Het Complot

Solar Warden: het geheime ruimtevaartprogramma

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de jaren tachtig zou een geheime ruimtevloot met de codenaam Solar Warden operationeel zijn.

In 2010 deed onderzoeksjournalist en gastblogger van The Huffington Post Darren Perks onderzoek naar dit programma. Hij diende een WOB-verzoek in bij het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Hij kreeg de volgende reactie:

Een uur geleden heb ik met iemand van NASA gesproken die heeft bevestigd dat het hun programma was en dat het is stopgezet door de president. Hij kon me ook vertellen dat het programma los van het ministerie van Defensie stond. De NASA-medewerker vertelde me dat ik u zou moeten doorverwijzen naar het Johnson Space Center. Ik wacht nog op antwoord van één afdeling binnen het Commando. Ik zal contact met u opnemen zodra ik antwoord heb gekregen van deze afdeling. Verwees NASA u door naar ons?

Het geheime ruimteprogramma wordt niet alleen gerund door de Amerikaanse regering, maar ook door de Verenigde Naties.

Niet-aardse officieren

Toen Gary McKinnon computers van het Amerikaanse Ruimtecommando wist te kraken en inzage kreeg in stukken over ‘niet-aardse officieren’ en een geheim programma genaamd ‘Solar Warden’, werd hij door de regering Bush beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

McKinnon kwam ook informatie tegen over de schepen of vaartuigen van Solar Warden. Er zouden acht sigaarvormige moederschepen zijn – die langer zijn dan twee voetbalvelden – en 43 kleinere verkenningsschepen.

Bij het programma zouden met name Amerikaanse spelers uit de lucht- en ruimtevaartindustrie betrokken zijn. Sommige onderdelen en systemen zouden worden gebouwd in Canada, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Rusland en Australië. De vaartuigen worden naar verluidt getest in en rond geheime militaire bases zoals Area 51 in Nevada.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter 68
Peter 68
9 jaren geleden

Dat dit programma bestond wist ik al. Een van de intenties om het te beginnen was ingeval van een “aarde alarm”. Dat wil zeggen bijv. als het klimaat totaal naar de donder is en de wereld word getroffen door mega natuurrampen. De zogenaamde top van de wereld zou dan in zo’n ding stappen en opzoek gaan naar een nieuwe planeet om op te leven terwijl de gewone burger dan mag vechten voor zijn/haar leven. NASA heeft ook en geheime afdeling die opzoek is naar leefbare planeten waar deze ruimteschepen dan naar toe zouden kunnen gaan.

m&m
m&m
9 jaren geleden

zal je wel niets meer over horen.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
9 jaren geleden

Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
Space scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Het geheime ruimteprogramma codenaam Solar Warden wordt niet alleen door gerund door de Amerikaanse regering, maar ook door de Verenigde Naties.
Bij het programma zouden vooral Amerikaanse spelers uit de lucht- en ruimtevaartindustrie betrokken zijn. Sommige onderdelen en systemen zouden worden gebouwd in Canada, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Rusland en Australië. De vaartuigen worden naar verluidt getest in en rond geheime militaire bases zoals Area 51 in Nevada.
Er zouden acht sigaarvormige moederschepen zijn – die langer zijn dan twee voetbalvelden – en 43 kleinere verkenningsschepen.

De zaligverklaringen en heiligverklaringen door het Vaticaan beleven weer drukke dagen….
Wie of wat speelt onder één hoed?

De geheimzinnige genezingen van patiënten, waar artsenspecialisten van opkijken,kop nog staart van krijgen…

Wie zijn al jaren en dagen deze geheimzinnige ruimtevaartartsen als Extraterrestrials, al dan niets te maken met het Vaticanisme?

Dit geheel leiden tot hevige politieke debatten achter de schermen, zowel artsenspecialisten als huisartsen enz. willen deze Extraterrestrial medische technologieën en behandelingen, voor de patiënten en zeker zichzelf , wat heel wat kostenbesparende effecten op het sociale verzekeringbudget ten zal teweegbrengen. Wie tegen wetenschappelijke vooruitgang is voor kennis en techniek horen niet thuis in het ruimtevaartdomein met Extraterrestrails… Welke politieke etterbuilen mogen of kunnen of moeten nog openbarsten? Wat gaat de geschiedenis van vandaag voor morgen zijn en blijven?

m&m
m&m
9 jaren geleden

natuurlijk hebben ze het al voor elkaar,als er iets gebeurt op deze aardbol zijn ze verdwenen met de noorderzon en laten ons hier de rambam krijgen.
trouwens heb wel eens een SF-film gezien en zo ging het precies zo.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x