Natuur en Milieu

Cannabisplant duikt overal op in Duitse stad

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Duitse stad Göttingen duiken overal cannabisplanten op nadat mensen er afgelopen maand tienduizenden zaadjes hebben geplant.

Leden van een actiegroep hebben de zaadjes in juni uitgestrooid rond de universiteitsstad. Ze zeggen dat ze protesteren tegen de ‘demonisering van cannabis’ en het ‘restrictieve drugsbeleid’ in Duitsland.

Deze week begon de cannabisplant overal op te duiken in Göttingen, dit tot woede van de politie en het stadsbestuur. Op internet worden foto’s verspreid van cannabisplanten in parken, tuinen en plantenbakken. Ook buiten het politiebureau van de stad zijn de wietplanten gesignaleerd.

Vernietigen

De politie probeert de planten zoveel mogelijk uit de grond te trekken, maar komt mankracht tekort. Een woordvoerster van de politie zei dat tot nu toe 70 planten zijn verwijderd, waaronder die rond het politiebureau.

“Alles wat op cannabis lijkt wordt uit de grond getrokken,” voegde ze toe. “Agenten hebben de opdracht gekregen om alle planten die ze tegenkomen te vernietigen.”

Verboden

Een woordvoerder van de actiegroep zei: “We kunnen niet kiezen voor deze nuttige en mooie plant omdat het in Duitsland absoluut verboden is om cannabis te kweken.”

Burgemeester Marcus Baum zei dat overal cannabisplanten uit de grond schieten. “Ze hebben de planten rond het politiebureau snel weggehaald, maar ze verschijnen nu ook overal in parken en tuinen.”

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maartje
Maartje
9 jaren geleden

Hahaha! Je bent geniaal als je op dit idee komt en met een groep er ook nog eens in slaagt om 10.000 zaadjes te planten 😀

Ahura Mazda
Ahura Mazda
9 jaren geleden

ze moeten gewoon door gaan met het beplanten van de cannabis zaden.
respect!!!!

Dondervogel
Dondervogel
9 jaren geleden

Goeie stunt van die Duitsers.En nu kunnen we dus zien hoe de politie ZUURSTOFLEVERANCIERS behandeld.Een democratie daar heeft de politie nog nooit van gehoord, en slaafs volgen ze de bevelen van hun superieuren op.SLAAPKOPPEN!!O ja je mag een eigen mening hebben in deze democratie maar dan wel met de rug tegen de muur, en een pistool tegen je hoofd.Waarom jagen ze op een geestverruimer??Omdat de gebruiker niet in de indoctrinatie,s van de 1% trappen.De speelse hersenen laten zich niet bedotten door wat men regering noemt.Bovendien is er nog nooit iemand van cannabis dood gegaan.Wil die politie daar in duitsland zich eens af gaan vragen waarom alcohol de verlammer, wel mag?en cannabis de geestverruimer niet?Of past de duitse politie het door hun geleerde 7 W,s van de communicatie nooit meer toe??zoals wat, waar, waarom, waardoor, etc.Zouden ze die toepassen kwamen ze er vanzelf achter dat ze moordenaars zijn,die graag zonder zuurstof door het leven gaan.Maar ja dat de wereld ziek was wist ik al.Maar in ieder geval is dit een goede tip om Opstelten op stang te jagen de brulbeer die s,avonds borrels drinkt.Hoor maar naar zijn praten. De hersencellen deugen niet meer helemaal,en er zijn er al te veel afgestorven, om nog zinnig te kunnen praten.

Joop
Joop
9 jaren geleden

Grandioos !!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x