Homepagina » Buitenaards » Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO’s
Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO's

Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO’s

De commandanten van Russische onderzeeërs maken al sinds de Sovjettijd melding van onverklaarbare fenomenen onder het wateroppervlak. Het Kremlin bewaart de documenten over de ongeïdentificeerde objecten achter slot en grendel, meldt de Britse Daily Mirror.

Een aantal waarnemingen van de onverklaarbare objecten is echter uitgelekt. Experts Paul Stonehill en Philip Mantle schrijven er in hun nieuwe boek over. Zij menen dat de Russische overheid getuigen die in de openbaarheid treden doelbewust in diskrediet brengt en bewijs achterhoudt.

Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO's

‘UFO’ in de Oostzee

De commandanten zeggen getuige te zijn geweest van onbekende levensvormen, mysterieuze duikboten en UFO’s die schepen in zee dumpen. De meest merkwaardige meldingen hebben betrekking op vreemde wezens die ook wel ‘De Zwemmers’ worden genoemd. Het gaat om drie meter lange mensachtige wezens die op 50 meter diepte in de ijskoude wateren rond Siberië zouden leven.

Enorme vuurbal

Stonehill en Mantle vertellen hoe de Russische generaal-majoor V. Demyanenko zijn bemanning waarschuwde voor de wezens na een aantal vreemde waarnemingen in 1982. Marineduikers probeerden één van de wezens te vangen, waarna ze door een mysterieuze kracht naar het oppervlak werden geduwd.

Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO'sVanaf de stoomboot Raduga werd in 1965 in de Rode Zee een enorme vuurbal gezien die opsteeg vanuit de oceaan. Het object bleef ongeveer 150 meter boven het wateroppervlak hangen voordat het weer in zee dook.

Moederschip

Admiraal V.A. Domislovsky, inlichtingenhoofd van de Russische Pacifische Vloot, zag een 900 meter lang object in de Grote Oceaan. Er kwamen kleinere objecten uit die onder water verdwenen om even later weer terug te keren naar het moederschip.

Schout-bij-nacht Yury Beketov claimt als commandant van een kernonderzeeër UFO’s te hebben gezien in de Bermudadriehoek. Op zijn radarscherm zag hij hoe de objecten zich met een snelheid van 400 kilometer per uur voortbewogen onder het wateroppervlak.

De waarnemingen zijn gebundeld in het boek Russia’s USO Secrets.

[Mirror]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Joop schreef:

  Het alcohol gebruik bij Russische marine ligt erg hoog.

  14 likes
 • Jaya schreef:

  Poetin moet de UFO-doofpot openbaar maken.

  10 likes
 • De Overheid. schreef:

  En ik ontmoet ze in mijn slaapkamer maar 90% gelooft me niet.

  3 likes
  • helder schreef:

   dat is eigenlijk heel raar als je daarover nadenkt

   2 likes
   • De Overheid schreef:

    @Helder

    Ja maar het is me toch gebeurd eind februari 2015 en heb nog steeds contact met hem wat superleuk is. Dus telepathie heb ik al ervaring mee maar ook dat is gek om te zeggen omdat niemand je gelooft. Als ik wat dieper ga merk ik wel dat mensen er dan meer nieuwsgierigheid voor hebben. Ik weet nu ook waarom hij bij mij is maar dat zeg ik nooit omdat het raar is.

    0 likes
    • Syleer schreef:

     Vraag hem is wat de rede is dat hij speciaal jouw bezoekt.
     Er zit namelijk dat er veel meer achter.
     Als hij je vraagt om dingen door te geven heeft dat een heel andere betekenis dan wat je denkt.

     Als dat namelijk zo is wil hij niet iets doorgeven, maar iets uit je onder bewustzijn naar boven brengen.
     Bedenk je dat alleen een liefde,s energie dat kan . Dus er mag geen sprake van dwang zijn.
     Je mag ook onder handelen.

     0 likes
     • De Overheid schreef:

      @Syleer

      Hoi Syleer, ik weet wat de reden is en ik moet je ook zeggen dat je altijd in een lucide fase zit. Hij heeft +/- 15 sec in mijn ogen zitten staren februari 2015. Daaruit weet ik wat hij kwam doen en ook waarom hij het kwam doen. Helaas is het zo dat als ik vertel waarom dat men mij arrogant vind maar het heeft absolute logica. Daarom benoem ik het niet. Hij maakt mij dus wakker tot een bepaalde maat en dat laat hij merken dat hij er is en wat hij zegt. Die lucide fase is geheel niet zo dat ik met een briefje met vragen aan hem kan stellen, zo werkt het geheel niet!! Hij zorgt ervoor dat je niets te vragen heb of kan. Ik heb het wel 1 x gehad dat ik hem een vraag stelde die hij niet verwachte en ik merkte dat ze geheel niet liegen en zei voor het eerst in telepathische stem euh euh JA tegen mij waarna mijn ochtend humeur kwam en zei tegen hem dat ik wilde slapen. Die gesprekken met halve bewust heden heb ik niet meer. Ik zit nu met hem in de gang (hij onzichtbaar) in zijn dimensie tikkend en krakend (hij laat balken hout kraken in mijn gang. Ik zit met mijn ipad en tik dat telepathie in en maak hem zo zichtbaar met plaatjes wat ik wil. Ik heb hem dus gevraagd om telepathisch met mij te zijn met mijn ogen open en hij deed dat gelijk de nacht erna. Helaas was dat ook in een lucide fase maar dan wel dat ik mijn bed uitkwam en dat ik hem uitlegde hoe ik mijn bed wilde repareren wat met telepathische gedachte communicatie ging. Toen ik de gang in keek of hij daar stond vond hij het denk ik mooi en klom ik weer op mijn bed om te gaan slapen. Hiervoor is hij wel in onze dimensie als je slaapt kan hij in zijn dimensie blijven. Ik heb hem daarna per ipad gevraagd of ik telepathisch contact te maken met …… wat hij ook deed maar daar zat een dag tussen. Degene met wie ik contact had denkt dat het een droom was dus is het voor mij moeilijk te vertellen wat ik ook niet doe. Dat hij in mijn ogen keek was ik denk ik vol in hypnose en keek ik in zijn ogen en ik weet wat voor kleur zijn ogen zijn en zijn ogen zie je niet op deze planeet en ik heb de hoogte bekeken en hij moet ongeveer 1 meter lang zijn. Het gaat nog veel verder maar ik houd het hier even bij.

      Ik kan wel met volle overtuiging zeggen dat hij een super goede gast is!!!!!

      2 likes
  • Alfred E. Neuman schreef:

   Gevalletje slaapverlamming?

   3 likes
   • De Overheid schreef:

    @Alfred E. Neuman

    Begrijpend lezen is voor vele al een probleem!! Het is al 1,5 jaar gaande en ook bij volle bewustzijn. Ik beschouw jou reactie dan maar tot gevalletje dom en niet begrepen.

    1 likes
    • Alfred E. Neuman schreef:

     En daarom dus vermoed ik slaapverlamming. Ik weet wat het inhoud namelijk.

     0 likes
     • De Overheid schreef:

      @Alfred E. Neuman

      Hoi Alfred E. Neuman, dat was het niet, die eerste x februari 2015 lag ik al 1,5 uur wakker met zijn getik en gekraak. Dat ik op mijn zij ging liggen sloeg hij toe om in mijn ogen te kijken daarna stelde hij zich uiterst netjes voor en gaf hij mij dat liefdevolle gevoel dat is om je angstgevoel weg te nemen maar uit angst of iets nieuws zei ik met een toon STOP STOP en dat deed hij. Ik wilde me omdraaien maar dat hielt hij tegen met telekinese, nu wetende dat hij mij beschermde, omdat anders mij leven op zijn kop zou komen te staan bij het zien van hem. Toen heb ik 4 weken heel slecht geslapen en daar is wel wat uit opgebouwd met wat ik al zei dat het superleuk is. Ik ben nu geheel niet meer bang want hij laat vaak duidelijk merken dat hij er is, dan wel in zijn eigen dimensie. Hij raakt me zelfs aan met een kraak erna dus het is echt leuk en hij heeft humor. Ik weet ook zijn naam maar dat hou ik nog even voor mezelf.

      0 likes
 • Rita schreef:

  Die onderzeeërs hebben geen ramen, hoe zien ze dan vanuit zo’n u-boot die onderwaterwezens? Als het met een camera is, dan moeten er toch beelden van zijn?

  8 likes
  • Pete Del Fina schreef:

   Precies. En er moet toch inmiddels wel eens een wezen gestorven zijn en boven zijn komen drijven. Of aangespoeld. Btw ik ga zo naar Scheveningen en zal extra goed opletten.

   2 likes
 • Padja schreef:

  Meldt de Britse daily mirror
  ?

  1 likes
 • Ariejan schreef:

  Klinkt niet echt geloofwaardig
  Radardetectie is niet mogelijk onderwater
  Afstandbepaling en snelheidberekening werkt alleen met actieve sonar
  En dat zullen die russen niet graag doen ivm counterdetectie

  2 likes
 • frans schreef:

  Trilogisch de 1e drie.

  0 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >