Mens en Dier

Virale video: Greta Thunberg kan simpele vraag niet beantwoorden zonder script

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat gebeurt er als publieke figuren zonder script komen te zitten? De één begint onverstaanbaar te brabbelen, zoals Joe Biden. De ander valt helemaal stil, zoals Greta Thunberg. In een video die onlangs viraal is gegaan, is te zien dat de klimaattiener zelfs de meest simpele vraag niet kan beantwoorden zonder script.

Thunberg is door de mainstream media geprezen voor haar donderspeeches waarin ze wereldleiders ervan beschuldigt dat ze klimaatverandering niet serieus genoeg nemen. Als de tiener een vraag krijgt over dat onderwerp, dan blijft het letterlijk stil.

“Zou je ons alsjeblieft kunnen vertellen welke boodschap je naar wereldleiders wilt sturen en kan ik je ook vragen of je denkt dat het tijd wordt dat president Trump reageert op datgene wat je hebt gezegd?” vroeg een journalist haar.

Na een lange stilte zei Thunberg: “Eh, ik denk… Sorry, wat was de eerste vraag?” Nadat de journalist de vraag had herhaald, antwoordde ze: “Wat we willen sturen, is denk ik… de boodschap die we willen sturen is, zeggen dat we er genoeg van hebben en eh…”

Zorgvuldig georkestreerde pr-campagne

Thunberg keek vervolgens naar de vrouw die naast haar zat en zei: “Wil iemand anders die vraag beantwoorden? Ik kan niet namens iedereen spreken.”

De journalist stelde haar de simpele vraag nog een keer, waarna ze zei: “Misschien moet je anderen ook wat vragen stellen.”

Zoals de Daily Mail eerder onthulde, is de opkomst van Thunberg een zorgvuldig georkestreerde pr-campagne geweest. Velen vermoeden dat haar moeder, die ook een milieuactivist is, het brein is achter de operatie.

“Wat had je dan verwacht? Het is een klein meisje,” reageert Dave Blount. “Als Biden het slachtoffer is van ouderenmishandeling dan is dit toch zeker kindermisbruik. Alles wat links ons voorschotelt, is bedrog.”

[Summit News]

4.6 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De dolgedraaide windmolen
De dolgedraaide windmolen
2 jaren geleden

Greta is een gemodificeerde Android. Een praatpop zonder ziel. Dat u aan dit wonderlijke wezen nog aandacht schenkt. Gewoon de batterijen eruit halen en bij het grofvuil zetten

karton
karton
2 jaren geleden

Dit mongoloïde Zweedse meisje, het vriendinnetje van Fransje Timmermans, moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen, eventueel zou haar een spreekverbod moeten worden opgelegd; zij etaleert kéér-op-kéér haar eigen domheid en dat is zielig !

Peter
Peter
2 jaren geleden

Niet dat kind is een imbeciel,maar de lui die dat domme wicht op een troon hebben gezet.

Jan Klaassen
Jan Klaassen
2 jaren geleden

…. Wat een poppenkast

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x