Homepagina » Binnenland » Police for Freedom organiseert op 10 april mars voor verbinding: politieagenten, militairen en artsen lopen mee!
police for freedom
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Police for Freedom organiseert op 10 april mars voor verbinding: politieagenten, militairen en artsen lopen mee!

Zet in je agenda: op 10 april organiseert Police for Freedom Nederland een mars voor de menselijke verbinding. Beroepsgroepen die van nature een rol hebben in het bewaken van ieders grondrechten lopen mee: politie, militairen, marechaussee, artsen, verpleegkundigen en docenten. Zij staan op voor het behoud van onze grondrechten.

Ook oud-medewerkers en gepensioneerden zijn welkom om mee te lopen. “We hechten een groot belang aan het behoud van onze grondrechten zoals vrijheid van meningsuiting, medische vrijheid, recht op onderwijs en het recht om in gelijke gevallen op gelijke wijze te worden behandeld,” laat Police for Freedom Nederland weten via social media. Locatie: centraal in het land. De exacte locatie volgt nog.

Kom je ze aanmoedigen?

Brug tussen burgers en politie

De organisatie wordt geleid door Dennis Spaanstra, die 30 jaar voor de politie en marechaussee heeft gewerkt. Hij was 15 jaar werkzaam bij de ME en als rechercheur moest hij moordzaken oplossen. Hij is nog altijd betrokken bij de organisatie.

“Ons doel is om een brug te vormen tussen burgers en politie,” zegt Spaanstra. Hij is bezorgd over het geweld dat door de politie is gebruikt tegenover vreedzame demonstranten bij verschillende demonstraties tegen de coronamaatregelen. Police for Freedom neemt geen positie in over het beleid, maar wil het recht op demonstratie en vrijheid van meningsuiting beschermen.

Zondag verliep de wekelijkse demonstratie op het Museumplein in Amsterdam voor de verandering rustig. De gemeente zei dat er ‘goed contact was tussen de aanwezige mensen en de politie’.

In onderstaand filmpje legt Spaanstra uit waar Police for Freedom precies voor staat:

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
14 dagen geleden

Hoopvol!!

Annette
Annette
14 dagen geleden

Geweldig! Ik wens de organisatie van “Police for Freedom” heel veel succes a.s. zaterdag bij de vrijheidsmars ergens in het midden van het land. Als ik 30 jaar jonger was, was ik ook vast van de partij. Nu heb ik helaas niet meer de mogelijkheid om aan dit soort manifestaties mee te doen. Vroeger, in mijn jonge jaren, ben ik heel veel keren van de partij geweest. Ik heb daar de allerbeste herinneringen aan. Niets is zo geweldig motiverend om mensen te steunen, die de moeite nemen om op te komen voor de belangen van velen. Geweldige helden noem ik ze. In gedachten zal ik bij ze zijn.

Ruud Dankelman
Ruud Dankelman
Reactie op  Annette
14 dagen geleden

Te laat

Johnny
Johnny
Reactie op  Ruud Dankelman
14 dagen geleden

Je reactie zal weinig populair zijn want zelfs op deze site zitten de meesten vooral te hopen. Hopen op iets wat i.d. al te laat is omdat ‘we’ al te lang meegaan in dit geschifte psychopatische plannetje van het satansgebroed. De oorlog met Rusland dat steun zal krijgen van Iran, China en Turkije, ook allemaal landen waar de elitaire aristocratie (Rotschilds en het anderetuig) aan de touwtjes trekt. Net zoals ze ook aan de andere kant (Oekraïne, USA en de EU) aan de touwtjes trekken, zorgvuldig geregiseerd. Precies zoals covid’19. Tel daarboven op de voedselcrisis (ook geregiseerd) plus de covid id paspoorten en medische apartheidsterreur en de geregiseerde politieke onrusten wereldwijd plus de economische sanctie oorlogen en lockdowns om het midden en kleinbedrijf in het westen te torpederen en je hebt de perfecte clusterfuck cocktail voor diepe ellende. Sorry voor de uitgebreide uitleg. Te laat. 100% correct. En hoop is uitgestelde teleurstelling…

Dylan
Dylan
Reactie op  Johnny
11 dagen geleden

In Rusland trekken ze juist niet aan de touwtjes

Paul
Paul
Reactie op  Johnny
9 dagen geleden

Te laat is het pas als je tussen 6 planken ligt. Hou op met dat fatalistische denken en dat toetseboard riddertje spelen. Kom van die lui stoel af en kom in actie.

H.J.
H.J.
Reactie op  Ruud Dankelman
13 dagen geleden

Inderdaad Ruud, is ook mijn idee, te laat.
Links heeft in ca 30 jaar tijd, Nederland naar hun hand gezet en dat geven ze nooit meer uit handen, in iedere bestuurlijke laag in Nederland is Links over vertegenwoordigd, kijk maar eens naar bv de Burgemeesters van de grote steden.
De media in Nederland, is ook niet geïnteresseerd in een andere koers en vergeet vooral niet dat je voor Links een wappie ben en daar stuur je de politie op af, met paarden, de lange lat en het waterkanon en veel Romeo’s.

Marianna
Marianna
Reactie op  Annette
14 dagen geleden

Anette, dat geldt voor mij ook, een paar jaar geleden nog gelopen tegen het CETA-verdrag.Was fantastische sfeer, met ontzettend leuke creatieve jongeren en begeleid door positieve politie mensen.Maar nu ben ik 72 en onlangs een oogoperatie gehad.Ik durf niet te riskeren dat ik daar een waterspuit op krijg of een klap op hoofd met knuppel.
Het is te gek voor woorden, maar wel de realiteit van dit moment.En dan te bedenken dat Femke Halsema hier een rol in speelt, zoooo negatief.

“Police for Freedom”—–geweldig positief

Annette
Annette
Reactie op  Marianna
14 dagen geleden

Marianna, wat leuk! Ik ben ook net 72 jaar geworden. In de geest nog “jong”, maar lichamelijk is het een ander verhaal. Een paar jaar geleden nog een zware rugoperatie gehad. Mijn onderrug zit met bouten en schroeven in elkaar. Dat is dan de niet medische analyse. Je hebt groot gelijk dat je ook niet het risico wilt lopen om in elkaar geslagen te worden. Wij kunnen alleen maar steunen door bijvoorbeeld organisaties financieel te helpen. Doe ik ook zoveel als in mijn vermogen ligt. Burgerlijke ongehoorzaamheid is steeds aantrekkelijker.

DeVredelievende
DeVredelievende
14 dagen geleden

Klinkt leuk …ben benieuwd of het stijfgesnoven gestapo tuig dan ook massaal gaat lopen inhakken op de mensen
Zal waarschijnlijk niet (voor de goede sier)
Dat zullen die zielloze gekken vastwel opkroppen tot bij de volgende peacefull demo en er dan dubbel zo erg op los rossen

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  DeVredelievende
14 dagen geleden

Dan mag je hopen dat deze demonstranten op meer dan ander halve meter afstand van elkaar blijven staan, want anders geeft het een burgemeester weer de machtiging om in te grijpen.

Ruud Dankelman
Ruud Dankelman
Reactie op  Gezinusk
14 dagen geleden

1 1/2 meter heeft Rutte er eigenhandig van gemaakt. WHO officieel is het slechts 1 meter. In Frankrijk hebben ze 1 meter met hetzelfde resultaat: niets, onzin

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Ruud Dankelman
13 dagen geleden

Tja da’s mooi voor Frankrijk die voor het moment een strengere lock down kent dan wij ooit hebben gehad. 1 meter vind ik overigens prima;-) maar het probleem is dat de Tweede Kamer voor anderhalve meter heeft gestemd, burgemeesters dat beleid vervolgens moeten controleren en handhaven.

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Gezinusk
14 dagen geleden

De menselijke verbinding overrulet het in de pas lopen voor een virus die al sinds vorig jaar zijn Waterloo vond, laat staan dat er alom geen angstklimaat voor het virus geschapen wordt waardoor je sterker in je vel zit en meer vertrouwen in elkaar hebt, en daar kan geen 1.5 meter regel of burgemeester iets aan doen.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Gezinusk
12 dagen geleden

Het wordt zeker wachten tot sint juttemis voor u erkent dat de covid maatregelen doorgeslagen waanzin zijn, de test bewezen volledig ongeschikt is voor dit virus en de fabrikanten van alle vaccins zich al hebben laten ontvallen dat het testen nog tot IN 2024 gepland staat en er dus geen enkel vaccin had mogen zijn goed gekeurd. Uw boodschap klinkt steeds ‘leg je erbij neer, rutte en d66 bedoelen het goed’.

Freba
Freba
Reactie op  DeVredelievende
14 dagen geleden

En JIJ noemt jezelf DeVredelievende? Wat een aannames! Je lijkt de “Cornawetenschappers” wel. Wat een haatdragerij. Neem een pilletje…

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Freba
12 dagen geleden

u werkt waarschijnlijk bij de beroepsleugen machine nos? U behoort overduidelijk bij de haatzaaiers hier, nml die het vreedzame anti lockdown demonstranten zou willen verbieden, natuurlijk met geweld, om zich te verdedigen tegen de geuniformeerde handlangers van rutte, groen links en d66.

Marianna
Marianna
Reactie op  DeVredelievende
14 dagen geleden

kan het zonder schelden?

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Marianna
12 dagen geleden

schelden doet geen pijn, wapenstokken van de geuniformeerde handlangers van rutte wel.

Marian
Marian
14 dagen geleden

Ik ervaar deze ‘mars’, met als belang veel te hechten aan het behoud van onze grondrechten zoals vrijheid van meningsuiting, medische vrijheid, recht op onderwijs en het recht om in gelijke gevallen op gelijke wijze te worden behandeld, erg ‘dubbel’.
Waar was ‘de brug’ met de burgers de afgelopen weken tijdens de demo’s op het Museumplein die daar waren/stonden voor deze zelfde rechten maar keer op keer werden uitgedaagd, neer geknuppeld, natgespoten, weggejaagd én aangehouden????
Omdat nu op 10 april Police-for-freedom wereldwijd deze mars organiseert moeten wij dat voor even in een ander perspectief zien?????

Ruud Dankelman
Ruud Dankelman
Reactie op  Marian
14 dagen geleden

Het allerbeste is, dat de politieagenten zelf beslissen, dus medezeggenschap in uitvoering. Dan die graag facistisch zijn gewoon ontslaan.

Babet
Babet
Reactie op  Marian
14 dagen geleden

vorige week werd er ook én mars gelopen in amsterdam, uit elkaar en rustig via een omweg naar het museumplein.

Toch werden er mensen in een fuik gedrukt, aangehouden en opgepakt.

Zou fijn zijn als het nu wel kan, maar dat riekt mij dan wel, nu al, naar schijnheilige vriendjespolitiek

Dat gaat niet over rechtvaardigheid, dat gaat dan niet meer in de grondslag over justice over!all.

Ik begrijp dat we iets dienen te doen.
Maar de grondslag, werkelijke vrijheid, valt gezien het handelen van vorige week wel te bezien.

De winst is zou dan alleen gelegen kunnen liggen in het feit dat het op de NPO uitgezonden wordt. En de slapers dan misschien beetje zullen ontwaken.

Marianna
Marianna
Reactie op  Marian
14 dagen geleden

je snapt het niet helemaal

Marian
Marian
Reactie op  Marianna
14 dagen geleden

Wat zou ik niet helemaal snappen??

Marian
Marian
Reactie op  Marianna
14 dagen geleden

Het initiatief begrijp ik heel goed….. En ik weet ook dat er onder agenten én ME mensen zitten die weerzin hebben tegen het getoonde optreden van de laatste weken….
Opgeklopt door de media is er al die tijd een beeld geschetst van rebellerende/bewapende/rommel makende/diefstal plegende WAPPIES én waren er agenten én ME’ers die er genoegen in schepten er op in te hakken. (de negatieve reacties die daar tijdens de demo’s op werden losgelaten waren niet van de lucht). In mijn optiek had het ze gesierd als ze zich toen solidair hadden getoond én een brug geslagen hadden tussen hen en de burgers die daar waren voor onze vrijheid en democratie….. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoeveel agenten én ME’ers op 10 april aan de mars deelnemen. En of ze zich na die mars, als er opnieuw gedemonstreerd wordt, wél solidair tonen met de demonstranten of dat het er dan weer ‘van dik hout zaagt men planken’ aan toe gaat…..

Hugo
Hugo
14 dagen geleden

Dit is wel de manier om mensen te bereiken

Marjolein
Marjolein
14 dagen geleden

Ik heb dit interview gezien, heel goed initiatief om op te komen voor de rechten van iedereen. Men schijnt te denken in de politiek dat wij alleen plichten hebben en ze veranderen de wetten zo hupsakee om ons de monden te snoeren. Het wordt tijd voor een revolutie.

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
14 dagen geleden

Ik heb grote Bewondering voor deze ME’ s en Politieagenten…….

rop
rop
14 dagen geleden

Dit is wel het bewijs met deze demonstratie als deze er komt, dat de maatregelen van de overheden de grondrechten hebben overschreden van de burgers en dat de leider gevende overheden zeker op dat gebied dient berecht te worden, alle leiders of al degene die de maatregelen hebben gestimuleerd en de grondrechten in de grond hebben geboord dienen berecht te worden, wegens het stelen van vrijheid en de beroving ervan, een dief die steelt word ook berecht nou stelen overheden niet iets materieels, maar dit is vele malen erger ze stelen de vrijheden van de burger, waardoor ook grote psychologische gevolgen daardoor zijn ontstaan. het is vele malen erger dat de virus zelf, wat leiders nu hebben veroorzaakt ,heel goed dat nu op deze manier vele dienders wakker worden, beetje te laat eigenlijk, want de overheid heeft meer kwaad dan goed veroorzaakt. zij blijven maar hun zaak verdedigen, dit is het bewijs dat ze gaan vallen.

Een bezorgde burger
Een bezorgde burger
Reactie op  rop
14 dagen geleden

Te laat is het naar mijn inziens nooit. We leven momenteel in een tijd van psychologische oorlogsvoering. Op veel mensen heeft dit effect (gehad). Ieder mens die zich uit deze cognitieve dissonantie weet te worstelen is naar mijn inziens een aanwinst voor het maatschappelijke collectief wat noodzakelijk is om deze strijd te winnen.

doornbos
doornbos
Reactie op  Een bezorgde burger
14 dagen geleden

Zo denk ik er ook over.

Ruud Dankelman
Ruud Dankelman
Reactie op  Een bezorgde burger
14 dagen geleden

Inderdaad

Anna
Anna
Reactie op  Een bezorgde burger
14 dagen geleden

Inderdaad.

rop
rop
Reactie op  Een bezorgde burger
13 dagen geleden

Op vele mensen heeft dit effect gehad ,natuurlijk ook dus op de huidige leiders, ieder mens, ook de mens Rutten, Hugo en vele anderen, die worstelen ook, daarmee geef je aan dat het een maatschappelijke gewin is? Rutte zij al ik ben strijdbaar? hun winst? om hun strijd te winnen? hoe zo een aanwinst?
te laat is het naar mijns aanziens nooit?
beetje te laat ,daarmee bedoel ik, ze worden een beetje te laat wakker [hun pionnen hun werkers]] was het eerder gebeurt was het [misschien] ook niet zo ver gekomen. op vele mensen heeft het effect gehad ,ja zeker ,een psychologische met grote vleugen van verwarring en ontmoediging. Een maatschappij die zich in zet voor een win win model zal er eentje worden van een verlies ,juist door hun psychologische optreden.

Linda
Linda
Reactie op  rop
14 dagen geleden

Beter laat dan nooit

Bezorgde burger
Bezorgde burger
14 dagen geleden

Ik las net de reacties bij het twitter bericht van Police For Freedom, en concludeer dat veel mensen nog niet begrijpen wat verbinden met elkaar inhoud. Nederland is, en blijft groot in Polariseren.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Bezorgde burger
14 dagen geleden

1 millioen Moslims met 455 Moskeéën, en dan de Joodse ploeg nog, dat polariseerd enorm !

Mickey
Mickey
Reactie op  Jenne Sr.
14 dagen geleden

Wat wil je daarmee zeggen??
Kom op mensen wij zijn in oorlog met overheids boefen… en meer dan ooit hebben we eenheid nodig.. nu ..
We gaan later overal rotte appels eruithalen!!

Rob
Rob
Reactie op  Mickey
14 dagen geleden

Ben je alweer vergeten dat ze massaal buitenlanders aan het importeren zijn voor het puntje ‘rassenermenging’ van de globalistische agenda om het blanke ras weg te werken? Of denk je dat ze daar mee stoppen met die hele corona bs? Wewijn niet in oorlog met overheidsboeven, we zijn in oorlog met het hele kapitalisme en globalisme waar de overheid in eigen land slechts uitvoerders van zijn. Maar die voeren wel globalistisch beleid uit en daar valt ook het vermengen van rassen onder.

Mickey
Mickey
Reactie op  Rob
13 dagen geleden

Je hebt gewoon hele tema gemist… maar voorut maar… het gaat hier om onderdruking van compleet NL volk…geeft niets met de buitelanders te makan!!

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Jenne Sr.
12 dagen geleden

Tjonge wat een opmerking. Ik ben Joods en overtuigd anti lockdown op basis van de feiten waarvoor rutte, antisemtisch groen links en idem d66 wegkijken. U lijkt moslims en joden over 1 kan te scheren. Is nadenken een idee?

Ruud Dankelman
Ruud Dankelman
Reactie op  Bezorgde burger
14 dagen geleden

…..en stigmatiseren

Vlrdngr
Vlrdngr
14 dagen geleden

Mogen de slachtoffers van de ME en de Romeo’s op het Malieveld, het Museumplein en nog een aantal andere lokaties dan ook met wapenstokken en ploertendoders op de “arm der wet” inhakken? Lijkt me niet meer dan billijk.

Ruud Dankelman
Ruud Dankelman
Reactie op  Vlrdngr
14 dagen geleden

Volgens mij mag je zelf toch verdedigen

Henk R
Henk R
Reactie op  Ruud Dankelman
14 dagen geleden

Nee schijnbaar niet, er zijn 2 demonstranten opgepakt voor het dragen van body protectors. Lijkt mij minder ver gaan ,dan wat vlrdngr schrijft .

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

osterhaus

Ab Osterhaus wekt woede: ‘Absoluut niet terug naar normaal als iedereen gevaccineerd is’

Onlangs zond het AD in samenwerking met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

85
0
We lezen graag je reactie!x