Het Complot

Lange Frans: “God was een kosmonaut”

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meer dan twee meter lange Frans Frederiks (1980) staat in Nederland bekend als rapper Lange Frans. Van 1997 tot 2009 rapte hij samen met Baas B, de artiestennaam van Bart Zeilstra. In 2008 verscheen hun single ‘Kamervragen’. Hierin rapt Lange Frans over meerdere schutters bij de moord op Pim Fortuyn en de malafide landmijnen van Defensie bij de zogenaamde vuurwerkramp in Enschede.

Onlangs had onze columnist Johan Oldenkamp de rapper te gast in zijn radio-uitzending op Pateo Radio. Na afloop van het interview twitterde Lange Frans: “Beste interview van m’n leven”.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Lange Frans is altijd een liefhebber geweest van geschiedenis, maar hij kreeg op school een 5,5 voor zijn werkstuk over de piramides in Egypte en overeenkomsten met andere plekken op aarde. Hij kreeg het gevoel dat bepaalde dingen kennelijk niet gezegd mogen worden. Frans was teleurgesteld in de leraar.

Lange Frans 'Beste interview'-tweet

Met zijn nummer ‘Kamervragen’ gebeurde hetzelfde. De videoclip werd slechts twee keer vertoond op TMF, terwijl andere clips, zoals ‘Zinloos’, duizenden keren voorbij kwamen. Frans ontdekte dat TMF zwaar werd gesponsord door de lucht- en landmacht, met spotjes om jongeren het leger in te krijgen, en daar paste ‘Kamervragen’ natuurlijk niet bij omdat hij kritisch was over de oorlog in Irak.

Lange Frans vindt dat Nederland achterloopt in vergelijking met andere landen, zoals bijvoorbeeld Frankrijk, waar mensen en militaire diensten veel meer openstaan voor het UFO-fenomeen. Hij heeft ook het boek ‘UFO’s bestaan gewoon’ gelezen van dr.ir. Coen Vermeeren van de TU Delft. “Geen weldenkend mens kan nu nog ontkennen dat er buitenaards leven is,” aldus Frans.

De rapper volgt ook de vermissing van het Maleisische vliegtuig. Het is bizar dat zoiets gebeurt, maar Frans ziet er liever de positieve kant van in: meer mensen dan ooit zijn bereid om vérder te kijken, om ook de alternatieve theorieën in overweging te nemen. Bijvoorbeeld dat er 20 ingenieurs aan boord waren en dat het vliegtuig vriendelijk doch dringend is verzocht ‘de andere kant op te vliegen’. “Hierdoor worden meer mensen wakker,” zei Frans. “Mensen voelen dat er iets niet klopt.”

Vanaf 7 mei zendt de EO een nieuw seizoen uit van het programma ‘Op zoek naar God’, waarin ook Frans te gast zal zijn. Tijdens één van de uitzendingen legt de rapper uit waarom hij gelooft dat God een kosmonaut was. Hij verwijst daarmee onder meer naar het boek ‘Waren de goden kosmonauten?’ van de Zwitserse auteur Erich von Däniken.

Beluister hieronder het interview met Lange Frans (ca. 44 minuten):

[audio:https://s3-us-west-2.amazonaws.com/niburuaudio/pateo/Pateo+Radio+met+Lange+Frans+10+april+2014.mp3]

[Pateo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
9 jaren geleden

Dertig jaar geleden toen ik 15 was, zat ik al in ‘de Rode Hoed’ in Amsterdam, te luisteren naar David Summers, de oprichter van destijds het Contact Network International, wat later Frontier is geworden. Uitvoerige lezingen over ufo’s, paranormale verschijnselen, illuminati en de NWO. Dit was al exact dezelfde boodschap als wat ik nu elke dag op Niburu lees. Ik heb hier o.a. ook nog het boek van ufoloog Hans van Kampen, die af en toe weleens langs kwam op tv bij Tineke de Nooij.
Ik heb daarom sterk het idee dat we al decennia lang dezelfde plaat draaien. Ik hoop daarom dat God zelf zo snel mogelijk ontdekt dat de plaat blijft hangen en dat hij denkt; Ik zal eens een duw geven tegen de naald. M.a.w. we zijn in dertig jaar tijd geen millimeter opgeschoten met dit ‘nieuws’.

Zoidberg
Zoidberg
9 jaren geleden

GOD : “Lange Frans is een hele slechte rapper”.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Met GOD wordt een hoge buitenaardse wetenschapper bedoeld.

Fryskbloed
Fryskbloed
9 jaren geleden

Till the curtain Falls, the record keeps spinning ^^

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x