Homepagina » Buitenland » Persconferentie Trump-advocaten ‘de meest schokkende die ik ooit heb gezien’
trump
Foto: CC0

Persconferentie Trump-advocaten ‘de meest schokkende die ik ooit heb gezien’

Donderdag was daar de langverwachte persconferentie van de advocaten van president Trump over verkiezingsfraude. Volgens de Nederlandse media, die dinsdag nog teleurstelden met het Obama-interview, ‘heeft de persconferentie niet geleverd wat er vooraf van verwacht werd’. De Telegraaf schrijft dat advocaat Rudy Giuliani een groot complot ziet bij de verkiezingen. Daarnaast ging het vooral over de donkere druppels die langs zijn gezicht liepen en niet zozeer over de inhoud.

Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (Nieuwsuur) riep aan het begin van de persconferentie al dat er geen bewijs is. Amerika-verslaggever voor EenVandaag Tom van ’t Einde schreef: “Grootschalige verkiezingsfraude zou dé primeur van de eeuw zijn. Ik zou een moord doen voor zo’n scoop. Het is alleen niet zo.” Guus Valk, chef politiek bij NRC, noemde de persconferentie ‘hallucinant’.

Zeer aannemelijk

FvD-politicus Ralf Dekker maakt zich hier boos over. “Nog steeds geen bewijs, zegt De Telegraaf op pagina 16 met een slap verhaal naar aanleiding van de meest schokkende persconferentie die ik ooit heb gezien. Waarin een gigantische verkiezingsfraude zeer aannemelijk werd gemaakt. County’s met meer uitgebrachte stemmen dan inwoners. Ongelofelijk,” schrijft hij.

Trump-advocaat Sidney Powell sprak tijdens de persconferentie duidelijke taal. “Wij laten ons niet intimideren. Amerikaanse patriotten hebben hun buik vol van de corruptie binnen onze overheid. Wij gaan dit land terugnemen. We trekken ons niet terug. Wij gaan deze puinhoop nu opruimen. President Trump heeft een verpletterende verkiezingszege geboekt en wij gaan dat bewijzen. En wij gaan de Verenigde Staten van Amerika terugeisen voor de mensen die stemmen voor vrijheid.”


Bekijk de hele persconferentie hier terug.

4.6 57 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hydra
Hydra
1 maand geleden

Het is inderdaad zo surrealistisch om de Nederlandse media als een stem te horen zeggen dat er niets is dat lijkt op fraude in de Amerikaanse verkiezingen. Als je het een op een volgt wat daar nu in Amerika gebeurt dan kun je niet anders concluderen dat er op grote schaal fraude is gepleegd bij de verkiezingen. De democratie gigantisch is aangevallen. Dat dit inderdaad tot de bodem moet worden uitgezocht. Ik hoop dat president Trump in het Witte Huis blijft.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

De 1984 newspeak van Ollongren, waar geen mens ooit op heeft gestemd, werkt kennelijk voor schapenland. Dit land was voor corona al veloren, dankzij 30 jaar nieuw hersenspoelend ‘onderwijs’ die het zelfstandig nadenken tot insubordinatie devalueerde.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

@Hydra

Ik denk dat de militaire neemt over, er komt een nieuwe verkiezing en Trump gaat MEGA winnen !!

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

“Barack Obama Suggests Navy Seals Will Remove Trump From White House”

Bereid je voor op hun inzet.

Janus
Janus
Reactie op  Pak de vrijheid (af)
1 maand geleden

barak is zo gek als een deur. de founding fathers hebben dit scenario 150 jaar geleden al voorzien en het staat in de wet wat er gaat gebeuren. In het ergste geval wordt op 4 maart Mike Pence die nieuwe president.

peter
peter
Reactie op  Janus
1 maand geleden

Bij ‘ergste geval’ denk ik toch echt aan kamala.

Martin
Martin
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

Ja, dat hopen heel veel Nederlanders. Maar we moeten ons niet langer laten intimideren door die walgelijke mainstream media. Doe uw mond open nu het nog kan !!!!

Jeff
Jeff
Reactie op  Martin
1 maand geleden

Waar had u uw beklag willen doen dan? en wie denkt u dan ook daadwerkelijk te bereiken? Oh ja … bij het ministerie van ;zegt het voort. Ik bedoel, je hebt een punt he, maar we zijn zo hopeloos verloren man.

spuitje
spuitje
Reactie op  Jeff
27 dagen geleden

negatief denken is negatief doen, positief den………

spuitje
spuitje
Reactie op  Martin
27 dagen geleden

Boycot de media, stop de persen, zet je tv op een normale zender.
Mooi begin van weer Democratie.

Frank
Frank
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

Wellicht zijn er ook dergelijke plannetjes voor de Nederlandse verkiezingen …

Rob
Rob
Reactie op  Frank
1 maand geleden

Dat was met de laatste verkiezingen al zo. Er werd al een uitslag bekend gemaakt terwijl in bepaalde gebieden de stemmen nog niet eens helemaal geteld waren. En ook hier werden onafhankelijke waarnemers bij het stemmen tellen de deur uitgewerkt. Mensen die als waarnemer aanwezig waren (of zouden moeten zijn) hebben dat zelf in reacties op berichten meegedeeld.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Rob
1 maand geleden

hoe kom je hier nu bij ? je kletst volledig uit je nek, dat is hier bij de laatste verkiezingen gewoon NIET gebeurd. Er is geen enkele melding van. Als je ook maar iets snapt van hoe hier de tellingen verlopen, dan besef je al heel snel dat ze dit ook niet nodig hebben. De fraude gebeurd op plekken waar geen toezicht plaats vind. Hier worden de stemmen gewoon ‘omgekat’. Een stem voor bijv. Wilders word omgezet naar een stem voor Rutte.
Niemand die het ziet, een paar mensen die er weet van hebben, en die worden dusdanig bewerkt en betaald dat ze voor eeuwig zullen zwijgen. Na het debacle met de 50 zetels voor de LPF ten tijde van Fortuin hebben hier geen eerlijke verkiezingen meer plaatsgevonden.

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Vroeger kon ik de verkiezingsuitslagen altijd per stembureau in mijn gemeente volgen via de regionale teletekst. Een aantal jaar geleden kon dat ineens niet meer. Toen kwam alleen nog maar de totaaluitslag van de gemeente in beeld.
Het heeft me nooit lekker gezeten.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Die Nederlandse stem-machines staan jaren lang op een stoffige zolder.
Een koud kunstje om de soft ware te vervangen, en er een pinokkio stemmer van te maken

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Frank
1 maand geleden

wellicht…!!??

Wim
Wim
Reactie op  Frank
1 maand geleden

Allang ze zijn nu al bezig met 44 zetels voor de vvd ja ja

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

Ik verbaas me over de ophef over de Nederlandse lineaire media. Geen enkel onderzoeksjournalist komt hier ter sprake. Die Bos van Rosenthal e.a. hebben allang hun vak ‘journalistiek’ verkwanseld door -zelfs zich bevindend in de USA- de hele dag zitten te blindstaren op CNN en Associated Press (Associated met WAT?? maargoed..) en op basis daarvan hun kletsverhaaltje naar de NOS te streamen met hooguit wat domme klets-straatinterviews.
Ook hun collega’s bij het NRC en Telegraaf hebben overigens een journalistiek niveau van iets tussen een (treiter)vlogger en rtlboulevard.
Nog niet goed genoeg voor het sinterklaasjournaal bedoel ik maar.
Slechts gecopy-pasted crap krijgen we voorgeschoteld als zijnde waarheid en waarvoor we vandaag weer bang moeten zijn. En zó doorzichtig met hun stemmingmakerij en geveinste emoties.
Het gestaag afnemen van reguliere tv-kijkers en mainstreamabonnees stemt wél enigzins hoopvol voor de toekomst. En de vele tien- tot honderdduizenden kijkers op bijv. Youtube-kanalen van Jensen en de toenemende populariteit van echte journalistiek zoals TPO en De Andere Krant laat zien dat tirannie en bullshit het uiteindelijk zal afleggen.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Bjorn
1 maand geleden

‘Journalist’ Michiel Vos (1970) is sinds 2005 gehuwd met Nancy Pelosi’s (speaker of the house) dochter Alexandra. Pelosi’s zoon Paul is betrokken bij corruptie in Oekraïne en wordt verdacht van pedofilie.

ronald
ronald
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

niet alleen hier hoor. is over de hele wereld. msm is vuil spel

Ina Berens Wanders
Ina Berens Wanders
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

Ja President Trump blijf hen het volste vertrouwen. Drain the Swamp.Q.

Dab
Dab
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

Je kan niets bewijzen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

President Trump is een WINNER!!

Een precedent uit 1878 : “Fraude overtreedt alles.” Democraten en de Chinese Communistische Partij gaan helemaal ten onder !!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

je beseft toch hopelijk ook dat als dat gebeurd dat we daarna wereldoorlog drie, die allang is begonnen, maar waarbij nog geen echte militaire conflicten zijn uitgevochten, want, tot nu toe heeft het zich tot inlichtingendiensten beperkt, maar als de Dems en de CCP dit verliezen dan begint de echte WO3 in volle hevigheid. Hebben jullie kelders ?

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ja maar even over dat vaccin waarom prijst Trump op Twitter het Pfizer vaccin, en hoe zit dat met dat medicijn die hij kreeg, gaat hij dat nog vrijgeven? 

Tonia
Tonia
Reactie op  Hoge Noorden
1 maand geleden

Een vaccin tegen domheid de kleine kleuter !!!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Alle mensen die ontkennen dat er in de USA is gefraudeerd, hebben andere belangen en hebben angst dat wanneer Trump gelijk heeft, en Trump kan aantonen dat er werkelijk van fraude sprake is, ook zij geen gelijk hebben en op het verkeerde paard hebben gewed. Dat bewijst dan meteen dat zij het kamp van Biden aanhangen en zichzelf daar mee verraden. Want dat is de partij, of het team, die wereldwijd mede verantwoordelijk is voor de genomen Coronamaatregelen en mensen dus voor de gek houden. Biden, behoort met de Clinton’s en Obama tot een groep mensen die de gedachten van het WHO en de Wereldbank uitdragen en voorstander zijn van de New World Order.

Trump is een luis in de pels en het kriebelt zo hard, dat zij er nachten van wakker liggen.

Tom van ‘t Einde, koop alvast een stevig touw en leg er aan het einde een stevige knoop in en vergeet het touw voor Eelco niet.

RICK
RICK
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Volgens een recent artikel over JP- Morgan (de grote financiele instelling)maakt zij zich toch zorgen om een scenario van een eventuele overwinning van Trump..Dit zou volgens JP-Morgan tot een storm leidden op de financiele markten , zij voorspellen dan een Ramp op de beurs per januari 2020..Dit gegeven zou mij wel verklaren waarom de Media deze zaak ´angstvallig´ niet serieus probeert te nemen…Het feit dat JP-Morgan hierover nadenkt geeft je wel te denken natuurlijk of de kansen van Tump echt verkeken zijn … of toch niet?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  RICK
1 maand geleden

Ik denk dat het zo zit of zal gaan.

Wanneer Trump wint zal dat niet in het voordeel van de democraten zijn en dan zullen Biden en zijn aanhangers er alles aan doen om het Trump lastig of nog lastiger te maken. Trump zal dan op veel weerstand moeten rekenen.

Het volgende scenario dat bij winst van Trump kan ontstaan is: 1 – opstanden organiseren en daarvoor is BLM (gesponsord door Soros) en 2 – het laten crashen van alle financiële markten. Dat crashen (ramp) zal so wie so gebeuren, want dat is nodig om de mensen, bedrijven en financiële instellingen (incl. alle banken) er toe te dwingen in het nieuwe programma van de Nieuwe Wereld Order (NWO) mee te doen, waarbij er op termijn 1 centrale digitale munt gaat komen. Wanneer de plannen van NWO doorgaan zullen ook alle banken, beleggingsmaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen op termijn overbodig worden en/of verdwijnen. Want mensen moeten afstand doen van hun bezittingen. De banken zullen waarschijnlijk worden gedwongen de belangen van de NWO uit te dragen, want de meeste mensen in de wereld hebben al een bankrekening en verrichten vele digitale banktransacties. De infrastructuur daarvoor bestaat al en het kan zijn dat dit huidige banksysteem een overgangssysteem zal zijn, tot dat de andere systemen (Bill Gates, Crypto Currency System using Body Activating Data, Microsoft patent 060606) en (ID4D) in werking treden, want daarvoor is het 5G netwerk van belang. Vandaar dat bijna alle landen het 5G netwerk hebben ingevoerd. Dat is dus al lang geleden gepland en ondanks het gevaar voor de gezondheid van mensen bij maximale capaciteit, is 5 G toch ingevoerd. Allemaal onderdeel van een “population controlgrid”.

JP Morgan zou zich dus grote zorgen moeten maken, wanneer Biden de macht overneemt. Bij Trump hebben zij nog een kans op het voort bestaan van hun bedrijven. Dat het chaos zal worden, zal mij niets verbazen en wanneer dat in de USA begint, zal de rest van de wereld volgen.

JP Morgan speelt of een spelletje of zij hebben nog niet door wat er werkelijk aan zit te komen en dat is het plan van de New World Order.

Ik heb hierover een video van Jim Rikards gezien, die ook de crisis van 2009 had voorspeld en die wederom uitspraken deed over de toekomstige situatie, waar wij nu in zitten.

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

“Wanneer Trump wint zal dat niet in het voordeel van de democraten zijn en dan zullen Biden en zijn aanhangers er alles aan doen om het Trump lastig of nog lastiger te maken. Trump zal dan op veel weerstand moeten rekenen.”

En Drumph zal dan in het gelijk worden gesteld. Met als gevolg dat het merendeel van de Amerikanen denken dat ze door Drumph geholpen zullen worden: alles komt nu goed.

Drumph of Biden, … het is dezelfde pot nat!
Drumph speelt de good guy, Biden de bad guy ….
Maar de borgers worden hoe dan ook voor de gek gehouden, er in geluisd.

Ton
Ton
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

JP Morgan is een van de spelers van de New World Order.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ton
1 maand geleden

JP Morgan speelt dus het spelletje mee en is onderdeel van de wereldwijde chaos, die ons te wachten staat. Dan staat er blijkbaar veel op het spel. Hoe groot is dan de kans dat al het onroerend goed in hun beheer komt?

Finadi
Finadi
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

We hoeven maar te kijken wie heeft zich gehaast om Biden te feliciteren. Zelfs koningje flappetap. Verraders zijn dat

lammert
lammert
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

tja……………..dus: weigeren te stemmen, de manier om dit te eindigen.

Gladiator
Gladiator
1 maand geleden

Hele mooie speech wederom van deze Iron Lady echter het is alweer de zoveelste SPEECH!!!!!

Ik doe even een linkje bijvoegen van de site van John Rappoport No More Fake News van 19 november 2020.

Lees het gewoon even!!!

https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/19/sidney-powell-where-is-the-beef/

Gladiator

Heto
Heto
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Geduld Gladiator – het moet allemaal via de officiele kanalen en het moet voor Court.
Maar weet wel er is zo veel rook ………

Hans van Straaten
Hans van Straaten
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Ik vond het wel een lang stukie om te lezen maar wel een goed stuk. We zullen zien wat er gebeurd. De tijd begint wel te dringen.

Ton
Ton
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Goed stuk van Rappoport. Natuurlijk wil hij net als iedereen (behalve het merendeel van de democraten..), het liefst vandaag nog het onweerlegbaar bewijs zien.
Maar wat mij betreft legt de Senior Juridisch Adviseur, Jenna Ellis, het voor nu goed uit. En daarnaast veegt ze de vloer aan met de ‘journalisten’ van de msm. Mooi om te zien:
Trump Lawyer Eviscerates Media As They Try to Scream Over Her About Voter Fraudhttps://www.bitchute.com/video/gufjNVXZvM2x/

Piet
Piet
1 maand geleden

Als dit mensen niet wakker maakt.. Wat dan wel?

Sensationele persconferentie.

Pleiadian
Pleiadian
1 maand geleden

Het Trump kamp nog altijd in de ontkenningsfase. Geen enkele rechtzaak heeft nog iets opgeleverd en de zogenaamde bewijzen blijken flinterdun. Time to move on!

William
William
Reactie op  Pleiadian
1 maand geleden

Ben jij wakker???

Pleiadian
Pleiadian
Reactie op  William
1 maand geleden

Vreselijk om jezelf ‘wakker’ te vinden en anderen niet.

walter
walter
Reactie op  Pleiadian
1 maand geleden

jij kijkt zeker de hele dag npo

Arnold
Arnold
1 maand geleden

Go for it Sidney Powell !!! Hoe lang houden de MSM en anderen het nog vol om Biden als winnaar aan te wijzen? Het failliet van de MSM komt er als een lawine aan! Binnenkort barst de bom.

mike
mike
1 maand geleden

Over die donkere druppels: die kunnen ze er tegenwoordig ook realtime in monteren tijdens live uitzendingen. Ze doen dit ook al enige tijd met vliegen die ineens uit het niets op een hoofd verschijnen en vervolgens verdwijnen ze weer, zonder dat je ze ziet wegvliegen. Het is tijdens de live-uitzending vaak niet goed zichtbaar, maar als je het fragment later nog eens op een lagere snelheid afspeelt is het goed te zien dat het erin is gemonteerd. In deze video kun je het ook goed zien.

De donkere vlekken boven op zijn hoofd komen ook uit het niets te voorschijn en ze ‘faden’ ook in en uit, zodra hij zijn hoofd beweegt. Vanaf 40sec. tot 1:40min bijvoorbeeld. Als je de video stilzet en dan met de afzonderlijke beelden bekijkt kun je het goed zien.

Giuliani Drops BOMBS About Voter Fraud That We’ve All Been Waiting for at Press Conference
https://youtu.be/MQMqHaR9N5k

Ze doen er echt alles aan om Trump te ondermijnen. Smerige ratten!

Teun
Teun
Reactie op  mike
1 maand geleden

Was de volgende smerige actie ook gemonteerd? NL het snuiten van de neus en het daarna afvegen van gezicht en hoofd met hetzelfde doekje….. Wat een viespeuk. Zowel in gedrag als in woorden!

Jo Bidon
Jo Bidon
1 maand geleden

Dat heb je dus met ‘geheime’ verkiezingen. De werkelijke vraag is nu: moeten verkiezingen geheim zijn?
Een ieder die echt een eerlijke uitslag wil, zal moeten beamen dat verkiezingen niet meer geheim moeten zijn. Laat iedereen openlijk tonen en registreren op wie hij gestemd heeft. Dan zal duidelijk blijken dat Joe Biden overtuigend heeft gewonnen.

Just me
Just me
1 maand geleden

Scotus ,suprème court of the united states ,gaat de verkiezing van de democrates in alle 50 staten ongeldig verklaren Trump blijft dus President of Amerika.

Peter
Peter
Reactie op  Just me
1 maand geleden

die leugenaar komt niet meer aan bod…

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

huisarts

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x