Great ResetBuitenland

Boem: Verzetsbeweging tegen globale dictators deelt flinke tikken uit op het slagveld

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Plannen voor een mondiaal pandemieverdrag dreigen in duigen te vallen door ‘desinformatie’, stelt WHO-baas Tedros, die waarschuwt dat toekomstige generaties ‘ons mogelijk niet zullen vergeven’. Hij zegt het echt.

Ruim twee jaar geleden begonnen de onderhandelingen over het pandemieverdrag, dat ervoor moet zorgen dat landen ‘beter zijn voorbereid op de volgende gezondheidsramp’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het was de bedoeling dat het verdrag tijdens een bijeenkomst van de World Health Assembly, het besluitvormingsorgaan van de WHO, op 27 mei zou worden bezegeld.

‘Volstrekt onjuist’

De plannen staan nu op losse schroeven door ‘een stortvloed aan nepnieuws, leugens en complottheorieën’, beweert Tedros.

Als de lidstaten er tijdens de bijeenkomst niet in slagen tot overeenstemming te komen, zal dat volgens hem een gemiste kans zijn.

Beweringen dat het verdrag soevereiniteit overdraagt aan de WHO of de organisatie de bevoegdheid geeft om bijvoorbeeld lockdowns in te stellen, zijn ‘volstrekt onjuist’, zei Tedros.

Daar kunnen ze niet echt tegen

“De steeds groter wordende verzetsbeweging tegen de globale dictators nieuwe deugstijl deelt flinke tikken uit op het slagveld van de waarheid,” constateert schrijver en oud-topambtenaar Hans Siepel.

“En daar kunnen ze niet echt tegen. Zo tettert deze deughaas, mede verantwoordelijk voor de coronamisdaden tegen de menselijkheid, dat dit het gevolg is van – en ja daar is het mantra weer – complottheorieën en desinformatie. Wat een armzalige types toch,” schrijft Siepel.

Slechtste plan ooit

Psycholoog Fred van ’t Ent benadrukt dat dit pact er nooit mag komen. “Dit is het slechtste plan ooit! De WHO, een ondemocratische en vreemde organisatie, mag nooit macht krijgen over onze levens,” zegt hij.

“Framen, met modder gooien, dat is het enige dat ze kunnen. Rationele mensen als ‘leugenaar’ en ‘complotdenker’ bestempelen, dat is alles wat ze in hun karige arsenaal beschikbaar hebben,” voegt hij toe.

Als dit pact er komt, dan gaat iedereen dat merken. Dan wordt vrijheidsberoving de gewoonste zaak van de wereld, waarschuwt Van ’t Ent. “Dus blokkeren, weg ermee, in de papierversnipperaar.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 252 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
3 maanden geleden

wat er beweerd wordt is slechts wat het who zelf verkondigd.
er zal weer bij het kruisje getekend worden door iemand die daartoe niet gemachtigd is, voor iets wat volgens de nederlandse wet helemaal niet mag. en we doen toch al niet mee.

Margie
Margie
3 maanden geleden

Laten we het hopen. 👍👍👍👍👍 Er komt een grote weerstand. Voor alles wat who en wef is. Ik juich dit enorm toe. Want wat die willen. ……. Is met geen pen of wat dan ook te beschrijven. Weg ermee. En NEXIT. !!!!!!!!!!

RealDutchPatriot
RealDutchPatriot
3 maanden geleden

De WHO is ook onderdeel van het satanisch misbruik van de gehele bevolking. Je gaat het pas zien als je het doorhebt zou Johan Cruijff zeggen.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

TPLF man tedros heeft gelijk, toekomstige generaties zullen hem inderdaad niet vergeven.
Deze crimineel heeft in Ethiopië heel wat geklooi met (ongeteste) vaccins op zijn geweten. Hij maakte deel uit van de Ethiopische TPLF regering als…. jawel, minister van volksgezondheid.
Onnodig te zeggen dat deze voormalige junta in Ethiopië geen goede naam heeft.
Zie ook: The Tedros Files op BitChute. Het kanaal heet Jezus is Lord. (Kan ik ook niets aan doen)

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x