Homepagina » Buitenaards » Oud-militair: “Agenten van Area 51 gaven me mee aan aliens”
Oud-militair: "Agenten van Area 51 gaven me mee aan aliens"

Oud-militair: “Agenten van Area 51 gaven me mee aan aliens”

Bill Brooks ging in 1968 bij het Britse leger en claimt te zijn ontvoerd door aliens terwijl hij was gestationeerd op een nucleaire basis bij het Duitse Sennelager. Dat schrijft de Daily Star.

Pas op 44-jarige leeftijd kwamen de herinneringen naar boven borrelen. Na een optreden zag de man, die inmiddels muzikant was geworden, een UFO waarna de herinneringen terugkwamen.

Volgens Brooks werd de basis bij Sennelager gedeeld met een aantal Amerikaanse agenten van Area 51, de geheimzinnige basis in de Nevadawoestijn. Hij was er naar eigen zeggen getuige van hoe soldaten werden ontvoerd. Het leek alsof ze gehypnotiseerd waren, aldus de ex-militair.

Man in het zwart
Oud-militair: "Agenten van Area 51 gaven me mee aan aliens"

Bill Brooks (ET Newsroom)

Brooks werd door een man in het zwart gedwongen achter zijn collega’s aan te lopen. Wat er daarna is gebeurd weet hij niet meer. Naderhand kreeg hij te horen dat hij er niet over mocht praten en ook moest hij een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Hij claimde ook te zijn onderworpen aan een aantal experimenten met mind control. Die zouden zijn uitgevoerd op de militaire basis Porton Down bij Salisbury. Hij heeft zijn ervaringen opgeschreven in een nieuw boek getiteld ’44: Based on an Ex-Soldier’s True Story of Life-Long Encounters Involving Alien Abduction’.

Brooks weet niet in hoeverre aliens en overheden samenwerken, maar denkt dat ingewijden ‘bang zijn voor wat ze kunnen doen’. Hij denkt dat de geheime diensten op de hoogte zijn van zijn ervaringen met aliens.

Geheimzinnigheid

Op de vraag of buitenaardse rassen een bedreiging vormen voor de mensheid, antwoordde hij: “Ik heb geen flauw idee, maar vanwaar al die geheimzinnigheid?”

In 1960 werd Brooks naar eigen zeggen als 10-jarig jongetje benaderd door vier zogenoemde Nordics; lange, blonde mensachtige wezens. Ze zeiden tegen hem dat ‘de aarde in gevaar was’ voordat ze hem meenamen aan boord van hun vaartuig.

Hij kreeg eerst te zien hoe hij zijn gedachten kon gebruiken om kleine bollen te verplaatsen. Daarna probeerden ze hem uit te leggen hoe hun aandrijfsysteem werkte. Later zou Brooks ook contact hebben gehad met de zogeheten Greys.

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

  Ik wil die mafkezen van aliëns wel eens ontmoeten 🙂

  10 likes
  • Loki schreef:

   Juist daarom willen ze geen contact met jou, gezien je reactie.

   23 likes
   • atomnics schreef:

    Loki, wat wil je hiermee zeggen?

    Dat je een heilige maria moet zijn ofzo, hahaha doe niet zo naïef ga lekker korfballen.

    Aliens zie ik als een criminal syndicate
    Paramilitary zijn verantwoordelijk voor de ontvoeringen, experimenten, etc etc

    4 likes
    • Loki schreef:

     Atomnics

     “Aliens zie ik als een criminal syndicate
     Paramilitary zijn verantwoordelijk voor de ontvoeringen, experimenten, etc etc”

     Dat is maar deels zo, niet alles is wat het lijkt te zijn. Om een uitverkorene te zijn moet je universele zielsverwanten hebben en een hoger bewustzijn. Ook je ziel speelt een hele grote rol en de ouderdom hiervan speelt een belangrijke rol. Heb je zelf weleens zoiets (of meerdere malen) van dichtbij meegemaakt Atomnics? Zo niet kan je daar moeilijk over oordelen, omdat je de kennis mist en met wie of wat je te maken hebt.

     Een heilige Maria zit er dus niet zover naast. Het is maar hoe je alles ziet en beleeft.

     Trouwens ik hou niet zo van korfballen.

     7 likes
     • atomnics schreef:

      hahah ja ik bedoelde het ook niet negatief om te korfballen was meer beeldspraak maar goed.

      ja ik heb ervaring mee met de criminal syndicate geen pretje kan ik je zeggen. alleen maar omdat zij zo graag de controle willen behouden doen ze dit soort dingen en dit is maar een tipje van de ijsberg

      voor meer info zie wiki
      https://en.wikipedia.org/wiki/Organized_crime

      3 likes
    • atomnics schreef:

     Vanwaar al die geheimzinnigheid?

     Zei zijn als de dood bang voor ons. omdat zij weten hoe krachtig wij zijn en wat we van nature zijn en dat is ook gelijk de reden tot geheimzinnigheid. Er zijn namelijk krachten aanwezig waar zei niet aan kunnen tippen ze kunnen er hoogstens erover fantaseren.

     Natuur Krachten zoals
     Het Universum (unieke hogere macht van jezelf)
     Sterrenstelsels (Melkweg-Vrouw)(Andromeda-Man), Planetenstelsels (Zon-Man)(Aarde-Vrouw).

     Al het levende zijn namelijk multi dimensionale wezens en komen vanuit de fysieke 3D aarde wij zijn sinds dag 1 al met haar in verbinding tot de dag van vandaag omdat we namelijk op een dieper niveau samenwerken in harmonie.

     Zei die van boven komen willen al te graag de aarde claimen inclusief met de organismes erop willen ze de controle hebben over ons. Het moge duidelijk zijn.

     als mensen dit weer gaan herinneren het multi dimensionale besef.
     hebben zei geen controle meer over de mensheid geen vat meer op de mens. ring ring gaat er een belletje rinkelen vanwaar die geheimzinnigheid.

     2 likes
     • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

      Klopt dus wel van die mafkezen 🙂

      Die klerelijers leven onder en boven de wet.

      3 likes
     • faith schreef:

      Er schijnen inderdaad negatieve aliens te zijn maar de frequentie van de planeet begint te hoog voor ze te worden, dus zullen ze noodgedwongen af moeten haken.

      https://www.youtube.com/watch?v=8-2ZnkygjBA

      3 likes
     • Loki schreef:

      Figuurlijk of letterlijk Atomnics

      Zo ja figuurlijk de hard part dus, maar ken je de friendly part ook.
      Of is dat niet voor je weggelegd geweest.

      Die hard part ken ik maar al te goed, maar ik ben niet bang van ze, eerder is het andersom. Ze nemen je mee omdat je behoort tot hen die een hoger doel nastreven in samenwerking met de vriendelijke kant. Daar zijn ze niet blij mee en proberen je te manipuleren.
      Andere mensen worden weer gebruikt voor experimenten en anderen komen nooit meer terug. Daar blijft bijna niets meer van over. Life’s Hard and sucks.

      1 likes
   • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

    LOL 🙂

    8 likes
  • Wim schreef:

   Dit forum is niet voor jou en of jullie, not believers. Ga op facebook roddelen.

   2 likes
 • Earthaxis schreef:

  Waarom die geheimzinnigheid? Omdat het tijdreizigers zijn. Het zijn mensen uit de nabije en verdere toekomst. Mensen dus. Met 2 armen, 2 benen, een hoofd, vingers, voeten, alleen iets verder geevolueerd/ gemodificeerd. De mens is een soort die dmv neoteny grote sprongen heeft gemaakt in de evolutie. Als je dit doortrekt naar de toekomst zal de mens steeds meer embryonale trekken gaan vertonen. Het is dan ook niet toevallig dat menselijke embryos in een bepaalde fase grote zwarte ogen, grote hoofden en dunne ledematen hebben. Greys anyone? Peace.

  4 likes
 • Ik schreef:

  Ik noemde het eerst een droom maar nu niet meer daarvoor is het te gedetailleerd …10 jaar geleden..

  .Er zijn ook bolvormige ufo’s van circa 3.50 m doorsnee ,je kunt er met ongeveer 6 tot 8 man in staan. Er zijn geen stoelen ,aan de wand is een smal stuk met panelen, heel simpel ,om te bedienen om te vliegen geen knoppen geen stuur of iets dergelijks, gedeelten van de wand zijn met een soort textiel bekleed verder is alles grijs metaal. Bijna bovenin aan de zijkanten zijn een stuk of 3 heel smalle raampjes 15 cm breed 40 cm lang als je op je tenen staat kun je zien waar het overheen vliegt, stad , water ,wolken ,ruimte enz
  De ”piloten”spreken niet maar maken enkele handgebaren om aan te geven dat je kunt instappen.Ze zijn niet oud, gemiiddeld 30 /35 jaar om te zien,kort haar.
  Als het vliegt voel je niks geen trilling ook geen geluid.
  Ze reizen het meest ‘snachts.
  Als je eenmaal meegevlogen bent kun een soort contact houden ,als je aan veel hen denkt komen ze overvliegen en je kunt ook vragen of ze willen laten zien dat ze er zijn of ze geven telepatisch door dat ze te zien zijn. Soms krijg je lichtsignalen terug als groet. Als je het niet wilt zie je ze niet meer

  Wie heeft soortgelijke herinneringen?

  3 likes
  • Marco schreef:

   Beste Ik,

   Jou verhaal sprak mij direct aan.
   Ik heb zelf geen ervaringen met buitenaardse, maar ik ben zeer geïnteresseerd in jou ervaringen en belevenissen.
   Zou je hier meer gedetailleerd over willen vertellen?

   Bedankt alvast.
   Groeten,
   Marco

   1 likes
   • Ik schreef:

    Ja waar zal ik beginnen ik heb veel ufo’s gezien ,ook een heel grote de laatste jaren vaker .Eens heb ik gevraagd of ze zich aan mijn man wilden tonen die sceptisch was, een paar dagen later was hij op weg terug naar huis ‘savonds van zijn werk, er verscheen een bolvormig licht dat hem gevolgd was( vertelde hij) ,tot aan ons huis daar bleef het recht boven stil hangen er kwamen meer mensen kijken ,zo bleef het zeker 5 minuten toen een feller schijnen en de ufo bewoog zich heel langzaam zijwaarts en verdween.

    Zo ook met zoon en schoondochter ,sceptisch ,weer gevraagd of ze overduidelijk wilden overvliegen als we in de tuin zouden staan, was het helemaal vergeten omdat we er niet vaak op bezoek zijn, maar op een dag stonden we daar in de tuin en je raadt het al een ufo vloog vrij laag over.

    Ook verschillende keren telepatisch doorgekregen om naar het raam te komen en ja hoor waren ze weer om een rondedansje te doen( 2 ufo’s.) ik balen want er was niemand thuis man was werken. zo zijn er vele voorvallen geweest.

    Zoals die keer in de tuin ik zag een ienieminie lichtstipje en wees ernaar, mijn man zag het niet en ik ”daár dáár kijk dan!”hij zag het nog niet en wat er toen gebeurde ze schenen in eens heel erg fel met hun licht net alsof ze zich zichtbaarder wilden maken omdat hij het niet zag, hij was perplex!
    Voor mij is het niet bijzonder meer eerlijk gezegd kijk ik bijna niet meer omhoog ik weet da ze er zijn.
    Hoop dat je wat aan dit verhaal gehad hebt groetjes .

    3 likes
    • Ik schreef:

     Nog even, ik vind het heel leuk dat je het interessant vindt, ik praat er weinig over heb ook even getwijfeld of ik het eerste verhaal hier zou plaatsen ,maar gezien de tijd waarin we leven denk ik dat het nodig is, waarom ,omdat ik een tijdje geleden al doorgekregen heb dat er ruimte shuttles gaan landen i.v.m met aarde veranderingen/situatie’s.Waar dat zal zijn hier of in een ander land weet ik niet. ze zijn niet rond maar rechthoekig. Wat ik zag was een desolate aanblik, verschroeid ,kaal, leeg,grijs puin.Nogmaals ik weet niet of het wereldwijd of plaatselijk is.

     2 likes
     • Ik schreef:

      @Gert omdat ik in de loop van vele jaren(van kind af) gemerkt heb dat ik voorspellende dromen en gevoelens had probeer ik het wel,maar de meeste beelden komen spontaan, hoe dat werkt weet ik niet.Of dat ingelegd wordt door hoger geevolueerde wezens of dat het in /vanuit mezelf komt.Het is ook niet zo dat dat dagelijks is eerder met ruime tussenpozen.Maar goed ook anders kon ik niet normaal meer leven, en het zijn meestal geen leuke dingen ben er altijd behoorlijk door van slag, zoals de voorspelling van de dood van mijn vader en maar ook mijn honden of de scheiding van een dochter terwijl niks erop wees, iig niet bij ons..Sommige dingen voel ik ook als een heftige energie door me heengaan dan worden mijn benen mijn armen slap en voel me misselijk.
      Alleen die ene keer ook een aantal jaar geleden, dat ik een grote berg blinkend goud zag liggen in een donker bos,mans hoog.Geen idee wat dat betekent of zou het met die Nazi-goudtrein te maken hebben die ze op het spoor zijn?Of het is symbolisch hhahah In ieder geval gaat het over goud veel heel veel goud .

      2 likes
     • GertJ schreef:

      @ik. “Wat ik zag was een desolate aanblik, verschroeid ,kaal, leeg,grijs puin.Nogmaals ik weet niet of het wereldwijd of plaatselijk is”.

      Interessant. Zomaar een vraag die spontaan bij me opkomt.
      Doe je misschien aan remote-viewing?

      1 likes
     • GertJ schreef:

      @Ik. Bedankt voor de uitleg.

      1 likes
    • Remco schreef:

     OH JA! Nu geloof ik best in buitenaards leven hoor, en ook dat ze hier rondvliegen, aangezien niet alle UFO’s zijn te verklaren..

     In jouw geval ziet echter heel de familie ze, en lijken sterren te worden aangezien voor vliegende schotels..

     Nog ff…..

     1 likes
     • Ik schreef:

      Een ster die vliegt/verplaatst en uiteindelijk verdwijnt en zijn lichten als een bouwlamp zo fel even laat oplichten ?

      2 likes
    • Ik schreef:

     Mijn man was op de fiets en ze vlogen langzaam mee.

     1 likes
 • Remco schreef:

  Brooks wist het zich jaren niet te herinneren, en als ik het zo lees weet hij ook niet zoveel (gezien de vele vragen die hij zelf blijkbaar stelt).

  Het lijkt erop dat hij z’n boek een beetje probeert te promoten…

  10 likes
 • Jaya schreef:

  De autoriteiten houden aliens in de doofpot, het volk is te belazerd om wakker te worden.

  7 likes
 • Quasimodo schreef:

  Er zijn geen Aliens. Tijdens de evolutie van de mens zijn er allerlei rare bijtypes ontstaan. Sommige zo dom als een worm en andere bijzonder intelligent. De meeste rare types zijn toen ontstaan. Deze wezens werden toen door de ‘normale’ mensen opgejaagd en vermoord en verkozen toen buiten de leefwereld van de mensen te vertoeven. Maar aangezien de mensen steeds overheersender worden en nu in hun leefgebieden komen, zien we ze ook vaker. Uiteindelijk zal het tot een clash komen met hen.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  weer zo,n l*l hannes shoot a damn picture LOL

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >