Homepagina » Het Complot » Solar Warden: het geheime ruimtevaartprogramma
Solar Warden: het geheime ruimtevaartprogramma

Solar Warden: het geheime ruimtevaartprogramma

Sinds de jaren tachtig zou een geheime ruimtevloot met de codenaam Solar Warden operationeel zijn.

In 2010 deed onderzoeksjournalist en gastblogger van The Huffington Post Darren Perks onderzoek naar dit programma. Hij diende een WOB-verzoek in bij het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Hij kreeg de volgende reactie:

Een uur geleden heb ik met iemand van NASA gesproken die heeft bevestigd dat het hun programma was en dat het is stopgezet door de president. Hij kon me ook vertellen dat het programma los van het ministerie van Defensie stond. De NASA-medewerker vertelde me dat ik u zou moeten doorverwijzen naar het Johnson Space Center. Ik wacht nog op antwoord van één afdeling binnen het Commando. Ik zal contact met u opnemen zodra ik antwoord heb gekregen van deze afdeling. Verwees NASA u door naar ons?

Het geheime ruimteprogramma wordt niet alleen gerund door de Amerikaanse regering, maar ook door de Verenigde Naties.

Niet-aardse officieren

Toen Gary McKinnon computers van het Amerikaanse Ruimtecommando wist te kraken en inzage kreeg in stukken over ‘niet-aardse officieren’ en een geheim programma genaamd ‘Solar Warden’, werd hij door de regering Bush beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

McKinnon kwam ook informatie tegen over de schepen of vaartuigen van Solar Warden. Er zouden acht sigaarvormige moederschepen zijn – die langer zijn dan twee voetbalvelden – en 43 kleinere verkenningsschepen.

Bij het programma zouden met name Amerikaanse spelers uit de lucht- en ruimtevaartindustrie betrokken zijn. Sommige onderdelen en systemen zouden worden gebouwd in Canada, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Rusland en Australië. De vaartuigen worden naar verluidt getest in en rond geheime militaire bases zoals Area 51 in Nevada.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Het geheime ruimteprogramma codenaam Solar Warden wordt niet alleen door gerund door de Amerikaanse regering, maar ook door de Verenigde Naties.
  Bij het programma zouden vooral Amerikaanse spelers uit de lucht- en ruimtevaartindustrie betrokken zijn. Sommige onderdelen en systemen zouden worden gebouwd in Canada, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Rusland en Australië. De vaartuigen worden naar verluidt getest in en rond geheime militaire bases zoals Area 51 in Nevada.
  Er zouden acht sigaarvormige moederschepen zijn – die langer zijn dan twee voetbalvelden – en 43 kleinere verkenningsschepen.

  De zaligverklaringen en heiligverklaringen door het Vaticaan beleven weer drukke dagen….
  Wie of wat speelt onder één hoed?

  De geheimzinnige genezingen van patiënten, waar artsenspecialisten van opkijken,kop nog staart van krijgen…

  Wie zijn al jaren en dagen deze geheimzinnige ruimtevaartartsen als Extraterrestrials, al dan niets te maken met het Vaticanisme?

  Dit geheel leiden tot hevige politieke debatten achter de schermen, zowel artsenspecialisten als huisartsen enz. willen deze Extraterrestrial medische technologieën en behandelingen, voor de patiënten en zeker zichzelf , wat heel wat kostenbesparende effecten op het sociale verzekeringbudget ten zal teweegbrengen. Wie tegen wetenschappelijke vooruitgang is voor kennis en techniek horen niet thuis in het ruimtevaartdomein met Extraterrestrails… Welke politieke etterbuilen mogen of kunnen of moeten nog openbarsten? Wat gaat de geschiedenis van vandaag voor morgen zijn en blijven?

  1 likes
 2. Zucht, waarschijnlijk teveel Stargate gekeken.

  1 likes
 3. deze zin zegt genoeg:
  “De vaartuigen worden naar verluidt getest in en rond geheime militaire bases zoals Area 51 in Nevada.”
  het gaat weer over veronderstellingen van horen zeggen hier en ginder…
  dat neemt echter niet weg dat het waar zou kunnen zijn maar liever harde bewijzen graag.

  1 likes
 4. Dat dit programma bestond wist ik al. Een van de intenties om het te beginnen was ingeval van een “aarde alarm”. Dat wil zeggen bijv. als het klimaat totaal naar de donder is en de wereld word getroffen door mega natuurrampen. De zogenaamde top van de wereld zou dan in zo’n ding stappen en opzoek gaan naar een nieuwe planeet om op te leven terwijl de gewone burger dan mag vechten voor zijn/haar leven. NASA heeft ook en geheime afdeling die opzoek is naar leefbare planeten waar deze ruimteschepen dan naar toe zouden kunnen gaan.

  0 likes
 5. zal je wel niets meer over horen.

  0 likes
 6. natuurlijk hebben ze het al voor elkaar,als er iets gebeurt op deze aardbol zijn ze verdwenen met de noorderzon en laten ons hier de rambam krijgen.
  trouwens heb wel eens een SF-film gezien en zo ging het precies zo.

  0 likes
 7. Ja of het is een bewuste lek om te kunnen zeggen dat die dingen van ons zijn. Geen officieel woord over et’s meer straks.

  Hoe krijgen wij een voetbalveld aan spullen omhoog?
  En als wij deze niet gebouwd hebben, wat voor systemen door ons gemaakt kunnen dan een toevoeging zijn.

  0 likes
 8. [quote name=”Brammetje”]Ja of het is een bewuste lek om te kunnen zeggen dat die dingen van ons zijn. Geen officieel woord over et’s meer straks.

  Hoe krijgen wij een voetbalveld aan spullen omhoog?
  En als wij deze niet gebouwd hebben, wat voor systemen door ons gemaakt kunnen dan een toevoeging zijn.[/quote]
  [quote name=”Brammetje”]Ja of het is een bewuste lek om te kunnen zeggen dat die dingen van ons zijn. Geen officieel woord over et’s meer straks.

  Hoe krijgen wij een voetbalveld aan spullen omhoog?
  En als wij deze niet gebouwd hebben, wat voor systemen door ons gemaakt kunnen dan een toevoeging zijn.[/quote]

  [ de SS in 1943 had had zelf ook al ruimtevaart tuigenen deed er ook veel research naar en onder andere om de tijd te manipuleren dus vind het niks gek dat ze nu al zo ver zijn om voetbalvelde grote “ufo’s” te bouwen … T word tijd dat hun der eigen is laten zien en kennis maken vind je niet ? Dan kunne wij ons misschien ook evolueren naar…

  0 likes
 9. De Apollo maanlandingen zouden weleens een cover up kunnen zijn. Meer en meer Apollo insiders stappen naar voren en spreek hun twijfel uit over de Apollo photo’s die op de maan gemaakt zijn. De volgende video is van begin Juli 2013. Mr Teague was een Apollo mission control worker.
  http://www.awe130.nl/the-news-awe130/383

  0 likes
 10. De science adviseur van CBS news (1968-1971) Richard C Hoagland heeft wel een hele vreemde verklaring afgelegd. Hij was ooggetuigen van een voorval waar het hoofd van voorlichting NASA/JPL in 1969 briefjes aan journalisten gaf waarop stond, dat de Apollo maanlanding foto’s fake waren en gemaakt in een studio.
  http://www.infowars.com/support-for-mr-teague-from-the-science-adviser-of-cbs-1968-1971-he-witnessed-something-in-1969/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

sneeuw

Ondertussen in Zuid-Amerika: 4 METER sneeuw en -23°C

In de Andes is een ‘recordhoeveelheid’ sneeuw ...