Homepagina » Mens en Dier » Brein achter ‘Great Reset’ wil onderhuidse chips voor iedereen
great reset
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Brein achter ‘Great Reset’ wil onderhuidse chips voor iedereen

Klaus Schwab, het brein achter de ‘Great Reset’, heeft een aantal draconische maatregelen voorgesteld om het volk onder de duim te houden, waaronder het maken van een hersenscan voordat je mag reizen en het implanteren van chips om gedachten van mensen te kunnen lezen.

Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, heeft al vaak uit de doeken gedaan hoe technocraten de coronapandemie willen gebruiken om een ‘Great Reset’ door te voeren. De Canadese premier Justin Trudeau verwees hier onlangs naar tijdens een videoconferentie van de VN.

De ‘Great Reset’ gaat echter niet alleen over een hervorming van het economische systeem, het invoeren van een ‘Green New Deal’ en automatisering. Schwab plaatst het gebruik van technologieën voor massasurveillance en het volgen van de bevolking ook in een positief daglicht. Hij voorspelt dat politiediensten op den duur herinneringen rechtstreeks uit het brein van mensen kunnen halen.

De globalist gaat nog een stap verder dan het verplichten van vaccinatiecertificaten om weer te kunnen reizen. “Als je de grens wilt overgaan, moet je in de toekomst mogelijk een hersenscan laten maken om te kijken of je al dan niet een veiligheidsrisico vormt,” aldus Schwab.

Microchips

Onderhuidse microchips staan hoog op de transhumanistische agenda. “Hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – kunnen op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd worden in ons lichaam en ons brein,” schrijft hij. “Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen.”

Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen, zegt Schwab.

Hij suggereert verder dat de bevolking kan worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

[Zero Hedge via Summit News]
4.2 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bjorn
Bjorn
5 maanden geleden

Ook deze vetnek verschijnt op een dag voor eeen tribunaal. In een tijd waarin we (tijdelijk) geen electriciteit hebben: De ware Reset.

Hans
Hans
Reactie op  Bjorn
5 maanden geleden

Rechtvaardigheid zal geschieden, in dit leven of in het leven hierna. Niemand ontsnapt hieraan.

Anita
Anita
Reactie op  Bjorn
5 maanden geleden

Als de gehele wereldbevolking (als makke schappen) onder controle staat van het kwaad, wie richt er dan een tribunaal op? Deze tribunalen zullen er (hoogstwaarschijnlijk) nooit komen.

mee 2
mee 2
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

wij zullen zien nietwaar?

Anita
Anita
Reactie op  mee 2
5 maanden geleden

Echt veel tijd hebben we niet, het vaccin nadert.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

Het geweldige “vaccin” ligt al lang en breed op de plank maar moet nog even “geloofwaardig in gemasseerd” worden bij het gehypnotiseerde kuddevolk van, goedgelovigen in de roverheid en MSM.

Remco
Remco
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

Het vaccin moet je weigeren de rest volgt daarna

Mickey
Mickey
Reactie op  Remco
4 maanden geleden

Straat op… vechten met alle middeellen..

frans
frans
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

je hoef het niet te nemen

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

Anita. Behoud het universele recht van zelfverdediging. Als ze voor wat voor n reden aan je willen komen en je wilt dat niet. Verkoop je huid dan zo duur mogelijk. Laat dan zien dat je geen mak schaap bent, maar een leeuw, die de universele menselijke waardigheid tot den dood zal verdedigen. Het koninkrijk zal u toekomen wanneer het hart puur is en uw handelen evenredig is aan de tempel Uw lichaam.

Dolf
Dolf
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

“” Behoud het universele recht van zelfverdediging “”
In de VS zou je dat hebben hier in NL niet. Allleenrecht op geweld ligt bij de (r)overheid.

Wim Wieringa
Wim Wieringa
Reactie op  Anita
5 maanden geleden

jawel dit tribunaal is er al en druk bezig om dit tuig aan te pakken. Nog even geduld

Lenie de lang
Lenie de lang
Reactie op  Wim Wieringa
5 maanden geleden

Ik hoor dit alzolang liever vandaag dan morgen

Jan Klaassen
Jan Klaassen
Reactie op  Bjorn
5 maanden geleden

Bjorn…ik keek net in m’n kristallen bol…maar ik zag het niet…

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Jan Klaassen
5 maanden geleden

Interessante opmerking. Natuurlijk sarcastisch bedoeld van uw zijde, maar van mij een duimpje omhoog! De term ‘kristallen bol’ bestaat al eeuwen om in mythen en sagen het ver(re) (vooruit)zien aan te duiden. Pas in de 18de eeuw waren daar de eerste ‘zend- en ontvangstkristallen’ tbv transport van radiogolven. Die uitvinding werd uitgewerkt tot tevens de mogelijkheid voor dezelfde ‘kristallen’ om beelden over grote afstand te transporteren: Ziedaar de televisie. De beeldbuis is letterlijk een fysieke kristallen (gedeeltelijke) bol. En uw flatscreen (Liquid Crystal Display) is een aaneenschakeling van elektronisch vervormbare kristallen tbv vormgeving en kleurweergave.
Dus blijkbaar bestaat het idee van directe communicatie op grote afstand en vooruitziendheid al eeuwen. En had men een idee welk materiaal zich daarvoor het beste leent.
Maar nee, het bovenstaande heb ik niet nodig om ‘s werels corruptheid, maar vooral de tsunami aan onthullingen daarover te analiseren om tot de conclusie te komen dat karma steeds sneller wordt uitgewerkt. En daarbij moet ik constateren dat de machthebbers een zeer kleine minderheid betreft en voor hen geen mogelijkheid bestaat aan ‘ons’ te ontsnappen. Gezien de rare sprongen die ze nu maken door mensen op gruwelijke wijze psychisch te martelen en voor te liegen met mondkapjes en controlestaat, weten ‘ze’ dat het zeer binnenkort is gedaan met hun macht en onrecht.
Het beste wat ‘we’ voor nu kunnen doen in het klein is over ze heen walsen door gewoon hun slapstickregeltjes te negeren. En daarmee hun val te bespoedigen. Want iedere overtreding, aanvechting, ridiculisering en schoffering naar hen is een pluspuntje voor ons en wordt er elke keer een seconde van hun tijdsparadigma afgesnoept.
Ik neem aan dat dat ook uw wens is. Maar eerst moet u het zien om het te snappen. Beginnen met regelmatig uw vervuilde ‘kristallen bol’ gevuld met nieuwzuur, boelevaar, etc. uit te zetten. Laat het ridiculiseren maar aan de machthebbers, hun tv-h*#ren en andere debiele ‘influencers’.

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Bjorn
5 maanden geleden

Ja zonder stroom…. of giganet beginnen ze niet veel….ja oude systeem…. hihi….

Geen schaap
Geen schaap
5 maanden geleden

Daar ga ik dus niet aan mee doen.

Stel je voor, er komt oorlog maar niemand gaat ernaar toe.

H. Vaes
H. Vaes
5 maanden geleden

Als varkens naar de slacht gaan krijgen ze een oornummer in.
Dat durven ze bij ons nog net niet te doen. Alhoewel ze dat wel zouden willen als dit allemaal zo lees.

Remco
Remco
Reactie op  H. Vaes
5 maanden geleden

Dat nummer bezit u al dit heet een bsn nummer

Peter
Peter
Reactie op  Remco
5 maanden geleden

Je bedoelt het IMEI-nummer 😉

Woezel
Woezel
Reactie op  Peter
27 dagen geleden

Naast BSN ook ,IMEI- & SIM-kaartnummer. Weten ze wie en waar je bent op de wereld. Straks zijn de tijdelijke 5G masten niet meer nodig en kan iedereen vanuit de ruimte dmv satellieten in de gaten worden gehouden. De techniek hiervoor bestaat al, kijk b.v. naar de satelliettelefoon. De vraag is wie heeft er belang bij dat iedereen in de gaten kan worden gehouden. Het antwoord daarop is simpel, dat zijn de mensen die gewetenloos door het leven gaan. Die gaan echt over lijken want zij hebben totaal geen gevoel voor oorzaak en gevolg. Dit soort mensen (vnl. centrale bankiers) die vaak daarnaast ook nog zeer intellectueel zijn dienen mijns inziens zo snel mogelijk uit het publieke domein verwijderd te worden, desnoods met gepast geweld. Zij zijn het daadwerkelijke gevaar.

Geen schaap
Geen schaap
5 maanden geleden

En als aanvulling. Echte vrijheid wordt genomen, en nooit gegeven.

Hilda
Hilda
5 maanden geleden

Die vent is knettergek!

Jos
Jos
Reactie op  Hilda
5 maanden geleden

Maar daarom wel levensgevaarlijk!

Yah's child
Yah's child
Reactie op  Hilda
5 maanden geleden

Dat dacht ik ook, maar hij is niet gek. Hij ziet er uit als een mens maar is geen echte mens. Thunder from Yah will strike anyone who tries anything on me or my children. Hij en zijn minions haten echte mensen en willen alles doen om de mens te vernietigen.

Dave
Dave
5 maanden geleden

Die 82 jarige ouwe zak mag zelf als hij zometeen tussen 6 planken ligt alle chips laten monteren onder zijn eigen huid.

Dolf
Dolf
Reactie op  Dave
3 maanden geleden

Dat is juist het gevaarlijke, hij heeft niets meer te verliezen

walter
walter
5 maanden geleden

Als dit zou doorgaan dan is er totaal geen privacy meer, de mensen achter dit idee zijn compleet gestoord en zouden uit de samenleving moeten worden verwijderd, in canada zijn er mooie kampen waar we ze in kunnen gooien

Cgm
Cgm
Reactie op  walter
5 maanden geleden

Dood eng.

Pier
Pier
Reactie op  walter
5 maanden geleden

Ik woon hier, in Canada,al
jaren; reis veel zie veel maar GEEN kampen

you are disturbed and outright LYING

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Pier
5 maanden geleden

En Trudeau heeft ook het beste met de bevolking voor uiteraard!

Dolf
Dolf
Reactie op  walter
3 maanden geleden

Is er al niet meer, en we doen het ons zelf aan.
Lees het boek “Je het wel iets te verbergen “, autuers van van De Correspondent. Ga je schrikken.

Dave
Dave
5 maanden geleden

Ik snap werkelijk niet dat wij als burgers het toestaan dat dit soort fossielen de toekomst van de aarde alsmede bevolking bepalen. Het enige goede wat deze man nog voor de wereld kan doen is spoedig doodgaan aan welke natuurlijke oorzaak dan ook.

Ron
Ron
5 maanden geleden

Is het daarom dat we in België onze wapens moesten inleveren?

No worries
No worries
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Ka ching

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Ja, zo bang zijn ze dat zie je in Holland ook al, ze zijn behoorlijk bang dat ze vuurwerk hebben verboden om zogenaamd de zorg te ontlasten. Gewoon bang voor hun eigen streken!

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
5 maanden geleden

Nou deze genocide die ze plegen kan ik niet echt kwalificeren als “eigen streken”

George
George
5 maanden geleden

Weet je waar ie woont ?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  George
5 maanden geleden

Ik dacht in Canada, succes.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  George
5 maanden geleden

Op een vulkanisch eiland…met een dwerg die sprekend op hem lijkt…en een witte pers.

Gert
Gert
Reactie op  Lange Fries
3 maanden geleden

Klopt uit de James Bond reeks

x

Check Also

arts

Arts (48) die de spot dreef met ‘vaccinatieweigeraars’ sterft na tweede coronaprik

Begin deze week berichtten de media over ...

schwab

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

100
0
We lezen graag je reactie!x