Buitenaards

Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO’s

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De commandanten van Russische onderzeeërs maken al sinds de Sovjettijd melding van onverklaarbare fenomenen onder het wateroppervlak. Het Kremlin bewaart de documenten over de ongeïdentificeerde objecten achter slot en grendel, meldt de Britse Daily Mirror.

Een aantal waarnemingen van de onverklaarbare objecten is echter uitgelekt. Experts Paul Stonehill en Philip Mantle schrijven er in hun nieuwe boek over. Zij menen dat de Russische overheid getuigen die in de openbaarheid treden doelbewust in diskrediet brengt en bewijs achterhoudt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO's
‘UFO’ in de Oostzee

De commandanten zeggen getuige te zijn geweest van onbekende levensvormen, mysterieuze duikboten en UFO’s die schepen in zee dumpen. De meest merkwaardige meldingen hebben betrekking op vreemde wezens die ook wel ‘De Zwemmers’ worden genoemd. Het gaat om drie meter lange mensachtige wezens die op 50 meter diepte in de ijskoude wateren rond Siberië zouden leven.

Enorme vuurbal

Stonehill en Mantle vertellen hoe de Russische generaal-majoor V. Demyanenko zijn bemanning waarschuwde voor de wezens na een aantal vreemde waarnemingen in 1982. Marineduikers probeerden één van de wezens te vangen, waarna ze door een mysterieuze kracht naar het oppervlak werden geduwd.

Boek: Russische marine heeft geregeld aanvaringen met onderwateraliens en UFO'sVanaf de stoomboot Raduga werd in 1965 in de Rode Zee een enorme vuurbal gezien die opsteeg vanuit de oceaan. Het object bleef ongeveer 150 meter boven het wateroppervlak hangen voordat het weer in zee dook.

Moederschip

Admiraal V.A. Domislovsky, inlichtingenhoofd van de Russische Pacifische Vloot, zag een 900 meter lang object in de Grote Oceaan. Er kwamen kleinere objecten uit die onder water verdwenen om even later weer terug te keren naar het moederschip.

Schout-bij-nacht Yury Beketov claimt als commandant van een kernonderzeeër UFO’s te hebben gezien in de Bermudadriehoek. Op zijn radarscherm zag hij hoe de objecten zich met een snelheid van 400 kilometer per uur voortbewogen onder het wateroppervlak.

De waarnemingen zijn gebundeld in het boek Russia’s USO Secrets.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Overheid.
De Overheid.
7 jaren geleden

En ik ontmoet ze in mijn slaapkamer maar 90% gelooft me niet.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Poetin moet de UFO-doofpot openbaar maken.

Joop
Joop
7 jaren geleden

Het alcohol gebruik bij Russische marine ligt erg hoog.

Rita
Rita
7 jaren geleden

Die onderzeeërs hebben geen ramen, hoe zien ze dan vanuit zo’n u-boot die onderwaterwezens? Als het met een camera is, dan moeten er toch beelden van zijn?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x