Mens en DierGreat Reset

Brein achter ‘Great Reset’ wil onderhuidse chips voor iedereen

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klaus Schwab, het brein achter de ‘Great Reset’, heeft een aantal draconische maatregelen voorgesteld om het volk onder de duim te houden, waaronder het maken van een hersenscan voordat je mag reizen en het implanteren van chips om gedachten van mensen te kunnen lezen.

Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, heeft al vaak uit de doeken gedaan hoe technocraten de coronapandemie willen gebruiken om een ‘Great Reset’ door te voeren. De Canadese premier Justin Trudeau verwees hier onlangs naar tijdens een videoconferentie van de VN.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De ‘Great Reset’ gaat echter niet alleen over een hervorming van het economische systeem, het invoeren van een ‘Green New Deal’ en automatisering. Schwab plaatst het gebruik van technologieën voor massasurveillance en het volgen van de bevolking ook in een positief daglicht. Hij voorspelt dat politiediensten op den duur herinneringen rechtstreeks uit het brein van mensen kunnen halen.

De globalist gaat nog een stap verder dan het verplichten van vaccinatiecertificaten om weer te kunnen reizen. “Als je de grens wilt overgaan, moet je in de toekomst mogelijk een hersenscan laten maken om te kijken of je al dan niet een veiligheidsrisico vormt,” aldus Schwab.

Microchips

Onderhuidse microchips staan hoog op de transhumanistische agenda. “Hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – kunnen op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd worden in ons lichaam en ons brein,” schrijft hij. “Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen.”

Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen, zegt Schwab.

Hij suggereert verder dat de bevolking kan worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

[Zero Hedge via Summit News]

4.2 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bjorn
Bjorn
3 jaren geleden

Ook deze vetnek verschijnt op een dag voor eeen tribunaal. In een tijd waarin we (tijdelijk) geen electriciteit hebben: De ware Reset.

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Daar ga ik dus niet aan mee doen.

Stel je voor, er komt oorlog maar niemand gaat ernaar toe.

H. Vaes
H. Vaes
3 jaren geleden

Als varkens naar de slacht gaan krijgen ze een oornummer in.
Dat durven ze bij ons nog net niet te doen. Alhoewel ze dat wel zouden willen als dit allemaal zo lees.

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

En als aanvulling. Echte vrijheid wordt genomen, en nooit gegeven.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x