Gezondheid

12 feiten over de mazelen waar je niets over zult lezen in de mainstream media

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We worden continu bang gemaakt voor de mazelen en er wordt inmiddels al gesproken over verplicht vaccineren. De partij die daar vooral beter van wordt is: de farmaceutische industrie. Die hoort de kassa al rinkelen.

Robert F. Kennedy junior somt 12 feiten over mazelen op waar je niets over leest in de mainstream media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

1. Mazelen is over het algemeen een milde aandoening.

2. Sinds 2000 zijn er in de Verenigde Staten negen sterfgevallen door mazelen gemeld. Dat terwijl er sinds 1986 liefst 415 sterfgevallen door de BMR-prik zijn geweest, blijkt uit cijfers van het Vaccine Adverse Event Reporting System.

3. In 1962 linkte de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC 408 sterfgevallen aan de ziekte. Het risico om te sterven door mazelen ligt in dezelfde orde van grootte als het risico om geraakt te worden door de bliksem.

4. Ondervoede kinderen hebben veel meer kans om te sterven door mazelen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vitamine A het risico met meer dan 80 procent kan terugdringen.

5. Aangezien vitamine A niet kan worden gepatenteerd, heeft Big Pharma er geen belang bij.

6. Het BMR-vaccin van Merck biedt beperkte immuniteit, terwijl een natuurlijke blootstelling aan de ziekte levenslange immuniteit biedt. Kinderen die mazelen hebben gehad lopen ook minder risico op hartziekte, atopische aandoeningen en kanker.

7. Kinderen die de BMR-prik krijgen, hebben vijf keer meer kans op toevallen dan kinderen die in aanraking komen met het wilde virus. Ze lopen ook meer risico op hersenschade, hersenontsteking, ziekte van Crohn en tientallen andere aandoeningen.

8. De helft van de kinderen die meededen aan de klinische studies van Merck kreeg binnen 42 dagen na de prik last van maag-darmklachten.

9. Het BMR-vaccin van Merck bevat weinig maternale antilichamen die kinderen moeten beschermen, waardoor ze hersenletsel kunnen oplopen of zelfs kunnen sterven.

10. De BMR-prik biedt zelden levenslange immuniteit. Volwassenen die als kind zijn gevaccineerd kunnen alsnog de mazelen krijgen.

11. Uit onderzoek in Lancet Infectious Diseases blijkt dat er vaker ernstige gevallen van mazelen worden gemeld omdat het vaccin na verloop van tijd uitwerkt en volwassenen niet langer beschermd zijn. Dit maakt kinderen kwetsbaar omdat ze geen passieve immuniteit van de moeder ontvangen.

12. Het enige wat de bofcomponent van de BMR-prik doet is het uitstellen van de bof tot na de puberteit, wat kan leiden tot onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.

[Childrens Health Defense]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
5 jaren geleden

Gewoon mazelen gehad hoor, vroeger…

William
William
5 jaren geleden

Men neemt een onschuldige ziekte, bombardeert het tot een soort pandemie en roept in de maistream media met een tekst gelardeerd met doodshoofden dat idereen gevaccineert moet worden… en lacht (pharma mafia) zich helemaal rot.. want het geld stroomt met bakken naar binnen.. Hoog tijd dat er een grote dam word gebouwd om dit soort absurde praktijken tegen te gaan. Er zijn in het verleden een aantal studenten geweest die als een grap een campagne hebben gestart met een “fiktief” middel (pillen) tegen winden laten. Dat is zo uit de hand gelopen dat er honderden mensen bij de apotheek stonden en naar het middel vroegen.. dus als een paar mensen iets roepen dan volgt er een hele kudde die alles gelooft en zich laat belazeren..

duitinzakje
duitinzakje
5 jaren geleden

Het gaat ook helemaal niet om de ‘gezondheid’ van het kind.

Dat is de false flag die ze planten op een ander belang. Namelijk het belang van de baas om vrouwen aan het werk te houden. Stel je voor dat die moeders thuis blijven om voor hun zieke kind te zorgen en inderdaad, mazelen is slechts een milde kinderziekte die met wat rust en liefdevolle verzorging en extra aandacht van mama – of papa voor mijn part – gauw weer bevochten is.

Dat kan niet meer, ouders mogen vandaag de dag het belang van hun kind niet meer voor laten gaan. En dat is een mensonterende situatie.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

Heeft de Big Pharma misschien met het DNA van het mazelenvirus geknutseld zodat het levensgevaarlijk geworden is en dat zij daarom met een werkend serum op de markt moeten komen

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x