Buitenland

Italianen vechten terug tegen totalitaire lockdowns: ‘Genoeg!’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Protesten tegen de avondklok in de Italiaanse regio Campania hebben in Napels geleid tot ongeregeldheden. Veel Italianen gingen de straat op om te demonstreren tegen de coronamaatregel. Er liepen onder andere ondernemers mee die een faillissement vrezen. De mensen keerden zich ook tegen de aanwezige pers. Journalisten werden weggejaagd. De politie trad hard op en zette traangas in.

De betogers vrezen dat de avondklok zal uitmonden in een totale lockdown met grote financiële gevolgen. Dit voorjaar had Italië een lockdown van 10 weken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Schrijver en voormalig Trump-adviseur George Papadopoulos schrijft op Twitter: “Italianen vechten terug tegen door de overheid opgelegde totalitaire lockdowns! Genoeg! Tijd om alles weer open te gooien.”


Meer beelden:

4.4 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
3 jaren geleden

ja natuurlijk gaan ze in opstand dat zal overal gebeuren daar is overheid op voorbereid, daarom staan vlucht auto’s voor elite klaar. Vergeet niet dat bunkers onder bergen in Europa en VS voor elite allang klaar zijn met schoon lucht,water en voedsel

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Leuk protest maar hopelijk zitten er deze keer geen slimmeriken tussen. Van die slimmeriken die zeg maar wel lid zijn van de beweging ik doe niet meer mee, maar wel het geld op strijken tijdens een crisis, omdat ze vinden dat ze zeer te kort worden gedaan. In dat geval zou ik ze gewoon verwijderen van het toneel. Het moet ook niet gekker worden natuurlijk. Al begrijp ik mijn neefje wel dat hij boos is dat er nu geen festival kan doorgaan maar het is nog geen tweede wereld oorlog. Zie dan wel effe het verschil naast het feit dat je tegenwoordig ook in isolatie gewoon contact kunt houden met elkaar. Zelfs als je besmet bent kun je nog gewoon wandellen. Of naar de supermarkt gaan zonder dat er een nazi om de hoek staat die vragen gaat stellen.

Henk
Henk
3 jaren geleden

Misschien een voorbode wat er in Europa gebeuren gaat. De antieterreur brigade is nog van mening dat het om eenlingen gaat. Ik ben hier nog niet zo zeker van .

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

En bij nader inzien. Mag je hopen dat dit zootje ongeregeld niet de centen heeft gekregen van Brussel & Co waar Rutte onlangs voor heeft mee ingestemd. Maar goed, je blijft natuurlijk altijd een paar mafkezen houden hier en daar.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x