Het Complot

Lange Frans: “God was een kosmonaut”

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meer dan twee meter lange Frans Frederiks (1980) staat in Nederland bekend als rapper Lange Frans. Van 1997 tot 2009 rapte hij samen met Baas B, de artiestennaam van Bart Zeilstra. In 2008 verscheen hun single ‘Kamervragen’. Hierin rapt Lange Frans over meerdere schutters bij de moord op Pim Fortuyn en de malafide landmijnen van Defensie bij de zogenaamde vuurwerkramp in Enschede.

Onlangs had onze columnist Johan Oldenkamp de rapper te gast in zijn radio-uitzending op Pateo Radio. Na afloop van het interview twitterde Lange Frans: “Beste interview van m’n leven”.

Lange Frans is altijd een liefhebber geweest van geschiedenis, maar hij kreeg op school een 5,5 voor zijn werkstuk over de piramides in Egypte en overeenkomsten met andere plekken op aarde. Hij kreeg het gevoel dat bepaalde dingen kennelijk niet gezegd mogen worden. Frans was teleurgesteld in de leraar.

Lange Frans 'Beste interview'-tweet

Met zijn nummer ‘Kamervragen’ gebeurde hetzelfde. De videoclip werd slechts twee keer vertoond op TMF, terwijl andere clips, zoals ‘Zinloos’, duizenden keren voorbij kwamen. Frans ontdekte dat TMF zwaar werd gesponsord door de lucht- en landmacht, met spotjes om jongeren het leger in te krijgen, en daar paste ‘Kamervragen’ natuurlijk niet bij omdat hij kritisch was over de oorlog in Irak.

Lange Frans vindt dat Nederland achterloopt in vergelijking met andere landen, zoals bijvoorbeeld Frankrijk, waar mensen en militaire diensten veel meer openstaan voor het UFO-fenomeen. Hij heeft ook het boek ‘UFO’s bestaan gewoon’ gelezen van dr.ir. Coen Vermeeren van de TU Delft. “Geen weldenkend mens kan nu nog ontkennen dat er buitenaards leven is,” aldus Frans.

De rapper volgt ook de vermissing van het Maleisische vliegtuig. Het is bizar dat zoiets gebeurt, maar Frans ziet er liever de positieve kant van in: meer mensen dan ooit zijn bereid om vérder te kijken, om ook de alternatieve theorieën in overweging te nemen. Bijvoorbeeld dat er 20 ingenieurs aan boord waren en dat het vliegtuig vriendelijk doch dringend is verzocht ‘de andere kant op te vliegen’. “Hierdoor worden meer mensen wakker,” zei Frans. “Mensen voelen dat er iets niet klopt.”

Vanaf 7 mei zendt de EO een nieuw seizoen uit van het programma ‘Op zoek naar God’, waarin ook Frans te gast zal zijn. Tijdens één van de uitzendingen legt de rapper uit waarom hij gelooft dat God een kosmonaut was. Hij verwijst daarmee onder meer naar het boek ‘Waren de goden kosmonauten?’ van de Zwitserse auteur Erich von Däniken.

Beluister hieronder het interview met Lange Frans (ca. 44 minuten):

[audio:https://s3-us-west-2.amazonaws.com/niburuaudio/pateo/Pateo+Radio+met+Lange+Frans+10+april+2014.mp3]

[Pateo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
8 jaren geleden

Dertig jaar geleden toen ik 15 was, zat ik al in ‘de Rode Hoed’ in Amsterdam, te luisteren naar David Summers, de oprichter van destijds het Contact Network International, wat later Frontier is geworden. Uitvoerige lezingen over ufo’s, paranormale verschijnselen, illuminati en de NWO. Dit was al exact dezelfde boodschap als wat ik nu elke dag op Niburu lees. Ik heb hier o.a. ook nog het boek van ufoloog Hans van Kampen, die af en toe weleens langs kwam op tv bij Tineke de Nooij.
Ik heb daarom sterk het idee dat we al decennia lang dezelfde plaat draaien. Ik hoop daarom dat God zelf zo snel mogelijk ontdekt dat de plaat blijft hangen en dat hij denkt; Ik zal eens een duw geven tegen de naald. M.a.w. we zijn in dertig jaar tijd geen millimeter opgeschoten met dit ‘nieuws’.

Zoidberg
Zoidberg
8 jaren geleden

GOD : “Lange Frans is een hele slechte rapper”.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Met GOD wordt een hoge buitenaardse wetenschapper bedoeld.

Fryskbloed
Fryskbloed
8 jaren geleden

Till the curtain Falls, the record keeps spinning ^^

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x