Homepagina » Buitenland » ‘Soros en Biden klopten Oekraïners 1,5 miljard uit de zak’. Parlementslid legt omvangrijk corruptieschandaal bloot
soros
Foto: YouTube/NABU Leaks

‘Soros en Biden klopten Oekraïners 1,5 miljard uit de zak’. Parlementslid legt omvangrijk corruptieschandaal bloot

Een Oekraïens parlementslid heeft tijdens een persconferentie een omvangrijk corruptieschandaal blootgelegd, waar onder meer presidentskandidaat Joe Biden, de Oekraïense oud-president Petro Porosjenko en miljardair George Soros bij betrokken zouden zijn.

Parlementslid Andrej Derkatsj liet gelekte geluidsopnames horen waarop de stemmen van Biden en Porosjenko te horen zouden zijn.

Volgens de politicus gaf Biden Porosjenko opdracht om de directeur van staatsenergiebedrijf Naftogaz, Andrej Koboljev, te beschermen. Toenmalig premier Grojsman wilde hem ontslaan. Via het gasbedrijf zouden de samenzweerders 1,5 miljard dollar uit de Oekraïense staatskas hebben gestolen. Naftogaz kocht namelijk goedkoop Russisch gas via Slowakije, maar verkocht het aan de Oekraïners als – duurder – Europees gas. Porosjenko verhoogde daarnaast de gasprijs.

10 zaken

“Ze klopten Oekraïners geld uit de zak. Dit is corruptie. Dit raakt ieder gezin,” benadrukte het parlementslid. “Biden zei tegen Porosjenko: ‘Zorg ervoor dat de premier doet wat wij willen, en je krijgt je miljard’. Zo ziet internationale corruptie eruit.”

Derkatsj is nu bezig een groot platform tegen corruptie op te zetten om deze zaak verder te onderzoeken. “We werken momenteel aan 10 verschillende zaken rond vertegenwoordigers van de Democratische Partij en bondgenoten van Soros.”

“De Democraten en Soros hebben vanwege hun enorme netwerk veel invloed gekregen in Oekraïne. De Oekraïense overheid, de politieke en economische elite, en het rechtssysteem zijn verstrikt geraakt in hun tentakels.”

Bekijk de persconferentie hieronder:

Derkatsj heeft zijn onderzoek hier gepubliceerd. Het bevat veel achtergrondinformatie, waaronder documenten, geluidsopnames, tabellen en fotomateriaal.

[Derkach]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
10 maanden geleden

Too Soon!

KALI
KALI
10 maanden geleden

Ik bedenk me net dat ik een hele tijd terug ergens gelezen had dat ‘s werelds beste virologen op MH 17 zaten op weg naar een conferenitie Zou het kunnen dat iemand daarvan voorkennis had van het coronaplan en dat uit de doeken wou doen? Moesten ze daarom uitgeschakeld worden en is Biden en/ of Soros daar verantwoordelijk voor? Misschien had Trump daar lucht van gekregen en wou hij daarom een corruptieo derzoek afdwingen tegen Biden en zijn zoon in de hoop bewijzen te vinden. De democraten kwamen dat dan weer te weten en beschuldigden Trump dan weer van inmenging in buitenlandse politiek. Iemand?

Meine
Meine
Reactie op  KALI
10 maanden geleden

Dat was Joep Lange, specialist die behoorlijk ver was met onderzoek naar HIV

https://www.1limburg.nl/instituut-voor-omgekomen-aids-onderzoeker-lange-van-start

Winger
Winger
Reactie op  Meine
10 maanden geleden

Aan boord van vlucht MH17 van Malaysia Airlines zaten ongeveer 100 gerenommeerde wetenschappers die zich bezighielden met de genezing van aids.

jtprf
jtprf
Reactie op  Winger
10 maanden geleden

ik had net op een recenter artikel https://www.ninefornews.nl/spectaculaire-telefoontaps-oekraiense-straaljager-schoot-mh17-neer/?unapproved=313855&moderation-hash=505f8c3c3c75ace596fa47af993ecb68#comment-313855 gereageerd, nu lees ik hier van eventuele motieven.
Maar dan nog, dat moet dan zwaar opwegen tegen de vele doden. Dus ik bedoel een vele miljarden $$ kwestie

kuus
kuus
10 maanden geleden

Ja daarom hoort Oekraïne bij europa ook corrupt.

Gea Breuker
Gea Breuker
10 maanden geleden

De namen Hans van Baalen en Guy Verhofstadt komen ook wel bovendrijven in dat corruptie moeras. En Mark Rutte ook, samen met enkele RABObank personen. Super ontwikkeling!

Margie
Margie
Reactie op  Gea Breuker
10 maanden geleden

Shell en kornuiten…

Arnold
Arnold
Reactie op  Gea Breuker
10 maanden geleden

Zoveel wetenschappers/onderzoekers omgekomen bij de MH17 ramp.
Winger, hopelijk komt hier wel de onderste steen wel boven.

x

Check Also

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x