Mens en Dier

SEH-arts: ‘We moeten stoppen met aanwijzen van ongevaccineerden als zondebok’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moeten stoppen met het aanwijzen van de ongevaccineerden als zondebok. Dat zei SEH-arts Gor Khatchikyan van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein donderdagavond in het programma Frontberichten.

“Ik denk dat één van de redenen waarom we maatschappelijk draagvlak verliezen, is dat er een soort beloofde land voor ogen was gesteld: als we gevaccineerd hebben, dan gaat het leven door,” merkte de arts op.

“Nu hebben we 85 procent gevaccineerd en gaat het slechter dan het ging,” benadrukte hij. “Dus wie is de schuldige? De 15 procent ongevaccineerden, lijkt te klinken maatschappelijk.”

Misschien hebben we ons gewoon vergist

Wij doen ons best voor alle patiënten en we zijn niet op zoek naar zondebokken in de maatschappij, aldus Khatchikyan. “Misschien hebben we ons gewoon vergist met het beloofde land. Misschien is het ons gewoon niet gelukt met de vaccinaties.”

Presentator Jeroen Pauw vroeg de SEH-arts waarom we in vergelijking met onze buren zo weinig IC-bedden hebben. “Dat komt omdat wij in Nederland menen heel efficiënt te moeten zijn. Als covid er niet is, willen we geen overcapaciteit, want dat kost geld,” legde de arts uit.

Dan hadden we dit probleem niet

“Als we al het geld dat we nu in de bedrijven hebben gestopt om ze te redden, in de zorg hadden gestopt, dan hadden we dit probleem niet,” zei hij.

De politiek moet maximaal inzetten op uitbreiden van capaciteit omdat we ook met 100 procent vaccineren er niet gaan komen op het moment dat het piekt, benadrukte Khatchikyan.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janszn
Janszn
6 maanden geleden

Mocht Gor dit allemaal wel zeggen?
Heeft hij zijn baan nog wel?
Geweldige kerel, moet meer uitgenodigd worden.

schaap in wolfskleren
schaap in wolfskleren
6 maanden geleden

weer een arts in de bijstand…

Steve Schaisse
Steve Schaisse
6 maanden geleden

Zulke mensen als Gor, die zien wat er aan de hand is, het zelfde als die ambulancemedewerkster uit Maastricht die haar verhaal deed, en gewoon de waarheid verteld.
Ik denk idd wat hierboven in het commentaar ook al vermeld wordt, denkelijk zal Gor niet meer uitgenodigd worden in een talkshow.
En zeker niet in de MSM.
Want je mag ja niet kritisch zijn op het vaccin…
Nu melden ze oversterfte… en melden erbij ,ja we zitten in de cojona plandemie…
Wie dit nog gelooft die moet zich eens na laten kijken, wel door iemand die wat niet onder het overheids vacciNazi todes/vernichtungslager van Hugo Mengele valt !

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 maanden geleden

LS…

Zondebok ! Zo oud als de geschiedenis van de per definitie krankzinnige mens !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x