Buitenland

Italianen vechten terug tegen totalitaire lockdowns: ‘Genoeg!’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Protesten tegen de avondklok in de Italiaanse regio Campania hebben in Napels geleid tot ongeregeldheden. Veel Italianen gingen de straat op om te demonstreren tegen de coronamaatregel. Er liepen onder andere ondernemers mee die een faillissement vrezen. De mensen keerden zich ook tegen de aanwezige pers. Journalisten werden weggejaagd. De politie trad hard op en zette traangas in.

De betogers vrezen dat de avondklok zal uitmonden in een totale lockdown met grote financiële gevolgen. Dit voorjaar had Italië een lockdown van 10 weken.

Schrijver en voormalig Trump-adviseur George Papadopoulos schrijft op Twitter: “Italianen vechten terug tegen door de overheid opgelegde totalitaire lockdowns! Genoeg! Tijd om alles weer open te gooien.”


Meer beelden:

4.4 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
1 jaar geleden

ja natuurlijk gaan ze in opstand dat zal overal gebeuren daar is overheid op voorbereid, daarom staan vlucht auto’s voor elite klaar. Vergeet niet dat bunkers onder bergen in Europa en VS voor elite allang klaar zijn met schoon lucht,water en voedsel

Gezinusk
Gezinusk
1 jaar geleden

Leuk protest maar hopelijk zitten er deze keer geen slimmeriken tussen. Van die slimmeriken die zeg maar wel lid zijn van de beweging ik doe niet meer mee, maar wel het geld op strijken tijdens een crisis, omdat ze vinden dat ze zeer te kort worden gedaan. In dat geval zou ik ze gewoon verwijderen van het toneel. Het moet ook niet gekker worden natuurlijk. Al begrijp ik mijn neefje wel dat hij boos is dat er nu geen festival kan doorgaan maar het is nog geen tweede wereld oorlog. Zie dan wel effe het verschil naast het feit dat je tegenwoordig ook in isolatie gewoon contact kunt houden met elkaar. Zelfs als je besmet bent kun je nog gewoon wandellen. Of naar de supermarkt gaan zonder dat er een nazi om de hoek staat die vragen gaat stellen.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Misschien een voorbode wat er in Europa gebeuren gaat. De antieterreur brigade is nog van mening dat het om eenlingen gaat. Ik ben hier nog niet zo zeker van .

Gezinusk
Gezinusk
1 jaar geleden

En bij nader inzien. Mag je hopen dat dit zootje ongeregeld niet de centen heeft gekregen van Brussel & Co waar Rutte onlangs voor heeft mee ingestemd. Maar goed, je blijft natuurlijk altijd een paar mafkezen houden hier en daar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x