Buitenland

Persconferentie Trump-advocaten ‘de meest schokkende die ik ooit heb gezien’

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donderdag was daar de langverwachte persconferentie van de advocaten van president Trump over verkiezingsfraude. Volgens de Nederlandse media, die dinsdag nog teleurstelden met het Obama-interview, ‘heeft de persconferentie niet geleverd wat er vooraf van verwacht werd’. De Telegraaf schrijft dat advocaat Rudy Giuliani een groot complot ziet bij de verkiezingen. Daarnaast ging het vooral over de donkere druppels die langs zijn gezicht liepen en niet zozeer over de inhoud.

Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (Nieuwsuur) riep aan het begin van de persconferentie al dat er geen bewijs is. Amerika-verslaggever voor EenVandaag Tom van ’t Einde schreef: “Grootschalige verkiezingsfraude zou dé primeur van de eeuw zijn. Ik zou een moord doen voor zo’n scoop. Het is alleen niet zo.” Guus Valk, chef politiek bij NRC, noemde de persconferentie ‘hallucinant’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Zeer aannemelijk

FvD-politicus Ralf Dekker maakt zich hier boos over. “Nog steeds geen bewijs, zegt De Telegraaf op pagina 16 met een slap verhaal naar aanleiding van de meest schokkende persconferentie die ik ooit heb gezien. Waarin een gigantische verkiezingsfraude zeer aannemelijk werd gemaakt. County’s met meer uitgebrachte stemmen dan inwoners. Ongelofelijk,” schrijft hij.

Trump-advocaat Sidney Powell sprak tijdens de persconferentie duidelijke taal. “Wij laten ons niet intimideren. Amerikaanse patriotten hebben hun buik vol van de corruptie binnen onze overheid. Wij gaan dit land terugnemen. We trekken ons niet terug. Wij gaan deze puinhoop nu opruimen. President Trump heeft een verpletterende verkiezingszege geboekt en wij gaan dat bewijzen. En wij gaan de Verenigde Staten van Amerika terugeisen voor de mensen die stemmen voor vrijheid.”


Bekijk de hele persconferentie hier terug.

4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hydra
Hydra
3 jaren geleden

Het is inderdaad zo surrealistisch om de Nederlandse media als een stem te horen zeggen dat er niets is dat lijkt op fraude in de Amerikaanse verkiezingen. Als je het een op een volgt wat daar nu in Amerika gebeurt dan kun je niet anders concluderen dat er op grote schaal fraude is gepleegd bij de verkiezingen. De democratie gigantisch is aangevallen. Dat dit inderdaad tot de bodem moet worden uitgezocht. Ik hoop dat president Trump in het Witte Huis blijft.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

President Trump is een WINNER!!

Een precedent uit 1878 : “Fraude overtreedt alles.” Democraten en de Chinese Communistische Partij gaan helemaal ten onder !!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Alle mensen die ontkennen dat er in de USA is gefraudeerd, hebben andere belangen en hebben angst dat wanneer Trump gelijk heeft, en Trump kan aantonen dat er werkelijk van fraude sprake is, ook zij geen gelijk hebben en op het verkeerde paard hebben gewed. Dat bewijst dan meteen dat zij het kamp van Biden aanhangen en zichzelf daar mee verraden. Want dat is de partij, of het team, die wereldwijd mede verantwoordelijk is voor de genomen Coronamaatregelen en mensen dus voor de gek houden. Biden, behoort met de Clinton’s en Obama tot een groep mensen die de gedachten van het WHO en de Wereldbank uitdragen en voorstander zijn van de New World Order.

Trump is een luis in de pels en het kriebelt zo hard, dat zij er nachten van wakker liggen.

Tom van ’t Einde, koop alvast een stevig touw en leg er aan het einde een stevige knoop in en vergeet het touw voor Eelco niet.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Hele mooie speech wederom van deze Iron Lady echter het is alweer de zoveelste SPEECH!!!!!

Ik doe even een linkje bijvoegen van de site van John Rappoport No More Fake News van 19 november 2020.

Lees het gewoon even!!!

https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/19/sidney-powell-where-is-the-beef/

Gladiator

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x