Homepagina » Natuur en Milieu » Cannabisplant duikt overal op in Duitse stad
Cannabisplant duikt overal op in Duitse stad

Cannabisplant duikt overal op in Duitse stad

In de Duitse stad Göttingen duiken overal cannabisplanten op nadat mensen er afgelopen maand tienduizenden zaadjes hebben geplant.

Leden van een actiegroep hebben de zaadjes in juni uitgestrooid rond de universiteitsstad. Ze zeggen dat ze protesteren tegen de ‘demonisering van cannabis’ en het ‘restrictieve drugsbeleid’ in Duitsland.

Deze week begon de cannabisplant overal op te duiken in Göttingen, dit tot woede van de politie en het stadsbestuur. Op internet worden foto’s verspreid van cannabisplanten in parken, tuinen en plantenbakken. Ook buiten het politiebureau van de stad zijn de wietplanten gesignaleerd.

Vernietigen

De politie probeert de planten zoveel mogelijk uit de grond te trekken, maar komt mankracht tekort. Een woordvoerster van de politie zei dat tot nu toe 70 planten zijn verwijderd, waaronder die rond het politiebureau.

“Alles wat op cannabis lijkt wordt uit de grond getrokken,” voegde ze toe. “Agenten hebben de opdracht gekregen om alle planten die ze tegenkomen te vernietigen.”

Verboden

Een woordvoerder van de actiegroep zei: “We kunnen niet kiezen voor deze nuttige en mooie plant omdat het in Duitsland absoluut verboden is om cannabis te kweken.”

Burgemeester Marcus Baum zei dat overal cannabisplanten uit de grond schieten. “Ze hebben de planten rond het politiebureau snel weggehaald, maar ze verschijnen nu ook overal in parken en tuinen.”

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maartje
Maartje
7 jaren geleden

Hahaha! Je bent geniaal als je op dit idee komt en met een groep er ook nog eens in slaagt om 10.000 zaadjes te planten 😀

Ahura Mazda
Ahura Mazda
7 jaren geleden

ze moeten gewoon door gaan met het beplanten van de cannabis zaden.
respect!!!!

Dondervogel
Dondervogel
7 jaren geleden

Goeie stunt van die Duitsers.En nu kunnen we dus zien hoe de politie ZUURSTOFLEVERANCIERS behandeld.Een democratie daar heeft de politie nog nooit van gehoord, en slaafs volgen ze de bevelen van hun superieuren op.SLAAPKOPPEN!!O ja je mag een eigen mening hebben in deze democratie maar dan wel met de rug tegen de muur, en een pistool tegen je hoofd.Waarom jagen ze op een geestverruimer??Omdat de gebruiker niet in de indoctrinatie,s van de 1% trappen.De speelse hersenen laten zich niet bedotten door wat men regering noemt.Bovendien is er nog nooit iemand van cannabis dood gegaan.Wil die politie daar in duitsland zich eens af gaan vragen waarom alcohol de verlammer, wel mag?en cannabis de geestverruimer niet?Of past de duitse politie het door hun geleerde 7 W,s van de communicatie nooit meer toe??zoals wat, waar, waarom, waardoor, etc.Zouden ze die toepassen kwamen ze er vanzelf achter dat ze moordenaars zijn,die graag zonder zuurstof door het leven gaan.Maar ja dat de wereld ziek was wist ik al.Maar in ieder geval is dit een goede tip om Opstelten op stang te jagen de brulbeer die s,avonds borrels drinkt.Hoor maar naar zijn praten. De hersencellen deugen niet meer helemaal,en er zijn er al te veel afgestorven, om nog zinnig te kunnen praten.

Joop
Joop
7 jaren geleden

Grandioos !!!!!

Anna
Anna
7 jaren geleden

O, dus dát is de plant, die opeens in onze tuin omhoog schoot (in ZW Drenthe!) en het prima doet overigens (en die ik dus ook mooi laat staan). De zaadjes van onze oosterburen zijn dus wel wat verder gekomen.

Rakker
Rakker
7 jaren geleden

Cannabis, de grote concurent van de chemische industrie ( wat farmaceutisme eveneens is)

nancy.
nancy.
7 jaren geleden

Elke plant is natuur ,n geschenk van god s medicijn kast, en niemand is de baas over je lichaam of wat jij erin stopt liever n jointje voor ontspanning ,dan n pot medicijnen ,het groeit tenslotten niet voor niks.!

John: van de familie
John: van de familie
7 jaren geleden

“Agenten hebben de opdracht gekregen om alle planten die ze tegenkomen te vernietigen.”

je zal er maar een volkstuin hebben. weg sla tomaten aardappelen en andere groenten. wel een geniale actie. al was het enkel mar om de overheid te pesten XD

Andre
Andre
7 jaren geleden

Helemaal geweldig..
zal iedere stad moeten doen, een cannabis kweekdag, waarbij iedereen ergens een zaadje in de grond stopt..

ReneH
ReneH
7 jaren geleden

Echt geniaal !!!!

Zouden we hier ook moeten doen 😀

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

EU

‘Het is echt belachelijk om mensen te dwingen richting dat afschuwelijke EU Digital Green Certificate’

Zorgminister Hugo de Jonge zei het niet ...

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x