Great ResetMens en Dier

Bizarre confrontatie, ongekend dit: Kamerlid mag in debat met Rutte geen vragen stellen over WEF en loopt boos weg

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Bizarre taferelen in de Tweede Kamer donderdag. Pepijn van Houwelingen is amper een week terug als Kamerlid of hij wordt alweer aan de ketting gelegd.

In het debat met demissionair premier Rutte werd het hem onmogelijk gemaakt om zijn inbreng te doen. Het World Economic Forum, de digitale identiteit (gekoppeld aan de vaccinatiestatus) en de politieke rol van het koningshuis mogen niet worden besproken in de Kamer, zoveel is duidelijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Dit is ongekend,” schrijft zijn partij op X.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat een onsmakelijke vertoning

De grootste schoffering is het bewust erdoorheen blaten van D66 en GroenLinks, vindt fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans.

“Wat een onsmakelijke vertoning,” stelt journalist Joost Niemoller. “En vooral: veelzeggend.”

Eerst bracht Van Houwelingen het aan als onderwerp voor een plenair debat. Hij kreeg geen meerderheid en moest het maar in een commissievergadering bespreken.

Misselijkmakend

Donderdag deed hij dat en werd het Kamerlid door de voorzitter, met instemming van GroenLinks en D66, de mond gesnoerd, waarna hij boos wegliep.

Theatermaker George van Houts vindt het misselijkmakend hoe ‘bloedarrogant en tegelijkertijd Gollem-slaafs zemelend’ Jan Paternotte en Jesse Klaver hier kruipend een bruine tong halen bij de demissionaire primus inter pares. “En kijk vooral naar de angstige lichaamstaal van de andere Kamerleden.”

Verboden onderwerp

In een video op sociale media onthult Van Houwelingen wat hij niet mocht zeggen in het debat. Hij wilde Rutte vragen stellen over de steeds verdere uitholling van de Nederlandse democratie door de macht van het WEF, dat ook in Nederland werkt, samen met Nederlandse ambtenaren, om een globalistische agenda uit te voeren waarvoor niemand in Nederland ooit heeft kunnen stemmen. Maar ja, verboden onderwerp.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RealDutchPatriot
RealDutchPatriot
5 maanden geleden

Rutte heeft vast weer geen actieve herinnering over het WEF.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
5 maanden geleden

Duidelijk is; Dat wij in een fascisctisch Marxistische dictatuur zijn beland!. Boycot iedereen die met het demissionaire kabinet te maken heeft,laat ze voelen dat ze nergens welkom zijn. Laat ze hun boodschappen maar bestellen en mochten ze dat doen, geen toegang tot deze diensten verlenen! Kijk ze met de nek aan en laten ze zich maar ongmakkelijk en onveilig voelen!

Margie
Margie
5 maanden geleden

Lieve Pepijn… Jij bent een eerlijk MENS. En wij hier staan achter je. Volledig. Daar waar jij tegen knokt, dat zijn geen mensen. Dat zijn ondingen. Maar jij gaat door. Je bent pas een MENS . Daar kunnen ze nog wat van leren. Maar dat is te hoog gegrepen voor die dingen. Ga door maar wees voorzichtig. Gevaar loert overal.

Peet
Peet
5 maanden geleden

Om te kotsen… Die landverrader hoort achter de tralies samen met de rest v WEF.

Back to top button
174
0
We lezen graag je reactie!x