Homepagina » Buitenland » Italianen vechten terug tegen totalitaire lockdowns: ‘Genoeg!’
italianen
Foto: CC0

Italianen vechten terug tegen totalitaire lockdowns: ‘Genoeg!’

Protesten tegen de avondklok in de Italiaanse regio Campania hebben in Napels geleid tot ongeregeldheden. Veel Italianen gingen de straat op om te demonstreren tegen de coronamaatregel. Er liepen onder andere ondernemers mee die een faillissement vrezen. De mensen keerden zich ook tegen de aanwezige pers. Journalisten werden weggejaagd. De politie trad hard op en zette traangas in.

De betogers vrezen dat de avondklok zal uitmonden in een totale lockdown met grote financiële gevolgen. Dit voorjaar had Italië een lockdown van 10 weken.

Schrijver en voormalig Trump-adviseur George Papadopoulos schrijft op Twitter: “Italianen vechten terug tegen door de overheid opgelegde totalitaire lockdowns! Genoeg! Tijd om alles weer open te gooien.”


Meer beelden:

4.4 16 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
1 maand geleden

ja natuurlijk gaan ze in opstand dat zal overal gebeuren daar is overheid op voorbereid, daarom staan vlucht auto’s voor elite klaar. Vergeet niet dat bunkers onder bergen in Europa en VS voor elite allang klaar zijn met schoon lucht,water en voedsel

Joanna
Joanna
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

De elite hebben straks niets te vrezen van het (gevaccineerde) volk. Zij hoeven dus niet voor ons onder te gaan duiken. Die bunkers dienen wellicht voor een andere (natuur)ramp..

linda bakker
linda bakker
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

De Elite wil juist dat er opstand komt, graag in elk Europees land. Daarom is het zo triest, we kunnen geen kant meer op. Ze zullen ons blijven uitdagen en treiteren. Als we niets doen worden we mondeloze ( mondkap) slaven van de EU, als we terug vechten zetten ze het nieuwe EU leger in. Alles is in feite al paraat. Sommige pantserauto’s met het nieuwe EU leger logo waren al te bewonderen in Parijs tijdens de Gele Hesjes opstand. Als het leger uiteindelijk de opstand terug slaat en na vele doden, branden, geweld en ellende zal de gemiddelde burger blij zijn dat de opstand/burgeroorlog over is. Niemand wil oorlog toch?. Daarna word de Federale EU staat een feit, de EU heeft gewonnen, niemand zal protesteren. Het is toch om de vrede te bewaren? Voor onze eigen veiligheid? De EU zal hoe dan ook van ons winnen en ons onder een op de Marxistische leer gestoelde heilstaat brengen. Machteloos en Mondeloos.

benno
benno
Reactie op  linda bakker
1 maand geleden

niet zo fatalistisch denken linda.
hoe denk je dat het ijzeren gordijn is gevallen, om maar een voorbeeldje te noemen.
en het volk was in de ddr er toch wel een stuk beroerder aan toe dan wij.

nooit de hoop opgeven, dat is ook hun tactiek (demoraliseren).

jan de Boer
jan de Boer
Reactie op  benno
1 maand geleden

In de DDR tijd moest de elite nog oefenen en zij zijn ze wel erg sterk geworden nadien we gaan er een hele zware dobber aan hebben jammer genoeg.

Joanna
Joanna
Reactie op  linda bakker
1 maand geleden

Volgens Plato was de staatsvorm democratie een zeer slechte staatsvorm, omdat een democratie kan ontaarden in een despotie (tirannie). Met de (schijn)middelen die ons ter beschikking staan, kan een democratie ook weer afgeschaft worden. Straks de EU als eenheidsstaat, respectievelijk een NWO (dit kan zelfs buiten ons om, omdat het referendum is afgeschaft. Bovendien weten wij niet en kunnen wij niet controleren wat er in Brussel verder besloten wordt.

Bovendien worden wij vaak misleid (niet deze site): er gaan massa-arrestaties plaatsvinden. Ga maar alvast met popcorn klaar zitten. Q komt eraan. Als er überhaupt arrestaties gaan plaatsvinden, dan is dat slechts de onderlaag van onbelangrijke figuren (collateral damage).

jan de Boer
jan de Boer
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Precies ze treiteren net zo lang tot de bom barst.

Ivan
Ivan
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Resident Evil – In the near future, the powerful Umbrella Corporation has a hidden research facility called The Hive underneath Raccoon City, where the scientists develop genetically engineered drugs for medical purpose and biological weapons. After stealing the lethal T-virus, a thief contaminates The Hive and the artificial intelligence Red Queen seals the Hive and kills all the staff and guinea pigs. A woman called Alice awakes naked in a bathroom of a mansion without memory and soon a commando led by a man called One subdues her and another man called Matt, who claims to be a cop. Alice learns that she is a security guard with her partner Spence assigned to protect the entrance to The Hive and her memory will return in an undefined period since she was affected by a gas. The Red Queen had a malfunctioning five hours ago and had shut down the facility and killed everybody releasing a lethal gas. Now they need to shut down the Red Queen and restart her systems. They use an underground train to reach The Hive and the Red Queen asks then to leave the place. However Kaplan disables the Red Queen opening the doors in The Hive. Soon the group learns that the staff has turned into zombies and now they are under siege of the zombies. Most of the commando dies and only Alice, Spence, Matt, Rain and Kaplan survive. Now they need to find a way to escape from The Hive since the system will shut down the exits in a short period. Who will survive?

Willem
Willem
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Ze (de daders/overheid) gewoon vrolijk over straat en er gebeurt ze niks, opstand? Laat me niet lachen, hier heb je 1 boa of agent op 450 burgers, net als een herdershond houden ze de schapen onder controle.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

De leugen is door de mand gevallen en het volk wil zijn vrijheid, leven en bezittingen terug. Het killer virus heeft zich allang ontpopt als complete onzin en blijkt, zoals kritische denkers en intelligente mensen al wisten, niets anders dan een simpele verkoudheid en griep (zelfreinigend vermogen van het lichaam) en degenen, waarvan gesteld wordt dat ze met corona op de IC liggen, hebben geen corona, maar heel ernstige andere onderliggende ziektes.

Corona is geen ziekte, maar een leugen rond een gezond functionerend, zelfreinigend lichaam. Ook daarom, geen gifvaccin in een gezond lichaam!

Gezinusk
Gezinusk
1 maand geleden

Leuk protest maar hopelijk zitten er deze keer geen slimmeriken tussen. Van die slimmeriken die zeg maar wel lid zijn van de beweging ik doe niet meer mee, maar wel het geld op strijken tijdens een crisis, omdat ze vinden dat ze zeer te kort worden gedaan. In dat geval zou ik ze gewoon verwijderen van het toneel. Het moet ook niet gekker worden natuurlijk. Al begrijp ik mijn neefje wel dat hij boos is dat er nu geen festival kan doorgaan maar het is nog geen tweede wereld oorlog. Zie dan wel effe het verschil naast het feit dat je tegenwoordig ook in isolatie gewoon contact kunt houden met elkaar. Zelfs als je besmet bent kun je nog gewoon wandellen. Of naar de supermarkt gaan zonder dat er een nazi om de hoek staat die vragen gaat stellen.

Bas
Bas
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Zelfs tijdens de Tweede Wereldoorlog vonden (sport)evenementen plaats (Elfstedentocht, voetbal, vechtsport) en sinterklaas.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Nou ja geef maar eens een voorbeeld. En dan heb ik ook altijd genoten van sinterklaas. Ik kreeg ook altijd leuke cadeaus waaronder een voetbal waarmee ik buiten kon spelen. En later ooit nog een spelcomputer maar of ik daar nou wijzer van ben geworden? Ik denk van niet. Mijn vader heeft ook nog eens voor sinterklaas gespeeld. Hij was toen voorzitter van een korfbalvereniging ergens in het land en toen hij zich moest verkleden om sinterklaas te zijn, riep ik al papa. Ja ik herkende hem al meteen natuurlijk. Ik was toen een jaar of 6 oud.

Rob
Rob
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Het is geen tweede wereldoorlog? Er is een totale oorlog gaande tegen de hele mensheid. Dat is wat velen altijd al de eindstrijd noemen. Die wordt alleen niet met tanks, vliegtuigen etc gevoerd maar op een heel andere wijze. En wel door alles steeds meer te beperken, je rechten, je vrijheden, tot je ademhaling en dus je leven toe.

benno
benno
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

net zolang alles blijven bagatelliseren tot we in een dictatuur/3e wereld land zitten.
u redeneert vast ook altijd “dat we het nog zo goed hebben” tov afrika oid.
maar moeten we dan net zo lang blijven minderen/bezuinigen tot we zelf een 3e wereld land zijn geworden ?
ik kan echt niks met mensen die zo stupide redeneren.
u is in vorig leven struisvogel geweest ?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  benno
1 maand geleden

Hoi allemaal, en ik begrijp jullie reactie wel maar ik vind het te overtrokken. Punt is dat dit virus bestaat en dat we daar met zijn allen helaas veel last van ondervinden. En wel in die mate dat regeringen voor het moment niet anders kunnen dan een lock down in te voeren. Dat er dan een groep bestaat die allerlei complotten doorlinkt waar dit virus dan onderdeel van zou uitmaken geloof ik niet in. Al ben ik wel van de complotten en zo hier en daar bestaan ze, maar als je daarmee begint moet je wel met feiten aankomen die enigszins gefundeerd zijn. Anders zou ik er niet aan beginnen. In de tussentijd mag iedereen met feiten komen dat corona wel een complot is, maar ik heb het nog niet gezien. Dat is mijn mening en laten we blij zijn dat dit bespreekbaar kan zijn. Wat dat aangaat is het hier nog geen verwegiestan en daar moeten we ook niet naar toe willen. En hou er voor de rest rekening mee dat iedereen besmet kan worden met Covid 19. Er ook erg ziek van kan worden ongeacht de leeftijd. Hoe dat precies zit zijn ze nog steeds aan het uit puzzelen. Het ga jullie goed.

Rob
Rob
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Het feit dat jij ergens niet in gelooft betekent niet dat het niet werkelijk gebeurt. Veel van wat jaren geleden al als conspiracy theory werd bestempeld (door degenen die zelf het complot vormen en hun agenda beschermen) is reeds realiteit gebleken. Je kunt het om je heen zien gebeuren. Dat is het effect van die agenda. Maar dan moet je wel je ogen open doen om te kunnen zien hoe zich dat manifesteert. Het maakt niet uit of je het gelooft. Daarmee ben je meer in ontkenning dan dat je in contact met de realiteit bent. Het feit dat het over de hele wereld gaande is zegt al dat het een globalistische agenda is. Waarom bemoeien allerlei nitwitten zonder enige kennis van virussen, ziekten etc zich met het leven van mensen en zetten ze ALLE deskundigen die werkelijk verstand hebben van ziektes, virussen etc aan de kant of maken ze zelfs uit voor kwakzalvers? Sinds wanneer is je gezondheid een politieke aangelegenheid in plaats van een aangelegenheid tussen jou en je huisarts? Dan moet er toch een belletje gaan rinkelen want dan spelen er andere belangen. Er wringt zich een macht overal tussen die zijn eigen agenda uitrolt, voor hun eigen belangen en niet die van ons. Dat is een macht die de volledige controle over alles en iedereen probeert te krijgen en Covid, corona etc zijn excuses om dat voor elkaar te krijgen. Dat verwegiestan is niet ver weg hoor als het een mondiale machtsgreep betreft. Het speelt zich straks in je eigen huis af als de heersende macht de vrije hand krijgt om met alle macht bij je binnen te dringen en je rechten en vrijheden vertrapt waar je zelf bij staat.

salvar
salvar
Reactie op  Rob
1 maand geleden

inderdaad er is iets gaande wat zijn weerga niet kent.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Hoi Rob, bedankt voor je reactie. En ik kan je enorm volgen in de zin dat ik begrijp hoe je je uit, er over denkt. En je staat niet alleen. Want ook ik heb mijn twijfels hier en daar. Ik heb veel tijd nodig gehad voor mezelf om tot een oplossing te komen. In algemene zin aangaande de kloof tot politiek Den Haag enerzijds, en verderop staat ergens de bevolking. De macht van enkelen is dan ook steeds meer geworden. Terwijl met een echte democratie het in principe andersom zou moeten zijn. Opdat de bevolking weer meer macht zou moeten krijgen maar dat zou je dan wel in goede banen moeten leiden, en daar heb je uiteindelijk de politiek weer voor nodig. Voordat de ene kant de andere kant de hersens in slaat. Ook dat heeft nooit tot iets geleid of opgelost. In de meeste gevallen ging een samenleving er van onderuit.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

@ Gezinusk,

Jouw intentie is niet verkeerd, maar echt, je zit er zo ongelooflijk naast.
Ik zou wel uren kunnen typen om je duidelijk te maken wat er speelt, maar de kans dat dat aankomt acht ik klein. Het is ook zo verdomde veel. Dat is niet lullig bedoeld, maar je zit nog zo ontzettend in dat MSM narratief.

Begin maar eens met het kijken naar dit:

https://www.youtube.com/watch?v=Vm1-DnxRiPM

En kijk naar de datum: 4 november 2019.
Ongeveer 2 maanden voordat deze ‘pandemie’ z’n intrede deed.

Event 201 – een oefening van datgene dat nu plaatsvindt, met dezelfde hoofdrolspelers (o.a. WHO, WEF, Bill Gates).

Omdat alles volgens een agenda verloopt, kan ik ook vast de voorspelling doen dat er binnen enkele maanden een nieuw virus/biowapen ten tonele verschijnt, dat veel meer doden tot gevolg gaat hebben.
Althans, dat wil men ons doen laten geloven (ask Bill Gates, he knows (everything)). 😉
De nu vrijwillige dragers van mondkapjes zullen hier wederom volledig in meegaan ben ik bang voor en nóg meer angst ontwikkelen, al hoop ik stilletjes dat dit ook bij deze mensen vragen gaat oproepen.

Nog iets: dit jaar is er t.o.v. voorgaande jaren bijna niemand overleden aan de griep. Dat is inmogelijk.
Een virus verdwijnt niet zomaar. Sta daar eens bij stil.
Sterker nog, sta stil bij alles, want er is niets dat klopt!

Dit is opgezet. Vanaf dag 1.

En verder alles wat Rob hierboven zegt. Helaas.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Hoi Veterans_Resistance, Bedankt voor de link. Zal het binnenkort gaan bekijken. Groeten Gezinus

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Ik heb de link onlangs bekeken maar ben niet met alles eens. Dat geeft verder ook niet want meningen mogen nou eenmaal verschillen. Daarvoor hebben de geallieerden soldaten enige tijd geleden al flink wat offers gebracht tijdens een invasie in Normandië. En met het gegeven dat ook dat uiteindelijk niet helemaal lekker is verlopen. In de zin bijvoorbeeld dat de vrijheid van menings uiting op den duur ook over de top ging hier in het westen. De bevolking ook steeds meer in complottheorieën ging geloven en waarvan een deel niet op feiten gebaseerd kon worden. Misschien en wat dat aangaat is het misschien handig om de feiten er nog eens op na te slaan. Zo kwam ik onlangs nog een lezing tegen van Maarten van Rossum over de eerste en tweede wereldoorlog op Youtube. En dan had hij het mogelijk ook nog niet helemaal bij het rechte eind. Het moet ook wel ingewikkeld zijn om dat hele proces precies uit te leggen maar er werd wel heel veel duidelijk. Fantastisch ook dat Maarten van Rossum dit gedaan heeft. Er zich aan durfde te wagen. Al met al komt het er denk ik dan op neer dat Brussel zich nog beter mag gaan bewapenen in de zin dat democratie vooraan moet staan zodat we daarna geen complottheorieën meer hoeven te verzinnen. Ik zou zeggen organiseer het maar nu het kan.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Ok. Bij dezen nog een flink aantal linkjes.

Deze 4 zijn, in jouw ogen waarschijnlijk, coplottheoriën:

Onderstaand geldt niet alleen voor Australië, maar voor de gehele wereld.

The Great Reset: World leaders to harness COVID and pursue ‘sinister’ climate agenda.

https://www.youtube.com/watch?v=GeykREAlYSg

‘Lies are being told everywhere’: Alan Jones

https://www.youtube.com/watch?v=bSK8pzoLBUI

Communism is ‘knocking on the door’: Alan Jones

https://www.youtube.com/watch?v=HPcLmn2d8qw

Australians made ‘prisoners in a so-called democracy -Alan Jones

https://www.youtube.com/watch?v=QdF2d-cucjI

En hier professionele meningen.
Leef je uit!

http://www.janbhommel.com/post/brief-van-een-boze-en-verdrietige-huisarts

https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoogleraar-capel-vaccin-is-genetische-modificatie-en-brengt-sars-cov-2-eiwit-permanent-in-uw-lichaam/

https://www.youtube.com/watch?v=CZbnvWaEvYY

https://www.youtube.com/watch?v=ktFDN5cBFgw

https://www.youtube.com/watch?v=D5Wnmhu8_5c

https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA

https://www.youtube.com/watch?v=PJsEh_XrD9Y

Er zijn ontzettend veel gerennomeerde artsen en wetenschappers, zelfs een Nobel prijs winnaar, wiens (professionele) meningen zijn gecensureerd. Als je nog steeds niet wil geloven dat er helemaal niets van klopt, ben ik bang dat er ook niets is dat je m.i. op andere gedachten zou kunnen brengen.

In Duitsland is er b.v. Dr. Wofgang Wodarg.
https://www.youtube.com/watch?v=p_AyuhbnPOI
Deze longarts heeft een enorme staat van dienst en reputatie en wordt nu weggezet als complotdenker. Datzelfde geldt voor Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi en Dr. Bodo Schiffmann.Op Youtube is daar genoeg over te vinden.
Maar alles wat daar, net als hier, tegen het gebrachte narratief ingaat wordt weggezet als complotdenkers en neo nazi’s/extreem rechts, wappies etc..

Enkele voorbeelden:

HCQ dat één van de veiligste geneesmiddelen is en al zo’n 60 jaar succesvol wordt gebruikt voor Malaria (maar ook Reuma). Dat zou nu ineens heel gevaarlijk zijn.

De PCR test die helemaal niet voor dit doeleinde gebruikt mag worden. Dat werd zelfs door de uitvinder van de test verklaard. En men blijft daar maar aan vasthouden.
Waarom denk je!?

Er is nog heel veel meer info te vinden, maar dat laat ik aan jouzelf over.

Nog even dit:

Ik ben zelf eind februari/begin maart bij mijn huisarts geweest met zware benauwdheidsklachten.
Toen ik vroeg of ik me zorgen moest maken om corona, moest ze lachen. Ze vertelde me dat corona een onschuldig verkoudheidsvirusje was waar ik me geen zorgen over hoefde te maken.
Dat gold alleen voor mensen die er echt slecht aan toe waren. Toen hoorde ik ook al van een andere zorgmedewerkster dat er wel een venijnig griepje rondging.

Rob
Rob
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

De oplossing zit hem niet in macht of machts-herverdeling. Macht werkt altijd vernietigend en wel op het leven zelf. Het gaat in die zin dan ook niet probleem dat opgelost moet worden maar om een verandering. De mens is nu verdeeld en gecontroleerd door macht. Dat is altijd zo geweest. Als er iets wil veranderen dan moet de mens gaan denken in de zin van het leven. De verdeeldheid moet verdwijnen en de mens zou één volk moeten worden om van de heersende macht los te komen. Geld, economie etc zijn allemaal ‘gereedschappen’ van de heersende macht De mens moet zijn eigen kracht gebruiken (niet macht). Krachten kun je bundelen, macht niet. Kracht is het enige dat een einde maakt aan macht. Als de mensheid als één volk op de planeet aanwezig zou zijn heeft de heersende macht geen schijn van kans want dan zijn we niet te verdelen. Er moet dus een verschuiving plaats vinden van macht en vernietiging naar kracht en leven. Het wordt niet niet voor niets levenskracht genoemd en niet levensmacht.

Joanna
Joanna
Reactie op  Rob
1 maand geleden

voor degenen die nog twijfelen of het complotten zijn of niet: Hopelijk krijgen zij op of omstreeks het tweede kwartaal van 2021 het wel te weten.

Boze Burger
Boze Burger
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Zonder complotten geen complotdenkers en zonder feiten geen fundering en zonder onderzoek geen kennis 😉

Spetterpoep
Spetterpoep
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Ik hoor toch daadwerkelijk mijn eigen oma zeggen dat dit nog erger als de tweede wereld oorlog is. Alleen nu zijn de nazi’s de gehele EU, NAVO, VN en alles wat daar bij hoort. En nog wat anders echt een zeer achterlijke reactie dit

Henk
Henk
1 maand geleden

Misschien een voorbode wat er in Europa gebeuren gaat. De antieterreur brigade is nog van mening dat het om eenlingen gaat. Ik ben hier nog niet zo zeker van .

Gezinusk
Gezinusk
1 maand geleden

En bij nader inzien. Mag je hopen dat dit zootje ongeregeld niet de centen heeft gekregen van Brussel & Co waar Rutte onlangs voor heeft mee ingestemd. Maar goed, je blijft natuurlijk altijd een paar mafkezen houden hier en daar.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Daar worden nou juist die “protesten” ook bekokstoofd! Denk je niet?

rop
rop
1 maand geleden

Een voorproefje wat hier in Nederland ook staat te gebeuren.de leiders willen niets anders dan dat deze gebeuren ook hier deze richting opgaat. als de massa zich gaat bewegen word het een Ramp dat weten ze ,maar door lockdows gaan ze dat juist veroorzaken. ze denken met controle dat te beheersen, maar daar tegenover staat een totale ongecontroleerde beweging. met veel vernielingen. Wat hebben ze eigenlijk te verliezen de ondernemers, env. helemaal niets ,dus het maakt dan ook niets uit, maar uit enorme frustraties en boosheid en woede, krijgt men de massa daardoor aan het bewegen, zelfs de politie of een militair ingrijpen die dan daar ook het eerst mee begint ,wekt nog meer woede op

Melder
Melder
1 maand geleden

Nu live vanuit Londen:anti lockdown protest!!!
https://www.youtube.com/watch?v=X6kqqNaxAd8

Melder
Melder
1 maand geleden
Bignomoney
Bignomoney
1 maand geleden

Luister op podcast real talk xxx

Edward
Edward
1 maand geleden

We kunnen deze tirannie stoppen door niet meer naar die besmettelijke teststraten te gaan. Bij klachten blijf je thuis en raadpleeg je huisarts. Stop met testen !!!

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Meer positieve testen leid tot een veel hoger sterfte verhouding,
100.000 besmettingen
100 doden
Mortaliteit van 0.001 dus dat zijn cijfers waar je mee kan terug slaan dus ik zou juist zeggen hoe meer positieven testen hoe beter

benno
benno
Reactie op  Wim Q
1 maand geleden

u heeft helemaal gelijk, alleen….. rutte/de jonge kijken helemaal niet naar sterfte cijfers, want die zijn inmiddels naar beneden bijgesteld naar 0.15% tot 0.20%.
zelfs deze cijfers die bijna vergelijkbaar zijn met een zware griep is schijnbaar geen reden voor de overheid om normaal te gaan doen.

nou, DAN weten we wel dat er andere plannen gaande zijn, niet dan ?

Sandra
Sandra
1 maand geleden

Genoeg is Genoeg gooi alles open ook hier in Nederland

x

Check Also

coronatest

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 ...

osterhaus

Is Ab Osterhaus belanghebbende bij de productie van coronavaccins? ‘Hier gaat het om’

Afgelopen week bleek dat Ab Osterhaus, die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x