Buitenaards

Oud-militair: “Agenten van Area 51 gaven me mee aan aliens”

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bill Brooks ging in 1968 bij het Britse leger en claimt te zijn ontvoerd door aliens terwijl hij was gestationeerd op een nucleaire basis bij het Duitse Sennelager. Dat schrijft de Daily Star.

Pas op 44-jarige leeftijd kwamen de herinneringen naar boven borrelen. Na een optreden zag de man, die inmiddels muzikant was geworden, een UFO waarna de herinneringen terugkwamen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens Brooks werd de basis bij Sennelager gedeeld met een aantal Amerikaanse agenten van Area 51, de geheimzinnige basis in de Nevadawoestijn. Hij was er naar eigen zeggen getuige van hoe soldaten werden ontvoerd. Het leek alsof ze gehypnotiseerd waren, aldus de ex-militair.

Man in het zwart
Oud-militair: "Agenten van Area 51 gaven me mee aan aliens"
Bill Brooks (ET Newsroom)

Brooks werd door een man in het zwart gedwongen achter zijn collega’s aan te lopen. Wat er daarna is gebeurd weet hij niet meer. Naderhand kreeg hij te horen dat hij er niet over mocht praten en ook moest hij een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Hij claimde ook te zijn onderworpen aan een aantal experimenten met mind control. Die zouden zijn uitgevoerd op de militaire basis Porton Down bij Salisbury. Hij heeft zijn ervaringen opgeschreven in een nieuw boek getiteld ’44: Based on an Ex-Soldier’s True Story of Life-Long Encounters Involving Alien Abduction’.

Brooks weet niet in hoeverre aliens en overheden samenwerken, maar denkt dat ingewijden ‘bang zijn voor wat ze kunnen doen’. Hij denkt dat de geheime diensten op de hoogte zijn van zijn ervaringen met aliens.

Geheimzinnigheid

Op de vraag of buitenaardse rassen een bedreiging vormen voor de mensheid, antwoordde hij: “Ik heb geen flauw idee, maar vanwaar al die geheimzinnigheid?”

In 1960 werd Brooks naar eigen zeggen als 10-jarig jongetje benaderd door vier zogenoemde Nordics; lange, blonde mensachtige wezens. Ze zeiden tegen hem dat ‘de aarde in gevaar was’ voordat ze hem meenamen aan boord van hun vaartuig.

Hij kreeg eerst te zien hoe hij zijn gedachten kon gebruiken om kleine bollen te verplaatsen. Daarna probeerden ze hem uit te leggen hoe hun aandrijfsysteem werkte. Later zou Brooks ook contact hebben gehad met de zogeheten Greys.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
7 jaren geleden

Ik wil die mafkezen van aliëns wel eens ontmoeten 🙂

Earthaxis
Earthaxis
7 jaren geleden

Waarom die geheimzinnigheid? Omdat het tijdreizigers zijn. Het zijn mensen uit de nabije en verdere toekomst. Mensen dus. Met 2 armen, 2 benen, een hoofd, vingers, voeten, alleen iets verder geevolueerd/ gemodificeerd. De mens is een soort die dmv neoteny grote sprongen heeft gemaakt in de evolutie. Als je dit doortrekt naar de toekomst zal de mens steeds meer embryonale trekken gaan vertonen. Het is dan ook niet toevallig dat menselijke embryos in een bepaalde fase grote zwarte ogen, grote hoofden en dunne ledematen hebben. Greys anyone? Peace.

Remco
Remco
7 jaren geleden

Brooks wist het zich jaren niet te herinneren, en als ik het zo lees weet hij ook niet zoveel (gezien de vele vragen die hij zelf blijkbaar stelt).

Het lijkt erop dat hij z’n boek een beetje probeert te promoten…

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

De autoriteiten houden aliens in de doofpot, het volk is te belazerd om wakker te worden.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x