Great ResetBinnenland

Ook geen complottheorie meer: boeren moeten wijken voor asielzoekers – ‘Hier is het bewijs, het staat er gewoon’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Het Flevose Statenlid Niek Beenen (JA21) heeft op Twitter een document van de provincie Flevoland gedeeld over de aankoop van ‘stikstofruimte’ in de Noordoostpolder.

“De provincie Flevoland heeft stikstofruimte gekocht in de Noordoostpolder. Met de vrijgekomen stikstofruimte kan de provincie een aantal PAS-melders uit de Noordoostpolder helpen. Deze kans is ontstaan doordat het Rijk een agrarische onderneming in de Noordoostpolder heeft gekocht. Het Rijk wil op de locatie van de agrarische onderneming een aanmeldcentrum voor asielzoekers realiseren,” valt te lezen in het document.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“In dit land worden boerengezinnen die voedsel produceren ingeruild voor asielzoekers!” twittert Beenen.

Lachwekkend

“Het is natuurlijk een complottheorie dat alle boeren in Nederland worden uitgekocht omdat er heel veel asielzoekers naar Nederland komen. Toch helpt het dan niet om zulke brieven als provincie Flevoland te gaan sturen in het midden van de stikstofcrisis,” reageert ondernemer Rutger van den Noort.

“De voortdurende ontkenning dat immigratie, woningbouw, natuurbeleid, de landbouw en stikstof/klimaat iets met elkaar te maken zouden hebben, is lachwekkend,” voegt hij toe.

Onbeschaamd

“Hier het bewijs. Het staat er gewoon. De boer moet wegwezen want ze willen op zijn grond een aanmeldcentrum voor asielzoekers bouwen. Ze maken Nederland helemaal kapot. Onze boeren weg, de gelukzoekers erin. Raar hè dat mensen woest zijn,” schrijft PVV-leider Geert Wilders.

Fractievoorzitter van FVD Almere Brent Hadderingh stelt: “Boeren eruit, asielzoekers erin. Werkelijk alle karikaturen voorbij. Onbeschaamd.”

Wat nou ‘complottheorie’?

“Volgens mensen als Wim Voermans verspreid ik ‘complottheorieën’ als ik zeg dat boeren moeten plaatsmaken voor migranten. Het staat hier gewoon: ‘Het Rijk wil op de locatie van de agrarische onderneming een aanmeldcentrum voor asielzoekers realiseren’. Wat nou ‘complottheorie’?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Het aanmeldcentrum komt in Bant, waar zo’n 1500 mensen wonen. Velen van hen zitten niet te wachten op extra vluchtelingen.


4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakkere
wakkere
1 jaar geleden

In het torentje passen ook nog 50 afrikanen, speeltjes voor Rutte

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Lekker klein dorp, dus weinig tegenspraak en makkelijk in bedwang te houden. Je ziet ze niet in Wassenaar of Duindorp.

Mattie
Mattie
1 jaar geleden

Nou het NOS JOURNAAL heeft heel goed dezocht en 1 iemand zover gekregen om te zeggen dat het hem niet uit maakt
We weten inmiddels hoe de MSM werkt dankzij de boerin die was benaderd door HART VAN NEDERLAND.
Conckusie: NOS is FAKE news
Maar dat wisten we natuurlijk al
Mediapark sluiten en onafhankelijke televisie uitzenden ipv van dit corrupt zooitje

Bep
Bep
1 jaar geleden

Bespottelijk, schaamteloos is dit het nieuws van de dag en ook nog trots zijn om het nieuws te verkondigen.
Alweer een complottheorie die werkelijkheid is geworden. Ondertussen blijft het het stoken tegen wappie’s doorgaan. Zelfs in de Telegraaf krijgen ook de alternatieve kanalen zoals o.a blckbx er op een minne manier van langs. Om maar te blijven stoken en volhouden om het roer om te gooien naar het 2030 virus Klaus Schwab. Wat krijgen de personeelsleden van de MSM om maar fake nieuws te verspreiden?
Ondertussen kan de FVD zich ook uitgeven als een waarzeggers medium.
Klopt keer op keer waar ze ons voor willen waarschuwen maar, in de tweede kamer is men liever tegen FVD dan tegen onze uitverkoop van onze boeren voor het WEF.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x