Homepagina » Binnenland » Komt het grootste gevaar in Nederland van de Democraten?
democraten
Foto: Matt Johnson CC BY 2.0

Komt het grootste gevaar in Nederland van de Democraten?

De NOS schrijft vandaag dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen ‘de veiligste ooit’ waren en dat er ‘geen bewijs is’ dat er is gesjoemeld met stemmen. President Trump claimt al dagenlang dat er sprake is van fraude, maar die bewering is volgens de NOS ongefundeerd. Schaamteloos propageerden de media vier jaar lang de illusie dat Trump een agent van Poetin is en dat de verkiezingen van 2016 gestolen zijn, reageert schrijver Leon de Winter. Nu is het Trump die zegt dat Biden de verkiezingen wil stelen. En de media zijn furieus.

Maar volgens de NOS kunnen we dus weer rustig slapen. Of niet? Journalist Vicki Van Lommel wijst er in een column voor de Groninger Krant op dat er genoeg aanwijzingen zijn voor een onderzoek naar stemfraude.

Het werd onmogelijk gemaakt om te controleren of het stemproces eerlijk verloopt, een klokkenluider was getuige van gesjoemel met data op stembiljetten, in een kiesdistrict was er een opkomst van meer dan 200 procent, er zijn poststembiljetten van militairen in een afvalcontainer gevonden, er zijn statistisch verdachte sprongen gemaakt, er lijkt te zijn gefraudeerd op individueel stembiljetniveau, Trump raakte in één keer tienduizenden stemmen kwijt terwijl Biden er tienduizenden bijkreeg, er lopen rechtszaken op basis van officiële getuigenissen en er is omvangrijk wiskundig bewijs dat stemfraude in het spel is, somt ze op.

Grootste gevaar

Van Lommel wijst er verder op dat mensen die denken dat de wereld beter af is met Biden als president wel eens flink bedrogen uit kunnen komen. De Democraten zijn voor de invoering van een basisinkomen, wat zal betekenen dat ‘zowel onder- als middenklasse in gelijke armoede worden gestort zodat je conform de World Economic Forum ‘Great Reset’ niet meer financieel in staat bent iets te bezitten of een stukje vlees te kopen’.

We worden ook in Nederland alweer bang gemaakt met Russische inmenging, terwijl het grootste gevaar in ons land mogelijk ook – net zoals in de Verenigde Staten – komt van de partijen die nu dezelfde mondiale extreemlinkse Great Reset-agenda doorvoeren, waarschuwt Van Lommel.

Het is volgens haar kinderspel om de fraudesoftware die de Democraten op voorsprong bracht, Hammer and Scorecard, ook ongezien in Nederland in te zetten bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dan wordt het zeker nog vier jaar Rutte.

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Ik heb vandaag vroeg deze gestuurt naar de AD.nl en de DPGmedia..

————
De massamedia riepen de verkiezing naar Biden. Volgens de grondwet zou dat als verraad worden beschouwd. Dit zou dus het einde kunnen zijn van de massamedia, aangezien ze zouden worden beschuldigd van verraad.

Klokkenluiders van de Voting Software Company Dominion kwamen naar voren om te beweren dat hun software was geprogrammeerd voor en veranderden 38 miljoen stemmen om de verkiezing voor Biden te stelen.

Trey Trainor, voorzitter van de federale kiescommissie, verklaarde de verkiezing onwettig: “Er is fraude aan de gang”, hield Trainor vol. “Ons hele politieke systeem is gebaseerd op transparantie om de schijn van corruptie te voorkomen. De staatswet staat die waarnemers toe om daar binnen te zijn. Als de wet niet wordt nageleefd, is deze verkiezing ‘onwettig’.

Dus, de DeepState en de massamedia hebben reclame gemaakt voor een vals “Biden as President-elect” -verhaal, dat het eigenlijk verraderlijk was omdat nog geen staat zijn stem had verklaard winnaar vroeg zou de verkiezing kunnen beïnvloeden door Biden als verkozen president te adverteren, gingen de massamedia ook in tegen de grondwet met betrekking tot wie de president vaststelde – Het is de Electoral College die beslist wie de President-elect is !!

Denk erom dat mondkapjes plicht is deel van de Biden/Democraten CCP China Communist Party agenda van de wereld overname (the GREAT reset)

Ingmar
Ingmar
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Is het wel verstandig om de MSM daarover te benaderen? Zij zullen dit alles tegen andersdenkenden gaan gebruiken door deze groep weg te zetten als egoïstische populistische complotgekken. Zij staan aldus onder controle.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Ingmar
5 maanden geleden

@Ingmar
Voor de MSM FAKE media is het te laat.. Let maar op ze gaan allemaal ten onder!

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Jouw reactie is meer nieuwswaardig dan de hele MSM propaganda bij elkaar. Die MSM brengen nooit iets nieuws maar herhalen massaal eindeloos hetzelfde narratief. Er is in feite dus nooit iets nieuws 9n de MSM.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

@ Rob
De FAKE MSM gaan helemaal ten onder. Wat Rutte en de media hebben gedaan is met opzet het volk manipuleren, te laten geloven dat Biden heeft gewonnen…Ze hebben Amerika zo hard nodig voor de NWO.. President Trump heeft de laatste dagen heel veel laten arresteren.. DRAINING THE SWAMP !!

President Trump and the Alliance are in FULL control at all times….

Jeff
Jeff
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Ja, je zou haast weer verlangen naar de tijd van bijv. Berlusconi; die gaf gewoon toe, dat ie de media opgekocht had en dat hij morgen een wet aannam in zijn voordeel. Daar kon je dan oppositie op hebben, totdat hij ze wees op hun (eigen) belang. Misschien een foute man, maar wel eentje die daar openlijk voor uitkwam. Het voordeel? … je weet waar je tegen vecht.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Lt. General Thomas McInerney legt uit over Hammer & Scorecard is en hoe het werkt
https://www.youtube.com/watch?v=nzrCHKLyLy0

Petrus
Petrus
5 maanden geleden

Alsof de NOS weet wat er speelt in Amerika!
Dit is echt gelul in de ruimte.

Pino
Pino
Reactie op  Petrus
5 maanden geleden

De NOS weet heel goed wat er speelt, slaap jij maar lekker verder

Rob
Rob
Reactie op  Pino
5 maanden geleden

De NOS heeft geen idee wat er daadwerkelijk gebeurt. Ze doen zelf geen onderzoek en ze doen niet aan waarheidsvinding. Het nieuws wordt bepaald door één of twee grote corporaties die de hele MSM het script voorschotelen die ze moeten voorlezen. We hebben in de MSM dus alleen maar scriptlezers in plaats van journalisten.

DE MENS MET NORMEN EN WAARDEN
DE MENS MET NORMEN EN WAARDEN
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Helaas heeft een aantal naïeve mensen en scriptlezers nog steeds niets door! Maar… als je goed luistert naar hoe geraffineerd de NOS-nieuwslezers hun zinnen verwoorden, dan valt je meteen op hoe manipulatief en suggestief zij de berichtgeving aan de luisteraars overbrengen: “Goed nieuws tegen corona!” Ja, echt waar? Of: “Heel Nederland zit te wachten op het vaccin!” Nou, ik niet hoor! Of “het zal zeker nog een jaar duren voordat iedereen in Nederland is ingeënt“. Hoezo “iedereen”? Er zijn honderdduizenden, misschien nu al wel miljoenen mensen die hier echt niet op zitten te wachten! En wie bedenkt dan nu al dat dit proces een jaar lang in beslag zal gaan nemen? De mensen die hier dwars doorheen prikken, hebben meteen door dat de dit de volgende smoes is om de lockdown met alle absurde en mensonterende maatregelen bewust langer aan te houden. De nieuwslezer is medeschuldig aan de instandhouding van de huidige tirannie en dat is nog veel erger dan al het fake nieuws en propaganda bij elkaar. Schande! Schande!

Petrus
Petrus
Reactie op  Petrus
5 maanden geleden

Pino,
Ik denk dat ik het anders bedoel dan jij denkt.
De Nos is corrupt en vertelt dus niet de waarheid.
Beetje onhandig van mij.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

Als je even op internet zoekt vind je legio sites waarin Biden de NWO promoot.
Reken dus maar dat hij de USA en de hele wereld in chaos zal onderdompelen

Ertje
Ertje
5 maanden geleden

Als PVV de volgende verkiezingen wint, wie wil er dan met die partij regeren?

Marcel
Marcel
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

U denkt dat stemmen in Nederland verschil maakt?
Kent u de term ‘Regeerakkoord’?
En altijd direct daarna ‘water bij de wijn’?

In Nederland is de term democratie een farce.
En wij leven ook niet in een Democratie maar in een Monarchie.

Jan H
Jan H
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

De PVV is niet het probleem. Het niet luisteren naar je kiezers resulteert in kleine scheuren die langzaam maar zeker groter worden. Partijen die vervolgens die ruimtes opvullen en tegengas geven worden dan gedemoniseerd, waardoor de kloof tussen partijen (verschillende opvattingen) alleen maar groter worden. En dit was totaal niet nodig geweest als de partijen van de gevestigde orde meer oog hadden gehad voor wat er leeft onder de bevolking. Het is niet een kwestie van niet willen regeren, het is een kwestie van vermogen om naar elkaar te kunnen luisteren en begrip te kunnen tonen. Niet agenda’s doordouwen uit Brussel, waar wij niet wijzer van worden. De PVV komt tenminste op voor de kiezers. Dat is al een heel goed uitgangspunt.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jan H
5 maanden geleden

Stem in ieder geval op Geert of jerry

Ton
Ton
5 maanden geleden

Heb het hele artikel van Vicky van Lommel gelezen. Scherpe analyse. Vol met cruciale doorverwijzingen. Stonden dat soort stukken nog maar in de MSM…

walter
walter
5 maanden geleden

De race is nog lang niet gelopen. Kijk maar naar de laatste aflevering van Jensen.
Het zal mij benieuwen waar onze PM mee komt als Trump herkozen wordt. De NPO zal wel weer wat verzinnen om Trump te bashen.

walter
walter
5 maanden geleden

De stemmen zijn nog lang niet geteld en Rutte feliciteerd Biden al.

Marcel
Marcel
Reactie op  walter
5 maanden geleden

Klopt en dat direct nadat Fox het melde. Iets wat door veel Fox volgers als verraad gezien werd richting Trump.
Fox verloor veel volgers die vertrokken naar naar oa Newsmax TV
En bijvoorbeeld One America News Network

Maar het is nog niet voorbij. Inmiddels zijn er meer dan 500 affidavits van election meddling.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 maanden geleden

Als eenvoudige burger kun je slechts toezien welke krachten er momenteel botsen op het wereldtoneel.
Want dat er op wereldschaal een strijd aan de gang is, mag duidelijk zijn. Kijk bij voorbeeld naar de maatregelen de elk land hanteert bij de bestrijding van Corona.
Het kan niet anders zijn dat alle economieën getroffen moeten worden, en dat alle bewoners min of meer gelijke vrijheidsbeperking krijgen opgelegd. Afgesproken en uitgelijnd. De vernietiging van een samenleving. Dat moet wel.
Is daar een opbouwende, of een vernietigende kracht werkzaam ?
Kijk naar wie die kracht hanteren.
Wie willen de vernietiging verdiepen met lockdowns, verplichte mondkapjes en avondklokken ? Dat zijn toch diegenen die werken aan onze vernietiging.
Van links, of van rechts. Het maakt me niet uit. Die lui zijn ons een enorme schadepost berokkenen, en ontnemen onze vrijheid.
Kijk wie wat nastreeft, dan heb je volgens mij ook zicht op goed en kwaad.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Als Bidon definitief heeft gewonnen in de USA dan zal onze bevrijding nog minimaal 4 jaren moeten wachten. Dat is een zekerheidje.

Philip
Philip
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Bidden blijft geen 4 jaar meer leven, dat zet ik je op papier.
Maar die zgn vice president, dat is een heks van de hoogste/ergste orde…dus dat belooft!!

Ceessie
Ceessie
Reactie op  Philip
5 maanden geleden

Biden zal de 4 jaar zeker niet vol maken, Harris volgt hem dan op en benoemt Hillary Clinton als vice-president. Niet lang daarna zal Harris mogelijk verongelukken en wie hebben we daar dan als president? Hillary Clinton, deze heks heeft het dan toch geflikt. Let op mijn woorden…

Philip
Philip
Reactie op  Ceessie
5 maanden geleden

Als Bidden sterft tijdens zijn ambtstermijn, dan word Haris plaatsvervangende president.
Binnen het jaar volgen dan nieuwe verkiezingen.

Niet te veel op de feiten/realiteit vooruit lopen 😉

Pluis
Pluis
Reactie op  Philip
5 maanden geleden

Biden is zo dement als een deur, die wordt gelijk vervangen.

x

Check Also

de wit

Professor Bob de Wit: ‘De elite heeft maar één vijand en dat is een verenigd volk’

De elite heeft maar één vijand. Dat ...

huisarts

Ontgoochelde huisarts: ‘Regering heeft allang met Europa bekokstoofd dat we vaccinatiesamenleving gaan inrichten’

Het kabinet wil mensen met een negatief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x