Homepagina » Binnenland » Groep van duizenden ouders dagvaardt De Jonge: ‘Hij moet propagandacampagnes rond coronavaccin staken’
ouders
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Groep van duizenden ouders dagvaardt De Jonge: ‘Hij moet propagandacampagnes rond coronavaccin staken’

Na de aansprakelijkstelling van de overheid en demissionair minister Hugo de Jonge persoonlijk door stichting Wij de Ouders, volgt nu ook een dagvaarding. Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de gevolgen van de coronamaatregelen voor kinderen, verwijt Hugo de Jonge dat hij via onjuiste, misleidende informatie de Nederlandse kinderen aanspoort om zich tegen corona te laten ‘vaccineren’. Wij de Ouders is van mening dat hij zijn propagandacampagnes moet staken en de ouders en kinderen van Nederland eerlijk en volledig moet informeren.

Kwalijke uitspraken

In een tv-interview dat Hugo de Jonge gaf op 24 juni stelde hij dat het ‘coronavaccin’ volkomen veilig en effectief zou zijn. “Dat weten wij,” voegde hij letterlijk eraan toe. Ook zouden de kinderen door de injectie beter beschermd zijn tegen een vierde golf in het najaar.

Volgens Ed Kortekaas, voorzitter van Stichting Wij de Ouders, zijn dergelijke uitspraken kwalijk. “Door te stellen dat het veilig en effectief is, worden zowel kinderen als hun ouders op het verkeerde been gezet,” stelt hij. “Op de website van het Lareb zijn er al 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer/BioNTech, het mRNA-vaccin dat ook aan jongeren wordt aangeboden. Daarbij zijn er 1287 meldingen met ernstige bijwerkingen. Over de langetermijneffecten kan nog niemand iets zeggen, aangezien de mRNA-technologie niet eerder is toegepast, het is een medisch experiment. Van het BioNTech/Pfizer-vaccin is inmiddels bekend dat het een ontsteking van de hartspier kan veroorzaken. Waarom zou je in hemelsnaam dit risico willen nemen voor kinderen waarvoor het virus zelf vrijwel ongevaarlijk is?”

Geen open en eerlijke informatie

“De vraag is waarom ouders en kinderen hier niet open en eerlijk over geïnformeerd worden? Waarom worden de analyses en adviezen van vooraanstaande medici, virologen en wetenschappers die ernstige zorgen uitspreken over de toepassing van deze experimentele gentherapie, niet gedeeld met ouders en kinderen? Wij verwachten dat een minister van Volksgezondheid deze belangrijke informatie deelt in plaats van gladde verkooppraatjes te houden. De gezondheid en het welzijn van honderdduizenden kinderen is in het geding.”

Advocaat Niels Vanaken van Open Legal Advocaten sluit zich hierbij aan: “Het coronavaccin waarover Hugo de Jonge het heeft, is slechts voorlopig goedgekeurd door het Europees Medicijnagentschap. Voorafgaand is het vaccin in beperkte mate getest. Welke bijwerkingen optreden, ontdekken wij pas op de langere termijn. Ook over de werkelijke effectiviteit van het vaccin valt nog weinig te zeggen. Onlangs gepubliceerd onderzoek in The Lancet laat zelfs zien dat de effectiviteit helemaal niet zo hoog is, maar vrij gering met een reductie van het absolute risico (ARR) door Pfizer/BioNTech van slechts 0,84%.”

Dagvaarding

De aansprakelijkstelling heeft nog niet tot een inhoudelijke reactie geleid. Het Ministerie van VWS heeft enkel aangegeven ‘mogelijk eind van de maand’ op de brief van mr. Vanaken te zullen reageren. Ed Kortekaas: “Het lijkt erop dat de kwestie niet echt serieus genomen wordt, terwijl de urgentie zeer hoog is. Op ons voorstel om in overleg te treden, wordt niet ingegaan en ook weten we niet of Hugo de Jonge zijn propaganda staakt. Wij gaan dan ook over tot dagvaarding. In het belang van onze kinderen.”

Steunen kan hier.

[Wij de Ouders]
4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Achter die 448 mag je gerust een 0 zetten.

Celia
Celia
1 maand geleden

Heel goed en dapper van “Wij de Ouders” om Hugo de Jonge te dagvaarden maar ik ben bang dat de rechter de kant van de regering zal gaan kiezen. Maar niets doen is ook geen optie, hoe meer tegengeluid hoe beter.

Audrey
Audrey
1 maand geleden

Goed plan, moeten meer mensen doen.

Agneta van Solms
Agneta van Solms
1 maand geleden

Goede zaak, alleen wel erg laat.
Prof. Theo Schetters heeft op het vlak van wel of niet vaccineren een helder oordeel!

Toch merkt het OCCAM team nog gaarne op dat de Pfizer ‘vaccinaties’ (gentherapie volgens zelfs de staatscourant) aanzetten tot het maken van spike-eiwitten binnen alle organen van het menselijk
lichaam. Thans is er steeds meer overeenstemming dat juist de spike-eiwitten het vasculaire systeem aantasten. Dit met de bekende (sic!) gevolgen: vaatverstoppingen, hersenbloedingen, hartspierontstekingen.

Cynisch gesproken: Met Pfizer haal je het paard van Troje in je lichaam. De natuurlijke barrieres worden gepasseerd via de fatale prik. Dit nochthans zonder de ernstige gevolgen voor het immuunsysteem te benoemen. Herhaalde vaccinaties zullen derhalve nog effectiever zijn in het
uitmoorden volgens de theorie van Jacques Attali.

Voor OCCAM staat vast dat bewust een biowapen wordt ingezet tegen de bevolking in combinatie met de uitrol van een totalitair regime. (Zie pub WEF)

Gevaccineerden zullen tevens zorgen voor mutaties van de virussen, makkelijker sterven aan een wilde variant en ook niet beschermd zijn tegen verspreiding of ziek worden. Wel dit laatste was weloverwogen in de scripts van MERCK (DE) met de aanbeveling om in een later stadium niet
gevaccineerden tot zondebok te maken en kinderen ook aan te pakken.

Binnen OCCAM staan Marion Koopmans, Ab Osterhaus en Marc van Ranst op top binnen de lijst van strategische doelen. Internationaal zien we andere marionetten als Klaus Schwab, Fauci…

Het uitschakelen van de top is lastiger…

Vul aan en verspreid!

x

Check Also

pathologen

Duitse pathologen onderzoeken sterfgevallen na covidprik en zijn verbaasd over de resultaten

Deze week presenteerden twee ervaren Duitse pathologen ...

baudet

Baudet leest Jetten de les: ‘Ú bent medeverantwoordelijk voor de herintroductie van apartheid in Nederland’

Thierry Baudet werd woensdag in de Kamer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

74
0
We lezen graag je reactie!x