Homepagina » Gezondheid » 12 feiten over de mazelen waar je niets over zult lezen in de mainstream media
12 feiten over de mazelen waar je niets over zult lezen in de mainstream media

12 feiten over de mazelen waar je niets over zult lezen in de mainstream media

We worden continu bang gemaakt voor de mazelen en er wordt inmiddels al gesproken over verplicht vaccineren. De partij die daar vooral beter van wordt is: de farmaceutische industrie. Die hoort de kassa al rinkelen.

Robert F. Kennedy junior somt 12 feiten over mazelen op waar je niets over leest in de mainstream media.

1. Mazelen is over het algemeen een milde aandoening.

2. Sinds 2000 zijn er in de Verenigde Staten negen sterfgevallen door mazelen gemeld. Dat terwijl er sinds 1986 liefst 415 sterfgevallen door de BMR-prik zijn geweest, blijkt uit cijfers van het Vaccine Adverse Event Reporting System.

3. In 1962 linkte de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC 408 sterfgevallen aan de ziekte. Het risico om te sterven door mazelen ligt in dezelfde orde van grootte als het risico om geraakt te worden door de bliksem.

4. Ondervoede kinderen hebben veel meer kans om te sterven door mazelen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vitamine A het risico met meer dan 80 procent kan terugdringen.

5. Aangezien vitamine A niet kan worden gepatenteerd, heeft Big Pharma er geen belang bij.

6. Het BMR-vaccin van Merck biedt beperkte immuniteit, terwijl een natuurlijke blootstelling aan de ziekte levenslange immuniteit biedt. Kinderen die mazelen hebben gehad lopen ook minder risico op hartziekte, atopische aandoeningen en kanker.

7. Kinderen die de BMR-prik krijgen, hebben vijf keer meer kans op toevallen dan kinderen die in aanraking komen met het wilde virus. Ze lopen ook meer risico op hersenschade, hersenontsteking, ziekte van Crohn en tientallen andere aandoeningen.

8. De helft van de kinderen die meededen aan de klinische studies van Merck kreeg binnen 42 dagen na de prik last van maag-darmklachten.

9. Het BMR-vaccin van Merck bevat weinig maternale antilichamen die kinderen moeten beschermen, waardoor ze hersenletsel kunnen oplopen of zelfs kunnen sterven.

10. De BMR-prik biedt zelden levenslange immuniteit. Volwassenen die als kind zijn gevaccineerd kunnen alsnog de mazelen krijgen.

11. Uit onderzoek in Lancet Infectious Diseases blijkt dat er vaker ernstige gevallen van mazelen worden gemeld omdat het vaccin na verloop van tijd uitwerkt en volwassenen niet langer beschermd zijn. Dit maakt kinderen kwetsbaar omdat ze geen passieve immuniteit van de moeder ontvangen.

12. Het enige wat de bofcomponent van de BMR-prik doet is het uitstellen van de bof tot na de puberteit, wat kan leiden tot onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.

[Childrens Health Defense]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Gewoon mazelen gehad hoor, vroeger…

  14 likes
 2. Het gaat ook helemaal niet om de ‘gezondheid’ van het kind.

  Dat is de false flag die ze planten op een ander belang. Namelijk het belang van de baas om vrouwen aan het werk te houden. Stel je voor dat die moeders thuis blijven om voor hun zieke kind te zorgen en inderdaad, mazelen is slechts een milde kinderziekte die met wat rust en liefdevolle verzorging en extra aandacht van mama – of papa voor mijn part – gauw weer bevochten is.

  Dat kan niet meer, ouders mogen vandaag de dag het belang van hun kind niet meer voor laten gaan. En dat is een mensonterende situatie.

  17 likes
 3. Je kunt de vaccinerende arts aanpakken. Die is de eerste waar je mee te maken hebt. Die doet uiteindelijk de vaccinatie. Ze weten zelf niet eens wat voor gif er in zit. Plus dat ze (blijkbaar) net zo arrogant zijn als politici op hun macht positie, getuige de reactie van iemand die eens in een reactie schreef dat de dokter zei ‘daar begrijp jij toch niets van’. Nou, laat het hem dan eerst eens op een menselijke manier uitleggen. Wedden dat hij DAT niet eens kan?. Aangezien zij de vaccinatie doen kun je hen verantwoordelijk stellen voor gevolgen na de vaccinatie. Mensen moeten domweg meer ballen gaan tonen om hen die verantwoordelijkheid duidelijk te maken. Ik zat te luisteren naar een podcast die verwees naar een tekst op een website in het Engels waar een voorbeeld werd gegeven om een ‘vaccin vrijwaring’ op papier te zetten en die aan de vaccinerende arts voor te leggen. Mede om zo duidelijk te maken dat je als ouder verantwoordelijk bent voor de gezondheid van je kind(eren). Dit is de Nederlandse vertaling van die vrijwaring. Je kunt het genoemde bedrag zelf net zo hoog maken als je zelf wilt. 4 keer dat bedrag is in de podcast als voorbeeld genoemd. De vrijwaring hoef je alleen maar aan te passen aan de situatie, één kind, meerdere kinderen, getrouwd, zelfstandig levend (na een scheiding) etc. Plus dat je de vrijwaring ook voor jezelf en / of je naasten kunt gebruiken. Dit voorbeeld is alleen met het oog op kinderen.

  Vaccin vrijwaring
  Aangezien u vaccins heeft aangevraagd voor mijn / onze kind(eren), is het mijn plicht als ouder om hen te beschermen in het geval dat het (de) vaccin(s) nadelige reacties op mijn / onze kind (eren) veroorzaken.

  Ik verzoek u om dit vrijwaringsformulier te ondertekenen voordat u het vaccin toedient ter bescherming van mijn / onze kind (eren).
  In het geval dat mijn / onze kind (eren) ziek worden of andere kwalen, ongemakken of effecten ondervinden na het toedienen van dit vaccin, bent u verantwoordelijk voor de schadevergoeding van in totaal 250 miljoen euro plus alle medische kosten om dit te corrigeren.

  Als u ervoor kiest om deze vrijwaring niet te ondertekenen, wat in feite verklaart dat u de veiligheid van mijn / onze kind (eren) niet kunt garanderen, dan is het mijn verantwoordelijkheid en recht als ouder om deze vaccinatie te weigeren.

  Naam en functie (hoofdletters):

  Handtekening:

  17 likes
 4. Ben 63 en heb in de 60er jaren alle kinderziektes gehad, je bent er de rest van je leven van af. Vaccinaties werken slechts enkele jaren, dan moet je weer ingeënt worden, dus kans op besmetting op latere leeftijd.
  Het is gewoon vette winst voor Big Pharma en niets anders. Kinderen uit West Indië die naar Nederland emigreerden moesten de mazzelen gehad hebben voordat ze op de boot gingen. Ze werden dan in contact gebracht met patiëntjes en konden als ze weer hersteld waren mee. Kinderziektes op latere leeftijd is gevaarlijk, vaccinatie werkt dat juist in de hand.

  13 likes
  • dat zeker kinderziektes zijn gevaarlijker voor volwassen dan kinderen mijn moeder heeft geen een gehad ook niet gevarieerd bij haar kwam door haar bloedgroep maar nu heeft ze al jaren ms en word nu wel ziek dus als ik weet dat me kids wat hebben ga ik niet en tot nu toe wel laten inenten jongste heeft gewoon de bof gehad vorig jaar maar de rest ga ik echt niet doen

   0 likes
 5. Men neemt een onschuldige ziekte, bombardeert het tot een soort pandemie en roept in de maistream media met een tekst gelardeerd met doodshoofden dat idereen gevaccineert moet worden… en lacht (pharma mafia) zich helemaal rot.. want het geld stroomt met bakken naar binnen.. Hoog tijd dat er een grote dam word gebouwd om dit soort absurde praktijken tegen te gaan. Er zijn in het verleden een aantal studenten geweest die als een grap een campagne hebben gestart met een “fiktief” middel (pillen) tegen winden laten. Dat is zo uit de hand gelopen dat er honderden mensen bij de apotheek stonden en naar het middel vroegen.. dus als een paar mensen iets roepen dan volgt er een hele kudde die alles gelooft en zich laat belazeren..

  12 likes
  • Onschuldige ziekte? Het heeftmeer bijwerkingen en kan op bijwerken dan het vaccin. Maar data analyse is vaak niet het beste punt van de anti vaxxers..

   0 likes
 6. Ik verbaas me al een tijdje over dat mazelen gevaarlijk zijn het is gewoon een kinderziekte die er nu eenmaal bij hoort. Sterker nog het is een noodzakelijke ziekte die na dat het kind moedermelk gedronken heeft, bepaalde stoffen elimineert, krijg je geen mazelen dan loop je kans dat je astma ontwikkeld.

  Dit soort kennis is de laatste jaren systematisch de nek om gedraaid. Huisartsen hebben tegenwoordig een protocollen boek dat aangeeft hoe ze moeten behandelen. en daarmee zijn ze eigenlijk in dienst van big pharma.

  9 likes
  • @uri,

   Dat is een goeie: … HOE artsen moeten behandelen (met pharmaceutische middelen). Dat in plaats van WAT artsen moeten behandelen (met gezonde middelen).

   3 likes
 7. Heeft de Big Pharma misschien met het DNA van het mazelenvirus geknutseld zodat het levensgevaarlijk geworden is en dat zij daarom met een werkend serum op de markt moeten komen

  5 likes
  • Waar baseer je deze opmerking op? Je veronderstelt iets zonder te weten wat je eigenlijk roept…

   1 likes
  • Nee, de Big Pharma heeft niet met het erfelijk materiaal van het mazelen virus geknutseld (overigens bevat het mazelen virus RNA in plaats van DNA). Mazelen is van zichzelf gewoon als een zeer besmettelijke en dodelijk virus. Daar heeft de mens niets aan hoeven doen.

   1 likes
 8. Als je geen kennis hebt van vaccineren, kun je je beter afzijdig houden van een discussie hierover. Iedereen roept maar wat zonder zelf werkelijk te verifiëren wat er nu waar is en wat niet. Geloof nu niet dat alles wat tegen het vaccineren geschreven wordt ook waar is. Het meeste is werkelijk echt onzin wat de anti-vaxers roepen. Zeker de nieuwe vaccins die nu in ontwikkeling zijn, zullen veel veranderen omdat ze zeer effectief en veilig zijn.

  2 likes
  • Worden die nieuwe vaccins dan ook getest op veiligheid en effectiviteit?????? Dacht het niet hoor!!!

   2 likes
   • @Eveline: Jij denkt het niet en ik weet het heel zeker juist omdat ik er bij betrokken ben. Dat is het verschil tussen buitenstaanders en insiders. Ik neem het je niet kwalijk natuurlijk, maar er wordt zoveel onzin geschreven dat ik begrijp dat mensen niet meer weten wat waar en niet waar is.

    2 likes
    • Kunt u mij de publicaties geven van de onderzoeken van de dubbelblinde gerandomiseerde trials die gedaan zijn met die vaccins?

     1 likes
     • https://www.clinicaltrialsregister.eu/ctr-search/search
      Zoals gezegd zijn ze veelal experimenteel op dit moment. Maar elke clinical trial moet vooraf door de autoriteiten worden goedgekeurd, en reken maar dat die er streng op toezien dat de studies voldoen aan alle gestelde eisen, ook die voor vaccins. Vervolgens worden de protocollen van die studies openbaar gemaakt, juist vanwege de transparantie die tegenwoordig verwacht wordt. Vanwege ethische gronden wordt bijv het ebola-vaccin niet getest volgens het randomized double blind principle maar is het gebaseerd op immunogeniciteit die ontstaat na bloedstelling zoals is vastgesteld bij gezonde vrijwilligers. Een indirecte methode dus. Dat maakt het idd lastig om met het juiste bewijs te komen en dit wordt zeer streng gechallenged door autoriteiten. Dierproeven geven al ongeveer 100% bescherming aan voor zo’n vaccin. Veiligheid bestaat uit het feit dat het antigen op natuurlijke wijze aan het lichaam wordt aangeboden (verbeterde humorale en T-cel respons) die dan ook een langdurig en wellicht levenslange bescherming geeft. Dat is dan ook het grote verschil met de huidige vaccins en is bijv ook geen adjuvant meer nodig.

      0 likes
   • Als je op effectiviteit en veiligheid wil testen dan moet je 1 groep behandelen en 1 groep met een placebo behandelen. Dit moet dan over lange termijn bekeken worden, want veiligheid kan niet op korte termijn bekeken worden. Dit wordt echter uit ethisch oogpunt nooit gedaan omdat pro-vaxxer vinden dat het niet ethisch verantwoord is om mensen een vaccin te onthouden. Kunt u mij wetenschappelijke artikelen noemen waarin de resultaten van dubbel blind gerandomiseerd onderzoek op vaccins worden gegeven.

    0 likes
  • :adrianus-johannes.

   is het zo dat je zonder vaccinatie ook van kanker en vele andere aandoeningen kan genezen met uit de natuur bereide middelen..
   zo kan je ook gezonder worden van en na de mazelen zonder dat je ook maar medicijn nodig heb daarvoor.. gewoon gezond eten

   kan je stellen dat wat je van nature ontvangt, je ook weer door die nature kan verhelpen.. het zet jou alleen even aan om je kennis op te vijzelen.. en je weg te herzien..

   het ergste is dat fabriek gemaakte dus buitennatuurlijke vaccinatie`s niet werken volgens de gevaccineerde..
   zij zijn zelfs zo angstig en hebben heeeeel weinig vertrouwen in de werking van de vaccinatie die jou toch zou beschermen tegen waar je voor gevaccineerd ben.. dat ze aan het dwingen zijn iedereen te vaccineren..
   wanneer jij hier goed over nadenkt kan daarvoor maar een reden zijn, vaccineren het helpt maar er is een achter liggende reden en wel die is het in slavernij houden van de mens en gevaccineerd gaat dat beter dan zonder..

   zo als ik niet dwing niet te vaccineren is het totaal overbodig te dwingen wel te vaccineren de gevaccineerde kan toch al nooit meer iets oplopen, of …, is er te veel ongezond eten..

   0 likes
 9. :adrianus-johannes.

  ik zie nog steeds dat niemand, zich ook maar afvraagt WAAROM je mazelen krijgt..
  allen bestrijden de symptomen het ondergaan en niks doen in het geheel aan de gegeven oorzaak van voor jou mogen ontvangen van mazelen..
  wist je dat er ook mensen zijn die nooit mazelen krijgen.. dat die nog zover niet zijn om mazelen te mogen krijgen..
  de 4000 weken van jou om leven op aarde zijn zo simpel, je meent de lange of de korte weg.. de belofte (celestine prophecy) voorbij.. inzicht in jou mazelen manuscript..
  je levens cirkel kan jij net zo lang of kort maken je wil..
  onderzoek alles en behoud het jou goede..

  2 likes
 10. Ook zo maf dat veel mensen bijwerkingen normaal vinden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lockdownprotest

Arts houdt emotionele speech tijdens lockdownprotest Eindhoven: ‘Onvoorstelbaar wat er nu gebeurt’

Afgelopen weekend vond op het 18 Septemberplein ...

regering

‘Regering, RIVM en media moeten vervolgd worden voor dood door schuld’

Eén van de meest opvallende zaken in ...