exegese
Reactie op  Jeff
6 maanden geleden

@Jeff, je moet het zo zien : Er zijn heel soms doktoren die verder kijken dan hun protocollen lang zijn en er bovendien een mening op na houden die ze ook nog durven te ventileren. Velen kunnen daar een puntje aan zuigen.

Shelltox-al***ygun
Shelltox-al***ygun
Reactie op  Jeff
6 maanden geleden

Een wetenschapper voorspelde dat op basis van keys (7minimaal) indicatives waaronder economie Trump niet herkozen zou worden. De gevestigde orde heeft teveel macht.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
6 maanden geleden

Trump weet precies wat er gaande is en is een geduldig mens. Dat siert hem, maar dat wordt niet publiekelijk gemaakt. Dat moet ook wel, want de waarheid komt vanzelf boven en de verraders verraden zichzelf. Dat is in feite, door de grote hoeveelheid fraude die als onzin wordt afgedaan, al gebeurd. Hopelijk is het een laatste stuiptrekking van de verliezende partij.

Wanneer gerechtigheid zegeviert en Trump president blijft, kunnen vele mensen hun biezen pakken of worden berechtigt en opgesloten. Dat is de grote angst die er in het kamp van Biden heerst. Dat is een groot kamp, met veel aanhangers, en ik hoop dan ook dat al die kampen die er gebouwd worden voor zijn kliek is en niet voor de gewone mensen die door hebben dat zij met het z.g. Coronavirus voor de gek worden gehouden en dus niet willen worden ingeënt en/of aan het door te voeren programma willen meedoen.

Dat er een link is met de Coronacrisis was mij al duidelijk. Het door te voeren plan (om de totale wereld onder controle te krijgen en door inentingen te elimineren) kan alleen plaatsvinden en succesvol zijn, wanneer Biden president wordt. Daar zitten de boosdoeners, veroorzakers van de Corona epidemie op te wachten, want dan kunnen de machten van het grote geld hun gang gaan. Dat zijn de farmaceutische industrie, de wapen industrie en de olie industrie. Zij kunnen dan verder gaan met het uitbuiten van de mensen en heel veel geld verdienen.

Trump is de enige Amerikaanse president die na de 2e wereldoorlog nog geen oorlog gevoerd heeft. Chapeau voor hem. Dat tekent zijn ware bedoelingen. Dat brengt dus geen geld in het laadje en dat is nu juist 1 van de problemen, voor de mensen (die al schatrijk zijn) die telkens maar weer over de ruggen van andere mensen veel geld willen verdienen.

Het hele Corona gebeuren is inderdaad een grote legpuzzel en wanneer je er genoeg van hebt, maak je jezelf kwaad en dan heb je duizenden stukjes, die voor maar 1 ding goed zijn. In de vuilnis ermee en afvoeren. Dat is het lot dat de Democraten staat te wachten. Wanneer dat gebeurd zullen ook al die personen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren en in stand houden van alles wat met Corona en Coronamaatregelen betreft, hun ondergang tegemoet zien.

Arnold
Arnold
Reactie op  serieuze aangelegenheid
6 maanden geleden

Ik ben benieuwd in welke bochten Rutte en de Jonge zich gaan draaien als de waarheid uitkomt!! Ik denk dat dan niets anders overblijft dan hun op te pakken en hun verantwoording af te laten leggen.

jeHet kan ook heel goed overheid zijn, dne aakster
jeHet kan ook heel goed overheid zijn, dne aakster
6 maanden geleden

Mooi rustig artikel om te lezen, unz.com : voter fraut : the democrats have stolen the presidential election, met goede achter grond invulling !

Piet
Piet
6 maanden geleden

Dr Charlie Ward dot com. Die man vertelt zoveel byzondere dingen. Trump gaat winnen.

Engela Mergel
Engela Mergel
6 maanden geleden

Dat de Amerikanen niet eerlijk zijn, weten we al lang. Dat ze elkaar bestelen, zal mij worst zijn.

Antoin
Antoin
6 maanden geleden

storm in glas water allemaal.

het was een tijd spannend, QAnon en de zogenaamde samenwerking met DJT, de opportunistische houding van DJT en zijn fanaten dat de verkiezing een walk over zou worden , en de bluf claims dat de gewonnen verkiezing van Biden gestolen is.

Alles begint af te brokkelen en uit elkaar te vallen. Beetje bij beetje verlaat men het zinkende DJT schip. Hoelang gaan jullie door om te denken dat DJT een 2e termijn zal krijgen? Hoelang blijven jullie denken dat DJT de verlosser is en voor jullie is gekomen?

Marretje
Marretje
Reactie op  Antoin
6 maanden geleden

De tijd zal het uitwijzen Antoin blijf vooral lekker slapen en blijf vooral goed luisteren naar de media, tegen die tijd dat je wakker word….en trouwens hebben maar èèn verlosser en dat is Jezus.

Robert
Robert
6 maanden geleden

Het gaat goed mensen! De msm buitelt over elkaar heen om te roepen, hij geeft op, het is kansloos, hij staat achter. De rechtzaten lukken niet. Dat zegt mij 1 ding: ze zitten in de rats, het gaat goed! Houd moed allen!

x

Check Also

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

ganges

Smerige propaganda: lijken in Ganges hebben niets met corona te maken

Tientallen lichamen van mogelijke coronaslachtoffers zijn in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x