Homepagina » Binnenland » Komt het grootste gevaar in Nederland van de Democraten?
democraten
Foto: Matt Johnson CC BY 2.0

Komt het grootste gevaar in Nederland van de Democraten?

De NOS schrijft vandaag dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen ‘de veiligste ooit’ waren en dat er ‘geen bewijs is’ dat er is gesjoemeld met stemmen. President Trump claimt al dagenlang dat er sprake is van fraude, maar die bewering is volgens de NOS ongefundeerd. Schaamteloos propageerden de media vier jaar lang de illusie dat Trump een agent van Poetin is en dat de verkiezingen van 2016 gestolen zijn, reageert schrijver Leon de Winter. Nu is het Trump die zegt dat Biden de verkiezingen wil stelen. En de media zijn furieus.

Maar volgens de NOS kunnen we dus weer rustig slapen. Of niet? Journalist Vicki Van Lommel wijst er in een column voor de Groninger Krant op dat er genoeg aanwijzingen zijn voor een onderzoek naar stemfraude.

Het werd onmogelijk gemaakt om te controleren of het stemproces eerlijk verloopt, een klokkenluider was getuige van gesjoemel met data op stembiljetten, in een kiesdistrict was er een opkomst van meer dan 200 procent, er zijn poststembiljetten van militairen in een afvalcontainer gevonden, er zijn statistisch verdachte sprongen gemaakt, er lijkt te zijn gefraudeerd op individueel stembiljetniveau, Trump raakte in één keer tienduizenden stemmen kwijt terwijl Biden er tienduizenden bijkreeg, er lopen rechtszaken op basis van officiële getuigenissen en er is omvangrijk wiskundig bewijs dat stemfraude in het spel is, somt ze op.

Grootste gevaar

Van Lommel wijst er verder op dat mensen die denken dat de wereld beter af is met Biden als president wel eens flink bedrogen uit kunnen komen. De Democraten zijn voor de invoering van een basisinkomen, wat zal betekenen dat ‘zowel onder- als middenklasse in gelijke armoede worden gestort zodat je conform de World Economic Forum ‘Great Reset’ niet meer financieel in staat bent iets te bezitten of een stukje vlees te kopen’.

We worden ook in Nederland alweer bang gemaakt met Russische inmenging, terwijl het grootste gevaar in ons land mogelijk ook – net zoals in de Verenigde Staten – komt van de partijen die nu dezelfde mondiale extreemlinkse Great Reset-agenda doorvoeren, waarschuwt Van Lommel.

Het is volgens haar kinderspel om de fraudesoftware die de Democraten op voorsprong bracht, Hammer and Scorecard, ook ongezien in Nederland in te zetten bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dan wordt het zeker nog vier jaar Rutte.

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Ik heb vandaag vroeg deze gestuurt naar de AD.nl en de DPGmedia..

————
De massamedia riepen de verkiezing naar Biden. Volgens de grondwet zou dat als verraad worden beschouwd. Dit zou dus het einde kunnen zijn van de massamedia, aangezien ze zouden worden beschuldigd van verraad.

Klokkenluiders van de Voting Software Company Dominion kwamen naar voren om te beweren dat hun software was geprogrammeerd voor en veranderden 38 miljoen stemmen om de verkiezing voor Biden te stelen.

Trey Trainor, voorzitter van de federale kiescommissie, verklaarde de verkiezing onwettig: “Er is fraude aan de gang”, hield Trainor vol. “Ons hele politieke systeem is gebaseerd op transparantie om de schijn van corruptie te voorkomen. De staatswet staat die waarnemers toe om daar binnen te zijn. Als de wet niet wordt nageleefd, is deze verkiezing ‘onwettig’.

Dus, de DeepState en de massamedia hebben reclame gemaakt voor een vals “Biden as President-elect” -verhaal, dat het eigenlijk verraderlijk was omdat nog geen staat zijn stem had verklaard winnaar vroeg zou de verkiezing kunnen beïnvloeden door Biden als verkozen president te adverteren, gingen de massamedia ook in tegen de grondwet met betrekking tot wie de president vaststelde – Het is de Electoral College die beslist wie de President-elect is !!

Denk erom dat mondkapjes plicht is deel van de Biden/Democraten CCP China Communist Party agenda van de wereld overname (the GREAT reset)

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Lt. General Thomas McInerney legt uit over Hammer & Scorecard is en hoe het werkt
https://www.youtube.com/watch?v=nzrCHKLyLy0

Petrus
Petrus
10 maanden geleden

Alsof de NOS weet wat er speelt in Amerika!
Dit is echt gelul in de ruimte.

Eelke Piers
Eelke Piers
10 maanden geleden

Als je even op internet zoekt vind je legio sites waarin Biden de NWO promoot.
Reken dus maar dat hij de USA en de hele wereld in chaos zal onderdompelen

x

Check Also

fda

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe ...

de jonge

‘Wat De Jonge doet, is toch via een stiekeme route een vaccinatieplicht invoeren’

Dit kabinet slaat door, gaat veel te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x