Binnenland

Boer op tv over weermanipulatie in Nederland: ‘Dit patroon is zó onnatuurlijk’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De boeren zijn op dit moment ‘stikchagrijnig, totaal verbijsterd en uit het lood’ vanwege alle regen, zei boer Marcel van Silfhout in het NPO-programma Ongehoord Nieuws. Volgens hem hebben ze zoiets nog nooit meegemaakt.

“In juni vorig jaar ging de kraan open en toen gebeurde er iets heel opmerkelijks: vanaf die periode tot en met de dag van vandaag heb ik meer graanongeluk gehad dan graangeluk, omdat het niet lukte om voldoende wintergranen in te zaaien. Sta ik aan de lat om heel veel zomergranen in te zaaien en verrek: het probleem heb ik nog,” lichtte de boer toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Extreem en bizar

Het patroon is extreem en bizar: het is vanaf die periode nauwelijks meer dan twee of drie dagen achter elkaar droog geweest.

“Ik vrees dat weermanipulatie al toegepast wordt, want dit patroon is zó onnatuurlijk,” benadrukte Van Silfhout. “Dat zeggen alle boeren.”

Vervreemdend

“Ik vind het toch allemaal wel vervreemdend,” zei hij over de uitwaaierende vliegtuigstrepen in de lucht. “En dat komt omdat ik iedere dag met het weer te maken heb, dat het zo dicht op mij zit. Het zit me echt op de huid.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 204 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

167 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie nr 1
Snappie nr 1
26 dagen geleden

Sja…….bewust boertjes pesten ! 😏

Moos
Moos
26 dagen geleden

Klopt chrmtrails al veel kanger in gebruik. Mamupilatie, zon, wind regen en sneeuw, lawines modderstromen ennzz lees je in.

Jojo
Jojo
26 dagen geleden

Ja dat doen ze zodat de boeren geen vreten kunnen produceren.het land onder water zetten en zie dat maar ’s te stoppen. Nederland moet en zal kapot!

De waarheid
De waarheid
26 dagen geleden

Er mag niets de grond in….hoe creëer je voedsel tekort, en de waterschappen laten het bewust zo..doen geen sluizen open, zodat het droog wordt….en de streepjes in de lucht, blokkeer de zon…vitamine D, zo belangrijk voor al het levende op de planeet en dan bedoel ik ook al het leven…

Back to top button
167
0
We lezen graag je reactie!x