CoronaBuitenland

Overheid: als we deze informatie openbaar zouden maken, willen mensen geen vaccins meer en dus doen we dat niet

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

De man van Vikki Spit overleed door het coronavaccin van AstraZeneca. Aangezien de farmaceut is beschermd tegen aansprakelijkheid kan ze AstraZeneca niet aanklagen.

Spit diende bij de Britse overheid een Wob-verzoek in om erachter te komen waarom vaccinmakers beschermd zijn. Ze is specifiek op zoek naar informatie die deze regeling nietig zou kunnen verklaren, bijvoorbeeld het aanleveren van vervalste data.

De overheid antwoordde dat zij beschikt over de informatie waar Spit om vroeg, maar die informatie niet kan vrijgeven omdat dat de vaccinatiebereidheid en commerciële belangen van de overheid en vaccinmakers zou kunnen beïnvloeden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Letterlijk gezegd

De commerciële belangen van Big Pharma wegen volgens de overheid dus zwaarder dan het belang van iemand die wil weten waarom Big Pharma niet aangeklaagd kan worden. De overheid kiest in dit geval de kant van de farmaceutische bedrijven.

“Ze hebben letterlijk gezegd: er is informatie die van invloed zal zijn op het vertrouwen in de vaccins,” zei Spit in de show van Maajid Nawaz.

Schokkend

Ze zeggen eigenlijk: als we die informatie openbaar zouden maken, willen mensen geen vaccins meer en dus doen we dat niet, aldus Spit.

“Dit is schokkend,” zei Nawaz. “Ze dienen jou niet. Ze dienen die grote multinationals.” Spit: “Ze dienen ook zichzelf. Ze verwijzen ook naar de commerciële belangen van de overheid.”

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob Marley
Bob Marley
20 dagen geleden

Nou TROLL geef mijn maar een -1 want ik ben de eerste 😉

Roverheid zegt natuurlijk niets…..

_9_
_9_
20 dagen geleden

De overheid dient de multinationals.
De multinationals dienen de banken.
De banken dienen centtrale banken.
De centtrale banken dienen weer de eigenaren van die centtrale banken.

Never.
Never.
20 dagen geleden

De onbetrouwbaarheid van de overheid. Hier hebben we het duidelijke bewijs. In ons land is het niets anders; ik denk zelfs dat het hier nog erger is met al die linkse malloten van GroenLinks, PVDA, CDA, CU, VVD, Volt en D66. Willen we niet allemaal omgebracht worden dan moeten we nu echt gaan opstaan en dit tuig het land uitschoppen. De tijd dringt en we kunnen niet meer onze hoofden in het zand steken.

Jeff
Jeff
20 dagen geleden

Kijk en als die kip zonder kop van een Kuipers dat nou is zou roepen in een persconferentie, dan kunnen we is gaan praten over ”eerlijk bedrog”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x