Buitenaards

Brits Area 51? Groep claimt buitenaardse onderzoeksbasis te hebben ontdekt in Engeland

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers claimen in Engeland een topgeheim buitenaards onderzoekscentrum te hebben gespot. De British Earth and Aerial Mysteries Society (BEAMS) heeft een 109 pagina’s tellend rapport uitgebracht over de basis, die op dit moment wordt gerund door het Britse defensiebedrijf Qinetiq. Dat meldt de Britse Daily Express.

BEAMS beweert dat in Farnborough veel UFO’s worden gezien en buitenaardse ontvoeringen zijn gemeld. De organisatie vermoedt dat dit te maken heeft met de vermeende geheime basis.

De groep baseert haar theorie naar eigen zeggen op cryptische buitenaardse symbolen die gevonden zijn op het complex, getuigenverklaringen van klokkenluiders uit de inlichtingenwereld en paranormale onderzoekers.

Aboriginals

Op de website van BEAMS is te lezen dat de groep in 1991 is opgericht om het paranormale te onderzoeken. Twee onderzoekers van de organisatie, voorzitter Kenneth Parsons en Hilary Porter, zeggen dat bewijs voor de ondergrondse basis afkomstig is van klokkenluiders die werkzaam waren voor de overheid.

Het stel concludeerde dat het wegennetwerk op en rond de basis (foto) op een buitenaards wezen lijkt. Ze trokken een parallel met de schilderingen die de Aboriginals duizenden jaren geleden in Australië maakten. Ze zeiden daarnaast dat een deel van het hoofdgebouw lijkt op een vliegende schotel.

Drie ondergrondse bases

Het tweetal claimt dat de basis van Qinetiq deel uitmaakt van een netwerk van in totaal drie geheime ondergrondse installaties in Groot-Brittannië. In hun rapport staat dat een overheidsbron heeft gezegd dat in de ondergrondse bases wordt gewerkt met buitenaardse technologie en geneticaprogramma’s.

Schrijver Nigel Watson vindt de theorie van het stel enigszins vergezocht, maar voegde toe dat er al op zijn minst sinds 1962 wordt gesproken over ondergrondse buitenaardse bases, toen Albert Bender uit Connecticut claimde dat aliens hem naar een ondergronds hoofdkwartier op Antarctica hadden gebracht.

Een woordvoerder van het Britse ministerie van Defensie zei: “We geven geen commentaar op UFO-gerelateerde zaken.” Qinetiq bestudeert op dit moment het uiterst gedetailleerde dossier en zal binnenkort een reactie geven.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x